FUTMINNA POST UTME Vorige vrae 2021 & antwoorde PDF Aflaai: Huidige skoolnuus

FUTMINNA Post UTME vorige vrae 2022 en antwoorde PDF aflaai

geliasseer in Vorige vrae by Julie 26, 2022

- FUTMINNA POST UTME Vorige vrae -

 Is u 'n aspirant -FUTMINNA -kandidaat? of soek u tans op die internet na vorige vrae oor FUTMINNA POST UTME?

FUTMINNA Post Utme Past Questiona

Soek nie meer nie! FUTMINNA POST UTME vorige vrae en antwoorde is nou beskikbaar vir aflaai vir alle kandidate wat op die punt staan ​​om die keuringseksamen af ​​te lê.

Oor die Federale Universiteit vir Tegnologie Minna (FUTMINNA)

Die Federale Universiteit van Tegnologie Minna (FUTMINNA) is geleë in MinnaNigerië. Verder FUTMINNA spesialiseer in tegnologiese onderwys. Egter Die Universiteit is 'n aangewese sentrum vir uitnemendheid in biotegnologie en Genetiese ingenieurswese. Daarbenewens het dit 'n kernvaardigheid in die ontwikkeling van entstowwe en dwelms.

Die eerste visekanselier, wat in 1983 gestig is, was professor JO Ndagi van 1983 tot 1990 gedien. Daarbenewens is die beheerliggame die Raad en die Senaat. Om mee te begin, het die Universiteit die fasiliteite van eersgenoemde oorgeneem Regering Onderwyserskollege Bosso.

Uiteindelik dien hierdie webwerf nou as die Bosso-kampus van die Universiteit. Die hoofkampus gidan kwano is geleë langs die Minna - Kataeregi - Bida Pad. Natuurlik word die instelling in die Gids vir Hoër Onderwys in Afrika gelys, Vereniging van Afrika-universiteite en die Internasionale Vereniging van Universiteite, 1999.

Hoekom jy FUTMINNA Post UTME vorige vraag nodig het

Het jy al ooit gewonder hoekom so baie mense vir 'n spesifieke pos aansoek doen en net 'n paar word gekeur? Dit is omdat slegs 'n paar die vereiste telling of die afsnypunt kon haal. 

Oortyd is ontdek dat die uitgesoekte paar met die vorige vrae en antwoorde gestudeer het. Nie net enige vorige vraag nie, maar 'n goeie en betroubare vorige vraag. 

Ons het ook ontdek dat daar baie bedrogspulwerwe op die internet is wat kandidate mislei om vir die vorige vrae te betaal sonder om hulle werklik van die korrekte vorige vrae te voorsien.

Of erger nog, moenie aan hulle enige vrae uit die verlede verskaf nie. Dit is alles baie verkeerd en ons sal nie daarvan hou dat jy in die strik van sulke bedrogspulwerwe trap nie.

As gevolg hiervan het ons die FUTMINNA Post UTME-vrae uit die verlede vir u saamgestel. En ons gee jou 'n 100% waarborg op die egtheid van ons vorige vrae.

Oor ons FUTMINNA Vorige vraag

Spesifiek, die Federale Universiteit van Tegnologie Minna Post UTME Vorige vrae en antwoorde is die vrae wat oor die jare gestel is vir toelating van studente tot die universiteit na hul sukses in JAMB.

Net so, Dit is 'n versameling vrae van elke jaar sedert die ontstaan ​​of begin van die POST UTME in die Federal University of Technology Minna. Ons kon egter bymekaarkom FUTMINNA post UTME vorige vrae ten einde voornemende studente in FUTMINNA te help.

Maar sodra jy ons aankoop POST UTME vorige vrae ons sal jou opvolg met wenke en noodsaaklike opdaterings in ander om seker te maak jy kry toelating tot die Federal University of Technology Minna met gemak.

Belangrike kenmerke van FUTMINNA Post UTME vrae uit die verlede

FUTMINNA Plaas UTME Vorige vrae en antwoorde is die vrae wat deur die jare gestel is om studente in staat te stel om aan die Na UTME-eksamen om toelating te kry na die suksesvolle voltooiing van hul eksamens.

Dit is 'n versameling vrae van elke jaar sedert die begin van die Plaas UTME-ondersoeke en ons kon FUTMINNA bymekaarmaak Plaas UTME vorige vrae wat voornemende studente sal help om toelating tot die Universiteit van Lagos.

Nadat u ons vrae oor die vorige post UTME aangeskaf het, volg ons u wenke en belangrike riglyne oor hoe u maklik toegang tot die FUTMINNA sal kry.

Bygevoeg funksies van FUTMINNA Plaas UTME-vrae in die verlede

‣ Aantal bladsye: 31 of hoër
‣ Vanaf 2010 – 2019 – Vorige vrae en antwoorde
‣ Vir alle kursusse (Post UTME-vakke).

Hoekom het ek nodig FUTMINNA Plaas UTME Vorige vrae?

Jy wonder dalk hoekom jy FUTMINNA-vrae uit die verlede nodig het om te studeer. Hier is 'n paar redes waarom jy vorige vrae en antwoorde voor jou eksamens moet bestudeer.

‣ Om toegang te hê tot vorige vrae en antwoorde sal jou 'n voordeel bied bo studente wat nog die boekie moet bekom.

‣ Verder sal jy kennis maak met die soort eksamens wat opgestel word.

‣ Sommige van hierdie vrae word dikwels herhaal. Daarom voorsien dit jou van die toepaslike aanduidings vir die antwoorde.

‣ Dit help jou ook om voor te berei deur reeds gestelde vrae te beantwoord en jouself te telling.

‣ Net so sal jy ook blootgestel word aan die puntemetodes/nasienskema sodat jy weet hoe om jouself te score.

Belangrike wenke oor die skryf van die eksamen

1. Moenie te veel tyd spandeer aan enige vrae nie. Beantwoord dus eers die moontlike vrae wat jy so vinnig as moontlik goed ken.

2. Lees ook altyd 'n vraag aandagtig deur. Maak seker dat u presies verstaan ​​wat nodig is voordat u dit gaan beantwoord

3. Luister verder na al die instruksies wat deur die toesighouer van die ondersoek. En doen presies wat hy vir u sê om te doen. Begin ook wanneer hy vir u sê om te begin en te stop as hy vir u sê om te stop,

4. Beplan ook hoe om vrae so vinnig en noukeurig moontlik te beantwoord.

5. Merk u antwoorde verder duidelik op die antwoord laken. As u agterkom dat u 'n fout gemaak het, moet u u eerste punt heeltemal uitwis en dan 'n nuwe punt maak.

6. Onthou ook om die gegewens op u antwoordblad in te vul. En dit is die eksamen, jaar, u naam, u indeksnommer en die onderwerp As u nie u naam of u naam skryf nie indeksnommer u sal geen krediet ontvang vir die werk wat gedoen is nie.

7. As u ook meer antwoordruimtes het as wat u benodig, moet u die ekstra spasies net leeg laat.

8. Boonop, as u een bladsy voltooi het, gaan dan reguit na die volgende bladsy sonder om tyd te mors of te wag om te hoor.

9. Bly ook kalm op die eksamendag. Jou kans om goed te doen is groot as jy kalm bly as as jy bekommerd en rusteloos is.

Voorbeeld keuring van vorige vrae en antwoorde

Gebruik van Engels

In die onderstaande vrae, kies die woord (e) of frase wat die gaping (s) die beste vul.

1. Jubril het gevind dat diewe sy huis in sy afwesigheid binnegekom het. Hy het na die polisie gegaan om die...

(A) uitbreek

(B) opbreek 

(C) breek in

(D) inbreek

Antwoord: C

2. Nadat die beskuldigde deur die hof skuldig bevind is, het sy advokaat … voor die vonnis opgelê is

(A) gesmeek om genade

(B) het 'n pleidooi vir versagting gemaak

(C) het 'n ovasie gemaak

(D) het 'n pleidooi vir litigasie gemaak

Antwoord: B

3. Die beampte moes die verdagte se motor genoop. 

(A)gryp

(B) ophou

(C) grootte

(D) see

Antwoorde: A

4. As jy na die mark gaan, mag ek … asseblief?

(A) volg jou 

(B)kom saam met jou

(C) kom langs jou

(D) kom as jou tweede

Antwoord: B

5. Dankie vir die partytjie, ons regtig...

(A) het onsself geniet 

(B)geniet

(C) baie geniet

(D) te veel geniet.

Antwoord: B

Fisika

1. As 'n motor met 'n massa van 1000 kg van rus begin, versnel dit konstant tot 20m/s in 10 sek., wat is die gemiddelde krag ontwikkel?

(A) 0.2kw

(B) 4.0kw

(C) 10kw

(D) 15kw

 (E) 20kW

Antwoord: E

2. 'n Geweer met 'n massa van 0.1 kg het 'n koeël van 'n massa van 0.1 kg, die koeël verlaat die suier wanneer dit met 'n snelheid van 200 m / s afgevuur word, vind die finale snelheid 

(A) 20 m / s 

(B) 23m/s

(C) 30m/s

(D) 45m/s

(E) 15m/s

Antwoorde: A

3. Watter van die volgende pare het een vektor en een skalêre grootheid?

(A) verplasing, versnelling

(B) potensiële energie, werk

(C) spoed, krag 

(D)kinetiese energie, krag

(E) snelheid, momentum

Antwoord: D

4. As p die momentum van 'n voorwerp is, dan het die uitdrukking P2/m dieselfde eenhede as

(A) versnelling 

(B) Energie 

(C) krag 

(D) impuls

(E) krag

Antwoord: B

5. 'n Skip wat in die helder water met 'n digtheid van 1000 kg dryf, beweeg na seewater met 'n digtheid van 1050 kg waar dit dryf, en die opwaartse stoot op die skip

(A) bly konstant 

(B) afneem

(C) toeneem

(D) neem toe met 0.05 keer

(E) verminder met 0.05 keer

Antwoorde: A

Wiskunde

1. Die tweede en vyfde terme van 'n meetkundige progressie is 21 en 567 onderskeidelik, vind die eerste term en die gemeenskaplike verhouding van die progressie.

(A) 3, 7

(B) 7, 3

(C) -7, 3

(D) -3, 7

Antwoord: B

2. Tunse het 'n huis vir N1,250,000 gekoop en N350,000.00 bestee om dit op te knap. Hy het toe die huis vir N2,000,000.00 verkoop. Wat is die persentasie wins?

(A) 40%

(B) 65%

(C) 35%

(D) 32%

Antwoord: D

3. Lys die integrale waardes wat die ongelykheid -2 <7 - 3x≤ 10 bevredig

(A) -1, 0, 1, 2

(B) -2, 0, 1

(C) 1, 2, 3

(D) 0, 1,2

Antwoorde: A

4. In 'n klas praat 120 studente Engels of Frans of albei. 70 praat Engels en 55 praat Frans. Hoeveel praat Engels maar nie Frans nie.

(A) 45

(B) 50

(C) 55

(D) 60

Antwoord: C

5. Die lengtes van die sye van 'n reghoekige driehoek is ym, (3y - 1) m en (3y + 1) m, vind y.

(A) 12

(B) 9

(C) 8

(D) 4

Antwoorde: A

Hoe om te kry FUTMINNA Plaas UTME-vrae in die verlede

Die prys is Slegs tweeduisend naira ₦ 2,000

Om die materiaal in u posbus te kan aflewer, is u geregtig om 'n bankdeposito van 2000 naira te maak by United Bank for Africa (UBA) @ TMLT PRO SERVICES met rekeningnommer 1022564031.

Die betalingsprosedure vir die FUTMINNA Post UTME vorige vrae

1. Betaling na die volgende bankrekening gestuur na jou SMS of Whatsapp nommer, hetsy per bank depositostrokie of aanlyn oorplasing

2. Na betaling word daar van die kandidaat verwag om:

Stuur VOLLE NAAM OP TELLER or BANKREKENING waarop die betaling vanaf + gedoen is BEDRAG BETAAL + VERLEDE VRAAG IN VRAAG +FAKULTEIT or KURSUS, as e-pos aan of SMS na + 2348082284439.

VOORBEELD:

1. Naam op teller of bankrekening waarvan u oorgeplaas het.- Frank Andrews

2. Skool bv: FUTMINNA

3. Fakulteit of Kursus Bv: LANDBOU

4. E-posadres of Whatsapp-nommer

Die PDF vorige vraag en antwoorde sal beslis na u e-pos gestuur word om die betaling te bevestig. Suksesse wanneer u in die eksamenlokaal kom en glimlagend uitmuntend uitkom. Vir enige vrae of navrae, kontak ons ​​tog by [e-pos beskerm]

VERWANTE SOEKTOGTE

Bly op hoogte van FUTMINNA Plaas UTME-uitslag en ook hoe om FUTMINNA Toelatingslys na te gaan. Ons sal u ten volle op hoogte hou van UNN Toelatingsnuus.

VRYWARING! Die inhoud op hierdie bladsy is uitsluitlik geskryf om aan die behoeftes te voldoen en aspirante van FUTMINNA te lei.
Hierdie artikel is onder goeie bedoelings geskryf en beteken nie dat dit enige steurnisse veroorsaak nie. As u enige oortreding van inhoud of kopiereg ervaar, moet u dit vriendelik doen Kontak Ons privaat.

Wat sê u hieroor? U kan u kommentaar, voorstelle, vrae en navrae in die kommentaargedeelte van hierdie artikel laat val. Ons sal dankbaar wees omdat ons hoop om van u te hoor en sal poog om u so spoedig moontlik te antwoord.

CSN-span.

Sluit aan by ons nuusbrief!

Moenie hierdie geleentheid misloop nie

Voer jou besonderhede in

Tags: , , , , , , , ,

Kommentaar gesluit.