UNIMED Plaas UTME Vorige vrae 2022 & antwoorde PDF Aflaai: Huidige skoolnuus

UNIMED Plaas UTME Vorige vrae 2022 en antwoorde PDF aflaai

geliasseer in Vorige vrae by Julie 19, 2022

- UNIMED Post UTME vorige vrae -

Laai UNIMED Post UTME vorige vrae af: Is u 'n aspirant-kandidaat van UNIMED? of soek u tans op die internet na UNIMED Post UTME vorige vrae?

UNIMED Plaas UTME Vorige vrae 2021 en antwoorde PDF aflaai

Soek nie meer nie! UNIMED Post UTME vorige vrae en antwoorde is nou beskikbaar vir aflaai vir alle kandidate wat op die punt staan ​​om die keuringseksamen af ​​te lê.

Eerstens het ons 'n hoë akkurate pos UTME vorige vrae en antwoorde vir die Universiteit van Mediese Wetenskappe (UNIMED). Klaarblyklik het ons dit gekry om u voorbereidings vir die komende jaar te help Na UTME-ondersoek. Inderdaad, dit is alles wat u nodig het om deur die UTME-siftingsoefening met vlieënde vaandels te skaal.

Oor die UNIMED Post UTME vorige vrae

Die UNIMED Vorige Vrae is 'n samestelling van vrae oor tyd. Dit is om voornemende studente in staat te stel om met gemak by die universiteit in te kom. Met verloop van tyd het ons ontdek dat die meerderheid studente wat tot UNIMED toegelaat word, dit gedoen het omdat hulle vir die Post UTME-eksamen geoefen het met behulp van die vorige vrae. 

Ons het dus besluit om toekomstige studente te help om die vorige vrae met gemak te kry. Verdere voordele van die vorige vrae word hieronder bespreek. 

Voordele van UNIMED UTME na vorige vrae

Let daarop dat UNIMED 'n hoogs selektiewe instelling is. Slegs 'n klein persentasie studente wat vir toelating tot die universiteit soek, word aanvaar. Die totale tellings van kandidate is die sleutel tot die keuse van suksesvolle studente.

Studeer egter met Vrae en antwoorde uit die verlede is die geheim van studente wat tot die toegangslys deurgedring het. Die feit dat jy 'n hoë telling in jamb gehad het, waarborg dus nie dat jou toelating tot UNIMED verseker is nie.

U het nog die Post UTME-eksamen om te skryf. Dit sal nie wys wees om op te hou studeer totdat die Post UTME-vorms vrygestel is en die datum vir jou Post UTME-eksamen nader kom nie. Om hierdie rede het ons gemaak beskikbaar Post UTME vorige vraag om jou te help voorberei vir die komende eksamens.

Let ook op

Interessant genoeg kan 'n kandidaat 'n hoogtepunt hê jamb telling van 350, maar eindig met 'n laagtepunt Plaas UTME .  Hy/Sy mag nie toelating tot die Universiteit van Mediese Wetenskappe verkry nie. 'n Kandidaat met 'n JAMB-telling wat nie onder die afsnypunt is nie en met 'n hoë Post UTME kan egter toelating kry.

Daarom, selfs as jy hoog in JAMB behaal, moet jy nie ontspan deur te dink dat jou toelating seker is nie. As dit die geval is, moet u ook in u post UTME vasmaak om 'n kans te staan ​​om toelating tot UNIMED te kry. 

Om 290 in jou JAMB te behaal, beteken egter nie dat jy moet ontspan nie. En, dan 10 dae tot eksamens wat jy voorberei vir die siftingstoets. Die realiteit is, jy sal 'n slegte resultaat kry. Daarom is die beste keuse om die volledige stel van die te kry Plaas UTME vorige vrae.  Begin ook dadelik studeer nadat u UTME-eksamen afgehandel is.

'N Oorsig van UNIMED Post UTME vorige vrae 

UNIMED is mededingend 

Omdat baie studente begeer om by UNIMED toegelaat te word, is slegs 'n paar toelatingsruimtes of -gleuwe van ongeveer 6,000 9,000 tot 75000 XNUMX beskikbaar uit XNUMX XNUMX mense wat daarvoor aansoek doen. Dit maak UNIMED baie mededingend en moeilik.

Om dus u kanse op toelating te verhoog, moet u nou met ons vrae begin voorberei vir die UNIMED Post UTME-siftingsoefening. Jy kan dit doen deur hul vorige vrae te bestudeer om te sien hoe die vrae lyk en die soort vraag wat hulle sal vra.

Post UTME-eksamen is nie so maklik as wat jy dink nie 

Een ding wat die meeste kandidate nie in ag neem nie, is die feit dat die post-UTME-eksamens moeilik is om te kraak en dat u dus volledig voorbereid moet wees deur kennis te maak met die tersaaklike besonderhede.
Die meeste van hierdie vrae in die vorige vrae herhaal hulself soms in die daaropvolgende jare, ons is 100% seker hieroor. In UNIMED is toelating streng gebaseer op meriete en daar word van u verwag om 'n beter telling te hê in vergelyking met die deur styl oefening.
Ons het die vorige vrae vir alle vakke saamgestel en terwyl u bestellings plaas, sal elkeen afgelaai word en aan u gestuur word. Dit is ook moontlik om die vorige vrae af te druk, maar die enigste nadeel van die feit dat u harde kopie-materiaal het, is dat u dit nie oral sal dra nie.
Ons het egter almal UNIMED Post UTME vorige vrae en antwoorde in hardekopieë ook as u dit papiertipe benodig, en ons sal dit slegs op aanvraag beskikbaar stel.

Ander redes wat jy nodig het Unimed Plaas UTME-vrae in die verlede 

‣ Eerstens gee dit jou nuttige insigte in die aard van vrae om te verwag en help jou om onaangename verrassings te vermy.

‣ Boonop sal dit vir jou maklik wees om te herken herhaalde vrae en beantwoord hulle met gemak en spoed.

‣ Net so, gee jou kennis oor die aantal vrae gegewe en toegekende tyd.

‣ Net so belangrik, dit gee blootstelling aan die nasienskema

‣ Dit help jou ook om vinnig en bo jou vermoë te dink. Jy sal ook nie geïntimideer voel deur die skare of vraag nie, want jy sal daarop voorbereid wees.

‣ Daarbenewens lei dit jou oor hoe om eksamen tegniese vrae te beantwoord

‣ Dit verlig jou ook oor die omvang van die eksamen

Verder, as u 290 in u JAMB behaal, beteken dit nie dat u moet ontspan nie. En dan tien dae eksamens wat u voorberei vir die siftingstoets. Die werklikheid is dat u 'n slegte resultaat sal kry. Die beste keuse is egter om die volledige stel van die Plaas UTME-vrae uit die verlede en begin onmiddellik met studeer nadat u UTME-eksamen afgehandel is.

Gedurende die spitstyd, wat min dae oor is, is die meeste studente geneig om gratis te soek Plaas UTME vorige vrae aanlyn wat nie outentiek is nie.

UNIMED Beskikbare kursusse

Ons het egter 'n volledige lys saamgestel van al die kursusse wat tans by die Universiteit van Mediese Wetenskappe aangebied word.

‣ ANATOMIE

‣ DIERE- EN OMGEWINGSBIOLOGIE

‣ BIOCHEMIE

‣ BIOLOGIE

‣ PLANTKUNDE

‣ CHEMIE

‣ GEMEENSKAPSGESONDHEID

‣ REKENAARWETENSKAP

‣ REKENAARWETENSKAP

‣ TANDHEELKUNDE EN TANDHEELKUNDIGE CHIRURGIE

‣ OMGEWINGSGESONDHEIDSWETENSKAP

‣ OMGEWINGSBESTUUR EN TOKSIKOLOGIE:

‣ VISSERY BESTUUR

‣ VOEDSELWETENSKAP

‣ GEOFISICA

‣ INDUSTRIËLE CHEMIE

‣ INLIGTINGSTEGNOLOGIE

‣ WISKUNDE

‣ MEDIESE LABORATORIUMWETENSKAP:

‣ MEDIESE REHABILITASIE

‣ GENEESKUNDE EN CHIRURGIE

‣ MIKROBIOLOGIE

‣ VERPLEEGKUNDE/VERPLEEGKUNDE

‣ VOEDING EN DIEETKUNDE:

‣ FISIKA

‣ FISIKA MET ELEKTRONIKA

‣ FISIOLOGIE

‣ FISIOTERAPIE

‣ PLANTBIOLOGIE EN BIOTEGNOLOGIE

‣ PROSTETIKA/ORTOTIKA TEGNOLOGIE

‣ RADIOGRAFIE EN STRALINGWETENSKAP

‣ WETENSKAPLABORATORIUM-TEGNOLOGIE

‣ STATISTIEKE

‣ DIEREKUNDE

Riglyne oor die skryf van die eksamen

1. Moet eerstens nie te veel tyd aan enige vrae spandeer nie. Antwoord dus eers, die moontlike vrae wat jy so vinnig as moontlik goed ken.

2. Lees ook altyd 'n vraag aandagtig deur. Maak seker dat u presies verstaan ​​wat nodig is voordat u dit gaan beantwoord

3. Luister verder na al die instruksies wat deur die toesighouer van die ondersoek. En doen presies wat hy vir u sê om te doen. Begin ook wanneer hy vir u sê om te begin en te stop as hy vir u sê om te stop,

4. Beplan ook hoe om vrae so vinnig en noukeurig moontlik te beantwoord.

5. Merk u antwoorde verder duidelik op die antwoord laken. As u agterkom dat u 'n fout gemaak het, moet u u eerste punt heeltemal uitwis en dan 'n nuwe punt maak.

6. Onthou ook om die gegewens op u antwoordblad in te vul. En dit is die eksamen, jaar, u naam, u indeksnommer en die onderwerp As u nie u naam of u naam skryf nie indeksnommer u sal geen krediet ontvang vir die werk wat gedoen is nie.

7. As u ook meer antwoordruimtes het as wat u benodig, moet u die ekstra spasies net leeg laat.

8. Boonop, as u een bladsy voltooi het, gaan dan reguit na die volgende bladsy sonder om tyd te mors of te wag om te hoor.

9. Bly ook kalm op die eksamendag. Jou kans om goed te doen is groot as jy kalm bly as as jy bekommerd en rusteloos is.

AANBEVEEL!

Riglyne om jou te help studeer

Hier is ook 'n paar riglyne om u te help wanneer u vir die Post UTME-eksamen studeer

1. Bestudeer eerstens Post UTME vorige vrae.

2. Tweedens, neem 'n Oefentoets.

3. Leer ook hoe om 'n rekenaar te gebruik.

4. Maak ook gebruik van tutoriale.

5. Probeer ook om vrae te beantwoord sonder om 'n sakrekenaar te gebruik.

6. Maak ook seker jou O'level-resultate is goed.

7. Laastens, doen moeite om te slaag.

Hardekopie bereik                                  

Jy sal egter 'n klein bedrag moet spandeer om akkurate vorige vrae en antwoorde te kry PDF.  Dit kan dan in hardekopie uitgedruk word indien nodig. En dit kan ook baie help om jou toelating te kry.

Harde eksemplare vergemaklik toegang ook in situasies van kragtekort. Sommige studente vind ook hardekopiemateriaal maklik om te lees. Dit is omdat die aanhoudende staar na die foon of stelselskerm skade aan die oë kan veroorsaak.

UNIMED-ondersoekformaat na die UTME-ondersoek

Die UNIMED stel gewoonlik vrae oor slegs drie (3) vakke, naamlik Wiskunde, Engelse taal en Aktuele sake ongeag u studie of program.

Die formaat vir die UNIMED-UTME-eksamen (aantal vrae per vak) is soos volg:

Engelse taal = 20 vrae                                                                                    

Wiskunde = 10 vrae                                          

Aktuele sake = 10 vrae

Totaal = 40 vrae

Tyd om die toets af te lê = 30 minute.

Totale telling na UTME = 100 punte

Die UNIMED Post UTME-vrae en antwoorde uit die verlede wat net vir u saamgestel is, het die volgende struktuur:

‣ Engelse taal – 50 vrae

‣ Wiskunde – 50 vrae

Algemene referaat - 50 vrae

Voorbeeld keuring van vorige vrae en antwoorde

Gebruik van Engels

In die onderstaande vrae, kies die woord (e) of frase wat die gaping (s) die beste vul.

1. Jubril het gevind dat diewe in sy afwesigheid die huis binnegekom het. Hy is na die polisie om die…

(A) breek uit

(B) opbreek

(C)breek in

(D) inbreek

Antwoord: C

2. Nadat die beskuldigde deur die hof skuldig bevind is, het sy advokaat ... voordat die vonnis uitgespreek is

(A) smeek om genade

(B)het 'n pleidooi vir versagting gemaak

(C) het 'n ovasie gemaak

(D) het 'n pleidooi vir litigasie gemaak

Antwoord: B

3. Die beampte is verplig om… die motor van die verdagte te doen.

(A)gryp

(B) ophou

(C) grootte

(D) see

Antwoorde: A

4. As jy na die mark gaan, mag ek … asseblief?

(A) volg jou

(B)kom saam met jou

(C) kom langs jou

(D) kom as jou tweede

Antwoord: B

5. Dankie vir die partytjie, ons regtig...

(A) het onsself geniet

(B)geniet

(C) baie geniet

(D) te veel geniet.

Antwoord: B

Wiskunde

1. Die tweede en vyfde terme van 'n meetkundige progressie is 21 en 567 onderskeidelik, vind die eerste term en die gemeenskaplike verhouding van die progressie.

(A) 3, 7

(B) 7, 3

(C) -7, 3

(D) -3, 7

Antwoord: B

2. Tunse het 'n huis vir N1,250,000 gekoop en N350,000.00 bestee om dit op te knap. Hy het toe die huis vir N2,000,000.00 verkoop. Wat is die persentasie wins?

(A) 40%

(B) 65%

(C) 35%

(D) 32%

Antwoord: D

3. Lys die integrale waardes wat die ongelykheid -2 <7 - 3x≤ 10 bevredig

(A) -1, 0, 1, 2

(B) -2, 0, 1

(C) 1, 2, 3

(D) 0, 1,2

Antwoorde: A

4. In 'n klas praat 120 studente Engels of Frans of albei. 70 praat Engels en 55 praat Frans. Hoeveel praat Engels maar nie Frans nie.

(A) 45

(B) 50

(C) 55

(D) 60

Antwoord: C

5. Die lengtes van die sye van 'n reghoekige driehoek is ym, (3y - 1) m en (3y + 1) m, vind y.

(A) 12

(B) 9

(C) 8

(D) 4

Antwoorde: A

Fisika

1. As 'n motor met 'n massa van 1000 kg van rus begin, versnel dit konstant tot 20m/s in 10 sek., wat is die gemiddelde krag wat ontwikkel is?

(A) 0.2kw

(B) 4.0kw

(C) 10kw

(D) 15kw

(E) 20kW

Antwoord: E

2. 'n Geweer met massa 0.1kg het 'n koeël met massa 0.1kg, die koeël verlaat die suier as dit met 'n snelheid van 200 m / s afgevuur word, vind die uiteindelike snelheid

(A) 20 m / s

(B) 23m/s

(C) 30m/s

(D) 45m/s

(E) 15m/s

Antwoorde: A

3. Watter van die volgende pare het een vektor en een skalêre grootheid?

(A) verplasing, versnelling

(B) potensiële energie, werk

(C) spoed, krag

(D)kinetiese energie, krag

(E) snelheid, momentum

Antwoord: D

4. As p die momentum van 'n voorwerp is, dan het die uitdrukking P2/m dieselfde eenhede as

(A) versnelling

(B) Energie

(C) krag

 (D) impuls

(E) krag

Antwoord: B

5. 'n Skip wat in die helder water met 'n digtheid van 1000 kg dryf, skuif na seewater met 'n digtheid van 1050 kg waar dit sweef, die stroom op die skip dan

(A) bly konstant

(B) afneem

(C) toeneem

(D) neem toe met 0.05 keer

(E) verminder met 0.05 keer

Antwoorde: A

Chemie

1. 0.499g CuSO4.XH2O, toe verhit tot konstante gewig, het 'n oorblyfsel van 0.346g gegee. Wat is die waarde van X?

(A) 2.0

(B) 3.0

(C) 5.0

(D)4.0

Antwoord: D

2. Die belangrikste bestanddele van aardgas is

(A)metaan

(B) etaan

(C) propaan

(D) butaan

Antwoorde: A

3. Watter van die volgende gasse kan versamel word volgens die afleweringsmetode?

(A)chloor

(B) suurstof

(C) ammoniak

(D) waterstof

Antwoorde: A

4. 'n Mengsel van suiker en swael kan geskei word deur

(A) oplossing in water, verdamping en filtrasie

(B) filtrasie, verdamping en oplossing in water

(C)oplossing in water, filtrasie en verdamping

(D) verdamping, oplossing in water en filtrasie

Antwoord: C

5. Die persentasie water van kristallisasie in ZnSO4. 7H2O is

(A) 33%

(B)44%

(C) 55%

(D) 87%

Antwoord: B

Hoe om UNIMED Post UTME vorige vrae af te laai

Die koste van die onlangs opgedateerde UNIMED Vrae en antwoorde in die verlede is tweeduisend naira (2,000 XNUMX) slegs vir die kombinasie van die onderwerp.

Om die materiaal by jou posbus afgelewer te kry, is jy daarop geregtig om 'n bankdeposito van 2000 naira te maak by United Bank for Africa (UBA) @ TMLT PRO SERVICES met Rekeningnommer 1022564031.

Sien die betalingsbesonderhede:                                                  

Rekening Naam: TMLT PRO Dienste
Bank: Verenigde Bank vir Afrika (UBA)
Rekening nommer.: 1022564031

Betalingsprosedure vir die UNIMED Post UTME vorige vrae

1. Betaling na die volgende bankrekening gestuur na jou SMS of Whatsapp nommer, hetsy per bank depositostrokie of aanlyn oorplasing

2. Na betaling word daar ook van die kandidaat verwag om:

Stuur VOLLE NAAM OP TELLER or BANKREKENING waarop die betaling vanaf + gedoen is BEDRAG BETAAL + VERLEDE VRAAG IN VRAAG +FAKULTEIT + KURSUS, as e-pos aan of SMS na 08082284439.

VOORBEELD:                                                                            

1. Naam op teller of bankrekening waarvan u oorgeplaas het.- Frank Andrews

2.Skool bv: UNIZIK

3. Fakulteit of Kursus Bv: LANDBOU

4. E-Posadres of Whatsapp nommer

Die vorige PDF-vraag en antwoorde sal na u e-posadres gestuur word sodra die betaling bevestig is. U kan kontak maak met ons kliëntediens voordat u 'n bestelling plaas.

Verwante vorige vraag

Wat is u mening hieroor? Ons glo dat hierdie artikel nuttig was, so ja, huiwer nie om hierdie inligting met u vriende op Facebook, Twitter en Whatsapp te deel nie.

CSN-span.

Tags: , , , , , , , , ,

Kommentaar gesluit.