Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Berita Sekolah

Daftar Pendaftaran FUD Sesi Akademik 2021/2022 | Nganyari Portal

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 5, 2021 0 Komentar

FUD Admission List: This is to inform all anticipating applicants that the Federal University Dutse (FUD) list of successfully admitted students for the 2021/2022 academic session is out and has been released by the school management. Go through carefully to be properly guided. The Federal University Dutse (FUD) admission list for the 2020/2021 academic session […]

Terusake Maca »

Formulir Pendaftaran KENPOLY HND Proses Aplikasi Sesi 2021/2022

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 5, 2021

KENPOLY HND Admission Form: Kenule Beeson Saro-Wiwa Polytechnic, Bori, (formerly Rivers State Polytechnic) is now selling admission forms into its HND full-time programmes for the 2021/2022 academic session are out. Continue reading to see more details below. Applications are hereby invited from qualified candidates for admission into the following fully accredited Higher National Diploma (HND) […]

Terusake Maca »

Maurid Polytechnic Post UTME Formulir 2021/2022 Sesi

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 5, 2021

When will Maurid Polytechnic Post UTME Form? Maurid poly post utme form is out. The management of Maurid Polytechnic, Mbiaso, Akwa Ibom State, is now selling its Post UTME screening application form for the 2021/2022 academic session. Continue reading to see more details below. The Authorities of the Maurid Polytechnic, Mbiaso, Akwa Ibom State, invite […]

Terusake Maca »

Formulir Pendaftaran Gelar Maurn Poly HND & Gelar 2021/2022

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 5, 2021

Maurid Poly HND & Degree Form: Maurid Polytechnic, Mbiaso, Akwa Ibom State, admission application forms into its HND and Degree programmes for the 2021/2022 academic session. Continue reading to see more details below. Applications are invited from suitably qualified candidates for admission into the Maurid Polytechnic, Mbiaso, Akwa Ibom State, Higher National Diploma (HND). Also, […]

Terusake Maca »

Upacara Matrikulasi OOU Tanggal 2021/2022 Sesi Akademik

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 5, 2021 0 Komentar

Apa sampeyan nggoleki tanggal matrikulasi OOU kanggo sesi akademik 2021/2022? Uga, yen sampeyan kasengsem karo tanggal matrikulasi OOU kanggo kabeh siswa Olabisi Onabanjo University sing nembe diakoni, mula sampeyan ana ing papan sing bener. Kiriman iki ngemot rincian babagan matrikulasi OOU. Manajemen Olabisi Onabanjo […]

Terusake Maca »

Bedane antara Diploma Sekolah Menengah lan Sertifikat Sekolah Menengah

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 4, 2021

Apa sampeyan pengin sinau babagan bedane Diploma Sekolah Menengah lan Sertifikat Sekolah Menengah? Apa sampeyan ngerti manawa kalorone diarani sertifikat rampung? Ya, kiriman iki ngemot informasi rinci babagan diploma sekolah tinggi lan sertifikat sekolah tinggi. Biasane ana rong cara kanggo entuk kredit kanggo lulus sekolah menengah. Entuk […]

Terusake Maca »

Warta Rilis Hasil Jamb - Waca Statistik Hasil 2021

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 4, 2021

Dewan Penerimaan dan Matrikulasi Bersama (JAMB) wis ngresiki lan nerbitake asil UTME saka 14,620 calon sing nganti saiki diselidiki nalika nahan asil 93 calon liyane. Jamb Result Rilis News Dr. Fabian Benjamin, Kepala Dewan, Media, lan Publisitas, sing nyampekano babagan pernyataan kasebut ing Abuja, dina Selasa, ujar […]

Terusake Maca »

Daftar Pendaftaran Politeknik Maurid Sesi Akademik 2021/2022

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 4, 2021

Daftar Pendaftaran Politeknik Maurid: Politeknik Maurid, Mbiaso, wis ngeculake jeneng calon sing wis mlebu ing Diploma Nasional (ND), Diploma Nasional Tinggi (HND), lan program Gelar kanggo sesi akademik 2021/2022. Terusake maca kanggo ndeleng ing ngisor iki. Manajemen Politeknik Maurid, Mbiaso, Akwa Ibom State, wis ngluncurake dhaptar calon […]

Terusake Maca »

Formulir Registrasi NECO 2021 Priksa Regi, Tanggal Ujian lan Tanggal Tutup

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 4, 2021 296 Komentar

Formulir Registrasi NECO: Apa sampeyan pengin ngerti babagan formulir registrasi NECO? Posting iki bakal fokus ing kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan carane ndaftar kanthi sukses kanggo Dewan Ujian Nasional, Ujian NECO 2021. Kabeh calon kandidat sing pengin nulis Ujian SSCE 2021 (NECO) saiki diprentah supaya mriksa kepiye […]

Terusake Maca »

Jadwal NECO GCE 2021 Priksa NECO Nov / Dec. Jadwal ing kene

Filed in Berita Sekolah by ing Agustus 3, 2021 6 Komentar

Jadwal NECO GCE kanggo taun 2021/2022 saiki wis kasedhiya. Calon eksternal bisa ndownload jadwal NECO GCE kanthi format PDF, uga tanggal ujian NECO GCE taun 2021. Sawise pengumuman tanggal registrasi Online NECO GCE 2021, Dewan Ujian Nasional (NECO) ngeculake jadwal ujian kasebut. […]

Terusake Maca »