Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Aplikasi Peuntasan kanggo Guru 2021: 10 Aplikasi Nilai Apik kanggo Guru

Filed in Artikel by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Aplikasi Grading kanggo Guru: Paningkatan teknologi seluler pancen nyebabake revolusi belajar lan ngajar sadurunge. Teknologi seluler wis ngrusak watesan, mbukak kemungkinan pembelajaran anyar, lan, sing paling penting, duwe kesempatan sinau kanggo nyakup ruang virtual.Aplikasi Peuntasan kanggo Guru 2021: 10 Aplikasi Nilai Apik kanggo Guru

Kanthi iki ana keluwesan uga keluwesan babagan dinamika tempo-geografis ing sekitar pembelajaran.

Asile, akeh sumber daya sinau kasedhiya ing endi wae kapan wae. Mbenerake tes, tugas lan makalah kanthi tangan kaya ngepenake banget stres lan akeh wektu. Napa ora entuk bantuan saka teknologi?

Ing artikel iki, aku bakal ndhaptar sawetara aplikasi peringkat sing apik sing bisa mbantu guru ngirit wektu.

Aplikasi Rating kanggo Guru

1. Grader Cepet

Iki kalkulator praktis kanggo mbantu ngetung skor tes lan persentase. 'QuickGrader minangka upgrade utama saka kalkulator grading kertas lawas, ngemot antarmuka sing bisa dikustomisasi lan kalebu kabeh fitur kuat sing dibutuhake kanggo kelas modern kalebu nilai setengah poin.

Uga, sisik kelas sing bisa diatur, plus / minus grading, lan antarmuka sing grapyak sing gampang dideleng. QuickGrader uga nyegah layar supaya surup kanthi otomatis, supaya sampeyan bisa fokus ing nilai. '

2. Guru Socrative

Aplikasi iki disaranake banget dening guru, lan gampang dingerteni sebabe? Amarga bisa mbantu ngasilake macem-macem pilihan utawa kuis terbuka lan uga poling sing bisa dituduhake karo guru liyane.

Iki mbantu menehi nilai, nyedhiyakake penilaian sakabèhé kanggo ndeleng manawa siswa berjuang ing wilayah tartamtu, lan uga ngidini sampeyan ndownload asil.

Ngidini sampeyan kanthi cepet nggawe tes lan kuis pambiji formatif lan uga menehi sistem grading instan kanggo nggambarake data asil lan nemtokake 'kesempatan kanggo instruksi luwih lanjut'.

3. Google Classroom

Iki minangka aplikasi digital liyane sing apik banget kanthi fitur sing migunani kanggo guru lan siswa. Google Classroom 'dirancang kanggo mbantu para guru nggawe, nglumpukake lan menehi tandha tugas kanthi tanpa kertas, kalebu fitur ngirit wektu kayata kapasitas nggawe salinan salinan kanthi otomatis Dokumen Google kanggo saben siswa.

Iki uga nggawe folder Drive kanggo saben tugas lan saben siswa bisa mbantu supaya kabeh wong tetep diatur. '

4. Kelas Groovy

Iki uga minangka kalkulator grading sing apik banget sing dilengkapi karo macem-macem fitur kalebu kemampuan ngonfigurasi supaya bisa digunakake kanthi luwih saka 100 pitakon, nampilake nilai minangka nomer sakabehane utawa kanthi sak panggonan desimal, ngatur asil dadi kolom lan akeh liyane.

5. ZipGrade

ZipGrade minangka aplikasi peringkat sing mbantu sampeyan ngetrapake tes pilihan kaping pirang-pirang menit. Cukup pindai tes nganggo ponsel cerdas, lan app nggawe sisane.

Mesthi wae, ora kabeh bab biji. Aplikasi iki mung menehi nilai; sampeyan kudu ngerti apa sing dibutuhake para siswa lan apa sing kudu sampeyan jelasake maneh.

Cara sing gampang lan uga gampang kanggo nggawe kuis lan tes lan siswa kebon kerja nalika bepergian. Nawakake lembar jawaban gratis sing kasedhiya ing macem-macem format lan ukuran, ngatur asil menehi peringkat ing format sing ramah Excel lan PDF, ngatur skor miturut jeneng siswa lan liya-liyane.

6. Showbie

Showbie minangka platform sing nggabungake kabeh alat penting kanggo tugas, komunikasi lan uga umpan balik. Showbie duwe buku pandhuan sing efektif karo macem-macem fitur liyane.

Sampeyan bisa menehi tandha lan menehi nilai siswa kanthi nggunakake dhaptar kelas ing Folder sing Dituduhake, kanthi gampang ngasilake siswa nalika ndeleng, lan nambah nilai minangka nilai.

Sampeyan uga bisa nambah teks sing migunani karo umpan balik. Sampeyan uga duwe sawetara ruangan kanggo nambah komentar teks. Nanging sing ngirit wektu nyata yaiku kemampuan kanggo nambah umpan balik audio: mung pencet rekor!

Sampeyan bisa kanthi cepet ndeleng biji siswa kanthi tugas, kelas utawa kanthi individu. Ing ndhuwur kabeh, sampeyan bisa ngekspor nilai ing file CVS, minangka HTML, utawa ing template email sing ngemot file CVS sing dipasang.

Showbie nyedhiyakake sawetara pembelajaran uga alat manajemen kelas. Minangka guru, sampeyan bisa nggunakake sistem peringkat kanggo mbenerake tugas siswa lan menehi umpan balik teks, visual, lan audio instan.

7. Guru Aide Pro

Teacher Aide Pro nyakup telung fitur utama: pelacak rawuh, buku kelas lan grafik kursi.

Buku bijine ndhukung nganti 10 kelas kanthi gratis. Akses menyang fitur tambahan regane $ 0, 99 saben wulan.

8. iGrade

Iki minangka aplikasi pro sing ngidini guru, siswa lan uga wong tuwa nglacak prekara kayata nilai, informasi kehadiran, lan cathetan. Uga bisa digunakake kanthi online lan offline.

9. AndroClass

Bisa uga ana kurva sinau sadurunge sampeyan entuk aplikasi iki, nanging yen sampeyan bakal bisa ngerti kustomisasi lan intuisi.

Mecah biji ikanggo PR, kelas, tes, partisipasi, utawa divisi liyane, nglacak rawuh lan malah entuk pangeling ulang taune siswa lan liya-liyane.

10. Dropbox

Sampeyan ora aplikasi grading kanthi ketat, nanging yen sampeyan bakal nyimpen akeh kertas sing wis diukur lan dites, luwih becik sampeyan bisa ngakses saka endi wae.

Iki minangka 10 aplikasi gradasi apik tenan sing mbantu guru ngirit wektu

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: