Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

18 Kasunyatan Nyenengake Babagan Aku Sing Kabeh Wong Kaya Ngerti

Filed in Artikel by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Fakta sing nyenengake babagan Aku: Yen sampeyan nggawe dhaptar "kasunyatan sing nyenengake babagan aku," apa sing bakal sampeyan lebokake? Aku ngerti rasane nalika dijaluk nyritakake babagan kasunyatan sampeyan. Kadhangkala sampeyan bakal bingung karo prekara sing bisa sampeyan gunakake kanggo nggawe ukara.

Ing artikel iki, aku bakal nuduhake sawetara pitunjuk babagan carane nulis sawetara kasunyatan sing nyenengake babagan sampeyan sing digawe serep karo sawetara conto kanggo nuntun sampeyan.

18 Kasunyatan Nyenengake Babagan Aku Sing Kabeh Wong Kaya Ngerti

Ana akeh prekara penting babagan sampeyan sing kudu diajak ngobrol. Babagan kaya ngono mau dibahas ing ngisor iki.

 1. Hobi favoritku yaiku…

Apa sing sampeyan lakoni ing wektu luang? Secara pribadi, Hobi sing paling apik yaiku mulang, nembang lan nari.

2. Aku seneng…

Apa ana sing, wong, utawa ing endi wae sing sampeyan tresnani? Apa sing nggawe atimu lara? Apa sing sampeyan kangen nalika ora ana?

"Aku seneng renang karo kanca-kanca".

3. Aku katon nganti…

Apa ana wong sing sampeyan tresnani? Sapa sing mesem sampeyan? Sampeyan pengin sinau saka sapa?

Secara pribadi, wong pisanan sing dakkarepake yaiku Gusti Allah. Dheweke dadi sebab kabeh kedadeyan ing uripku.

Minangka bocah wadon, wong sabanjure sing dakpengini yaiku ibuku amarga dheweke tegese kabeh jagad kanggo aku. Aku isih golek atribut sing luwih apik.

4. Seni iki ngomong karo aku amarga…

Coco Chanel ujar, "Supaya ora bisa diganti, kudu beda-beda."

Iki nyengkuyung aku supaya terus ngetutake atiku ora preduli. Aku ora bakal nuruti standar lan norma masarakat ala amarga ora netepake aku.

5. Kenangan lucu / isin kanggo aku yaiku ...

Apa kesalahan sing gawe isin sing nuwuhake piwulang?

Yen sampeyan nggawe wong liya ngguyu, dheweke pengin nglampahi wektu lan nggawe kenangan karo sampeyan! Iki nyenengake. Aja wedi gawe isin dhewe. Sampeyan bakal mudhun kaya ing bumi, gampang, lan setya.

6. Aku wis pengaruhe…

Yen ana wong sing wis pengaruhe urip sampeyan kanthi cara apa wae, sampeyan bisa ngomong babagan iki.

Secara pribadi, aku wis dipengaruhi karo kanca-kancaku. Dheweke kayane nambah sawetara nilai sing apik uripku lan aku matur nuwun kanggo dheweke.

7. Kewananku dadi kanca amarga…

Mung wong sing sedhih ora seneng ngrungokake makhluk wulu, sanajan kewan kewan sampeyan langsing lan slithering kabeh manungsa seneng ngrungokake crita kewan!

"Kewan-kewanku dadi kanca amarga aku nggawe aku rasane tresno lan ora kesepian"

8. Aku wedi karo…

Kepribadian sampeyan bisa diungkap dening kesenengan lan rasa sing ora disenengi, kalebu prekara sing sampeyan wedi. Aku wedi banget karo pangowahan lan sing ora dingerteni, mula, mbesuk minangka topik sing nyebabake kuatir kanggo dibahas kanggo aku.

"Aku wedi karo ula".

9. Aku kaya ngono amarga…

Apa sing sampeyan alami ing urip sing wis nggawe sampeyan dadi saiki? Elinga yen sampeyan mbukak kabuka lan ngidini sampeyan mbukak kanca liyane. Sampeyan bisa uga kaget amarga tanggapan wong liya lan / utawa apa sing wis dialami wong liya.

Aku dadi kaya ngono, amarga Gusti Allah nresnani aku.

10. Barang sing paling biasa sing bisa ditemokake ing asrama sampeyan…

Apa barang sing paling ora umum ing omah, laci mejo kantor, lsp?

Iki minangka kasunyatan sing nyenengake babagan sampeyan sing bisa urip kanthi gampang kikuk pacelathon. Pikirake babagan quirks lan bedane sampeyan!

"Siji barang sing ana ing asrama yaiku boneka boneka aku".

 11. Pakaryan impenku yaiku…

Ing perguruan tinggi, "Apa jurusan sampeyan?" minangka pitakonan nyebar. Nanging, uwal saka pratelan sing mboseni "Aku dadi jurusan ..." lan waca apa sing dadi gegayuhan impen sampeyan (muga-muga faktor utama kanggo impen sampeyan iki).

Apa sing dadi gegayuhan impen sampeyan - proyek sing pengin sampeyan lakoni yen sampeyan ora nindakake apa sing lagi ditindakake saiki?

"Pakaryan impenku tumindak"

12. Bakatku sing ndhelik yaiku ...

Apa sampeyan duwe bakat ndhelik sing ora dingerteni dening akeh wong?

Angelina Jolie minangka tukang nyithak piso. Kendall Jenner bisa ngasilake swara manuk. Amanda Seyfried bisa ngrenda lan rajutan. Apa ana sing istimewa sing bisa sampeyan lakoni? Sawetara wong duwe bakat langka lan unik, bisa uga sampeyan bisa mikir babagan bakat sing didhelikake dhewe!

"Bakatku sing ndhelik yaiku nyanyi"

13. Superlatif buku sekolah menengah saya

Kepiye wong nggambarake sampeyan ing buku sekolah menengah?

"Wong ngerti aku ing SMA minangka bocah cilik sing swarane cilik"

 14. Olahraga favoritku yaiku…

Apa sampeyan duwe olahraga sing paling disenengi?

"Olahraga sing paling apik yaiku basket lan aku seneng main game"

15. Wayahe paling apik yaiku…

Kapan wayahe paling apik sampeyan?

"Milikku nalika aku dhewe ing kamarku tapa".

16. Prestasi sing takbanggakake

Apa salah sawijining prestasi sing paling sampeyan bangga?

"Nalika semana ing SMA, aku isih bangga bisa dadi siswa sing rapi ing kabeh sekolah".

17. HPku sing pertama

Critakake ponsel pisanan sampeyan lan apa sing disenengi utawa sengit sampeyan.

“Telpon pertamaku yaiku a Blackberry Android. Aku seneng amarga telpon Android putih nanging aku sengit amarga mesthi nggantung sing nyebabake telat kanggo aku ”.

18. Wayahe paling ala yaiku…

Aku ngerti sampeyan uga duwe wektu paling ala. Iki bisa dadi momen sing sampeyan ora pengin kedadeyan.

"Wayahe paling ala nalika nesu".

Aku percaya manawa saka pitunjuk ing ndhuwur, sampeyan bisa nulis kasunyatan sing nyenengake babagan sampeyan. Aja ragu-ragu nyoba. Nyelehake panganggo yen artikel iki wis migunani.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: