Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Beasiswa Microsoft Disability 2021/2022 Nganyari Portal Aplikasi

Filed in Pembaruan Beasiswa by ing Juni 17, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Beasiswa Cacat Microsoft: Beasiswa iki minangka beasiswa sing dirancang kanggo nulungi para cacat. Dadi, yen sampeyan duwe cacat, sampeyan kudu nganggep informasi iki kanthi serius. Waca artikel iki kanggo sinau luwih lengkap babagan beasiswa cacat Microsoft iki. Dipercaya karo aku, sampeyan bakal seneng tenan.

Beasiswa Microsoft Disability 2020/2021 Nganyari Portal Aplikasi

Tujuan Beasiswa Cacat Microsoft

The Beasiswa cacat Microsoft ngirim salah sawijining misi Microsoft. Lan misi iki yaiku nggawe klompok sumber daya karyawan cacat. Lan klompok iki kanggo menehi kekuwatan lan ngaktifake penyandang cacat.

Salajengipun, beasiswa iki ngidini SMA siswa cacat kanggo kuliah lan target karir ing industri teknologi.

Kajaba iku, pangarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo nambah blumbang wong sing duwe cacat ndhaptar pendhidhikan sing luwih dhuwur. Uga, lan, ing jangka panjang, nyuda pengangguran bias kanggo demografi iki.

 Sapa sing Layak Ndhaptar Beasiswa iki?

Beasiswa cacat Microsoft bakal dianugerahi para senior sekolah menengah sing wis sukses. Nanging, dheweke kudu ngrancang kuliah ing kejuruan utawa akademik. Uga, kudu duwe kabutuhan finansial.

Beasiswa Cacat Microsoft Worth / Mupangat

Jumlah sing bisa dianyari iki beasiswa sing bakal dianugerahi yaiku $ 5,000 saben taun. Nanging, gunggunge nganti $ 20,000.

Uga, jumlah iki dibayar liwat Seattle Foundation. Lan kanggo pihak Kelompok Sumber Daya Karyawan cacat (ERG) ing Microsoft. Iki ditindakake menyang Kantor Bantuan Keuangan sekolah panampa.

Syarat kanggo Beasiswa Cacat Microsoft

Kanggo dipertimbangkan kanggo Beasiswa cacat Microsoft, sampeyan kudu:

  • Dadi senior sekolah menengah saiki sing cacat. Nanging, iki kaya sing ditegesake dening SAPI. Nanging, cacat yaiku visual, pangrungon, mobilitas, kognitif, wicara utawa cacat liyane.
  • Uga, rencana kanggo melu program sarjana. Lan iki ana ing Universitas / College utawa Teknik 2 taun utawa 4 taun. Uga, iki mestine dadi ing pungkasan taun ajaran sawise lulus SMA.
  • Salajengipun, sekolah sing dilamar kudu ana ing AS. Utawa duwe Afiliasi USA kanggo transaksi finansial. Nanging, kanggo rincian, sampeyan bisa ngubungi Seattle Foundation kanggo verifikasi eligibility sekolah non-USA.
  • Kajaba iku, wara-wara jurusan sing disetujoni ing teknik, ilmu komputer lan sistem informasi komputer. Uga, ing hukum, bisnis, utawa lapangan sing gegandhengan. Contone, paralegal, pra-hukum, keuangan, administrasi bisnis, utawa pemasaran.
  • Uga, tunjukkan semangat kanggo teknologi.
  • Salajengipun, nduduhake kepemimpinan ing sekolah lan / utawa ing komunitas.
  • Uga, IPK kumulatif sekolah menengah 3.0 utawa luwih dhuwur.
  • Kajaba iku, mbutuhake pitulungan finansial kanggo kuliah.
  • Uga, status registrasi kudu full-time utawa setengah wektu.

Proses Aplikasi kanggo Beasiswa iki

Proses Aplikasi kanggo Beasiswa iki

Kanggo ndhaptar cacat Microsoft beasiswa, cathetan. Kirimake item ing ngisor iki menyang [email dilindhungi]:

  • ringkesan: Résumé sampeyan kudu nyakup informasi ing ngisor iki: Kegiatan ekstrakurikuler. Uga, penghormatan lan penghargaan sing wis ditampa. Nanging, yen bisa, lebokake penghargaan sing ana gandhengane karo teknologi. Lan pengalaman kerja
  • transcript: Kalebu salinan transkrip akademik saiki sing ora resmi. Uga, yen dipilih dadi finalis, cathet. Pelamar kudu nyedhiyakake Yayasan Seattle kanthi versi resmi.
  • Telung Karangan: Kunjungi tautan beasiswa kanggo sinau luwih lengkap babagan telung (3) esai kasebut.
  • Loro Surat Rekomendasi: Paling ora siji surat kudu saka fakultas utawa anggota staf ing sekolah sampeyan. Uga, surat rekomendasi mesthine asli lan ora duplikat surat rekomendasi perguruan tinggi. Aja nyakup sedulur minangka referensi.
  • Formulir Aplikasi Lengkap: Salajengipun, isi kabeh Formulir Aplikasi ing pungkasan kaca iki. Sampeyan uga bisa ngetik informasi utawa nyithak kanthi cetha. Nanging, sampeyan bisa download aplikasi beasiswa cacat Microsoft ing kene.

Tulung dicathet

Penting, sampeyan ngelingi iki. Mangga email kabeh ing ndhuwur kanggo [email dilindhungi]. Uga, priksa manawa paket aplikasi sampeyan nyakup kabeh informasi lan dokumen sing dibutuhake sadurunge dikirim.

Microsoft ora bakal nampa dokumen tambahan sing dikirim kapisah saka paket aplikasi asli. Uga, mung paket aplikasi lengkap sing bakal ditinjau. Nanging, sing dipilih kanggo nampa Beasiswa cacat Microsoft bakal dilaporake ing pungkasan wulan April.

Situs web Beasiswa: APLIKASI KAYU

Pitakon Paling Sering Babagan Beasiswa Cacat Microsoft

Ing ngisor iki sawetara pitakon sing asring ditakokake babagan beasiswa iki:

Pitakon Paling Sering Babagan Beasiswa Cacat Microsoft

1. Apa Aku kudu Dadi Warga Negara AS sing Ndhaptar?
Jawaban:
Ora. Kabeh siswa sekolah tinggi sing duwe cacat duwe kebutuhan finansial disaranake dilamar.
2. Apa Aku Kudu Menyang Sekolah (Universitas / Universitas, lsp) ing AS?
Jawaban:
Ora kudu. Nanging, sampeyan kudu melu sekolah ing AS, utawa sekolah sing sampeyan lakoni kudu duwe afiliasi AS kanggo transaksi finansial. Sampeyan uga bisa ngubungi [email dilindhungi] kanggo verifikasi eligibility sekolah non-USA.
3. Apa aku bisa melu ing Kampus Komunitas nalika Musim Gugur?
Jawaban:
Nggih Anggere program sarjana sampeyan memenuhi syarat eligibility.
4. Apa aku Bisa Kirim ing Aplikasi lan Dokumen Pendhukung?
Jawaban:
Ya, sampeyan bisa.
Pilihan ing surat:
Yayasan Seattle
Attn: Beasiswa
1601 Fifth Ave, Suite 1900
Seattle, WA 98101
5. Apa Beasiswa Iki Bisa Diperbarui?
Jawaban:
Nggih Kajaba iku, sing nampa penghargaan bakal nampa $ 5,000 saben taun sekolah. Lan nganti total $ 20,000 penghargaan.
6. Apa ana Magang utawa Program Acara Microsoft liyane sing ana gandhengane karo Beasiswa sing Diperbarui iki?
Jawaban:
Ora ing wektu iki. Nanging, nalika Dana mundhak, Microsoft duwe hak nggawe program kasebut.

Ing ndhuwur minangka sawetara informasi penting sing kudu sampeyan lakoni babagan iki beasiswa. Nanging, sampeyan bakal setuju karo aku yen iki minangka kesempatan langka, sanajan isih ana syarat sing kudu ditemokake para pelamar.

Bebas nglamar. Uga, tindakake saiki kanggo menehi kasempatan marang tenggat wektu. Nanging, kanggo nganyari maneh, bukak situs web beasiswa. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngunjungi kaca web iki.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: