Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Beasiswa Facebook kanggo Siswa Nigeria Pembaruan Portal 2021/2022

Filed in Pembaruan Beasiswa by ing Juni 17, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Beasiswa Facebook kanggo Siswa Nigeria: Facebook minangka salah sawijining platform media sosial sing paling tren nalika wong-wong ketemu karo sing ngerti / bisa uga pengin dingerteni. Nanging, kajaba dadi platform ngobrol, uga platform kanggo ngiklanake bisnis.

Beasiswa Facebook kanggo Siswa Nigeria Pembaruan Portal 2020/2021

Salajengipun, iki uga minangka platform sing nggawe nyiram cangkem Beasiswa kanggo siswa. Kayane apik tenan, bener? Ya mesthi wae. Ana beasiswa Facebook sing unik kanggo Siswa Nigeria.

Nanging, kanggo sinau babagan carane / ing endi akses Facebook beasiswa kanggo siswa Nigeria, terus maca artikel iki.

Beasiswa Facebook kanggo Siswa Nigeria | Beasiswa Grace Hopper

Preamble

Sadurunge ngomong babagan Beasiswa Facebook kanggo siswa Nigeria, tulung dicathet. Ana akeh Wanita ing Teknologi sing dadi jabatan penting ing Masyarakat.

Contone, wanita kaya Anita Borg, Grace Hopper, lan Akeh liyane. Dheweke nggunakake efektif kesempatan sing diwenehake kanggo nggoleki katrampilan.

Informasi Penting Babagan Beasiswa Grace Hopper

Iki siji beasiswa sing kalebu Beasiswa Facebook kanggo Siswa Nigeria. Lan ngidini para wanita ing Teknologi teka ing Perayaan Grace Hopper (GHC 20) 2021.

Uga, tulung dicathet. Acara iki minangka kumpulan wanita paling dhuwur ing bidang teknologi, teknik, lan sains. Salajengipun, program kasebut kanggo mbahas masa depan lan Sumber Daya Peserta kasebut.

Prakawis Grace Hopper

Laksamana Belakang Grace Murray Hopper lair tanggal 9 Desember 1906. Lan tilar donya tanggal 1 Januari 1992. Nanging, iki miturut ComputingHistory.org. Uga, dheweke dadi ilmuwan komputer Amerika. Lan perwira Angkatan Laut Amerika Serikat.

Salajengipun, minangka pelopor ing lapangan, cathet. Dheweke dadi salah sawijining programer kalkulator Harvard Mark I sing pertama. Uga, dheweke nggawe kompiler pisanan kanggo a program komputer basa.

Nanging, amarga jembar prestasi lan pangkat angkatan laut, dheweke kadang diarani "Anugerah Luar Biasa". Kajaba iku, dheweke terus kerja dadi profesor asosiasi ing Vassar College nganti pecah Perang Dunia II.

Perayaan Grace Hopper 2021 | GHC20

Perayaan Grace Hopper GHC 20 minangka salah sawijining pakumpulan Wanita ing Teknologi paling gedhe ing Dunia. Uga, Program kasebut dijenengi sawise Grace Hopper minangka Ilmuwan Komputer lan Petugas Angkatan Laut AS.

Kajaba iku, acara kasebut minangka kesempatan kanggo nemokake sing paling apik ing Women in Tech Society. Kajaba iku, Konferensi kasebut uga nyedhiyakake kesempatan kanggo Wanita ing Teknologi sing lagi wae diwiwiti.

Sawetara Perusahaan sing nawakake beasiswa Grace Hopper

Uga, beasiswa iki dianugerahi dening 4 Perusahaan. Yaiku:

Sawetara Perusahaan sing nawakake beasiswa Grace Hopper

  • Microsoft
  • Uga, Google.
  • Salajengipun, Goldman Sachs.
  • Ditambah maneh, Facebook.

Microsoft

Microsoft menehi Beasiswa Perayaan Grace Hopper iki kanggo Siswa luwih awal tinimbang Perusahaan liyane. Beasiswa kasebut kanggo siswa Amerika Serikat, Kanada, lan Siswa Meksiko.

Google

Google uga nawakake beasiswa iki. Lan nindakake iki liwat AnitaB.org. Uga, Beasiswa kasebut dianugerahi Beasiswa kanggo Sekolah Tinggi, Universitas lan uga Sekolah Menengah Umum saben taun. Lan Beasiswa nggawa dheweke menyang GHC saben taun.

Goldman Sachs

Dheweke menehi Beasiswa kanggo 25 insinyur wanita. Nanging, dheweke kudu nduduhake kinerja akademik sing paling apik. Uga, kepemimpinan sing luar biasa lan semangat kanggo sinau.

Facebook

Yo wis! Kanthi dhaptar Facebook, Beasiswa Grace Hopper wis nyathet 4 perusahaan sing nawakake Beasiswa. Lan dheweke menehi sekitar 50 Siswa Wanita Beasiswa GHC.

Beasiswa Grace Hopper Facebook 2021

Facebook minangka salah sawijining Media sosial Raksasa Tech ora ditinggalake ing Perayaan Grace Hopper 2021. Iki nalika dheweke menehi Beasiswa Komputasi Facebook Grace Hopper 2021 ing Beasiswa Komputasi.

Uga, Facebook ditemtokake ing misi kanggo menehi kekuwatan kanggo masarakat. Lan iki ing babagan bangunan Komunitas. Lan nggabungake World Closer.

Salajengipun, cathet manawa sesanti kasebut wis mlebu ing tahap pangembangan utama. Iki nalika Facebook mbukak aplikasi lan Layanan kanggo nyambungake milyaran wong ing saindenging jagad.

Keuntungan Beasiswa

Keuntungan Beasiswa

Saben Penerima nduweni kualifikasi kanggo rawuh ing Konferensi GH kanggo nglampahi wektu kanthi kualitas karo Insinyur Facebook. Lan uga sinau lan Jaringan.

Uga, ana registrasi gratis kanggo Perayaan Grace Hopper. Lan kabeh biaya lelungan lan akomodasi sing dibayar. Iki kalebu Program Pahargyan Pra-Grace Hopper ing Orlando. Wicara teknologi mbayar, sesi bimbingan, lan jaringan sajrone acara kasebut.

Kajaba iku, ana undhangan kanggo nedha bengi pribadi. Lan resepsi karo tim rekayasa Facebook sajrone Pahargyan GH. Uga tambahan panganan.

Syarat Beasiswa Facebook Grace Hopper

Ing ngisor iki minangka sawetara syarat:

Pelamar kudu wanita. Uga, saiki sampeyan kudu ngupayakake Program Studi Sarjana utawa Sarjana 4 taun. Kajaba iku, kudu dadi jurusan Ilmu Komputer utawa Bidhang sing gegandhengan.

Uga, yen sampeyan minangka cathetan pelamar internasional. Sampeyan tanggung jawab visa lelungan yen dipilih. Kanthi tembung liyane, Facebook mung bisa mbayar biaya lelungan sampeyan.

Nanging, siswa sing saiki mbukak Internship Facebook, utawa sing wis nampa tawaran ing Facebook ora layak dilamar.

Aplikasi Timeline

Aplikasi kanggo Beasiswa Perayaan Grace Hopper Facebook kudu diajukake ing utawa sadurunge dina Jumuah, 28 Juni 2021. Lan wancine jam 5:00 sore.

Uga, tulung dicathet. Pelamar sing sukses bakal dilaporake liwat email babagan panriman nalika tengah wengi. Lan iki bakal diwiwiti dina Kamis, 1 Agustus 2021.

Kajaba iku, sing nampa beasiswa kudu kasedhiya kanggo melu kegiatan Facebook lan Konferensi. Iki antara Senin, 30 September lan Setu, 5 Oktober 2021.

Link Aplikasi: Klik kene

Nalika sampeyan siyap nglamar beasiswa iki, elinga. Priksa manawa sampeyan wis memenuhi kriteria eligibility. Penting banget. SUWUNG BAGUS.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: