Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Beasiswa Haryana 2021/2022 Portal Aplikasi haryana.gov.in

Filed in Pembaruan Beasiswa by ing Juni 17, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Minangka siswa saka Haryana negara, beasiswa Haryana 2021 kasedhiya kanggo sampeyan. Kesempatan pendidikan gratis lan subsidi. Beasiswa Haryana 2021 minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan.

Elingi informasi penting iki. Negara Haryana nyedhiyakake beasiswa kanthi akeh. Dheweke ngliputi sesi akademik 2021/2022.

Beasiswa Haryana 2020/2021

Ing artikel iki sampeyan bakal maca:

Babagan Beasiswa Haryana 

The Haryana beasiswa minangka jinis beasiswa sing unik. Disedhiyakake dening departemen kesejahteraan Kelas Kastel & Kelas Pungkur sing Dijadwalake. Awak iki ngetrapake macem-macem skema. Skema iki kanggo Kesejahteraan Kasta Jadwal & Kelas Mundur. Iki kanggo sing ing Negara Haryana.

Kajaba iku, fungsi utama Departemen yaiku koordinasi lan ngawasi kegiyatan ing departemen liyane. Pengawasan iki fokus ing prekara implementasi macem-macem skema. Skema sing dirancang kanggo Kesejahteraan Kastel sing Dijadwalake, Kelas Mundur, lan Suku sing Ditemtokake

Sawetara Beasiswa Haryana 2021 lan Cara Ndhaptar

Kasunyatan manawa Haryana Indigenes entuk akses menyang beasiswa sing akeh. Iki liwat departemen Kelas Kasta & Kelas Pungkur sing Dijadwalake. Uga liwat institusi liya. Sawetara beasiswa kasebut kanggo siswa Haryana kaya ing ngisor iki:

  • Beasiswa Mary Haryana Post kanggo Siswa SC

Iki minangka salah sawijining beasiswa Haryana 2021. Beasiswa pascasarjana Haryana 2021 kanggo siswa SC kasedhiya kanggo calon siswa kasta. Iki kanggo sing sinau ing kelas pasca matrik.

Jumlah beasiswa beda-beda gumantung saka Rs. 230 nganti Rs. 1,200 saben wulan. Uga, iki kalebu ing kelas Pascasarjana nganti Pascasarjana. Nanging, skema iki nduweni kritéria penghasilan kulawarga. Penghasilan kulawarga siswa ST ora luwih saka Rs. 2.50 lakh saben taun.

Sementara, calon sing pengin ndhaptar Beasiswa Haryana Post Matric kanggo siswa SC dicathet. Tansah usaha mriksa tanggal formulir aplikasi. Uga priksa eligibility lan proses aplikasi.

  • Haryana Post Matric Scholarship kanggo OBC Students

Iki minangka salah sawijining beasiswa Haryana 2021. Beasiswa Haryana Post Matric kanggo siswa OBC kasedhiya kanggo siswa saka kelas mundur liyane. Kanggo sing sing melu kursus pasca matrik ing pamrentahan. Pamrentah iki kalebu Skema Beasiswa Matrik India. Nanging, calon kudu dadi domisili ing Haryana.

Uga, jumlah beasiswa iki kalebu saka Rs. 160 nganti Rs. 750 saben wulan. iki ana ing kelas Pascasarjana nganti Pascasarjana. Nanging, skema iki duwe kritéria penghasilan kulawarga. Penghasilan kulawarga siswa ST ora luwih saka Rs. 1 lakhung per taun.

Calon sing pengin ndhaptar Beasiswa Matrik Haryana kudu dicathet. Tansah usaha mriksa tanggal formulir aplikasi. Uga priksa eligibility lan proses aplikasi.

  • Skema Stipend Gabung kanggo Siswa SC, Haryana

Sawetara Beasiswa Haryana 2020 lan Cara Ndhaptar

Iki minangka beasiswa Haryana liyane kanggo 2021. Pamrentah Haryana nyedhiyakake beasiswa iki. Kasedhiya kanggo siswa SC. Nanging, kanggo entuk beasiswa iki sampeyan kudu nggayuh gelar sarjana utawa pascasarjana. Iki mesthine saka universitas sing diakoni pamrentah ing Haryana.

Sampeyan uga kudu paling ora 60% rawuh ing kelas kasebut. Beasiswa kasebut nyedhiyakake dana saben wulan INR 1,000. Nyedhiyakake tunjangan tuku Buku INR 2,000. Uga, periode aplikasi kanggo beasiswa iki antara Januari nganti Februari. Iki kanggo saben taun.

Kajaba iku, sampeyan kudu ndhaptar online kanggo beasiswa iki. Kunjungi situs web resmi Departemen Pendidikan Tinggi, Pamrentah Haryana. Nanging, ing proses aplikasi, sampeyan bakal menehi sertifikat Caste. Kajaba iku, sampeyan kudu nyedhiyakake sertifikat domba Haryana. Kajaba iku, sampeyan nyedhiyakake Sertifikat ujian pungkasan sing dilewati.

  • Haryana NTSE kanggo Siswa Kelas 10 (Siswa Umum)

Iki minangka beasiswa Haryana liyane 2021. Perlu digatekake. Haryana NTSE minangka ujian beasiswa kanggo siswa Kelas 10. Beasiswa NTSE (Ujian Nasional Talent Search) ana ing rong tahap. Siswa sing nduweni kualifikasi kanggo Haryana NTSE kudu melu ujian NTSE Level 2. Ujian iki dikelola dening NCERT.

Kajaba iku, siswa sing menang beasiswa NTSE bakal nampa beasiswa Rs 1,250 saben wulan. Iki kanggo kelas 11 lan 12. Uga, bakal nampa udakara 2,000 saben wulan. Iki kanggo kursus sarjana lan pascasarjana.

Kajaba iku, calon sing pengin ndhaptar NTSE Haryana kudu takon karo NTSE Haryana. Uga, konsultasi kanthi tepat kanggo ngerti:

  • Endi kanggo entuk formulir aplikasi.
  • Uga, kanggo tanggal, kelayakan, lan proses aplikasi.

Beasiswa NTSE mbukak kanggo kabeh siswa ing kategori kasebut. Iki kalebu siswa ing kategori umum.

  • Haryana Pose Beasiswa kanggo BSc Siswa

Iki minangka beasiswa Haryana liyane ing 2021. Dewan Ilmu lan Teknologi Negara Haryana (HSCST) nawakake Beasiswa Pose. Iku kanggo B.Sc. lan M.Sc. siswa. Tujuan beasiswa iki yaiku kanggo ningkatake pendhidhikan ilmu pengetahuan. Beasiswa Pose (Promosi Pendidikan Ilmu Pengetahuan) diwenehake kanggo siswa Haryana. Kanggo sing milih mata pelajaran ilmu alam lan dhasar. Iki kalebu kursus ing ngisor iki:

  • 3-year B.Sc.
  • Uga, kanggo 4 taun B.Sc.
  • 5-year integrated M.Sc./MS col
  • Kajaba iku, kanggo M.Sc. 2 taun

Siswa sing dipilih kanthi Beasiswa Pose bakal entuk beasiswa saben wulan Rs. 4,000. Iki sajrone taun 1, 2 lan 3. Uga, Rs. 6000 sajrone taun kaping 4 lan kaping 5.

Salajengipun, Beasiswa Pose diwenehake kanggo 150 siswa. Calon sing pengin ndhaptar beasiswa Pose kudu dicathet. Upaya mriksa tanggal aplikasi Pose. Uga priksa eligibility lan proses aplikasi.

  • Haryana NMMS kanggo Kelas 8 Siswa

Iki minangka beasiswa Haryana liyane ing taun 2021. Haryana NMMS minangka beasiswa sing disponsori kanthi pusat. Nyedhiyakake pitulungan finansial. Bantuan iki kanggo siswa sing duwe jurusan ekonomi sing luwih ringkih. Tujuane kanggo mbantu dheweke terus sinau sawise Kelas 8.

Tulung dicathet. Siswa saka Haryana sing sinau ing Kelas 8 layak ndhaptar. Nanging, bakal ana rong tes. Iki minangka Tes Kemampuan Mental (MAT) lan Tes Aptitude Scholastic (SAT).

Siswa sing dipilih ing Haryana NMMS bakal nampa beasiswa kasebut. Iki nganti Rs. 12,000 saben taun (Rs. 1000 saben wulan). Salajengipun, calon sing pengin ndhaptar kudu nyathet. Priksa manawa mriksa tanggal aplikasi. Uga priksa eligibility lan proses aplikasi.

  • Program Fellowship HSCST kanggo Ph.D. Siswa

Iki minangka beasiswa Haryana liyane 2021. Program Beasiswa HSCST minangka kesempatan sing apik. Para pelamar sing pengin golek Ph.D. ing Universitas Haryana. HSCST (Dewan Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Negara Haryana) menehi penghargaan riset. Hibah iki kanggo siswa sing milih CSIR-JRF. Kajaba iku, iku kanggo sing duwe paling ora CSIR-LS NET.

Jumlah beasiswa iki yaiku Rs 18,000 saben wulan. Iki sajrone rong taun pisanan kanggo asisten riset. Lan Rs 21,000 saben wulan. Uga, iki kanggo taun katelu lan taun sabanjure. Siswa uga nampa kuota tahunan 20000 rupee saka universitas.

Cara Ndhaptar Beasiswa Haryana 2021 Online

Calon sing pengin ndhaptar Beasiswa Haryana 2021 bisa ndhaptar online. Iki bisa ditindakake ing portal Haryana. Pelamar kudu ndhaptar online kanggo Beasiswa Haryana 2021. Uga isi rincian dhasar kaya rincian pendhidhikan.

Uga unggah dokumen lan kirimake formulir aplikasi kanthi online kanggo ngrampungake proses aplikasi. Tenggat wektu kanggo aplikasi beasiswa iki ditampilake ing situs web resmi. Portal kanggo aplikasi online beasiswa iki yaiku haryana.gov.in.

Maca uga:

FAQs babagan Beasiswa Haryana 2021

FAQs babagan Beasiswa Haryana 2020

Ing ngisor iki sawetara FAQ sing takon babagan beasiswa Haryana kanggo taun 2021:

1. Apa sing diarani Beasiswa Haryana?

Jawaban:
Babagan nyedhiyakake pitulung finansial lan pitulung kanggo warga Haryana.

2. Sapa / sing dadi sponsor Beasiswa iki?

Jawaban:
Beasiswa iki diwenehake dening departemen kesejahteraan Kelas Kastel & Kelas Mundur. Kajaba iku, diwenehake dening pamrentah negara Haryana.

3. Pira Beasiswa Haryana sing kasedhiya ing taun 2021?

Jawaban:

  • Kasedhiya akeh. sawetara yaiku:
  • Beasiswa Mary Haryana Post kanggo Siswa SC.
  • Uga ana Beasiswa Mary Haryana Post kanggo Siswa OBC.
  • Beasiswa Pose Haryana kanggo Siswa BSc.
  • Uga, ana Haryana NMMS kanggo Siswa Kelas 8.
  • Kajaba iku, ana Program Fellowship HSCST kanggo Ph.D. Para siswa.
  • Kajaba iku, ana Haryana NTSE kanggo Siswa Kelas 10 (Siswa Umum).
  • Skema Stipend Gabungan kanggo Siswa SC, Haryana.
  • Uga, ana Beasiswa Merit State Haryana.

4. Apa Ana sing Ndhaptar Online kanggo Beasiswa Haryana

Jawaban:
Ya.

5. Kepiye Prosedur Registrasi Online?

Jawaban:
Sederhana lan gampang. Minangka kasunyatan, tulung dicathet. Calon sing pengin ndhaptar Beasiswa Haryana 2021 bisa ndhaptar online. Iki bisa ditindakake ing portal Haryana. Pelamar kudu ndhaptar online kanggo Beasiswa Haryana 2021.
Uga isi rincian dhasar kaya rincian pendhidhikan. Portal kanggo aplikasi online beasiswa iki yaiku haryana.gov.in.

Ringkesan, pancen wektu sing apik kanggo warga Haryana. Uga, iki minangka kesempatan sing apik kanggo warga Haryana sing pengin sinau luwih lanjut.

Salajengipun, disaranake sampeyan yen sampeyan kepengin sinau babagan beasiswa ing ndhuwur, riset. Kajaba iku, sampeyan bebas langganan / nuduhake informasi iki ing platform media sosial. Sampeyan bisa ngrewangi wong sing butuh.

TIM CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: