Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Kebijakan Privasi

Ing kene https://www.currentschoolnews.com, privasi para pengunjung penting banget kanggo kita. Dokumen kabijakan privasi iki negesake jinis informasi pribadi sing ditampa lan dikumpulake dening https://www.currentschoolnews.com lan cara nggunakake.

log Files

Kaya situs web liyane, News.School.ng nggunakake file log. Informasi ing file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / wektu, kaca referensi / metu, lan sawetara klik kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ngubengi situs iki, lan nglumpukake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane kaya ngono ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi.

Cookies lan Beacons

https://www.currentschoolnews.com does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick Dart Cookie

  • Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake iklan ing News.School.ng.
  • Panggunaan cookie DART saka Google ngidini nyedhiyakake iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang News.School.ng lan situs liyane ing Internet.
  • Pangguna bisa milih panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi kabijakan privasi jaringan iklan Google lan URL ing ngisor iki - http://www.google.com/privacy_ads.html.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu iki nggunakake teknologi kanggo iklan lan tautan sing ana ing News.School.ng kirim langsung menyang browser sampeyan. Dheweke nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi liyane (kayata cookie, JavaScript, utawa Beacon Web) bisa uga digunakake dening jaringan iklan pihak katelu kanggo ngukur efektifitas pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadi konten pariwara sing sampeyan tingali.

https://www.currentschoolnews.com has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Sampeyan kudu takon kabijakan privasi masing-masing saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik uga instruksi babagan cara milih praktik tartamtu. https: //www.currentschoolnews.com kabijakan privasi ora ditrapake kanggo kita, lan kita ora bisa ngontrol kegiyatan, pengiklan utawa situs web liyane.

Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa liwat opsi browser individu. Informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu bisa ditemokake ing situs web browser.