Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Ndhaptar Saiki kanggo Lowongan Ekonom Junior (Internal Firm Service) ing PricewaterhouseCooper (PwC)

Filed in Job by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Ndhaptar Saiki kanggo Ekonom Junior (Layanan Internal Internal) 2021: PricewaterhouseCooper direkrut kanggo Ekonom Junior. Calon sing ideal kudu duwe minimal gelar Sarjana ing basa Inggris, Matematika, Ilmu Sosial utawa disiplin Ekonomi.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Manajer Sistem Informasi Grup 2021

PwC perusahaan mbantu organisasi lan individu nggawe nilai sing digoleki. Kita minangka jaringan perusahaan ing 158 negara kanthi luwih saka 180,000 wong sing setya ngirim kualitas ing Jaminan, Pajak lan layanan Penasihat

We are looking for a Manager kanggo ngawasi keterlibatan sing nggawe klien bisa ngerteni kaluwihan kompetitif saka operasine.

Fokus spesifik kalebu optimasi Operasi, desain model Operasi, analisis proses lan desain, Optimisasi rantai pasokan, Manajemen biaya, Analisis Keuangan, Manajemen Strategi Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) & Manajemen Proyek / Program.

Saiki kita rekrutmen kanggo ngisi posisi ing ngisor iki:

Judhul Pakaryan: Ekonom Junior (Layanan Internal Internal)

Nomer Referensi: 125-NIG00104
Lokasi: Lagos
Departemen: Layanan Perusahaan Internal

Kalungguhan & Tanggung jawab

  • Nindakake riset kualitatif lan kuantitatif kanthi pandhuan saka Ekonom, nyedhiyakake input riset lan analisis data kanggo Buletin Ekonomi PwC Nigeria lan publikasi Kepemimpinan Pikiran liyane
  • Ngawasi tren Global lan Domestik ing macem-macem industri, antisipasi pangowahan ing kahanan bisnis lan finansial uga hubungan prilaku sing nggunakake teknik modeling
  • Aplikasi alat teknis: analisis pasar, pemodelan bisnis, strategi, penilaian kabijakan lan pemodelan ekonomi kanggo ngembangake solusi klien
  • Ngerjakake macem-macem keterlibatan sing tantangan ing jaringan PwC kanthi basis proyek
  • Berkomunikasi lan melu klien babagan tren ekonomi lan industri sing muncul adhedhasar output analisis
  • Jaga publikasi Kepemimpinan Pikiran lan basis data Macro; njamin aksesibilitas jaringan PwC Nigeria sing luwih gedhe
  • Bekerja karo klompok bisnis liyane kanggo ngirim presentasi lan panjaluk informasi klien, makili tim ing rapat, ngirim kemampuan PWC menyang klien

Requirements

  • Pendidikan: Gelar Ekonomi / Keuangan / Matematika
  • Syarat kelas: 2: 1 lan ndhuwur
  • Pengalaman Ora luwih saka 2 taun pengalaman dadi ahli ekonomi riset utawa analis

Skills dibutuhake:

  • Pengalaman kerja sing relevan, katrampilan analitis sing kuat ing bidang analisis makro-ekonomi lan finansial.
  • Kepentingan kanggo masalah makro global lan domestik lan pangerten babagan pasar finansial.
  • Katrampilan komunikasi lan presentasi antar-pribadi sing apik banget, kalebu kapasitas komunikasi masalah teknis sing kompleks kanthi istilah sing gampang, kanthi lisan lan nulis.
Klik kene kanggo informasi luwih lengkap.

Pembaruan Pelamar sing Disingkat

Yen sampeyan wis disenengi dhaptar, mula sikil sampeyan bakal mlebu ing lawang. Lan saiki wayahe sampeyan bersinar ing tahap pungkasan - wawancara.

Nanging, bisa uga wawancara telephonic, Skype, utawa langsung ngadhepi. Lan iki gumantung karo perusahaan. Nalika disenengi:

  1. Usaha kanggo njaluk informasi babagan perusahaan.
  2. Uga, priksa manawa sampeyan duwe sesanti sing jelas. Coba goleki kenapa sampeyan pengin posisi tartamtu. Lan kepiye sampeyan bakal cocog. Uga bukak aplikasi sampeyan.
  3. Kajaba iku, kudu interaktif. Wawancara, dudu interogasi. Sampeyan luwih akeh tinimbang sampeyan resume.
  4. Laku kasebut isih adoh. Mangkono, wawancara wawancara kanthi kanca utawa praktik ngomong sadurunge kaca.
  5. Iku langka, nanging kadang sampeyan entuk surat penawaran langsung adhedhasar aplikasi sampeyan. Sampeyan miwiti ngrencanakake perayaan, nanging elinga sawetara poin sadurunge mlebu mode pesta kasebut: Tulisen kanthi nulis.
  6. Kajaba iku, sinaoni penawaran tertulis kanthi rinci. Lan priksa manawa kabeh rincian penting kasebut lan takon yen sampeyan ora ngerti apa-apa. Kayata profil kerja, tanggal wiwitan, durasi, lan stipend, lsp.
  7. Kirim surat matur suwun marang perusahaan, sawise sampeyan nampa tawaran kasebut.
  8. Uga, tindakake karo email sing konfirmasi tanggal wiwitan lan tuduhake semangat kanggo peran anyar.

Saka ndhuwur, sampeyan kudu ngerti manawa kita ora mitra karo perusahaan kasebut. Kita mung nyedhiyakake informasi iki supaya mbantu sampeyan bisa ngimpi. Kaya ngono, nalika ndhaptar, priksa manawa luwih akeh riset babagan perusahaan. SUWUNG BAGUS.

Kesalahan sing Supaya Ora Ditrapake

Akeh wong sing gagal ing akeh aplikasi amarga ora nduweni kualifikasi, nanging amarga akeh kesalahan. Dadi cathet babagan iki:

  1. Ndhaptar tepat waktu, aja ngenteni deadline.
  2. Gawe proses aplikasi dhewe, aja ngirim wong supaya ora ana kesalahan ing data sampeyan
  3. Tetep dianyari babagan aplikasi kasebut
  4. Priksa manawa sampeyan nyedhiyakake kabeh syarat sing dibutuhake
  5. Luangake wektu kanggo crosscheck rincian sadurunge dikirim.
  6. Calon kudu ndhaptar sak jabatan, Calon sing nyoba nglamar kaping pirang-pirang aplikasi bakal divalidasi
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas ing Nigeria Saiki

Nanging, kita yakin informasi babagan Proyek PricewaterhouseCooper (PwC) ing Nigeria 2021 iki migunani kanggo sampeyan? Napa ora dituduhake karo kanca ing njaba kanthi ngeklik tombol nuduhake ing situs web iki.

Sampeyan uga bisa langganan kanggo dianyari kanggo informasi luwih lengkap babagan topik iki.

Yen sampeyan butuh bantuan kanggo ngewangi informasi sing luwih anyar ing wektu sing tepat babagan Lowongan Aplikasi Saiki kanggo Ekonom Junior (Layanan Internal Internal) 2021.

Mohon menehi nomer telpon lan alamat email ing kothak komentar ing ngisor iki.

Apa sing sampeyan gunakake kanggo lowongan Aplikasi Saiki kanggo Ekonom Junior (Layanan Internal Internal) 2021? Aku ngajak sampeyan nggunakake iki kesempatan kanggo nuduhake informasi iki karo wong liya nggunakake FacebookTwitter, or Google+. tombol nuduhake ing ngisor iki.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: