Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Ndhaptar Saiki Kanggo Pakaryan UNDP ing Abuja kanggo Asisten Program 2021

Filed in Job by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Ndhaptar Saiki Kanggo Pakaryan UNDP ing Abuja 2021: Apa sampeyan golek kerja ing Nigeria 2021? Apa sampeyan pengin kerja ing UNDP? Kajaba iku, sampeyan ora bakal mikir manawa nuntun sampeyan babagan carane ndhaptar rekrutmen UNDP ing Nigeria lan liya-liyane? Yen ya, terusake maca.

Program Pembangunan PBB (UNDP) mbantu negara-negara berkembang narik lan nggunakake pitulung kanthi efektif. Ing kabeh kegiatan, kita nyengkuyung nglindhungi hak asasi manungsa, pangembangan kapasitas lan pemberdayaan wanita.

UNDP direkrut kanggo ngisi posisi ing ngisor iki:

Pakaryan: Judhul: Asisten Program - Kemitraan Nigeria babagan Penguatan Tanggepan Keadilan Pidana Terorisme (miturut proyek global "Penguatan Rezim Hukum nglawan Terorisme"): GLOR35

ID proyek: 4234
Lokasi: Abuja, Nigeria
Area Praktek - Kulawarga Pakaryan: Bangunan Perdamaian
Kelas: SB3
Tipe Lowongan: Kontrak Layanan (SC)
Jenis Posting: Eksternal
Biro: Afrika
Durasi Kontrak: Suwene dhisik setaun

latar mburi

  • Posisi iki dununge ana ing Kantor Pusat PBB babagan Narkoba lan Kejahatan (UNODC) ing Abuja, Nigeria (CONIG).
  • Makarya bebarengan ing tim karo staf dhukungan proyek liyane ing CONIG, pejabat sing tanggung jawab bakal menehi dhukungan operasional, organisasi, logistik lan administratif kanggo proyek kasebut.
  • Iki bakal melu ngrancang lan nglakokake macem-macem syarat operasional, logistik lan administratif kanggo kegiatan proyek kasebut; ngatur lelungan personel proyek, ahli lan peserta; nyiyapake perkiraan biaya lan njaga perkiraan pengeluaran; ngasilake lan nyebarake dokumen kanthi tepat wektu; ndhukung kegiatan ing situs; nyiyapake lan nyediakake dhukungan sekretaris umum, lsp.
  • Kaya sing dibutuhake, dheweke uga bakal menehi dhukungan kanggo pengadaan lan dhukungan manajemen anggaran lan finansial kanggo proyek kasebut.
  • Sing njabat bakal kerja kanthi pengawasan langsung saka pejabat proyek sing ditunjuk lan pandhuan saka Koordinator Proyek lan pandhuan umum saka Perwakilan UNODC lan Kepala Program.
  • Level kanggo kiriman kasebut yaiku SB3 / 2 (padha karo G5).

Tugas lan Tanggung Jawab
Sing njabat bakal nindakake tugas ing ngisor iki:

  • Nyedhiyakake dhukungan operasional, organisasi, logistik lan administratif kanggo proyek kasebut;
  • Bekerja karo Koordinator Proyek, perwira proyek liyane lan Asisten Program utama kanggo njamin dhukungan administratif lan organisasi sing dibutuhake kanggo macem-macem kegiatan proyek sing asring bebarengan.
  • Mbantu pengawas lan pejabat proyek liyane sing ditugasake kanggo nindakake tanggung jawab kanggo proyek kasebut kanthi nindakake macem-macem fungsi dhukungan.
  • Identitas lan nindakake pengaturan organisasi, logistik lan administratif sing dibutuhake kanggo klompok kegiatan proyek sing diwenehake, kayata seminar, lokakarya lan rapat.
  • Iki kalebu: nemtokake syarat layanan lan ngatur pengadaan, ngatur lelungan lan akomodasi personel proyek, ahli lan peserta; nyiyapake lan nyebarake dokumen kanthi tepat wektu; ndhukung kegiatan ing situs lsp.
  • Nyedhiyakake dhukungan kanggo Titik Fokus Keamanan UNODC babagan keamanan personel UNODC.
  • Mrayogakake lan nggawe pengaturan pangiriman lan panrimo pasokan kantor lan proyek lan peralatan lan efek rumah tangga; kalebu reresik bea cukai.
  • Menehi saran lan ngewangi anggota staf lan tanggungane kanthi ngolah panjaluk visa, kertu identitas, lisensi nyopir lan dokumen sing gegandhengan karo personel liyane sing cocog karo persyaratan PBB lan negara lokasi stasiun tugas.
  • Nindakake tugas liyane sing dibutuhake, kayata korespondensi umum, rawuh ing rapat lan nyiapake menit rapat, lsp.
  • Nyedhiyakake dhukungan kanggo pengadaan lan manajemen anggaran lan finansial kanggo proyek kasebut: makarya kanthi cedhak karo Asisten Anggaran lan Keuangan proyek kasebut, dhukungan ing wilayah iki yen dibutuhake
  • Bisa kerja bareng karo Associate Program Lead lan dadi back-up kaya sing dibutuhake
  • Siapke prakiraan biaya lan jaga perkiraan pengeluaran lan ringkesan kanggo kegiatan proyek.
  • Mbantu komunikasi formal lan informal lan ngetutake kontak karo institusi lan panguwasa Pamrentah, perwakilan lokal organisasi PBB liyane, LSM, organisasi masyarakat sipil, narasumber lan media babagan prentah UNODC lan prekara proyek.
  • Jaga penghubung lan koordinasi rutin ing CONIG lan karo Cabang Nyegah Terorisme lan Bagian Regional kanggo Afrika lan Timur Tengah; sesambungan karo UNDP lan organisasi liyane sing gegandhengan karo PBB babagan perkara administratif sing ana gandhengane karo implementasi proyek.
  • Ngumpulake, nyusun lan njaga file babagan informasi sing ana gandhengane karo kegiatan proyek, ngasilake input kanggo laporan proyek lan jaringan informasi sing relevan lan njaga dhaptar institusi lan ahli; njaga cathetan rinci babagan kegiatan proyek, kalebu agenda, dhaptar peserta, rincian kontak lan laporan para ahli.
  • Mbantu manajemen aset, ngawasi, ngrekam lan mbuwang aset sing tepat, nyiapake laporan Resi lan Inspeksi (R&I) kanggo dikirim menyang unit pengadaan sing relevan lan misi audit
  • Ngewangi lan nyiyapake program lan logistik kanggo ngunjungi ahli, misi, delegasi lan wakil donor.
  • Nindakake tugas liyane kaya sing wis ditemtokake.

Kompetensi
Profesionalisme:

  • Keahlian ing administrasi proyek lan organisasi kalebu pengetahuan lan pangerten sing apik babagan konsep lan pendekatan sing ana gandhengane karo manajemen anggaran lan finansial; kawruh babagan aturan finansial lan peraturan PBB uga akrab karo kabijakan lan prosedur PBB amarga ana gandhengane karo penganggaran program lan administrasi finansial; nduduhake kompetensi profesional lan penguasaan proses administrasi; kemampuan kanggo nindakake macem-macem fungsi administratif, kalebu rencana acara lan ngatur lan administrasi sumber daya manungsa; kemampuan kanggo ngrampungake risiko potensial lan nggawe kontingensi, kaya sing dibutuhake.
  • Nuduhake bangga ing karya lan prestasi; sregep lan efisien nalika nindakake komitmen, ngamati tenggat wektu lan nggayuh asil; motivasi dening profesional tinimbang masalah pribadi; nuduhake kegigihan nalika ngadhepi masalah utawa tantangan sing angel; lan komitmen sing jelas kanggo nilai-nilai PBB, utamane integritas ing kegiatan lan prilaku saben dinane.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap.

Lowongan Panas ing Nigeria Saiki

Mohon menehi nomer telpon lan alamat email ing kothak komentar ing ngisor iki.

Apa sing sampeyan gunakake kanggo Ndaftar Saiki Kanggo Pakaryan UNDP ing Abuja kanggo Asisten Program 2021? Aku ngajak sampeyan nggunakake iki kesempatan kanggo nuduhake informasi iki karo wong liya nggunakake FacebookTwitter, or Google+. tombol nuduhake ing ngisor iki.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , , , , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: