Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Kesempatan Karir ing PricewaterhouseCoopers (PWC) 2021 Nganyari

Filed in Job by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Kesempatan Karir ing PricewaterhouseCoopers (PWC): PricewaterhouseCooper direkrut kanggo Sawetara posisi kerja. Calon sing ideal kudu nduweni gelar Sarjana ing lapangan kerja utawa lapangan sing gegandhengan.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Manajer Sistem Informasi Grup 2021

PwC mbantu organisasi lan individu nggawe nilai sing digoleki. Kita minangka jaringan perusahaan ing 158 negara kanthi luwih saka 180,000 wong sing setya ngirim kualitas ing Jaminan, Pajak lan layanan Penasihat.

Judhul Pakaryan: Manajemen Risiko Keuangan-Manajer Senior
Departemen:
insurance
Nomer Rujukan:
125-NIG00112

Kalungguhan & Tanggung jawab
Jual, ngembangake, lan dadi proyek konsultasi utama kanggo klien Manajemen Risiko Keuangan.
Mbangun lan njaga hubungan klien sing nambah nilai.
Menasihatake klien layanan finansial babagan model risiko, kabijakan lan pamrentahan finansial.
Ndhukung klien ing implementasi Kerangka Manajemen Risiko ing saindenging Perusahaan.
Ngenali kesempatan bisnis ing klien sing ana lan / utawa calon.
Melu pengembangan bisnis lan nyumbang kanggo nggunakake kesempatan bisnis dadi sukses.
Nyumbang kanggo nuduhake ilmu lan pangembangan ing tim konsultasi Risiko.
Nyedhiyakake input lan inisiatif drive kanggo pangembangan kepemimpinan pamikiran babagan risiko lan peraturan finansial.
Mesthekake ngawasi efektif sawetara proyek manajemen risiko kanthi tenggat wektu nglaporake.
Ngembangake lan validasi model kanggo memenuhi tujuan lan pangarepan klien.
Ngirim proyek ing macem-macem wilayah manajemen risiko lan nambah nilai kanggo klien anyar lan sing wis ana.
Tumindak minangka ahli masalah (UKM), menehi saran lan ndhukung klien layanan finansial babagan manajemen risiko lan kepatuhan peraturan.
Melu aktif ing konferensi lan acara liyane kanggo ndhukung inisiatif pangembangan bisnis lan ketemu calon calon klien.
Ngatur / ngawasi tim proyek, ngenali kabutuhan pangembangan ing tim, lan mbangun kompetensi liwat bimbingan, pembinaan lan transfer ilmu.

Requirements
Gelar Universitas sing apik kanthi minimal divisi kelas loro.
Gelar Master, luwih becik ing Econometric, Matematika utawa bidang studi kuantitatif liyane.
Sertifikasi profesional sing diakoni kayata FRM / PRM / CFA bakal dadi kauntungan tambahan.
7 nganti 10 taun pengalaman kerja sing relevan ing bidang manajemen risiko finansial ing industri perbankan utawa lingkungan konsultasi risiko.
Sampeyan kudu duwe konten jero babagan manajemen risiko ALM, pasar, kredit lan likuiditas.
Keahlian ing Basel II / III & Solvency II asale utamane saka pengalaman proyek implementasi Basel II / Solvency II.

Informasi tambahan
Teknologi lan katrampilan bangunan model sing kuwat kanthi pengetahuan babagan alat Microsoft Office sing apik.
Ketrampilan komunikasi lisan lan tertulis sing apik ing basa Inggris.
Semangat pro-aktif lan wirausaha, digabung karo etika kerja tim sing kuat.
Kemampuan kanggo nggawe hubungan jangka panjang sing kuwat karo kontak klien kunci ing kabeh layanan lan bisa kerja bareng karo para eksekutif C-suite.
Kemampuan kanggo nggunakake sumber daya ing PwC jaringan, lan kolaborasi karo pihak katelu strategis kanggo ngembangake lan ngetrapake proposisi pasar anyar lan sing ana ing industri jasa.
Kemampuan kanggo ngembangake wong liwat bimbingan efektif lan pembinaan anggota tim.
Fleksibilitas kanggo ndhukung area layanan liyane sing ngluwihi kompetensi inti sampeyan.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap.

Pembaruan Pelamar sing Disingkat

Yen sampeyan wis disenengi dhaptar, mula sikil sampeyan bakal mlebu ing lawang. Lan saiki wayahe sampeyan bersinar ing tahap pungkasan - wawancara.

Nanging, bisa uga wawancara telephonic, Skype, utawa langsung ngadhepi. Lan iki gumantung karo perusahaan. Nalika disenengi:

  1. Usaha kanggo njaluk informasi babagan perusahaan.
  2. Uga, priksa manawa sampeyan duwe sesanti sing jelas. Coba goleki kenapa sampeyan pengin posisi tartamtu. Lan kepiye sampeyan bakal cocog. Uga bukak aplikasi sampeyan.
  3. Kajaba iku, kudu interaktif. Wawancara, dudu interogasi. Sampeyan luwih akeh tinimbang sampeyan resume.
  4. Laku kasebut isih adoh. Mangkono, wawancara wawancara kanthi kanca utawa praktik ngomong sadurunge kaca.
  5. Iku langka, nanging kadang sampeyan entuk surat penawaran langsung adhedhasar aplikasi sampeyan. Sampeyan miwiti ngrencanakake perayaan, nanging elinga sawetara poin sadurunge mlebu mode pesta kasebut: Tulisen kanthi nulis.
  6. Kajaba iku, sinaoni penawaran tertulis kanthi rinci. Lan priksa manawa kabeh rincian penting kasebut lan takon yen sampeyan ora ngerti apa-apa. Kayata profil kerja, tanggal wiwitan, durasi, lan stipend, lsp.
  7. Kirim surat matur suwun marang perusahaan, sawise sampeyan nampa tawaran kasebut.
  8. Uga, tindakake karo email sing konfirmasi tanggal wiwitan lan tuduhake semangat kanggo peran anyar.

Saka ndhuwur, sampeyan kudu ngerti manawa kita ora mitra karo perusahaan kasebut. Kita mung nyedhiyakake informasi iki supaya mbantu sampeyan bisa ngimpi. Kaya ngono, nalika ndhaptar, priksa manawa luwih akeh riset babagan perusahaan. SUWUNG BAGUS.

Kesalahan sing Supaya Ora Ditrapake

Akeh wong sing gagal ing akeh aplikasi amarga ora nduweni kualifikasi, nanging amarga akeh kesalahan. Dadi cathet babagan iki:

  1. Ndhaptar tepat waktu, aja ngenteni deadline.
  2. Gawe proses aplikasi dhewe, aja ngirim wong supaya ora ana kesalahan ing data sampeyan
  3. Tetep dianyari babagan aplikasi kasebut
  4. Priksa manawa sampeyan nyedhiyakake kabeh syarat sing dibutuhake
  5. Luangake wektu kanggo crosscheck rincian sadurunge dikirim.
  6. Calon kudu ndhaptar sak jabatan, Calon sing nyoba nglamar kaping pirang-pirang aplikasi bakal divalidasi
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas ing Nigeria Saiki

Nanging, kita yakin informasi babagan Proyek PricewaterhouseCooper (PwC) ing Nigeria 2021 iki migunani kanggo sampeyan? Napa ora dituduhake karo kanca ing njaba kanthi ngeklik tombol nuduhake ing situs web iki.

Sampeyan uga bisa langganan kanggo dianyari kanggo informasi luwih lengkap babagan topik iki.

Yen sampeyan butuh ngewangi sampeyan informasi luwih lengkap babagan wektu sing tepat babagan Peluang Karir ing PricewaterhouseCoopers (PWC) 2021.

Mohon menehi nomer telpon lan alamat email ing kothak komentar ing ngisor iki.

Apa gunane sampeyan karo Peluang Karir ing PricewaterhouseCoopers (PWC) 2021? Aku ngajak sampeyan nggunakake iki kesempatan kanggo nuduhake informasi iki karo wong liya nggunakake FacebookTwitter, or Google+. tombol nuduhake ing ngisor iki.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , , , , , , , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: