Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Wakil Direktur Utama 2021

Filed in Job by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Wakil Direktur Utama: PricewaterhouseCooper direkrut dadi Wakil Direktur. Calon ideal kudu duwe pengalaman minimal 5 taun ing perusahaan Investasi sing terkenal.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Wakil Direktur Utama 2021

PricewaterhouseCooper (PwC) - Klien kita ing sektor Perbankan Investasi ngupayakake ngisi peran ing ngisor iki:

Judhul Pakaryan: Wakil Direktur Utama

Nomer Referensi: 130-PEO00859
Lokasi: 
Lagos
Departemen: People & Change Nigeria
Tipe proyek: permanen

Rincian Pakaryan

  • Perusahaan ngupayakake narik pimpinan utama babagan wiwitan transaksi.

Kalungguhan & Tanggung jawab

  • Miwiti hubungan klien anyar
  • Ngatur pipa kesepakatan lan nyedhiyakake pemasaran kanggo calon klien sing ana lan anyar
  • Ngembangake kesempatan ing manajemen aset, perdagangan sekuritas lan anak perusahaan wali lan saengga bisa nggawe hubungan internal sing kuwat lan padha kanggo nggedhekake strategi lintas-jual
  • Tanggung jawab kanggo kabeh aspek siklus urip transaksi: sumber klien, rajin, negosiasi, analisis evaluasi, lan penutupan transaksi
  • Mentor, pimpin lan pangembangan anggota tim.

Requirements

  • Minimal 15 taun pengalaman ing perusahaan Investasi sing terkenal
  • Cathetan trek sing wis kabukten kanthi tanggung jawab kanggo generasi timbal
  • Ketrampilan komunikasi interpersonal sing luar biasa kanthi kemampuan nggawa klien anyar
  • Didhukung kanthi mandhiri bisa mandhiri.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap.

Pembaruan Pelamar sing Disingkat

Yen sampeyan wis disenengi dhaptar, mula sikil sampeyan bakal mlebu ing lawang. Lan saiki wayahe sampeyan bersinar ing tahap pungkasan - wawancara.

Nanging, bisa uga wawancara telephonic, Skype, utawa langsung ngadhepi. Lan iki gumantung karo perusahaan. Nalika disenengi:

  1. Usaha kanggo njaluk informasi babagan perusahaan.
  2. Uga, priksa manawa sampeyan duwe sesanti sing jelas. Coba goleki kenapa sampeyan pengin posisi tartamtu. Lan kepiye sampeyan bakal cocog. Uga bukak aplikasi sampeyan.
  3. Kajaba iku, kudu interaktif. Wawancara, dudu interogasi. Sampeyan luwih akeh tinimbang sampeyan resume.
  4. Laku kasebut isih adoh. Mangkono, wawancara wawancara kanthi kanca utawa praktik ngomong sadurunge kaca.
  5. Iku langka, nanging kadang sampeyan entuk surat penawaran langsung adhedhasar aplikasi sampeyan. Sampeyan miwiti ngrencanakake perayaan, nanging elinga sawetara poin sadurunge mlebu mode pesta kasebut: Tulisen kanthi nulis.
  6. Kajaba iku, sinaoni penawaran tertulis kanthi rinci. Lan priksa manawa kabeh rincian penting kasebut lan takon yen sampeyan ora ngerti apa-apa. Kayata profil kerja, tanggal wiwitan, durasi, lan stipend, lsp.
  7. Kirim surat matur suwun marang perusahaan, sawise sampeyan nampa tawaran kasebut.
  8. Uga, tindakake karo email sing konfirmasi tanggal wiwitan lan tuduhake semangat kanggo peran anyar.

Saka ndhuwur, sampeyan kudu ngerti manawa kita ora mitra karo perusahaan kasebut. Kita mung nyedhiyakake informasi iki supaya mbantu sampeyan bisa ngimpi. Kaya ngono, nalika ndhaptar, priksa manawa luwih akeh riset babagan perusahaan. SUWUNG BAGUS.

Kesalahan sing Supaya Ora Ditrapake

Akeh wong sing gagal ing akeh aplikasi amarga ora nduweni kualifikasi, nanging amarga akeh kesalahan. Dadi cathet babagan iki:

  1. Ndhaptar tepat waktu, aja ngenteni deadline.
  2. Gawe proses aplikasi dhewe, aja ngirim wong supaya ora ana kesalahan ing data sampeyan
  3. Tetep dianyari babagan aplikasi kasebut
  4. Priksa manawa sampeyan nyedhiyakake kabeh syarat sing dibutuhake
  5. Luangake wektu kanggo crosscheck rincian sadurunge dikirim.
  6. Calon kudu ndhaptar sak jabatan, Calon sing nyoba nglamar kaping pirang-pirang aplikasi bakal divalidasi
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas ing Nigeria Saiki

Nanging, kita yakin informasi babagan Proyek PricewaterhouseCooper (PwC) ing Nigeria 2021 iki migunani kanggo sampeyan? Napa ora dituduhake karo kanca ing njaba kanthi ngeklik tombol nuduhake ing situs web iki.

Sampeyan uga bisa langganan kanggo dianyari kanggo informasi luwih lengkap babagan topik iki.

Yen sampeyan butuh mbantu sampeyan ngewangi informasi sing luwih anyar ing wektu sing tepat babagan PricewaterhouseCooper Recruitment for Deputy Managing Director 2021.

Mohon menehi nomer telpon lan alamat email ing kothak komentar ing ngisor iki.

Apa sing sampeyan entuk Rekrutmen PricewaterhouseCooper kanggo Wakil Direktur Direktur 2021? Aku ngajak sampeyan nggunakake iki kesempatan kanggo nuduhake informasi iki karo wong liya nggunakake FacebookTwitter, or Google+. tombol nuduhake ing ngisor iki.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , , , , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: