Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

30 Proyek Pembayaran Paling Apik kanggo Lulusan ing Amerika 2021 Nganyari

Filed in Education by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Ing ngisor iki minangka dhaptar lowongan kerja sing paling mbayar kanggo Lulusan ing Amerika. Miturut laporan anyar Glass Glass.com, dhokter lan unit pengacara isih dadi profesional sing entuk dhuwit ing negara kasebut. Menawi mekaten, karir ing babagan obat lan ukum katon luwih duwe bathi finansial. Temokake rincian ing ngisor iki.

Pakaryan Mbayar Paling Lulus

Kanggo nyusun dhaptar Proyek sing Paling Mbayar kanggo Lulusan ing Amerika ing taun 2021, situs web nganalisis data gaji biasa anonim saka para pangguna.

Supaya ana posisi kerja ing dhaptar kasebut, mesthine kudu ana minimal pitung puluh lima laporan babagan proyek sing dikirimake sajrone taun kepungkur. Pakaryan level C ora kalebu laporan kasebut.

Pakaryan Mbayar Paling Lulus

Mangkene telung puluh lowongan kerja sing paling mbayar, adhedhasar dhaptar miturut Kaca Waca rangkeng-:

Elinga yen upah minangka rata-rata saben taun.

1. dokter

30 Lowongan Paling Mbayar kanggo Lulusan ing Amerika

Rata-rata gaji: $ 180,000

Pisanan ing dhaptar proyek sing paling mbayar kanggo lulusan. Obat ora mung kerja sing regane paling dhuwur ing AS, rekrutmen lan kebutuhan kanggo dokter medis diprakirake bakal nambah 14% saka 2014 nganti 2024.  

Iki minangka rata-rata rata-rata kaping pindho kanggo kabeh lapangan kerja, kaya sing diandharake dening Biro Statistik Tenaga Kerja.

2. Lawyer

Rata-rata gaji: $ 144,500

Kapindho, ing dhaptar lowongan kerja sing paling apik kanggo lulusan, sanajan gaji bakal beda-beda miturut cabang hukum sing sampeyan pilih. Rata-rata gaji cukup signifikan kanggo nggawe hukum minangka lowongan kerja nomer loro sing paling apik ing Amerika. Luwih saka iku, kaca dhaptar lowongan kerja Glassdoor nuduhake udakara 9,000 bukaan kanggo proyek iki.

3. R&D Mnager

MANAGER R&D

Rata-rata gaji: $ 142,120

Manajer riset lan pangembangan duwe panyebaran peran sing gumantung karo pimpinan, wiwit saka gaya produk lan dadi kemitraan anyar kanggo ngawasi para pekerja.

4. Manajer Pangembangan Program Komputer

MANAGER PEMBANGUNAN PROGRAM KOMPUTER

Rata-rata gaji: $ 132,000.

Iki mesthine minangka salah sawijining lapangan kerja sing paling mbayar kanggo lulusan. A Manajer pangembangan program komputer nggawe lan ngawasi sistem program komputer. Prospek kanggo proyek iki padhang; kira-kira bakal tuwuh saka 2014 nganti 2024.

5. Manajer Farmasi

MANAGER FARMASI

Rata-rata gaji: $ 130,000

Keahlian tambahan kanggo Ph.D biasane dibutuhake. Para apoteker dijangka duwe iki.

6. Manajer Strategi

Rata-rata gaji: $ 130,000

Iki minangka salah sawijining lapangan kerja sing mbayar paling akeh kanggo lulusan. Manajer strategi biasane ngawasi rencana perusahaan kanggo ngembangake kemitraan, ndorong tuwuhing lan ngluncurake inisiatif nyopir laba anyar. Gelar dibutuhake, lan sawetara pengusaha uga butuh master, dhaptar Glass glass ditampilake.

7. Desainer Program Konputer

DESIGNER PROGRAM KOMPUTER

Rata-rata gaji: $ 128,250

Desainer program komputer ngasilake program lan komunikasi karo rencana teknis marang pimpinan perusahaan. Gelar sarjana ilmu pengetahuan asring dibutuhake.

8. Insinyur Desain Sirkuit Komputer

ENGINEER DESAIN CIRCUIT KOMPUTER

Rata-rata gaji: $ 127,500

Insinyur desain sirkuit komputer menehi dhukungan desain lan pangembangan listrik lan ngrampungake masalah hardware teknis. Duwe B.Sc. utawa M.Sc ing Teknik Elektro umume.

9. Manajer Teknologi Informasi

MANAGER TEKNOLOGI INFORMASI

Rata-rata gaji: $ 120,000

Manajer teknologi informasi negesake manawa masing-masing instrumentasi, program komputer, lan jaringan perusahaan kasebut mlaku-mlaku kanthi nglangi lan ngetrapake target TI organisasi. Manajer IT kadang duwe gelar ing lapangan sing ditambahake kanggo akeh katrampilan teknis.

10. Desainer Solusi

DESAINER SOLUSI

Rata-rata gaji: $ 120,000

Arsitek solusi nyebabake utawa nggampangake noto produk lan kegiyatan. Nanging, umume padha prihatin karo aspek teknis nggawe kasebut. Syarat pendidikan beda-beda, wiwit saka jurusan Ilmu Komputer utawa sistem IT nganti master ing bidang pemasaran utawa teknik.

11. Keterlibatan Manaager

MANAGER ENGAGEMENT

Rata-rata gaji: $ 120,000

Dheweke tanggung jawab kanggo hubungan konsumen. Peran kasebut mbutuhake katrampilan ing sade lan manajemen proyek. katrampilan program utawa teknis bisa uga migunani.

12. Manajer Pangembang Aplikasi

MANAGER PENGEMBANG APLIKASI

Rata-rata gaji: $ 120,000

Manajer iki ngawasi lan ngapikake sistem internal lan kode komputer. Gelar lan pirang-pirang taun liyane ing bidang kasebut dibutuhake.

13. Apoteker

FARMACIST

Rata-rata gaji: $ 118,000

Apoteker entuk gaji sing apik. Nanging, dheweke bakal duwe wektu dawa lan dikarepake bisa ganti akhir minggu. Duwe gelar doktor dibutuhake.

14. Desainer Sistem

Rata-rata gaji: $ 116,920

Desainer kasebut nggawe lan njaga database perusahaan, aplikasi program, lan program. Gelar sarjana utawa akademik ing bidang teknik, sains terapan, utawa lapangan sing gegandhengan dibutuhake.

15. Manajer Keuangan

Rata-rata gaji: $ 115,000

Biasane duwe 5 utawa pirang-pirang taun keahlian babagan finansial, akuntansi, utawa lapangan sing gegandhengan, uga kanggo jurusan.

16. Analis Data

Rata-rata gaji: $ 115,000

Ilmuwan analisis komputer lan informasi ngrampungake masalah komputasi. Pakaryan kanggo proyek iki diproyeksikan bakal nambah sewelas persen wiwit 2014 nganti 2024, sing luwih cepet tinimbang biasane.

17. Manajer Risiko

Rata-rata gaji: $ 115,000

Manajer risiko duwe asuransi, tanggung jawab, lan netepi hukum. Operasi kerja lan kabutuhan pendhidhikan beda-beda gumantung, dadi bisnis.

18. Koordinator Kreatif

Rata-rata gaji: $ 115,000

Administrator kreatif nglakokake inisiatif adol anyar kanggo sawijining organisasi, sing nyebabake stigmatisasi lan gaya. kabutuhan tugas beda-beda, nanging memoir kepemimpinan mbantu.

Maca uga:

19. Gereja

Rata-rata gaji: $ 115,000

Aktuari analisa risiko moneter lan kahanan sing durung mesthi. Pakaryan aktuator diarep-arep bakal tuwuh pc wolulas belas saka 2014 nganti 2024, ujare BLS.

20. Perancang Informasi

Rata-rata gaji: $ 113,000

Arsitek data ngasilake info lan peta dalan teknologi kanggo sawijining organisasi. Posisi kasebut biasane butuh katrampilan teknis lan / utawa BS ing ilmu terapan utawa sistem info terapan.

21. Manajer Pajeg

Rata-rata gaji: $ 110,000

Manajer pajak nyiapake pengembalian pajak federal lan negara kanggo wong lan bisnis. Digandhengake ing jurusan Perawat utawa lulusan akuntansi dibutuhake.

22. Manajer Produk

Rata-rata gaji: $ 107,000

Manajer kasebut penting kanggo tim pangembangan produk organisasi, supaya produk anyar kasedhiya ing wektu sing tepat. Ana luwih saka 7,000 tawaran kerja kanggo posisi iki.

23. Manajer Desain

Rata-rata gaji: $ 106,500

Unit manajer desain bisa dipertanggungjawabake karo citra mental lan ukuman gedhe saka keahlian klien utawa klien karo organisasi. Tugas beda-beda gumantung ing industri.

24. Manajer Analytics

Rata-rata gaji: $ 106,000

Pakaryan iki butuh pengalaman ing statistik lan analisis informasi. Posisi iki duwe ewonan lowongan kerja.

25. MANAGER SISTEM INFO.

Rata-rata gaji: $ 106,000

Peran kasebut jembar ing babagan tanggung jawab. Manajer infosistem ngawasi informasi apa wae ing perusahaan kasebut.

26. Psikolog

Rata-rata gaji: $ 95,710

Diperkirakan bakal tuwuh nganti 9 persen.

27. Analis Keamanan Data

Rata-rata gaji: $ 92,600

Keamanan siber pancen perlu banget sadurunge. Perkiraan tingkat pertumbuhan 10 persen.

28. Penasihat Keuangan

Rata-rata gaji: $ 90,530

29. Manajer Konstruksi

Rata-rata gaji: $ 89,300

30. Dokter Hewan

DOKTOR VETERINERRata-rata gaji: $ 88,770

Apa sing sampeyan gunakake? Kita yakin artikel iki migunani, yen ya, aja ragu-ragu nuduhake informasi iki karo kanca-kanca ing Facebook, Twitter, Whatsapp, lan Google plus.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , ,

Komentar (1)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Bmasterz ngandika:

    Katon kaya artikel iki kanggo aku

%d bloggers kaya iki: