Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Portal Siswa AAUA www.aaua.edu.ng/b/student/ Pembaruan Aplikasi Paling Anyar

Filed in Berita Sekolah by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Portal Siswa AAUA: Otoritas Universitas Adekunle Ajasin ngaktifake portal mahasiswa. Lan portal iki supaya kegiatan akademik luwih gampang kanggo siswa. AAUA minangka pamrentah negara sing duwe universitas ing Nigeria.

Nanging, terusake maca artikel iki kanggo sinau luwih lengkap. Nanging dhisik, apa sing sampeyan ngerteni babagan Adekunle Ajasin University (AAUA)?

Portal Siswa AAUA

 

Universitas kasebut uga ana ing Akungba Akoko, Ondo State, Nigeria. Kajaba iku, dheweke duwe portal ing ngendi siswa lan anggota masarakat bisa sinau luwih lengkap babagan sekolah kasebut.

Universitas Adekunle Ajasin?

Universitas Adekunle Ajasin (AAUA) pisanan didegake dadi Universitas Obafemi Awolowo ing wulan Maret 1982 dening pamrentah Negara Ondo sing lawas, dipimpin dening Kepala Almarhum Michael Adekunle Ajasin.

Nanging, pamrentahan militer Angkatan Laut Commodore sing langsung sukses Michael Bamidele Otiko ganti jeneng dadi Ondo State University ing taun 1985. Relokasi kasebut dadi Akungba Akoko ing Negara Ondo anyar dadi penting ing taun 1999.

RUU sing nggawe relokasi kasebut ditandatangani dadi undang-undang dening Gubernur Negara, Kepala Adebayo Adefarati, ing Nopember 1999. Lan sing nyebabake gerakan pamotongan buruh saka situs lawas ing Ado-Ekitito Akungba Akoko tanggal 1 Desember 1999.

Pentinge Portal Siswa AAUA

Siswa AAUA Warta digawe kanggo Siswa Universitas sing lawas lan calon mahasiswa. Uga nggawe akun utawa log in kanggo nindakake tumindak akademik tartamtu kanthi gampang. Tuladha:

  1. Mbayar ragad sekolah.
  2. Uga, mriksa asil.
  3. Kajaba iku, aplikasi formulir diakoni.
  4. Salajengipun, mriksa syarat mlebu.
  5. Uga, mriksa durasi program.
  6. Ditambah maneh, undhuhan surat mlebu lan cara ngetung poin (GP & CGPA), uga kegiyatan sing gegandhengan karo sinau liyane.

Portal Siswa AAUA

  1. Kanggo portal mahasiswa AAUA kanggo siswa sing nampa beasiswa lulusan (UTME / DE) sampeyan bisa ngunjungi http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.
  2. Kajaba iku, kanggo portal mahasiswa AAUA kanggo prosedur registrasi lan mbayar biaya nampa sampeyan bisa ngunjungi http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/

Portal Siswa AAUA kanggo Prosedur Registrasi lan Bayaran Fees Penerimaan

  1. Dolan maring http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.Lan pindhah menyang Tautan Cepet-> Status Pendaftaran-> Priksa Status Pendaftaran.
  2. Nanging, kanggo calon anyar sing ora duwe akun, klik link "Gawe akun".
  3. Uga ketik nomer registrasi UTME kanggo verifikasi manawa sampeyan wis mbayar lan ngonfirmasi ragad panrima. Nanging, kanggo wong-wong sing durung ngonfirmasi biaya tampi, klik tautan "konfirmasi pembayaran".
  4. Kajaba iku, yen verifikasi ing (ii) ing ndhuwur sukses, sampeyan bakal digawa menyang kaca nggawe akun kanggo nggawe akun.
  5. Uga isi formulir nggawe akun kanthi tepat lan kirim. Diverifikasi login bakal dikirim menyang telpon lan alamat email langsung. Sampeyan banjur bakal diarahake menyang kaca mlebu kanggo nerusake registrasi.

cathetan

Gunakake nomer telpon pribadi lan alamat email sampeyan. Amarga iki bakal dadi saluran komunikasi karo sampeyan sajrone sampeyan tinggal ing Universitas.

  1. Uga, mlebu nganggo jeneng pangguna lan sandhi kanggo miwiti registrasi.
  2. Wujud Data diklompokake dadi limang (5) bagean. Mangga isi kanthi tliti lan cocog.
  3. Ana dokumen penting sing dibutuhake kanggo ngunggah kanggo ngrampungake registrasi. Yaiku: Sertifikat kelairan, sertifikat asal, afidavit pengadilan (Opsional) lan surat pengesahan.
  4. Uga, surat mlebu JAMB (opsional), paspor lan asil O'level. Kandidat langsung mlebu uga kudu ngunggah asil ND / NCE / IJMB. Nanging, kabeh iki kudu dipindai ing format gambar JPEG.

cathetan

Calon sing ora duwe surat panampa JAMB kudu dilaporake menyang kantor penerimaan Universitas nalika diterusake.

  1. Sawise rampung registrasi, cathet. Coba waca formulir maneh kanthi tliti sadurunge klik "Finalize submission".
  2. Klik ing "Finalize submission" kanggo ngrampungake lan ngirim registrasi sampeyan. Kaca pratayang utawa laporan bakal ditampilake.
  3. Print kaca pratinjau lan priksa komentar skrining ing ngisor print out.
  4. Siswa sing lulus skrining bisa pindhah menyang bank kanggo mbayar biaya sekolah.
  5. kuitansi etranzact kanggo mbayar biaya sekolah sing dipikolehi saka bank iku penting. Iki bakal digunakake kanggo verifikasi pembayaran biaya sekolah lan registrasi kursus ing portal.

Ana luwih lengkap pitakon lan keluhan kudu dikirim menyang [email dilindhungi] Utawa lapor menyang sistem tiket ing http://eportal.aaua.edu.ng/ughelpdesk/

Portal Siswa AAUA kanggo Prosedur Pembayaran Beasiswa Sarjana (UTME / De)

  1. Dolan maring http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.
  2. Priksa Status Pendaftaran sampeyan kanthi ngeklik tombol Status Pendaftaran ing kaca kebangkrutan portal. UTAWA ing kaca kebangkrutan portal aaua.edu.ng. Lan pindhah menyang Tautan Cepet-> Status Pendaftaran-> Priksa Status Diakoni
  3. Uga pasokake Nomer Registrasi UTME / DE banjur klik tombol Kirim. Nanging, yen sampeyan ditawani mlebu, jendhela nyembul bakal ditampilake kanthi pesen selamat.
  4. Salajengipun, bukak bank ing saindenging negara sing luwih cedhak karo sampeyan. Entuk teller lan isi teller kaya sing diprentahake ing Langkah 2 ing ndhuwur.
  5. Uga, kandhani kasir utawa teller yen sampeyan pengin mbayar pembayaran kanggo Universitas Adekunle Ajasin, Akungba biaya Penerimaan ing Platform eTranzact.
  6. Kajaba iku, sawise mbayar, priksa manawa sampeyan ngenteni lan ngluwari Resi Pembayaran eTranzact. Iki penting amarga akses sampeyan kanggo nyithak surat diakoni.
  7. Sawise entuk kuitansi pembayaran eTranzact, cathet. Bukak maneh online lan konfirmasi Pembayaran sing Ditampa sing wis dibayar ing bank. Iki perlu kanggo mesthekake yen sampeyan nduweni asli Resi Pembayaran eTranzact.
  8. Nanging, kanggo konfirmasi panrima, klik ing Tautan Cepet-> Bayaran Fee Penerimaan-> Konfirmasi Biaya Penerimaan.
  9. Uga, ing kaca Konfirmasi Fees Penerimaan, cathet. Sampeyan kudu nyuplai Registrasi UTME / DE Nomer lan Nomer Pesenan Konfirmasi ing Resi Pembayaran eTranzact sing sampeyan entuk saka bank. Banjur klik tombol Kirim kanggo konfirmasi pembayaran sing ditampa.
  10. Salajengipun, yen wis sukses, cathet. Sampeyan bakal dialihake menyang kaca sing bisa nyithak surat mlebu.
  11. Ing kaca Surat Pendaftaran, pasangkan Nomer Registrasi UTME / DE. Lan klik Kirim kanggo ndeleng lan nyithak Surat Kiriman Sementara

Cara Nggunakake Layanan Email Resmi AAUA

Wajib kabeh siswa nggunakake email resmi sing bakal diwenehake sawise upacara matrikulasi. Format alamat email diwenehake minangka matrik siswa ora@ aaua.edu.ng, contone; [email dilindhungi].

  1. Sawise matrikulasi, conto ing ndhuwur alamat email resmi bakal diwenehake menyang siswa sing entuk nomer matrik. (Cathetan: - Email resmi iki beda karo email sing digunakake sajrone proses registrasi data bio)
  2. Kajaba iku, siswa kudu log on menyang www.mail.aaua.edu.ng lan ngetik jeneng pangguna matrik siswa [email dilindhungi] banjur sandhi standar sing bakal dikirim menyang nomer telpon siswa liwat SMS.
  3. Kajaba iku, sawise mlebu, sampeyan kudu ngganti sandhi standar dadi sandhi pribadi.

NB: Email resmi bakal digunakake sajrone siswa tetep ing kampus nganti lulus. Iki uga bakal digunakake kanggo tugas kelas lan tujuan akademik liyane sing relevan.

Cara Ngakses Paket Bantuan Portal Siswa AAUA

  1. Waca langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nggunakake Helpdesk AAUA: Bukak www.aaua.freshdesk.com banjur klik ing Login.
  2. Sabanjure yaiku ngeklik 'login nggunakake google'.
  3. Kajaba iku, ketik alamat email resmi sing wis digawe kanggo sampeyan yaiku Matric No utawa [email dilindhungi] minangka Jeneng Pangguna banjur dienggo Sandi. (Cathetan: - Sampeyan ora prelu ndhaptar)
  4. Kajaba iku, nambah lan kirim tiket anyar; nyatakake panjaluk / keluhan sampeyan (Administrator ing ICTAC AAUA bakal enggal nanggapi panjaluk sampeyan).
  5. Uga bukak www.mail.aaua.edu.ng lan mlebu nganggo email resmi sampeyan. Yaiku Matrik Sampeyan utawa [email dilindhungi] minangka Jeneng Pangguna banjur dienggo Sandi.
  6. Banjur, priksa kothak mlebu kanggo nemokake nomer link tiket dhukungan supaya sampeyan bisa dilacak lan ngerti status tiket sing wis dikirim sadurunge
  7. Sawise panjaluk sampeyan dirawat, sampeyan bakal nampa surat kanggo nanggepi efek kasebut.

cathetan

Sampeyan ora prelu ngunjungi ICTAC AAUA kajaba manawa dikandhani dening Administrator kanggo nanggepi tiket sampeyan. Kajaba iku, siswa sing ndhaptar utawa mlebu nganggo alamat email liyane kajaba alamat email resmi AAUA sing diwenehake bakal dibuwang).

Prosedur Pembayaran Fees Sekolah Sarjana (Siswa Bali)

  1. Kabeh siswa sing bali kudu ndeleng lan nyithak Invoice Pembayaran Biaya Sekolah kanggo ngerti pira sing dibayar lan cara ngisi teller lan mbayar ing bank.
  2. Kanggo ndeleng / nyithak faktur pembayaran sekolah, ing kaca landing portal, bukak Tautan Cepet-> Print Invoice Fees Sekolah-> Print Invoice Biaya Sekolah
  3. Nanging, ing antarmuka Invoice Fees Sekolah Print, pasangkan Nomer Matrik sampeyan. Yen ditemokake ing persiyapan pambayaran biaya sekolah, mula invoice mbayar biaya sekolah kanggo dideleng lan dicithak. Yen ora ditemokake, tegese sampeyan ora bisa mbayar ing bank.
  4. Uga, hubungi departemen ICTAC institusi kasebut lan daftarkan keluhan sampeyan. Ing kasus iki, kita bakal kepengin ngubungi sampeyan dhewe kanggo ngrampungake masalah kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng faktur lan mbayar biaya sekolah.
  5. Kunjungi bank ing saindenging negara sing luwih cedhak karo sampeyan. Entuk teller lan isi teller kaya sing diprentahake ing Langkah 2 ing ndhuwur.
  6. Uga, kandhani kasir utawa teller yen sampeyan pengin mbayar Universitas Adekunle Ajasin, Biaya Sekolah Akungba ing Platform eTranzact. Sawise mbayar, priksa manawa sampeyan ngenteni lan ngluwari Resi Pembayaran eTranzact.

Wacan sing gegandhengan:

Prosedur Pembayaran Fees Sekolah Sarjana (Siswa Bali): Langkah Liyane

  1. Sawise entuk kuitansi pembayaran eTranzact, bukak maneh online lan konfirmasi Pembayaran Biaya Sekolah sing wis dibayar ing bank. Nanging, kanggo ngonfirmasi biaya sekolah, klik ing Tautan Cepet-> Bayaran Biaya Sekolah-> Konfirmasi Biaya Sekolah.
  2. Kajaba iku, ing kaca Konfirmasi Biaya Sekolah, Nyedhiyakake Nomer Matrik lan Nomer Pesenan Konfirmasi ing Resi Pembayaran eTranzact sing dipikolehi saka bank lan klik tombol Kirim kanggo ngonfirmasi pembayaran sekolah.
  3. Kajaba iku, yen wis sukses, sampeyan bakal diarahake menyang kaca sing bisa mlebu menyang akun.
  4. Ing Login menyang antarmuka akun, yen sampeyan wis nggawe akun sadurunge, cukup login nganggo jeneng pangguna lan sandhi nanging ora duwe akun sadurunge, klik link "Gawe akun".
  5. Uga, verifikasi pambayaran Fees sekolah bakal ditampilake. Pasang Nomer Matrik sampeyan banjur klik tombol Kirim.
  6. Yen sadurunge wis ngonfirmasi pembayaran sekolah, mula sampeyan bakal diidini nggawe Akun lan SMS saka kredensial login. Priksa manawa sajrone nggawe akun, sampeyan nyedhiyakake nomer pesawat seluler lan alamat email sing berfungsi.
  7. Mlebu menyang akun nganggo jeneng pangguna lan sandhi lan isi kabeh formulir sing dibutuhake yen cocog lan kirim.

Ing ndhuwur cukup kanggo mbantu sampeyan ngakses Portal Siswa AAUA. Priksa manawa sampeyan bareng karo kanca.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: