Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Portal Siswa FUNAAB www.unaab.edu.ng/ Priksa Portal Aplikasi Paling Anyar

Filed in Berita Sekolah by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Portal Siswa FUNAAB: Yen sampeyan nggoleki link resmi kanggo mlebu menyang portal Universitas Pertanian Abeokuta, sampeyan bakal ana ing kaca sing bener.

Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan portal mahasiswa FUNAAB. Ing portal sampeyan bisa nindakake kegiyatan kayata: mriksa asil kaya, nggawe pambayaran sekolah, mriksa asil semester lan registrasi kursus.

Uga, minangka pandhuan kanggo siswa sing nembé ngakoni (fresher) lan siswa sing bali. Salajengipun, ing artikel iki, sampeyan luwih ngerti babagan Universitas Pertanian Federal, Abeokuta, Ogun State.

Welcome kanggo Universitas Pertanian Federal, Abeokuta, Ogun State (FUNAAB)

The Universitas Pertanian FederalAbeokutaOgun State (FUNAAB) didegake tanggal 1 Januari 1988. Lan iki digawe dening Pamrentah Federal nalika papat Universitas Teknologi, sing sadurunge gabung ing taun 1984, dibuwang.

Iki nyebabake nggawe loro Universitas Pertanian pertama ing Abeokuta lan Makurdi. Uga, ing tanggal sing padha, Profesor Nurudeen Olorun-Nimbe Adedipe diangkat dadi Wakil Kanselir pimpinan Universitas

Salajengipun, sadurunge munculé UNAAB, Pamrentah Federal wis nyipta Universitas Teknologi FederalAbeokuta (FUTAB) ing taun 1983. Banjur, ing taun 1984, gabung karo Universitas Lagos.

Nanging, jeneng kasebut diganti dadi College of Science and TechnologyAbeokuta (COSTAB), sadurunge demerger Januari, 1988. Ing tahap awal, limang Colleges dikenalake ing Universitas ing Oktober 1988 kaya ing ngisor iki:

  1. Universitas Manajemen Pertanian, Pengembangan lan Studi Pedesaan (COLAMRUD).
  2. uga, Universitas Ilmu Kewan lan Produksi Ternak (COLANIM)
  3. Manajemen Sumber Daya Lingkungan (COLERM).
  4. uga, College of Natural Science (COLNAS).
  5. College of Science Science and Production Crop (COLPLANT)

Pentinge Portal Siswa FUNAAB

Yen sampeyan nggoleki login Portal Mahasiswa FUNNAB, asil sing dibutuhake ing ngisor iki. Nanging, sadurunge, ayo nimbang ketidakadilan portal iki.

Ing ngisor iki minangka mupangat utama FUNAAB Student Warta:

  1. Iki kanggo nggawe akun utawa mlebu kanggo nindakake tumindak akademik tartamtu kanthi gampang.
  2. Uga, ing kene kabeh universitas nindakake proses online lan diakoni.
  3. Kajaba iku, portal digunakake kanggo macem-macem tujuan kaya aplikasi formulir diakoni. Lan digunakake kanggo registrasi, lan mriksa dhaptar mlebu.
  4. Salajengipun, mbantu ngakses status mlebu, surat mlebu, ngunggah asil mlebu lan operasi liyane sing gegandhengan

Portal Siswa FUNAAB

The Portal Siswa FUNAAB bisa diakses liwat link ing ngisor iki:

Sampeyan uga bisa ngunjungi lan ngakses Portal Mahasiswa Universitas Pertanian Abeokuta nggunakake komputer utawa seluler liwat link ing ngisor iki:

Diakoni FUNNAB

Mlebu menyang Universitas Pertanian Federal, Abeokuta FUNAAB kompetitif banget lan kalebu proses ing ngisor iki:

  • Aplikasi Pendaftaran Online ing situs web iki.
  • Olahraga Screening Pra-Admission (adhedhasar Komputer) - Calon UTME lan DE.

Nanging, calon sing sukses ing kapasitas institusi kita bakal ditampa. Dheweke diwajibake ngalami Program Latihan lan Orientasi TIK sing intensif kanggo nyiapake urip ing FUNAAB.

FUNAAB 2021 Prosedur lan Persyaratan Pendaftaran

  1. Kabeh pelamar sing entuk gelar sarjana dadi 100, 200 lan 300 Level ing Universitas Pertanian Federal, Abeokuta (FUNAAB) dijaluk aplikasi online kanggo Latihan Screening Pra-Pendaftaran 2021.
  2. Nanging, aplikasi kudu saka calon sing nduweni kualifikasi. Kajaba iku, dheweke kudu milih FUNAAB minangka Institusi Pilihan Pertama karo Dewan Penerimaan Bersama dan Matrikulasi (JAMB).
  3. Kajaba iku, pelamar kudu duwe syarat mlebu minimal limang (5) O 'Level Credits. Lan iki kudu ana ing subyek sing relevan ing siji utawa rong rapat ing SSCE / GCE / NECO / NABTEB lan isi asil kanthi online.
  4. Kajaba iku, para pelamar menehi saran kanggo konfirmasi Syarat Diakoni ing Program Gelar sadurunge mlebu kanggo ngisi formulir e-aplikasi.
  5. Salajengipun, elinga mung calon sing duwe aplikasi sing wis rampung sadurunge tenggat wektu sing wis ditemtokake bakal dianggep.
  6. Uga, priksa manawa sampeyan nyedhiyakake data bio lan data akademik sing akurat nalika ngisi wangun aplikasi.

FUNAAB PG (Sekolah Pascasarjana)

Sekolah Pascasarjana FUNAAB didegake lan diwenehake, kanthi regulasi, tanggung jawab "koordinasi lan kontrol kualitas pasinaon pascasarjana ing Universitas Pertanian Federal, Abeokuta (FUNAAB) ”.

Uga, peraturan kasebut nyedhiyakake manawa "Studi Pascasarjana kalebu kabeh program akademik lan profesional. Iki mbutuhake prestasi siswa ngluwihi level sarjana ing bidang apa wae. Uga, umume nyebabake macem-macem penghargaan.

Uga, FUNAAB PG tujuane nyedhiyakake ilmu lan katrampilan khusus sing bisa ditindakake dening siswa sing duwe keahlian tingkat tinggi ing bidang pertanian, kehutanan, teknik utawa ilmu dhasar.

Tujuan saka Universitas Pertanian Federal, Abeokuta PG

FUNAAB PG tujuane nyedhiyakake ilmu lan katrampilan khusus sing bisa ditindakake dening siswa sing duwe keahlian tingkat tinggi ing bidang pertanian, kehutanan, teknik utawa ilmu dhasar.

Tujuan kasebut bisa ditindakake liwat institusi campuran kursus lanjutan sing cocog. Kajaba iku, liwat fasilitas riset lan perpustakaan sing apik banget. Lan uga mulang lan ngawasi dening sing duwe pengalaman banget Pascasarjana staf akademik.

Kajaba iku, umume, upaya sing akeh ditindakake kanthi terus-terusan dening universitas kanggo nyedhiyakake lingkungan sing kondusif kanggo pasinaon pascasarjana.

Login Portal Siswa FUNAAB

Elinga yen sampeyan bisa ngunjungi lan ngakses Portal Siswa Universitas Pertanian Abeokuta (FUNAAB) nggunakake komputer utawa seluler kanthi ngetutake tautan sing diwenehake.

Portal Siswa FUNAAB Online https://portal.unaab.edu.ng/
Uga, Situs Web Resmi FUNAAB http://www.unaab.edu.ng/
Kontak Pendaptaran FUNAAB [email dilindhungi]

Universitas Pertanian Federal, Tautan PG Abeokuta

Warta login siswa Pusat Studi Pascasarjana (SPS) Universitas Pertanian Abeokuta (FUNAAB) bisa diakses liwat link ing ngisor iki. Kanggo informasi luwih lengkap lan pitakon, sampeyan bisa ngubungi portal sekolah.

Wacan sing gegandhengan:

Cara Ngganti / Reset Sandhi Login Portal Siswa FUNAAB SPS

Apa sampeyan lali karo sandhi kanggo mlebu ing portal? Aja kuwatir, tulung tindakake langkah-langkah iki kanggo njupuk utawa ngganti sandhi sampeyan:

  1. Kanggo miwiti, bukak layar Login Portal
  2. Uga, sabanjure, klik Lali /ngganti Pangguna, isi banjur ketik rincian sing dibutuhake
  3. Kajaba iku, klik tombol kirim

Kanggo rincian luwih lengkap babagan portal login mahasiswa Pusat Studi Pascasarjana (SPS) Universitas Pertanian Abeokuta (FUNAAB), sampeyan bisa ngirim email menyang registrar, [email dilindhungi].

Kajaba iku, para siswa bisa uga visit departemen kanggo tantangan sing dialami ing profil utawa nalika nindakake prosedur ing ndhuwur.

Nanging, yen sampeyan duwe pitakon utawa koreksi babagan kiriman iki, wenehi komentar ing ngisor iki lan kita bakal nanggapi sanalika bisa. Lan sosial kanthi nuduhake kiriman iki marang wong liya.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: , , , ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: