Реклами! Добијте прием на ниво на 200 за да студирате кој било курс на кој било универзитет по ваш избор преку IJMB / JUPEB. БЕЗ џем | НИСКИ ПАТИ. Регистрацијата е во тек. Јавете се на 07063900993 СЕГА!

Приватност

Овде на https://www.currentschoolnews.com, приватноста на нашите посетители е од исклучително значење за нас. Овој документ за политика за приватност ги истакнува видовите лични информации што се добиени и собрани од https://www.currentschoolnews.com и како се користат.

Лог датотеки

Како и многу други веб-страници, News.School.ng користи датотеки со дневник. Информациите во датотеките за евиденција вклучуваат адреси на интернет протокол (IP), тип на прелистувач, давател на услуги на Интернет (интернет провајдер), датум / временски печат, страници за упатување / излез и број на кликови за анализа на трендовите, администрација на страницата, следење на движењето на корисникот околу страницата и собирајте демографски информации. IP-адресите и другите такви информации не се поврзани со никакви информации што можат да се идентификуваат лично.

Cookies и web beacons

https://www.currentschoolnews.com does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

ДаблКлик стрела колаче

  • Google, како продавач од трета страна, користи колачиња за да прикажува реклами на News.School.ng.
  • Користењето на колачето DART од страна на Google му овозможува да им служи реклами на корисниците врз основа на нивната посета на News.School.ng и други страници на Интернет.
  • Корисниците можат да се откажат од употребата на колачето DART со посета на политиката за приватност на рекламата и мрежата на Google на следната URL - http://www.google.com/privacy_ads.html.

Овие сервери за реклами од трети страни или мрежи за реклами користат технологија за реклами и врски што се појавуваат на News.School.ng испраќајте директно до вашите прелистувачи. Тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса кога тоа ќе се случи. Други технологии (како што се колачиња, JavaScript или Web Beacons) исто така може да се користат од мрежи на трети лица за рекламирање за да се измери ефективноста на нивните реклами и / или да се персонализира рекламната содржина што ја гледате.

https://www.currentschoolnews.com has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Треба да ги консултирате соодветните политики за приватност на овие сервери за рекламирање на трети лица за подетални информации за нивните практики, како и за упатства за тоа како да се исклучите од одредени практики. Политиката за приватност на https: //www.currentschoolnews.com не важи и не можеме да ги контролираме активностите на други рекламни или веб-страници.

Ако сакате да ги оневозможите колачињата, можете да го сторите тоа преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. Подетални информации за управување со колачиња со специфични веб-прелистувачи може да најдете на соодветните веб-страници на прелистувачот.