ADS! Ontvang toegang tot het 200-niveau en studeer een cursus aan een universiteit naar keuze. Lage tarieven | Geen JAMB UTME. Bel 08063692710

Citizenship Vereisten in Canada en hoe je een volwaardige burger kunt worden

ingediend in artikelen by maart 18, 2019

= >> CHAT Juist HIER met onze vertegenwoordiger - Onmiddellijke reactie


Citizenship Vereisten in Canada en hoe je een volwaardige burger kunt worden.

Citizenship Vereisten in Canada ... Burgerschap verwijst naar het legale burgerschap van iemand. Het Canadese staatsburgerschap wordt verkregen door geboorte of naturalisatie.

Citizenship Vereisten in Canada

Citizenship Vereisten in Canada

Naturalisatie is dat de methode die immigranten in staat stelt het Canadese staatsburgerschap te verwerven. Immigranten die al in Canada aan de criteria voldoen, komen in aanmerking voor Canadees staatsburgerschap door naturalisatie. De factoren voor het verkrijgen van burgerschap omhelzen typisch een residency vereiste, beheersing van Engels of Frans en informatie van de Canadese beschrijving.

Voor veel immigranten is de overstap naar een Canadese staat de laatste stap van de immigratiemethode. Immigranten beloven hun loyaliteit aan de Canadese natie, het land waar zij zich vestigden. Tegelijkertijd hebben degenen die het burgerschap hebben verworven door naturalisatie rechten, zoals het vermogen om te stemmen en zich kandidaat te stellen voor zaken waar niet-burgers niet naar kunnen streven.

Het is ongeveer zeven jaar geleden ontdekt dat ongeveer 15.8 procent Canadezen het staatsburgerschap waren dat door naturalisatie werd verkregen.

Permanente verblijfsstatus

Ongeacht je leeftijd, als je een aanvraag indient voor burgerschap, wil je:

  • Status van de permanente verblijfsvergunning (PR) van Canada fvervulde alle voorwaarden die verband houden met uw PR-status

Burgers van de echtgenoten van Canada

Uw PR-status moet niet worden betwijfeld. Dit betekent dat:

  • Je mag niet worden beoordeeld vanwege immigratie of fraude
  • U moet aan de vereisten hebben voldaan die te maken hebben met uw PR-status
  • Je moet niet worden onderworpen aan een verwijderingsbevel (een bevel van Canadese functionarissen om Canada te verlaten)

U hebt geen geverifieerde PR-kaart nodig om te gebruiken voor burgerschap. Als u een vervallen PR-kaart hebt, kunt u desondanks het staatsburgerschap aanvragen.

De tijd die je hebt Overlegd met een Canadese regio

Op jouw leeftijd moet je echter in Canada verblijven voor een minimum van:

  • 1095 dagen in de 5-jaren vlak voor de datum waarop u uw aanvraag ondertekent

Burgers van de echtgenoten van Canada

Je wordt niet mechanisch een staatsburger nadat je met een Canadees bent getrouwd. Als u een partner-equivalent van een Canadese staatsburger bent, kunt u:

  • Je hoeft geen speciale behoeften te voldoen
  • Moet voldoen aan equivalente gelijkwaardige behoeften als alternatieve volwassenen

Reis Journaal

De status van tijdelijke ingezetene impliceert wettige toestemming om binnen de Canadese regio te komen of te verblijven waar je je voelt:

  • bezoeker,
  • student,
  • arbeider of,
  • houder van een tijdelijke verblijfsvergunning

Een beschermde persoon is iemand die werd bevonden te zijn in zou willen van bescherming of een verdrag geëxpatrieerd door de Immigratie en expatriate bestuur, of een positief beroep gedaan op een Pre-Removal Risk Assessment van de Noord-Amerikaanse natie Immigratie, Vluchtelingen en Burgerschap.

Notes: Als u zich als vluchteling heeft aangemeld, of bent opgenomen in de vluchtelingenaanvraag van een gezinslid, wordt uw tijd in Canada mogelijk niet vanaf de datum van de vluchtelingenaanvraag toegekend, totdat u een positief telefoontje hebt gekregen waarin wordt bevestigd dat u gewoon een beschermd persoon bent als afgebakend op.

Deze behoeften zijn niet van toepassing op jongeren onder de achttien wanneer een ouder of voogd namens hen het gebruik van het 5-segment (2) heeft aangevraagd.

U kunt in aanmerking komen voor gebruik, ook al voldoet u niet aan de minimale tijd die in Noord-Amerikaanse natie wordt geleefd als u:

  • Kroonbediende (bepaalde klassen van openbare ambtenaren)
  • Familielid van een dienaar van de Kroon

Inkomstenbelasting indienen

Ongeacht uw leeftijd, zoals vermeld in de Wet op de inkomstenbelasting, moet u voldoen aan uw aangifteverplichtingen voor inkomstenbelastingen in 3-belastingjaren die absoluut of gedeeltelijk zijn met tussenpozen tijdens de 5-jaren vlak voor de datum waarop u zich aanmeldt.

Taaltalenten

Canada heeft 2-officiële talen: Engels en Frans. Om een ​​nationaal te worden, wil je laten zien dat je eenvoudig in één van deze talen spreekt en luistert. Dit houdt in dat u:

  • Neem deel aan korte, dagelijkse gesprekken over veelvoorkomende onderwerpen
  • Inzicht in duidelijke aanwijzingen, vragen en aanwijzingen
  • Gebruik elementaire beschrijvende linguïstiek, evenals eenvoudige structuren en tijden
  • Laat zien dat u voldoende veelvoorkomende woorden en zinsneden herkent om vragen en specifieke vragen te beantwoorden

Als je achttien tot vierenvijftig jaar bent, wil je een bewijs indienen waaruit blijkt dat je op dit niveau in het Engels of Frans kunt spreken en luisteren. Bepaal welke voorbeelden u met uw aanvraag kunt verzenden.

Let op: kandidaten onder de achttien jaar die van toepassing zijn onder het segment 5 (1) of 5 (2), hoeven niet te worden verplicht om aan de academische vereiste te voldoen.

Burgerschapsmedewerkers kunnen beslissen hoe goed je in staat bent om tijdens je sollicitatiegesprek in het Engels of het Frans te communiceren. Een burgerschapsofficier kan de ultieme oproep doen op uw aanvraag.

Jouw kennis van Canada

Om een ​​nationaal te worden, moet je een examen afleggen om te voldoen aan je basiskennis van burgerschap. U moet vragen over Canada beantwoorden:

  • waarden
  • Geschiedenis
  • Symbolen
  • instellingen
  • Rechten, verantwoordelijkheden en privileges van burgerschap, zoals het kiezen van verkiezingen en het naleven van de wet

De tests zijn:

  • In het Engels of Frans
  • Gemaakt van vragen ondersteunde de Discover North American nation studiegids
  • Meestal in een zeer geschreven vorm, tenzij je het mondeling wilt opdragen bij een ambtenaar van het staatsburgerschap
  • Gegeven aan kandidaten achttien tot vierenvijftig jaar geleden.

Let op: kandidaten onder de achttien jaar die van toepassing zijn onder de 5 (1) en 5 (2) -subsidieklassen hoeven niet te worden gedwongen om aan de vraag naar gegevens te voldoen.
Als u wilt dat een accommodatie de cheque nodig heeft, sta ons toe deze zo snel mogelijk te begrijpen.

verboden

Als je een misdrijf hebt gepleegd tegen de wet in of buiten de Canadese natie, kom je niet in aanmerking om een ​​Canadese te worden voor een bepaald deel van je tijd. Dit omvat als u:

  • serveren een zin buiten het land
  • een gevangenisstraf uitzitten, op voorwaardelijke vrijlating of op proef in het land
  • zijn belast met, voor de rechtbank voor of in een rechtszaak van:
    strafbare feiten in de Canadese natie
    overtreding buiten de Canadese natie
  • zijn veroordeeld in de vier jaar voorafgaand aan het aanvragen van het staatsburgerschap van een:
    strafbare feiten in de Canadese natie
    overtreding buiten de Canadese natie

Wat is jouw mening hierover? We zijn ervan overtuigd dat dit artikel nuttig was, zo ja, aarzel dan niet om deze informatie met je vrienden te delen op Facebook, Twitter, WhatsApp en Google plus.

CSN Team.

Word nu lid van Over 500,000 + lezers!

Abonneer u NU op de nieuwste GIST van CSN PORTAL in uw E-MAILADRES

Copyright Waarschuwing: Inhoud op deze website mag niet opnieuw worden gepubliceerd, gereproduceerd, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming of erkenning. Alle inhoud wordt beschermd door DMCA.
De inhoud van deze site is met goede bedoelingen gepost. Als u deze inhoud bezit en denkt dat uw auteursrecht is geschonden of overtreden, neemt u contact met ons op via [[Email protected]] om een ​​klacht in te dienen en zullen er onmiddellijk acties worden ondernomen.

Reacties zijn gesloten.