advertenties: Ontvang toegang tot het 200-niveau en studeer een cursus aan een universiteit naar keuze. Lage tarieven | Geen JAMB UTME. Bel 09038456231

FUDMA Post UTME Eerdere vragen en antwoorden | Gratis download

ingediend in Eerdere vragen by Januari 25, 2020

=> Scoor 370 in JAMB Nu met CBT Practice Software


FUDMA Post UTME afgelopen vragen en antwoorden | Gratis download.

FUDMA Post UTME Eerdere vragen 2020: Federal University, Dutsin-Ma, Katsina (FUDMA) Post UTME afgelopen vragen en antwoorden is nu beschikbaar op onze website om te downloaden. Op deze pagina vindt u een uitgebreide gids voor het online downloaden van de POST UTME-vragen uit het verleden. Volg de gegeven instructies zorgvuldig op.

Ben je een aspirant Federale Universiteit, Dutsin-Ma, Katsina (FUDMA) kandidaat?

FUDMA Post UTME Eerdere vragen

Bent u op zoek naar FUDMA Post UTME Eerdere vragen? Zoek niet meer !!! FUDMA Post UTME Eerdere vragen en antwoorden PDF is beschikbaar om te downloaden op onze websites.

Federale Universiteit, Dutsin-Ma, Katsina (FUDMA) aspiranten die geslaagd zijn voor de FUDMA Departmental Cut Off Mark-vereiste van 200 en hoger in het zojuist geconstateerde JAMB-onderzoek, kunnen FUDMA na UTME-vragen uit het verleden verder gebruiken om succes te behalen bij het komende komende UTME-onderzoek .

FUDMA Post UTME Past Questions downloaden nu in PDF-formaat.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende:

  1. Waarom je misschien de Federal University, Dutsin-Ma, Katsina (FUDMA) hebt gekozen als school van je keuze
  2. Redenen waarom u FUDMA nodig heeft Post UTME Past Vragen en Antwoorden pdf
  3. Belangrijkste kenmerken van FUDMA Post UTME Eerdere vragen

Ontspan je en laat je goed informeren !!!

Waarom FUDMA? Echt feit

Dutsin-Ma (FUDMA), volledig geaccrediteerd door de National Universities Commission, Nigeria, Federal University, is een zeer competitieve instelling voor hoger onderwijs.

Federale Universiteit, Dutsin-Ma (FUDMA) biedt cursussen en programma's die leiden tot officieel erkende graden van hoger onderwijs op verschillende studiegebieden. Bovendien behoort FUDMA tot de top 47 van Nigeriaanse universiteiten.

Dus nemen ze hun toelatingsonderzoek erg serieus.

OVER DE VOORBIJE VRAGEN.

Federale Universiteit, Dutsin-Ma, Katsina Post UTME Past Vragen en Antwoorden zijn de vragen die door de jaren heen zijn gesteld voor toelating van studenten tot de universiteit na hun succes in JAMB.

Het is een verzameling vragen van elk jaar sinds de oprichting of start van de POST UTME in de Federal University, Dutsin-Ma, Katsina.

We hebben echter in het verleden FUDMA na UTME-vragen kunnen verzamelen om toekomstige studenten te helpen bij FUDMA.

Zodra u onze POST UTME-vragen uit het verleden hebt gekocht, zullen we u opvolgen met tips en essentiële updates in andere om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk toegang krijgt tot de Federale Universiteit, Dutsin-Ma, Katsina.

Redenen waarom u FUDMA Post UTME-vragen uit het verleden nodig heeft

Sommige studenten kunnen vragen, waarom zoeken naar FUDMA Post UTME afgelopen vragen en antwoorden, toen ik een zeer hoge score had in de JAMB-examens? Het krijgen van de FUDMA Past Vragen en Antwoorden, geeft je een glimp van hoe het Post UTME-examen is en ook om de FUDMA Post UTME Syllabus te kennen.

- ZEER COMPETITIEF: Federal University of Technology, Minna (FUDMA) is een erkende universiteit in Nigeria. Als zodanig meldt een groot aantal studenten zich elk jaar aan om in deze instelling te studeren.

Elk jaar vragen minimaal 50,000 studenten toegang tot FUDMA, maar slechts een paar krijgen toegang. Dit is voldoende reden voor u om de FUDMA Post UTME Eerdere vragen en antwoorden.

Zoals we weten, is FUDMA competitief, zowel wat betreft hun academici als hun toelatingsproces. Dus ga niet op je billen zitten, denkend dat je 200+ score in JAMB je toegang tot de instelling zal geven.

Om een ​​betere kans te maken, moet u zich voorbereiden op FUDMA Plaats UTME-screening nu meteen zonder vertraging.

U kunt dit doen door de FUDMA Post UTME Past Vragen en Antwoorden in PDF te bestuderen, om u te helpen voorbereiden op het Post UTME-onderzoek. U raakt vertrouwd met de vragen en begrijpt het concentratiegebied voor uw examens.

- GEEN JAMB SCORE GEGARANDEERD: Triest om te zeggen dat een groot aantal studenten die hoog scoorden in het JAMB-examen mogelijk geen toelating krijgen.

WAAROM ZEG IK ZO?

Redenen zijn dat toelating tot een universiteit in Nigeria niet wordt gegarandeerd door JAMB Scores alleen, maar met de combinatie van uw WAEC Resultaat, JAMB Score en de University Post UTME-examen. Deze drie vormen de basis voor toelating.

De vereiste in de Federal University of Technology, Minna (FUDMA), is dat elke kandidaat die in aanmerking komt voor toelating tot de universiteit 200 moet hebben gescoord in JAMB en minimaal 50% in de Post-UTME vóór de JAMB en Post UTME score van de persoon zal worden toegevoegd om te controleren of de persoon het afgebroken teken voor de cursus van keuze heeft gepasseerd.

Dus voor studenten met een hoge JAMB-score, moeten ze ook een hoge score van 80% in de Post UTME behalen om op een hoger terrein te staan ​​om in aanmerking te komen voor toelating.

Ondertussen, voor degenen die een lage JAMB-score hadden, wat is hun lot? Ze kunnen de kansen op toelating tot de universiteit nog steeds vergroten door extra hard te studeren met FUDMA Post UTME Past Questions and Answers.

Belangrijkste kenmerken van FUDMA Post UTME Past Questions

- Aantal pagina's: 31 of hoger
- Van 2010 - 2019 - Vragen en antwoorden uit het verleden
- Voor alle cursussen (Post UTME-onderwerpen).

Voorbeeldonderzoek van afgelopen vragen en antwoorden (engineering)

Kies het juiste antwoord uit de onderstaande lijst met opties.
1. Een luchtbel stijgt van de bodem naar de top van een waterdam die 40 m diep is. Het volume van de bel net onder het oppervlak is 2.5 cm3. Zoek het volume op de bodem van de dam, als de atmosferische druk gelijk is aan 10 m water.
A. 2.0 cm3
B. 1.6 cm3
C. 0.625 cm3
D. 0.5 cm3
ANS: D

2. Wanneer gelijke gewichten van ijzer en water worden onderworpen aan een gelijke toevoer van warmte, blijkt dat het stuk ijzer na een kortere tijd veel heter wordt dan water omdat_____.
A. de soortelijke warmte van ijzer is hoger dan die van water
B. ijzer is in vaste vorm
C. water is in vloeibare vorm
D. de soortelijke warmte van water is hoger dan die van ijzer
E. de specifieke hitte van ijzer is oneindig
ANS: D

3. Van twee identieke stemvorken met een natuurlijke frequentie van 256 Hz, wordt er één geladen zodat 4 beats per seconde hoorbaar zijn wanneer ze samen worden weergegeven. Wat is de frequentie van de geladen stemvork?
A. 260Hz
B. 252 Hz
C. 248 Hz
D. 246 Hz
ANS: A

4. Radiogolven hebben een snelheid van 3 x 108 m / s. Een radiostation zendt een uitzending uit met een frequentie van 800 KHz. De golflengte van de uitzending is_____.
A. 240.0 m
B. 267.0 m
C. 375.0 m
D. 37.5 m
E. 26.7 m
ANS: C

5. Een smalle straal wit licht kan in verschillende kleuren worden opgesplitst door een glazen prisma. De juiste verklaring is dat______.
A. Wit licht is een elektromagnetische golf
B. het prisma heeft alle kleuren van het witte licht
C. wit licht heeft totale interne reflectie in het prisma ondergaan
D. Verschillende kleuren wit licht reizen met verschillende snelheden in glas
ANS: D

6. 2H2S (g) +SO2 (g) → 3S (g) + 2H2O (l).
De bovenstaande reactie is______.
A. een redoxreactie waarin H2S het oxidatiemiddel is en SO2 het reductiemiddel is
B. een redoxreactie waarbij SO2 het oxidatiemiddel is en H2S het reductiemiddel is
C. geen redoxreactie omdat er geen oxidatiemiddel in de reactievergelijking zit
D. geen redoxreactie omdat er geen reductiemiddel in de reactievergelijking is
ANS: B

7. Hoeveel niet-gekoppelde elektronen zijn in de p- orbitalen van een fluoratoom?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 0
ANS: A

8. Een metaal M verdringt zink uit ZnCl2-oplossing. Dit laat zien dat_____.
A. elektronen stromen van zink naar M
B. M is elektropositiever dan zink
C. M is meer elektronegatief dan zink
D. zink is meer elektropositief dan M
ANS: B

9. Verhogen van de druk van een gas, ______.
A. verlaagt de gemiddelde kinetische energie van de moleculen
B. vermindert de dichtheid van het gas
C. verlaagt de temperatuur van het gas
D. verhoogt de dichtheid van het gas
E. verhoogt het volume van het gas
ANS: D

10. Een hoeveelheid elektriciteit maakt 3.6 g zilver vrij van zijn zout. Welke massa aluminium wordt door dezelfde hoeveelheid elektriciteit uit zijn zout bevrijd?
A. 2.7 g
B. 1.2 g
C. 0.9 g
D. 0.3 g
ANS: D

Kies in elk van de onderstaande vragen de optie die het dichtst bij de cursieve woorden ligt.
11. Mr. Sam is een dominant partner in onze branche.
A. Een belangrijk
B. Een invloedrijk
C. Een uitstekende
D. Een prominente
ANS: A

12. Ondanks de verklaring die aan sommige regeringsfunctionarissen is toegeschreven, hebben we nog steeds onze twijfels over hun echte bedoelingen.
A. angsten
B. wantrouwen
C. angst
D. doelstellingen
ANS: B

13. Bescheidenheid is een van de meest van onze leraar saillant kenmerken.
A. provocerend
B. aantrekkelijk
C. prominent
D. nuttig
ANS: C

14. We hebben allemaal de studentenleiders geprezen voor hun onverschrokken staan ​​tijdens de crisis.
A. onverschrokken
B. vrolijk
C. redelijk
D. indrukwekkend
ANS: A

15. De reactie van de voorzitter was: storm in een theekopje.
A. geschikt voor de gelegenheid
B. minder ernstig dan het leek te zijn
C. ernstiger dan nodig
D. sterk in omvang afgenomen
ANS: C

Dit zijn enkele van de vragen die je tegenkomt in je FUDMA post UTME. Meer willen?

Hoe krijg ik FUDMA Post UTME Past Questions

De prijs is ₦ 2,000

Om het materiaal in uw mailbox te krijgen, heeft u het recht om een ​​bankstorting van 2000 naira te doen bij United Bank for Africa (UBA) @ TMLT PRO SERVICES met rekeningnummer 1022564031.

Betalingsprocedure voor de FUDMA Post UTME afgelopen vragen en antwoorden zijn als volgt:

  1. Betaling op de volgende bankrekening verzonden naar uw SMS- of WhatsApp-nummer, hetzij per bankstorting of online overschrijving
  2. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij:

Verstuur VOLLEDIGE NAAM OP TELLER or BANKREKENING waarvan de betaling is gedaan vanaf + BETAALD BEDRAG + EERSTE VRAAG IN VRAAG +FACULTY or CURSUS, als e-mail aan of sms naar + 2348082284439.

VOORBEELD:

  1. Naam op teller of bankrekening waarvan u hebt overgemaakt. - Frank Andrews
  2. School bijv .: FUDMA
  3. Faculteit of Cursus Bijvoorbeeld: LANDBOUW
  4. E-mailadres of Whatsapp-nummer

De pdf-vraag en antwoorden uit het verleden worden naar uw e-mail verzonden zodra de betaling is bevestigd.

Successen als u de examenzaal binnenkomt en met een glimlach glimlachend naar voren komt.

Neem voor vragen of vragen contact met ons op

Blijf op de hoogte met FUDMA bericht UTME resultaat en ook hoe te controleren FUDMA-toelatingslijst.

We houden u volledig op de hoogte met FUDMA Admission News.

DISCLAIMER! De inhoud op deze pagina is uitsluitend geschreven om aan de behoeften te voldoen en om aspiranten te begeleiden Federale Universiteit, Dutsin-Ma, Katsina (FUDMA).

Dit artikel is geschreven met goede bedoelingen en betekent niet dat het storingen veroorzaakt. Als u inbreuk op inhoud of auteursrechten opmerkt, neem dan zo vriendelijk contact met ons op contact met ons op particulier.

Wat is jouw mening hierover? We zijn ervan overtuigd dat dit artikel nuttig was, zo ja, aarzel dan niet om deze informatie met je vrienden te delen op Facebook, Twitter, WhatsApp en Google plus.

CSN Team.

Vul uw e-mailadres:

Geleverd door TMLT NIGERIA

Word nu lid van Over 500,000 + lezers!


=> VOLG ONS OP Instagram | FACEBOOK & TWITTER VOOR LAATSTE UPDATES

ADS: KNOCK-OFF DIABETES IN SLECHTS 60 DAGEN! - BESTEL HIER

AUTEURSRECHT WAARSCHUWING! Inhoud op deze website mag niet opnieuw worden gepubliceerd, gereproduceerd, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming of erkenning. Alle inhoud wordt beschermd door DMCA.
De inhoud van deze site is met goede bedoelingen gepost. Als u deze inhoud bezit en denkt dat uw auteursrecht is geschonden of overtreden, neemt u contact met ons op via [[Email protected]] om een ​​klacht in te dienen en zullen er onmiddellijk acties worden ondernomen.

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.