advertenties: Ontvang toegang tot het 200-niveau en studeer een cursus aan een universiteit naar keuze. Lage tarieven | Geen JAMB UTME. Bel 09038456231

10 Voorbeeld GRE-testvragen 2020 Plus aard van het onderzoek

ingediend in Onderwijs by maart 19, 2020

ADS! Verkrijg nu N300,000 Cash Grant voor uw onderwijs


Scoor 370 in JAMB Nu met CBT Practice Software


Tien voorbeeld GRE-testvragen 2020 Plus aard van het onderzoek

Tien voorbeeld GRE-testvragen 2020: De GRE-test (Graduate Record Examination) is een computergebaseerd gestandaardiseerd examen dat veel Amerikaanse afgestudeerde programma's vereisen tijdens het toelatingsproces. Lees voor meer informatie over GRE examenonderwerpen en hoe u deze kunt benaderen (evenals alles over de GRE-test zelf) voor legitieme CSN-gids voor de GRE!

10 Voorbeeld GRE-testvragen 2020

De GRE bestaat uit zes secties en duurt 3 uur en 45 minuten om te voltooien.

In die zes secties kun je verwachten dat de secties Verbaal, Kwantitatief en Analytisch Schrijven (AWA) verschijnen. Maar let voordat we verder gaan op deze paar punten

Wat is de GRE-test?

Laten we beginnen met wat GRE basics. Je zou denken dat het kennen van de volledige naam van GRE je enig idee zou geven van wat de test zelf is. Maar waar staat GRE voor? Graduate Record onderzoek. Dat kan bijna alles zijn!

Ter verduidelijking: de GRE-test is een examen dat Amerikaanse universiteiten, waaronder master- en doctoraatsprogramma's, gebruiken om kandidaten te evalueren. Individuele universiteiten bieden de GRE echter niet aan als toelatingsexamen. In plaats daarvan schrijft en beheert de Educational Testing Service (ETS), een onafhankelijke organisatie, de test.

Toelatingscommissies (adcoms) gebruiken vervolgens de GRE-scores van een aanvrager, meestal in combinatie met andere factoren zoals niet-gegradueerde GPA, aanbevelingsbrieven en persoonlijke verklaringen, om het toelatingsdossier van de kandidaat te evalueren.

Als u overweegt om u aan te melden voor een masterprogramma, is het belangrijk om zo snel mogelijk te weten te komen of aanvragers GRE-scores moeten indienen voor toelating. Dit geeft je niet alleen een beter idee van de vereisten van de school, maar het helpt je ook om je testdatum vast te stellen en je aan te melden voor het examen.

Wanneer wordt het GRE-examen aangeboden?

De GRE wordt bijna elke dag van het jaar aangeboden. (Maar niet op zon- of feestdagen! Als je een voltijdbaan hebt, is zaterdag waarschijnlijk je beste gok.) Er is echter een groot voorbehoud: zitplaatsen in testcentra vullen snel op GRE-testdata, dus het is mogelijk niet beschikbaar aan jou elke dag van het jaar. Daarom moet u zich aanmelden voor het examen zodra u weet dat u het wilt afleggen, rekening houdend met deadlines voor de programma's waarop u solliciteert.

Als u de papieren GRE gebruikt (zeldzaam, maar het gebeurt nog steeds), is het zo belangrijk om uw testdatum te plannen zodra u weet dat u de GRE neemt. Waarom? Omdat er slechts twee GRE-testdatums per jaar zijn VOOR OP PAPIER GEBASEERDE TESTS. Je kunt het in februari of november innemen, maar dat is het dan.

Kun je de GRE opnieuw afleggen?

Ja, maar er zijn strikte regels over wanneer je het opnieuw kunt nemen. Niet meer dan eens per 21 dagen, niet meer dan vijf keer per jaar. Als je denkt dat je de GRE opnieuw wilt nemen, is het des te belangrijker om je meteen te registreren. Overweeg de toepassingsschema's van de scholen waarop u solliciteert en plan dienovereenkomstig.

Wat evalueert het GRE-examen?

Nu je weet hoe belangrijk het is om je vroeg te registreren (super belangrijk!), Laten we eens kijken naar een overzicht van de algemene GRE-test. Wat is de GRE testen zoals? Hoewel het in zes secties is onderverdeeld, test de GRE je alleen op drie gebieden: Verbaal, Kwantitatief Redeneren en de Analytical Writing Assessment (AWA).

Als je je afvraagt ​​wat er op de GRE staat, wat je kunt verwachten op de GRE, of zelfs hoe is de GRE?, zie het eigenlijk als de SAT, maar moeilijker. De GRE-testopstelling lijkt veel op de SAT's.

De Verbaal redeneren sectie is vergelijkbaar met het equivalent van de SAT. Het bevat enkele tekstaanvullingsvragen, kritisch lezen en zinsequivalentie. Dat laatste type vraag - zinsequivalentie - is uniek voor de GRE. U wordt gevraagd een spatie in een zin in te vullen met twee afzonderlijke woorden, met de bedoeling twee zinnen te maken met dezelfde betekenis. Daarvoor moet je synoniemen opfrissen.

De Kwantitatief redeneren sectie is een reeks wiskundevragen die alleen op wiskunde op middelbare schoolniveau rekenen. Begin echter nog niet met vieren: dat betekent niet dat de vragen eenvoudig zijn. De reikwijdte van de vragen omvat algebra, geometrie, statistieken en andere vakken op middelbare schoolniveau. Het bevat geen trigonometrie of calculus.

Het is niet nodig om sinus en cosinus of integralen en derivaten te onthouden. Net als Verbaal zijn er drie hoofdvraagtypen: probleemoplossing, kwantitatieve vergelijking en numerieke invoer. Kwantitatieve vergelijking vraagt ​​u om twee hoeveelheden te vergelijken en erachter te komen welke groter is.

Ten slotte Analytisch schrijven Assessment vereist dat u twee essays schrijft. Een daarvan is een 'argument'-essay, waarin je een argument krijgt dat iemand anders heeft gemaakt, en je schrijft over wat je nog meer moet weten om het argument te evalueren. Het tweede type is een "kwestie" essay, waarin u een standpunt inneemt en een eigen argumentatie voert over een specifieke kwestie.

Alles over de GRE-test en timing

De totale lengte van de GRE is ongeveer 3 uur en 45 minuten. Dat is een lange tijd! Hoe gaat het kapot? Kijk eens:

Analytisch schrijven Assessment: Dit gedeelte duurt een uur, verdeeld over twee taken van 30 minuten.

Kwantitatief redeneren: Dit is opgesplitst in twee secties, elk 35 minuten lang, met 20 vragen per sectie.

Verbaal redeneren: Dit gebied is ook opgesplitst in twee secties, elk 30 minuten lang, met 20 vragen per sectie.

Er is een extra niet-gescoorde onderzoekssectie die de GRE gebruikt voor zijn doeleinden. Dit kan een verbaal of een kwantitatief redeneringsgedeelte zijn. U zult niet weten welke sectie experimenteel is. Probeer niet te raden!

Er is een pauze van 10 minuten na uw derde deel van Kwantitatief of Verbaal. U ontvangt kwantitatieve en mondelinge secties in willekeurige volgorde, maar zodra u drie secties hebt voltooid, krijgt u uw pauze van 10 minuten.

Alles over GRE Scoren

De GRE wordt gescoord op een schaal van 130-170 punten voor zowel de verbale als de kwantitatieve redenering. Dat betekent dat zelfs als je alle antwoorden fout hebt, je 130 punten per sectie krijgt! Raak echter niet te enthousiast: dat geldt ook voor alle anderen die de test doen.

Het schrijfgedeelte wordt op een andere schaal gescoord: 0–6, in stappen van een half punt. Dus, hoewel je geen 0 kunt krijgen voor de andere twee secties, kun je een 0 krijgen voor de schrijfsectie.

Dus, welke GRE-score wordt als sterk beschouwd? Dat is een moeilijke vraag. De standaarden voor examenscores variëren aanzienlijk, wat u kunt zien in deze lijst met scores voor topuniversitaire programma's in de Verenigde Staten.

Ben je klaar voor de GRE? Probeer deze voorbeeld GRE-testvragen als onderdeel van je voorbereiding om te zien waar je je studietijd op moet richten. Antwoorden worden gegeven aan het einde van alle vragen.

GRE Voorbeeldvragen

antoniemen:

Vraag 1 .: SMAKELIJK:

A. Culinair

B. stinkend

C. onsmakelijk

D. Unflavored

E. zacht

Ant .: Het juiste antwoord is (C). Smakelijk betekent "acceptabel voor de smaak" of "aangenaam van smaak". Het woord onsmakelijk betekent "niet smakelijk" of "niet smakelijk".

analogieën:

Vraag 2 .: ONMISBAAR: AANVAL:

A. onoverwinnelijk: controle

B. onafhankelijk: verovering

C. onnavolgbaar: wijziging

D. onveranderlijk: verandering

E. onhandelbaar: vernietiging

Ant .: Het juiste antwoord is (D). Onneembaar zijn is bestand zijn tegen bijna elke vorm van aanval; onveranderlijk zijn is onveranderlijk zijn en daarom in staat om vrijwel elke vorm van verandering weg te nemen.

Voltooiingen van zinnen:

Vraag 3 .: Het opmerkelijke feit dat veel uitvindingen als speelgoed zijn ontstaan, suggereert dat mensen vrijer filosoferen wanneer ze weten dat er - leidt tot geen - resultaten.

A. nadenken ... triviaal

B. doorzettingsvermogen ... bevredigend

C. speculatie ... zwaar

D. creativiteit ... meetbaar

E. vermoeden ... onbelangrijk

Ant .: Het juiste antwoord is (C). Om te passen bij het idee van uitvindingen als speelgoed, willen we dat de tweede bank 'resultaten' suggereert die niet serieus of belangrijk zijn - het tegenovergestelde van wat we denken over speelgoed. Vandaar: "zwaar."

Begrijpend lezen:

Met de opkomst van de literaire ster van Toni Morrison is het gemeengoed geworden voor critici om haar te de-racialiseren door te zeggen dat Morrison niet alleen een 'zwarte vrouwenschrijver' is, dat ze verder is gegaan dan de beperkende grenzen van ras en geslacht naar een grotere 'universele' 'Problemen. Maar Morrison, een Nobelprijswinnaar met zes veelgeprezen romans, staat te popelen om te moeten kiezen tussen een schrijver of een schrijver van een zwarte vrouw, en accepteert graag kritische classificatie als de laatste.

Om haar gewoon een schrijver te noemen ontkent de sleutelfuncties die Afro-Amerikaanse roots van Morrison en haar zwarte vrouwelijke perspectief in haar werk hebben gespeeld. Veel van Morrison's personages behandelen bijvoorbeeld hun dromen als 'echt', zijn niet opgewonden door bezoeken van dode voorouders en ervaren over het algemeen intieme connecties met wezens wier bestaan ​​niet empirisch verifieerbaar is.

Hoewel critici Morrisons gebruik van het bovennatuurlijke als puur een literair apparaat zien, legt Morrison zelf uit: "Dat is gewoon de manier waarop de wereld was voor mij en de zwarte mensen die ik kende."

Net zoals haar werk dit weinig opmerkelijke facet van de Afrikaans-Amerikaanse cultuur tot uitdrukking heeft gebracht, heeft het het unieke uitkijkpunt van de zwarte vrouw bevestigd. "Ik voel dat het bereik van emotie en perceptie waartoe ik als zwarte en vrouwelijke persoon toegang heb gehad, groter is dan die van mensen die geen van beide zijn", zegt Morrison. “Mijn wereld is niet kleiner geworden omdat ik een zwarte schrijfster was. Het is gewoon groter geworden. "

Vraag 4 .: De auteur van de passage houdt zich voornamelijk bezig met:

A. Het verklaren van Morrisons standpunt over de rol van haar ras en geslacht in haar romans.

B. Beoordeling van de betekenis van het zwarte vrouwelijke perspectief in de moderne Amerikaanse roman.

C. Erkennend het succes van Morrison in het geven van stem aan onbekende aspecten van de Afro-Amerikaanse ervaring.

D. Een argument presenteren voor het "de racialiseren" van Morrison.

E. Uitleggen waarom een ​​schrijver en een zwarte vrouwelijke schrijver zijn verschillende kritische classificaties.

Ant .: Het juiste antwoord is (A). Merk op dat de eerste paragraaf zegt dat Morrison 'borstelt' over hoe haar werk soms wordt beschreven, en dat de tweede en derde paragraaf haar opmerkingen citeren. De passage houdt zich voornamelijk bezig met het presenteren van Morrisons standpunt over haar schrijven.

Vraag 5 .: Morrisons gebruik van het bovennatuurlijke in haar romans wordt door de auteur genoemd om uit te leggen:

A. Waarom sommige critici haar categoriseren als een 'schrijver' maar niet als een 'zwarte vrouwenschrijver'.

B. Het onderscheid tussen tekenen vanuit iemands persoonlijke ervaring en het gebruik van een literair apparaat.

C. De enorme lovende kritieken die Morrisons romans hebben gekregen.

D. Een manier waarop Morrisons romans zijn geworteld in haar ervaring als een Afro-Amerikaanse vrouw.

E. Een van de universele thema's die geweven zijn in de romans van Morrison.

Ant .: Het juiste antwoord is (D). Zie de eerste zin van de tweede paragraaf, die het onderliggende punt duidelijk maakt dat de auteur aanzet tot het gebruik van het bovennatuurlijke in Morrisons geschriften.

Wiskunde Meerkeuze:

Vraag 6 .: Welke van de volgende is een gemeenschappelijke factor van beide x2 - 4x - 5 en x2 - 6x - 7?

A. x - 5

B. x - 7

C. x - 1

D. x + 5

E. x + 1

Ant .: Het juiste antwoord is (E). X2 - 4x - 5 = (x - 5) (x + 1) en x2 - 6x - 7 = (x - 7) (x + 1). De gemeenschappelijke factor is x + 1, keuze (E).

Kwantitatieve vergelijkingen:

Vraag 7 .: Als de hoeveelheid in kolom A groter is, selecteert u keuze (A). Als de hoeveelheid in kolom B groter is, selecteert u keuze (B). Als de twee kolommen gelijk zijn, selecteert u keuze (C). Als de relatie niet kan worden bepaald op basis van de gegeven informatie, selecteert u keuze (D).

XY = 21
x <3

Kolom A: 7

Kolom B: y

A. Hoeveelheid in kolom A is groter.

B. Hoeveelheid in kolom B is groter.

C. Twee kolommen zijn gelijk.

D. De relatie kan niet worden bepaald op basis van de gegeven informatie.

Ant .: Het juiste antwoord is (D). Neem twee voorbeelden. Als x = 1, dan is y = 21 en is kolom B groter. Neem aan de andere kant x = –1, dan y = –21 en kolom A is groter. Daarom is (D) correct.

Vraag 8 .: Een bepaalde dierenwinkel verkoopt alleen honden en katten. In maart verkocht de winkel twee keer zoveel honden als katten. In april verkocht de winkel tweemaal het aantal honden dat het in maart had verkocht en driemaal het aantal katten dat het in maart had verkocht. Als het totale aantal huisdieren dat de winkel in maart en april samen verkocht, 500 was, hoeveel honden verkocht de winkel in maart?

A. 80

B. 100

C. 120

D. 160

E. 180

Ant .: Het juiste antwoord is (B) 100

Sluit de antwoorden aan, beginnend met de middelste keuze. Als in maart 120 honden werden verkocht, werden die maand 60 katten verkocht. In april werden 240 honden verkocht, samen met 180 katten. Het totale aantal verkochte honden en katten gedurende die twee maanden is 600, wat te groot is, dus elimineer (C), (D) en (E). Probeer (B). Als er in maart 100 honden werden verkocht, werden 50 katten verkocht; in april werden 200 honden verkocht samen met 150 katten.

Het juiste antwoord is (B) omdat 100 + 50 + 200 + 150 = 500.

Voorbeeldvragen 9 tot 11 hieronder zijn gebaseerd op deze passage:

Beleidsmakers moeten het dilemma onder ogen zien dat fossiele brandstoffen een onmisbare energiebron blijven, hoewel verbranding ervan atmosferische ophopingen van koolstofdioxide oplevert die de kans op potentieel rampzalige wereldwijde klimaatverandering vergroten. Momenteel kan de technologie die koolstofdioxide uitstoot dat wordt uitgestoten door energiecentrales en deze onschadelijk ondergronds of onderzees opslaan in plaats van het in de atmosfeer vrij te geven, de kosten van het opwekken van elektriciteit verdubbelen. Maar omdat sekwestratie geen invloed heeft op de kosten van elektriciteitstransmissie en -distributie, zullen de geleverde prijzen minder stijgen, met niet meer dan 50 procent. Onderzoek naar betere technologieën voor het afvangen van koolstofdioxide zal ongetwijfeld tot lagere kosten leiden.

Voorbeeld meerkeuzevraag - Selecteer één antwoordkeuze

Vraag 9 .: De passage impliceert welke van de volgende informatie over de huidige kosten voor het opwekken van elektriciteit?

A. Het is hoger dan het zou zijn als er betere technologieën voor het afvangen van koolstofdioxide beschikbaar zouden zijn.

B. Het is iets minder dan de kosten van elektriciteitstransmissie en -distributie.

C. Het vormt maximaal de helft van de geleverde elektriciteitsprijs.

D. Het wordt bewoond door beleidsmakers met uitsluiting van andere kosten in verband met elektriciteitslevering.

E. Het wordt niet volledig hersteld door de prijzen die rechtstreeks aan elektriciteitsverbruikers worden aangerekend.

Ant .: correct antwoord: C

Vraag 10 .: De passage suggereert dat uitgebreid gebruik van sekwestratie na verloop van tijd welke van de volgende gevolgen zou hebben?

A. Het verbranden van fossiele brandstoffen zou uiteindelijk ophouden om atmosferische ophopingen van koolstofdioxide te produceren.

B. Het aandeel van de geleverde elektriciteitsprijs door opwekking zou stijgen en vervolgens dalen.

C. Energiecentrales verbruiken steeds minder fossiele brandstoffen.

Ant .: correct antwoord: B

Vraag 11 .: Selecteer de zin die verklaart waarom een ​​verwachtte uitkomst van sekwestratie niet zou optreden.

Ant .: correct antwoord: "Maar omdat sekwestratie geen invloed heeft op de kosten van elektriciteitstransmissie en -distributie, zullen de geleverde prijzen minder stijgen, met niet meer dan 50 procent."

Dat is alles voor GRE-voorbeeldvragen, er zijn nog meer updates voor u als u zich wilt abonneren op onze nieuwsbrief. U kunt dit artikel ook delen met uw vrienden op hun sociale mediahandles.

CSN Team.

Vul uw e-mailadres:

Geleverd door TMLT NIGERIA

Word nu lid van Over 500,000 + lezers!


=> VOLG ONS OP Instagram | FACEBOOK & TWITTER VOOR LAATSTE UPDATES

ADS: KNOCK-OFF DIABETES IN SLECHTS 60 DAGEN! - BESTEL HIER

AUTEURSRECHT WAARSCHUWING! Inhoud op deze website mag niet opnieuw worden gepubliceerd, gereproduceerd, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming of erkenning. Alle inhoud wordt beschermd door DMCA.
De inhoud van deze site is met goede bedoelingen gepost. Als u deze inhoud bezit en denkt dat uw auteursrecht is geschonden of overtreden, neemt u contact met ons op via [[Email protected]] om een ​​klacht in te dienen en zullen er onmiddellijk acties worden ondernomen.

Tags: , , , , , , , ,

Reacties zijn gesloten.