Npower Recruitment Past Questions and Answers 2021: Download PDF : Current School News

Ads! Gain 200 Level Admission to Study Any Course In Any University Of Your Choice Through IJMB/JUPEB. NO JAMB | LOW FEES. Registration In Progress. Call 08033006849 NOW!

Npower Recruitment Past Questions and Answers 2021: Download PDF

Filed in Past Questions by on April 20, 2021

ADS! Download JAMB CBT Software Now for FREE!

We are glad to inform you that we now have complete and up-to-date Npower Recruitment Past Questions for download in PDF format. So, if you truly want to succeed in the forthcoming Npower Recruitment Past Questions screening exercise get our up-to-date recruitment Past Questions to prepare for the exams. 

Npower Recruitment Past Questions and Answers 2021 – Am sure you applied for N-power 2021! Did you? We have provided for you here the Npower Recruitment 2021 test past questions. Continue reading to see these questions below

Npower Recruitment Past Questions and Answers 2021: Download PDF

Do you wish to partake in the N-power screening exercise? Then you need to arm yourself ready and proactive with our success past questions.

N-power recruitment success past questions will guide you on the nature of the screening test in Nigeria, especially on topic angles and repeated questions to tackle. Take your time and study the examples carefully before purchasing the full package.

We’d like to remind you that the steady practice of our past questions will assist you in understanding everything about the N-power screening exercise.

IMPORTANT! – N-Power Assessment Test is a computer-based exam for the shortlisted candidates. This means you will write the exam online with your computer or smartphone.

Understand that the N-power screening questions are 65% anchored on the use of English, current affairs, and general knowledge.

Take a look at some of the most asked questions.

N-Power Sample Questions

General Npower Test Quiz:

1) Which is the smallest fraction among the following?
Select one:
A. 3/4;
B. 6/7
C. 1/2
D. 6/5

2) How did you do in the test? Not so well. I ______ much better but I misread the directions for writing.
Select one:
A. Will have done
B. Can have done
C. Must have done
D. May have done
E. Could have done

3) The Capital of Lagos State is_____
Select one:
A. Bariga
B. Isale-Eko
C. Eko
D. Ikeja
E. Ikorodu

4) If the day tomorrow is Sunday, what was it yesterday?
Select one:
A. Monday
B. Tuesday
C. Friday
D. Saturday.

5) Amaka was the cynosure of all eyes at the party. This means that __________
Select one:
A. She attracted everybody’s attention
B. Everybody was surprised that she attended the part
C. None of the options
D. Everybody looked down at her
E. She was notorious for her behaviour

6) Who is the current Governor of the Central Bank of Nigeria
Select one:
A. Alhaji Mai Borno
B. Sanusi Lamido Sanusi
C. Godwin Emefiele
D. Adamu Chiroma
E. Charles Soludo.

7) In words number 14 can be written as _________
Select one:
A. Fourteen.
B. Fourteen.
C. Fortin.
D. Fortin.

[Choose the one that is MOST NEARLY OPPOSITE IN MEANING to the uppercase word.]

8) Few people prefer the RURAL to the ______ areas.
Select one:
A. Urban
B. Modern
C. Pastoral
D. Central
E. Rustic

9) A piece of land completely surrounded by water is known as_________
Select one:
A. A platform
B. A lagoon
C. A lake
D. An island
E. None of the options.

10) Bose shouldn’t have interrupted the teacher, _________?
Select one:
A. Could she
B. Didn’t she
C. Should she
D. Did she
E. Can she.

11) Are you willing to be deployed to a rural area?
Select one:
A. YES
B. NO

12) At this time, do you have any computer programming or software development skills?
Select one:
A. YES
B. NO

13) At this time, which one or a combination of these devices do you own:
Select one or more:
A. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)
B. Laptop
C. Tablet

14) Do you have any physical disabilities?
Select one:
A. Yes
B. No

15) Gender?
Select one:
A. Female
B. Male

16) Which of these classifications and/or post-graduate degrees apply to you?
A. 3rd Class / Pass
B. 1st Class / Distinction and Masters
C. 2nd Class Lower / Lower Credit + PGD
D. 1st Class / Distinction
E. 3rd Class /Pass + PGD
F. 2nd Class Upper / Upper Credit
G. 2nd Class Upper / Upper Credit + PGD
H. 3rd Class / Pass + Masters
i. 2nd Class Lower / Lower Credit
j. 2nd Class Lower / Lower Credit + Masters
k. 2nd Class Upper / Upper Credit + Masters
l. 1st Class / Distinction and PGD

17) What is your current employment status?
Select one:
A. Full-time
B. Part-time
C. Freelance
D. Unemployed

18) Who formed the first political party in Nigeria?

19) What was the first political party in Nigeria?

20) Who is the current president of Nigeria?

21)  Who is the current vice president of Nigeria?

22) What does the eagle in the Nigerian coat of arms represent?

23) What do the two horses on the Nigerian coat of arms represent?

24) What was the black shield in the Nigerian coat of arms stand for?

25) What does the white colour in the Nigerian flag stand for?

26) A car travels at KXM per hour for 1 hour at km per hour for 2 hours. Find its average speed.
(a) 2x+2ykmh-1/3
(b) x+ ykmh-1/3
(c) x+2 ykmh-1
(d) 2x+ ykmh-1/3

27) The ages of three men are in the ratio 3:4:5. If the difference between the ages of the oldest and youngest is 18 years, find the sum of the ages of the three men.
(a) 45 years
(b) 72 years
(c) 108 years
(d) 216 years

28) A bicycle wheel of a radius of 42cm is rolled over a distance of 66m. How many revolutions does it make?
[Take π=22/7] (a) 2.5
(b) 5
(c) 25
(d) 50

29) In a bag of oranges, the ratio of the good ones to the bad ones is 5:4. If the number of bad ones in the bag is 36, how many oranges are there altogether?
(a) 81
(b) 72
(c) 54
(d) 45

30) A man is four times as old as his son. The difference between their ages is 36. Find the sum of their ages.
(a) 45 years`
(b) 48 years
(c) 60 years
(d) 74 years

31) If 4m+3n = 5, find the ratio m:n 4m-3n 3
(a) 7:4
(b) 4:3
(c) 3:4
(d) 4:7

32) If 2x : (x+1) =3:2, what is the value of x?
(a) ½
(b) 1
(c) 1½
(d) 3

33) The ratio of the number of men to the number of women in a 20 member committee is 3:1. How many women must be added to the 20 member committee so as to make the ratio of men to women 3:2?
(a) 2
(b) 5
(c) 7
(d) 9

34) What is the probability of having an odd number in a single toss of a fair die?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3

Use the following information for questions 35 and 36.

The surname of 40 children in a class was arranged in alphabetical order,16 of the surnames begin with O, and 9 of the surnames begin with A. 14 letters of the alphabet do not appear as the first letter of a surname.

35) What is the probability that the surname of a child picked at random from the class begins with either O and A?
(a) 5/8
(b) 7/8
(c) 9/16
(d) 14/25

36) If more than one surname begins with a letter besides A and O, how many surnames begin with the letter?
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 6

37) Have you moved into your new house yet? Not yet. The rooms________.
(a) is being painted
(b) None of the options
(c) is painted
(d) are painted
(e) are being painted

38) The closest government to the people is_______
(a) Federal Government
(b) United Nation
(c) local government
(d) Ward Government
(e) State Government

39) Brazil is a country in
(a) America
(b) Africa
(c) Europe
(d) Asia

40) A reflex angle is______
(a) greater than 90 and less than
(b) degrees.
(c) 160 degrees.
(d) less than 45 degrees.
(e) less than 90 degrees.

Answers to General Npower Test Quiz

1.C, 2.E, 3.D, 4.C, 5.E, 6.C, 7.B, 8.A, 9.D, 10.C, 20. Muhammadu Buhari, 21. Prof. Yemi Osinbajo, 26. C, 27.C, 28.C, 29.A, 30.C, 31.A, 32.D, 33.B, 34.C, 35.A, 36.B, 37.E, 38.C, 39.B

Answers to General Npower Test Quiz

Npower Skills Test Quiz

  1. Which of the following is true regarding access lists applied to an interface?
    [A]. You can place as many access lists as you want on any interface until you run out of memory.
    [B.] You can apply only one access list on any interface.
    [C.] One access list may be configured, per direction, for each layer 3 protocol configured on an interface.
    [D.] You can apply two access lists to any interface.
  2. Which command would you use to apply an access list to a router interface?
    [A.] IP access-list 101 out
    [B.] access-list IP 101 in
    [C.] IP access-group 101 in
    [D.]access-group IP 101 in
  3. Which of the following is an example of a standard IP access list?
    [A.] access-list 110 permit host 1.1.1.1
    [B.] access-list 1 deny 172.16.10.1 0.0.0.0
    [C.] To access-list 1 permit 172.16.10.1 255.255.0.0
    [D.] access-list standard 1.1.1.1
  4. You need to create an access list that will prevent hosts in the network range of 192.168.160.0 to 192.168.191.0. Which of the following lists will you use?
    [A.] access-list 10 deny 192.168.160.0 255.255.224.0
    [B.] access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.191.255
    [C.] To access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.31.255
    [D.] access-list 10 deny 192.168.0.0 0.0.31.255
  5. You are working on a router that has established privilege levels that restrict access to certain functions. You discover that you are not able to execute the command show running configuration. How can you view and confirm the access lists that have been applied to the Ethernet 0 interface on your router?
    [A.] show access-lists
    [B.] show interface Ethernet 0
    [C.] To show IP access-lists
    [D.] show IP interface Ethernet 0
  6. The object definition language (ODL) is which of the following?
    [A.] Used to develop logical schemas
    [B.] A data definition language for OODB
    [C.] A method to implement a logical schema
    [D.] All of the above.
  7. Anatomic literal is which of the following?
    [A.] Strings
    [B.] Boolean
    [C.] Long
    [D.] All of the above.
  8. Which of the following is true concerning an ODBMS?
    [A.] They have the ability to store complex data types on the Web.
    [B.] It is overtaking RDBMS for all applications.
    [C.] They are most useful for traditional, two-dimensional database table applications.
    [D.] All of the above.
  9. The reserved word enum is used for which of the following?
    [A.] To define a range for an attribute.
    [B.] To define a range for a class.
    [C.] It is to define a range for a relationship.
    [D.] All of the above.
  10. Which of the following is an unordered collection of elements that may contain duplicates?
    [A.] Set
    [B.] Bag
    [C.] List
    [D.] Dictionary
  11. When using the SQL INSERT statement:
    [A.] rows can be modified according to criteria only.
    [B.] The rows cannot be copied in mass from one table to another only.
    [C.] rows can be inserted into a table only one at a time only.
    [D.] rows can either be inserted into a table one at a time or in groups.
  12. What is not an advantage of stored procedures?
    [A.] Greater security
    [B.] SQL can be optimized
    [C.] Code sharing
    [D]. Increased network traffic
  13. A reason for using an SQL view to hide columns is:
    [A.] to simplify a result only.
    [B.] For prevention of the display of sensitive data only.
    [C.] to accomplish both of the above.
    [D.] None of the above is the reasons for using an SQL view.
  14. Which of the following is an SQL trigger supported by Oracle?
    [A.] BEFORE
    [B]. INSTEAD OF
    [C.] AFTER
    [D.] All of the above.
  15. The SQL ALTER statement can be used to:
    [A.] change the table structure.
    [B.] change the table data.
    [C.] add rows to the table.
    [D.] delete rows from the table.
  16. What SQL structure is used to limit the column values of a table?
    [A.] The LIMIT constraint
    [B.] CHECK constraint
    [C.] The VALUE constraint
    [D.] None of the above is correct.
  17. Which is NOT one of the most common types of SQL CHECK constraints?
    [A.] System date
    [B.] Range checks
    [C.] Lists of values
    [D.] Comparing one column value to another within the same table
  18. What is the advantage of placing computations in SQL views?
    [A.] To save users from having to write an expression.
    [B.] It is to ensure that the results are consistent.
    [C.] To accomplish both of the above.
    [D.] None of the above is correct – computations cannot be placed in a view.
  19. Views constructed from SQL SELECT statements that conform to the SQL-92 standard may not contain:
    [A.] GROUP BY.
    [B.] WHERE.
    [C.] ORDER BY.
    [D.] FROM.
  20. In a network with dozens of switches, how many root bridges would you have?
    [A.] 1
    [B.] 2
    [C.] 5
    [D.]12
  21. What PPP protocol provides dynamic addressing, authentication, and multilink?
    [A.] NCP
    [B.] HDLC
    [C.] LCP
    [D.] X.25
  22. What is a stub network?
    [A.] A network with more than one exit point.
    [B.] A network with more than one exit and entry point.
    [C.] It is a network with only one entry and no exit point.
    [D.] A network that has only one entry and exit point.
  23. If your router is facilitating a CSU/DSU, which of the following commands do you need to use to provide the router with a 64000bps serial link?
    [A.] RouterA(config)#bandwidth 64
    [B.] RouterA(config-if)#bandwidth 64000
    [C.] RouterA(config-if)#clock rate 64
    [D.] RouterA(config-if)#clock rate 64000
  24. Which one of the following is true regarding VLANs?
    [A.] Two VLANs are configured by default on all Cisco switches.
    [B.] VLANs only work if you have a complete Cisco switched internetwork. No off-brand switches are allowed.
    [C.] You should not have more than 10 switches in the same VTP domain.
    [D.] VTP is used to send VLAN information to switches in a configured VTP domain.

Answers to Npower Skills Test Quiz

1.C, 2C, 3.B, 4.C, 5.D, 6.D, 7.D, 8.A, 9.A, 10.B, 11.D, 12.D, 13.C, 14.D, 15.A, 16.B, 17.A, 18.C, 19.C, 21.A, 22.C, 23.D, 24.D, 25.D

Note: Some of the answers given above may not be correct, please do your own research to find the accurate answers.

  1. The last time Nkechi was at school was on Saturday. She was first absent for four days before that. Today is Tuesday, 27th of September. When was Nkechi first absent? Give the day and date.
  2. Monday, September 12
    B. Tuesday, September 13
    C. Wednesday, September 14
    D. Thursday, September 15
  3. Must I come back home before 11 p.m? No, you _______
  4. needn’t
    B. can’t
    C. don’t
    D. mustn’t
    E. None of the options
  5. Nigeria became a Republic in_______?
  6. 1963
    B. 1960
    C. 1979
    D. 1975
    E. 1980
  7. In other words, the number 14 can be written as_____
    A. Fortin
    B. Fortin
    C. Fourteen
    D. Fourteen
  8. Where is your father? At __________.
  9. Mr Green’s
    B. Mr Green
    C. Mr Greens
    D. Mr Greens’
    E. All of the options
  10. The first executive president of Nigeria is
    Select one:
  11. Alh. Shehu Shagari
    B. Dr Nnamdi Azikiwe
    C. Alh Abubakar Tafawa Balewa
    D. Chief Obafemi Awolowo
    E. Alh Musa Yar’adua
  12. A number is greater than 3 but less than 8. Also, the number is greater than 6 but less than 10. What is the number?
    A. 5
    B. 6
    C. 7
    D. 8
  13. All of us had a good time at the picnic last Sunday. Pity you weren’t therE. I really ______ come, but I was looking after my mother in the hospital.
    A. should have
    B. need have
    C. must
    D. ought to
    E. None of the options
  14. Nigeria’s Presidential Villa is located in
  15. Aso Rock, Abuja
    B. Obasanjo Farms, Otta
    C. Dodan Barracks, Lagos
    D. Asokoro, Abuja
    Chibok, Borno
  16. The police announced that they were yet to APPREHEND the criminals
  17. arrest
    B. prosecute
    C. charge
    D. interrogated
    E. None of the option

Npower Community Education Questions

  1. Was he present at the meeting? He _____ not have attended it, for he was busy repairing his computer all the time.
    Select one: gg
  2. must
    B. might
    C. could
    D. should
    11. shall
  3. A teacher is __________ correct.
  4. not necessary always
    B. necessary not always
    C. necessarily not always
    D. not necessarily always
    E. None of the options
  5. Why didn’t Tom come to the party last night? He ______ not have wanted to see me.
    A. might
    B. would
    C. could
    D. should
    E. must
  6. Because of the hard times, many workers now live in a state of _________ poverty
    A. abject
    B. affluent
    C. repulsive
    D. imaginable
    E. unpardonable
  7. Nigeria’s Presidential Villa is located in
    A. Aso Rock, Abuja
    B. Obasanjo Farms, Otta
    C. Dodan Barracks, Lagos
    D. Asokoro, Abuja
    E. Chibok, Borno
  8. The acronym FAAN stands for____________
    A. Federal Airports Authority of Nigeria
    B. Federal Airports Agency of Nigeria
    C. Federal Airspace Authority of Nigeria
    D. Federal Aviation Authority of Nigeria
    E. None of the options
  9. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
    A. typhoid
    B. hypertension
    C. diabetes
    D. obesity
    E. tooth decay
  10. A clock strikes once at 1 o’clock (am or pm), twice at 2 o’clock (am or pm), thrice at 3 o’clock (am or pm) and so on. How many times will it strike in 24 hours?
    A. 78
    B. 136
    C. 156
    D. 196
  11. What are 999 times 100.0?
    A. 199.0
    B. 999.0
    C. 9990
    D. 99900
  12. Question 10
    An acute angle is __________
  13. 90 degrees.
    B. less than 90 degrees.
    C. more than 90 degrees.
    D. None of these.
  14. Are you willing to be deployed to a rural area?
    Select one:
    A. YES
    B. NO
  15. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
    A. YES
    B. NO
  16. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
    A. Laptop
    B. Tablet
    C. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)
  17. Do you have any physical disability?
    A. Yes
    B. No
  18. Gender?
    A. Male
    B. Female
  19. What is your current employment status?
    A. Full-time
    B. Freelance
    C. Part-time
    D. Unemployed

Npower Health Questions: Online Assessment Test – Part 1

  1. Look! The clouds are gathering. Yes, I’m afraid it ______ be pouring down soon.
    A. must
    B. should
    C. could
    D. Might
    E. can
  2. Albert Einstein, Sir Isaac Newton, and Charles Darwin have something in common
  3. They were all famous Artists
    B. None of the options
    C. They were all famous Poets
    D. They were all famous Scientists
  4. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
    Select one:
  5. hypertension
    B. tooth decay
    C. obesity
    D. typhoid
    E. diabetes
  6. Dayo read 4/5th of a storybook that has 500 pages. How many pages of the book are not yet read by Dayo?
    A. 60
    B. 100
    C. 80
    D. 60
  7. 10 is equal to _________
    A. 1
    B. None of these.
    C. -1
    D. +1
  8. What is faint?
    A. A sign of flu.
    B. Brief loss of consciousness.
    C. An unexpected collapse.
    D. A response to fear
  9. CHN is a community-based practice. Which best explains this statement?
  10. The service is based on the available resources within the community
    B. The nurse has to conduct community diagnosis to determine nursing needs and problems
    C. Priority setting is based on the magnitude of the health problems identified
    D. The service is provided in the natural environment of people
  11. What is an open fracture?
    A. A fracture in which the bone ends can move around.
    B. A fracture in which the bone has bent and split.
    C. Fracture which causes complications such as a punctured lung.
    D. A fracture in which the bone is exposed as the skin is broken.
  12. You are alone the first aider and have an unconscious non-breathing adult, what should you do first?
    A. Call 911/112 requesting AED (defibrillator) and ambulance.
    B. Give two initial rescue breaths.
    C. Give five initial rescue breaths.
    D. Start CPR with 30 chest compressions.
  13. Are you willing to be deployed to a rural area?
    A. NO
    B. YES
  14. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
    A. NO
    B. YES
  15. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
    A. Tablet
    B. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)
    C. Laptop
  16. Do you have any physical disability?
    A. No
    B. Yes
  17. Gender?
    A. Male
    B. Female
  18. What is your current employment status?
    A. Freelance
    B. Part-time
    C. Full-time
    D. Unemployed
  19. ________ she could not make it to the President’s inaugural ceremony but she explained the situation to His Excellency.
  20. For each reason or another
    B. For the other reason
    One reason or the other
    C. None of the options
    D. For one reason and another.

Npower Health Past Questions – Part 2

  1. The principal’s quarters are out of bounds to students. This means that the quarters are
  2. outside the school boundary
    B. too far for students to go there
    C. None of the options
    D. not open to students
    for finding students
  3. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
    A. diabetes
    B. typhoid
    C. tooth decay
    D. hypertension
    E. obesity
  4. Who is the current Vice-President of Nigeria?
    A. Prof. Yemi Osinbajo
    B. None of the options
    C. Alh. Jubril Aminu
    D. Alh. Shehu Shagari
    E. Goodluck Jonathan
  5. A clock strikes once at 1 o’clock (am or pm), twice at 2 o’clock (am or pm), thrice at 3 o’clock (am or pm) and so on. How many times will it strike in 24 hours?
    A. 136
    B. 78
    C. 156
    D. 196
  6. How many months are equal to 105 days?
  7. 1 1/4 months.
    B. 3 1/4 months.
    C. 1 1/4 months.
    D. 3 1/2 months.
  8. When the occupational health nurse employs ergonomic principles, she is performing which of her roles?
    A. Health care provider
    B. Health care coordinator
    C. Educator Health
    D. Environment manager
  9. Which is the correct ratio of chest compressions to rescue breaths for use in CPR of an adult casualty?
    A. 5 compressions: 1 rescue breath.
    B. 2 compressions: 30 rescue breaths.
    C. 30 compressions: 2 rescue breaths.
    D. 15 compressions: 2 rescue breaths.
  10. What is faint?
    A. A brief loss of consciousness.
    B. sign of flu.
    C. An unexpected collapse.
    D. A response to fear.
  11. What names are given to the three different depths of burns?
    A. Small, medium, and large.
    B. Superficial, partial thickness, full-thickness.
    C. Minor, medium, and severe.
    D. First, second and third-degree.
  12. Are you willing to be deployed to a rural area?
    A. NO
    B. YES
  13. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
    A. NO
    B. YES
  14. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
    A. Laptop
    B. Tablet
    C. Smartphone ( mobile phones with Internet capabilities)
  15. Do you have any physical disability?
    A. Yes
    B. No
  16. Gender?
    A. Male
    B. Female
  17. What is your current employment status?
    A. Part-time
    B. Unemployed
    C. Full-time
    D. Freelance
  18. After all the items on the agenda had been discussed, the meeting was________
    A. adjourned
    B. None of the options
    C. dismissed
    D. postponed
    E. dissolve

N-Power Recruitment Questions for N-Power Build

  1. Do you have any physical disability?
    A. Yes
    B. No
  2. Gender?
    A. Male
    B. Female
  3. What is your current employment status?
    A. Full-time
    B. Freelance
    C. Part-time
    D. Unemployed
  4. What trade are you interested in?
    A. Electrical Installation
    B. Plumbing and Pipe
    C. Fittings
    D. Masonry
    E. Carpentry and Joinery
    F. Welding and Fabrication
    G. Painting
    H. Automobile
    I. Technology
  5. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
    A. YES
    B. NO

N-Power Recruitment Questions For N-Power Teach

  1. Have you moved into your new house yet? Not yet. The rooms ___________.
  2. is being painted
    B. None of the options
    C. is painted
    D. are painted
    E. is being painted
  3. The closest government to the people is _______
    A. Federal Government
    B. United Nation
    C. local government
    D. Ward Government
    E. State Government
  4. Brazil is a country in
    A. South America
    B. Australia
    C. Africa
    D. Europe
    E. Asia
  5. A reflex angle is _________
    greater than 90 and less than 180 degrees.
    A. 160 degrees.
    B. less than 45 degrees.
    C. less than 90 degrees.
  6. What is the symbol of pi?
    A. €
    B. Ω
    C. π
    D. ∞
  7. What should your first action be when treating an electrical burn?
    A. Check for danger and ensure that contact with the electrical source is broken.
    B. Check for level of response.
    C. Ensure that the casualty is still breathing.
    D. Wash the burn with cold water.
  8. Which medical condition will develop from severe blood loss?
    A. Hypoglycaemia.
    B. Anaphylaxis.
    C. Hypothermia.
    D. Shock.
  9. According to C.E. Winslow, which of the following is the goal of Public Health?
    A. People to be organized in their health efforts
    B. Promotion of health and prevention and diseases
    C. For people to have access to basic health services
    D. For people to attain their birthrights and longevity
  10. What is faint?
  11. An unexpected
    B. collapse.
    C. sign of flu.
    D. A brief loss of consciousness.
    E. A response to fear.
  12. Few people prefer the RURAL to the ______ areas.
    A. pastoral
    B. rustic
    C. central
    D. urban
    E. modern.

How to Download N-power Full Past Questions

The price is ₦2,500

In other to get the material delivered to your mail box, you are entitled to make a bank deposit of 2500 naira to United Bank for Africa (UBA) @ TMLT PRO SERVICES with Account Number 1022564031.

The payment procedure for our Npower Success Past Questions and Answer is as follows:

  1. Payment to the following bank account sent to your SMS or Whatsapp Number, either by bank deposits slip or online transfer
  2. After payment, the candidate is expected to:

Send FULL NAME ON TELLER or BANK ACCOUNT NAME which the payment was made from + AMOUNT PAID + PAST QUESTION IN DEMAND, as mail to or SMS to +2348082284439.

EXAMPLE:

  1. Name on Teller or Bank Account You Transferred From.- Frank Andrews
  2. Past Question Type: Npower Past Questions
  3. Email Address or Whatsapp Number

The PDF Past Question and Answers will be sent to your email address once payment is confirmed. You can reach out to our customer care service before placing an order.

Wishing you greater success as you get into the exam hall and come out smiling with excellence.

For any questions or Inquiries, contact us @ [email protected]

We cherish your opinion and we look forward to it. Hence, If you have any questions as regards Npower Past Questions and Answers, kindly scroll down to the comment section and we will respond in no time.

CSN Team.

Enter your email address:

Delivered by TMLT NIGERIA

Join Over 5 Million Subscribers Today!


=> FOLLOW US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER FOR LATEST UPDATES

ADS: KNOCK-OFF DIABETES IN JUST 60 DAYS! - ORDER YOURS HERE

COPYRIGHT WARNING! Contents on this website may not be republished, reproduced, redistributed either in whole or in part without due permission or acknowledgement. All contents are protected by DMCA.
The content on this site is posted with good intentions. If you own this content & believe your copyright was violated or infringed, make sure you contact us at [[email protected]] to file a complaint and actions will be taken immediately.

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

%d bloggers like this: