Reklama! Fito 200 nivele të pranimit për të studiuar çdo kurs në cilindo universitet sipas zgjedhjes tënde përmes IJMB / JUPEB. JO bllokim | Tarifat e ulta. Regjistrimi Në Progres. Telefononi në 07063900993 TANI!

BURSA GLOBALE

Bursa NITDA Azhurnimet e Portalit të Aplikimit për Studentët Nigerian 2021/2022

Bursa NITDA 2021: Aplikimi është aktualisht i ftuar nga një kandidat i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme për Bursën NITDA 2021/2022. Aplikimi për Bursën NITDA aktualisht është i mbyllur. Shihni më shumë detaje më poshtë; Agjencia Kombëtare e Zhvillimit të Teknologjisë së Informacionit (NITDA) ka si mandat të saj të zhvillojë dhe rregullojë Teknologjinë e Informacionit në Nigeri. Zhvillimi dhe rregullimi i IT do të mbështesë […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 8 qershor 2021 1 Comment

Konkurrenca e Bursës Nigeriane të Bursave 2021 Kontrolloni Azhurnimin e Bursave

Konkurrenca / Bursa e Bursave Nigeriane 2021: Bursa Nigeriane e Bursave, Udhëzuesi Vjetor i Bursave të NSE për Studentët e Shkollave të Mesme të Mesme për sesionin 2021/2022 është në internet. Bursa Nigeriane e Bursave (NSE) ka kënaqësinë të njoftojë fillimin e edicionit 2021 të Konkursit të saj vjetor të Eseve, Konkursin e Eseve NSE për studentët nigerianë. Bursa Nigeriane e Bursës (NSE) […]

paraqitur në Konkurrencë, Azhurnimi i bursave by më 8 qershor 2021 0 Comments

Bursat e Universitetit të Oregonit 2021/2022 Shikoni Udhëzuesin e Plotë të Aplikimit

Bursat e Universitetit të Oregonit 2021: Studentët ndërkombëtarë që demonstrojnë nevojë financiare dhe merita të jashtëzakonshme mund të aplikojnë për Programin Ndërkombëtar të Shërbimit Kulturor (ICSP). Bursa ICSP ka një përbërës të shërbimit kulturor që u kërkon studentëve të bëjnë prezantime për vendin e tyre të lindjes fëmijëve, organizatave të komunitetit dhe studentëve të UO, fakultetit dhe stafit. Detajet më poshtë. Institucioni (et) pritës: […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 8 qershor 2021

5 Dallimi midis Bursave Akademike dhe Meritës

5 Dallimi midis Bursave Akademike dhe Meritës: Për të marrë një bursë duhet të dini se çfarë lloji ju përshtatet. Kjo pasi zgjedhja e gabuar e bursave u ka mohuar shumë mundësive për të marrë një bursë. Gjithashtu, në këtë artikull, ju do të lexoni rreth. Prandaj, është me vend që ju e dini ndryshimin midis këtyre bursave. Në […]

paraqitur në Bursat, Azhurnimi i bursave by më 8 qershor 2021

Bursat e Përbashkta të Japonisë për Diplomë të Bankës Botërore 2021/2022 Shikoni Lista e plotë

Bursat e Përbashkët të Bursave të Japonisë për Bankën Botërore 2021: Programi i Përbashkët i Bursave të Diplomuar të Japonisë / Bankës Botërore (JJ / WBGSP) është i hapur për gratë dhe burrat nga vendet në zhvillim me përvojë përkatëse profesionale dhe një histori të mbështetjes së përpjekjeve të zhvillimit të vendeve të tyre që program master në një temë të lidhur me zhvillimin. Institucionet nikoqire / Programet e studimit: JJWBGSP ofron […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 8 qershor 2021

Bursa Magjike e Udhëtimeve për Ofertat e Hotit 2021/2022 Udhëzues se si të aplikoni

Bursa Magjike e Udhëtimeve të Hot Deals: HotDeals ka të bëjë me kuponat e ndryshëm, kodet promovuese, uljet, shitjet, ofron gjithçka dhe gjithçka që i ndihmon konsumatorët më shumë për më pak në lidhje me blerjet në internet. Ne jemi të përkushtuar t'u sjellim përdoruesve tanë përvojën më të mirë dhe pazaret më të mëdha. Për studentët të cilët janë regjistruar në një drejtim për udhëtime dhe drejtime të ngjashme si […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021 0 Comments

Financimi i Bookmundi Travel the World 2021 për Studentët Ndërkombëtarë

Financimi i Bookmundi Travel the World 2021: Aspiratorë nga e gjithë bota janë të ftuar të aplikojnë për këtë student. Grantet janë të disponueshme për studime në një program të diplomave universitare. Pse në Universitetin Shtetëror të Uashingtonit? WSU përgatit studentët për të filluar karrierën e tyre pasi të diplomohen. Mund t'i ndihmojë ata të lundrojnë në vendimmarrjen në karrierë […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021

Bursat UTD për Student 2021 Shihni Azhurnimin më të fundit të Portalit të Aplikimit

Bursat UTD: Bursat UTD u krijuan për të financuar arsimin e studentëve të diplomuar ose të diplomuar. Gjithashtu, ato janë për ata që demonstrojnë nevojë financiare. Sidoqoftë, marrësi duhet të regjistrohet në UT Dallas në kohën e dhënies së çmimit. Gjithashtu, këto bursa nuk ndryshojnë statusin e qëndrimit të marrësit. Dhe kjo është deri më tani […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021

Bursa Kombëtare e Agjencisë së Zhvillimit të Teknologjisë së Informacionit 2021/2022

Bursa Kombëtare e Agjencisë së Zhvillimit të Teknologjisë së Informacionit 2021. Agjencia Kombëtare e Zhvillimit të Teknologjisë së Informacionit (NITDA) ka mandatin e saj për të zhvilluar dhe rregulluar Teknologjinë e Informacionit në Nigeri. Zhvillimi dhe rregullimi i IT do të mbështesë në transformimin e Nigerisë në një ekonomi të drejtuar nga IT për konkurrencën globale dhe nevojën urgjente për shkrim-leximin dixhital. Agjencia që nga viti 2010 ka themeluar një […]

paraqitur në Mjeshtër Bursë, Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021 0 Comments

Azhurnimi i Portalit të Aplikimit të Bursave Universitare NPDC / SEPLAT 2021

Bursa universitare NPDC / SEPLAT 2021: Në këtë artikull, unë kam shkruar një udhëzues të plotë se si të aplikoni për Bursën universitare NPDC / SEPLAT 2021/2022 dhe të merrni bursën tuaj të aprovuar. Ka disa gjëra të caktuara në lidhje me NPDC / SEPLAT Bursa universitare 2021 të cilat aplikantët duhet të dinë. Qëndroni të përqendruar dhe lexoni. Niveli / Fusha e Studimit Kjo bursë është për studentët […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021 0 Comments

Lista e NDDC e Kandidatëve të Suksesshëm Bursë pasuniversitare 2021

Lista e NDDC e Kandidatëve të Suksesshëm 2021: Komisioni i Zhvillimit të Delta Niger shpall këtë listë të studentëve të suksesshëm për Bursën e Pas Pasuniversitareve të Huaja NDDC 2021. E RORTNDSISHME! Lista e NDDC e Kandidatëve të Suksesshëm 2021 ende nuk do të dalë. Informim para-nisjes Të gjithë fituesve të çmimeve u kërkohet të raportojnë për një njoftim para-nisjes, mbajtur më 4 tetor, […]

paraqitur në Arsim, Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021 0 Comments

25,000 dollarë + Bursat e Universitetit të Nju Jorkut Wagner 2021/2022 Aplikimi

Bursat e Universitetit të Nju Jorkut Wagner 2021: Këto bursa ofrohen për një numër të kufizuar të studentëve të pranuar çdo cikël të aplikimit, duke përfshirë të gjitha programet e diplomës NYU Wagner dhe studentët ndërkombëtarë. Çmimet bazohen vetëm në forcën e aplikimit dhe kontributet që Komiteti i Pranimeve të Pas diplomuarve beson se aplikanti mund të bëjë në NYU Wagner […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021

Bursat e Universitetit Shtetëror të Tenesit Lindor për Studentët Ndërkombëtarë 2021

Bursat e Universitetit Shtetëror të East Tennessee 2021: Universiteti Shtetëror i East Tennessee (ETSU) po fton studentët e kualifikuar të aplikojnë për Bursën e Meritës Akademike të Studentëve Ndërkombëtarë për studentët e rinj ndërkombëtarë që kërkojnë një diplomë universitare ose universitare. Universiteti Shtetëror i Tenesit të Lindjes ka krijuar një program ndërkombëtar të bursave të quajtur "Bursa e Meritave Akademike të Studentëve Ndërkombëtarë ETSU". Akademik Ndërkombëtar i Studentëve […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021

Skema e Bursave të Qeverisë së Shtetit Kogi Azhurnimet e Portalit 2021

Skema e Bursave të Qeverisë së Shtetit Kogi 2021: Ky është një udhëzues gjithëpërfshirës se si të aplikoni për bursa qeveritare të Shtetit Kogi për studentët A'level, O'level dhe universitarë. Vazhdoni të lexoni këtë artikull për të fituar më shumë njohuri në udhëzimet dhe kërkesat e aplikimit. A e dini se ju me siguri mund të merrni një mundësi për bursë A'level, O'level dhe Undergraduate […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021 0 Comments

Si të aplikoni për çmimin Caine për shkrime afrikane 2021 | 10,000 £ Çmim Cash & Çmim Udhëtimi

Çmimi Caine për Shkrimet Afrikane 2021: Aplikimet ftohen nga shkrimtarë të kualifikuar për Çmimin Caine për Shkrimet Afrikane. Afati i fundit i aplikimit për dorëzimin e aplikimeve është 31 janari 2021. Vazhdoni të lexoni për të parë më shumë detaje. Çmimi Caine për Shkrim Afrikan është një çmim letërsie i akorduar një shkrimtari Afrikan të një tregimi të shkurtër […]

paraqitur në Azhurnimi i bursave by më 7 qershor 2021

Karrierë dhe mundësi

Identifikohu Portali i Rekrutimit të AirForce 2021 www.airforce.mil.ng/apply-now

Portali i Rekrutimit të AirForce Hyrja 2021: Po kërkoni punë në Nigeri 2021? Dëshironi të punoni në AirForce? Gjithashtu, nuk do t'ju shqetësonte nëse ju udhëzojmë se si mund të aplikoni për rekrutimin e vendeve të punës Nigerian AirForce në Nigeri dhe më gjerë? Nëse po, atëherë vazhdoni të lexoni. Megjithëse një Forcë Ajrore fillimisht […]

paraqitur në punë, Vende të lira të punës në Nigeri by më 15 qershor 2021

DSS Nigeria Rekrutimi 2021/2022 Kontrolloni Portalin e Formës së Aplikimit

Portali i Rekrutimit të DSS 2021 www.dss.gov.ng. Kjo faqe do t'ju udhëzojë mbi informacionin më të fundit rreth mënyrës së aplikimit për ofertat e punës së Departamentit të Shërbimit të Sigurimit të Shtetit (DSS) në Nigeri për të diplomuarit dhe studentët. Në këtë artikull, ju do të mësoni në lidhje me përshkrimin e kompanisë, aftësitë e aplikimit, kërkesat dhe kualifikimet. Aplikantët e interesuar duhet të ndjekin shembullin […]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021 48 Comments

Identifikimi i Portalit të Forcave Ajrore 2021 Shihni Lidhjen e fundit të Rekrutimit www.airforce.mil.ng

Hyrja në Portalin e Forcave Ajrore 2021: Ky artikull do të sigurojë një udhëzues hap pas hapi se si të hyni në Portalin e Forcave Ajrore Nigeriane, careers.nigerianairforce.gov.ng, www.airforce.mil.ng. Nëse dëshironi të identifikoheni në NAF PORTAL në internet, atëherë do të duhet të lexoni shumë mirë informacionin në këtë faqe. Hyrja në internet e portalit Nigerian Airforce bëhet kur zyrtari i NAF njofton [[]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021

Rekrutimi ECOWAS 2021/2022 Kontrolloni Portalin e Aplikimit për Azhurnim

Rekrutimi ECOWAS 2021/2022 - A jeni në dijeni të Rekrutimit ECOWAS 2021? Dëshironi të punoni me këtë organizatë? Po ashtu, a dini ju për modusin e tyre operativ? Dëshironi të dini më shumë rreth rekrutimit të ECOWAS 2021? Ata kandidatë që janë të interesuar në detajet e konkursit dhe plotësuan të gjitha kriteret e pranueshmërisë mund të lexojnë […]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021 10 Comments

Rekrutimi i Grupit BUA 2021/2022 Shihni Azhurnimin e Portalit të Aplikimit

Rekrutimi i Grupit BUA 2021: Kjo faqe ju jep informacionin më të fundit rreth mënyrës së aplikimit për ofertat e punës së Grupit BUA në Nigeri për pasuniversitarë dhe universitarë. Në këtë artikull, ju do të mësoni në lidhje me përshkrimin e kompanisë, aftësitë e aplikimit, kërkesat dhe kualifikimet. Aplikantët e interesuar duhet të arrijnë aplikimin e tyre brenda ose para afatit të fundit. Grupi BUA ka […]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021

Portali i formularit të aplikimit Polaris Bank Recruitment 2021/2022

Rekrutimi i Bankës Polaris 2021 është jashtë! A po aspiron të bashkohesh në Polaris Bank ish Skye Bank Plc si staf këtë vit? Nëse po, nuk keni shqetësime. Kjo faqe do t'ju udhëzojë në procesin hap pas hapi se si të aplikoni për ofertat e punës së Polaris Bank në Nigeri për pasuniversitarë dhe universitarë. Ju do […]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021 56 Comments

Rekrutimi i FCSC 2021/2022 Shikoni vendet e lira të punës më të fundit të punës

Rekrutimi i FCSC 2021 ka mbaruar! Po pyesni për Rekrutimin e FCSC 2021? Po, formulari i aplikimit për rekrutim i Komisionit Federal të Shërbimit Civil dhe udhëzuesit e aplikimit janë në dispozicion në këtë faqe. Lexo me kujdes. A jeni duke kërkuar të anëtarësoheni në Komisionin Federal të Shërbimit Civil? Apo aspiron të bëhesh pjesë e atyre që dëshirojnë të punojnë me zemër drejt […]

paraqitur në punë by më 15 qershor 2021 86 Comments

P URDITSIMET ARSIMORE

Bursat e Përsosmërisë Ndërkombëtare të Universitetit Massey Creative Arts | Pranueshmëria / Kërkesat

Bursat Ndërkombëtare të Ekselencës - Universiteti Massey fton aplikime për Bursat e Përsosmërisë Ndërkombëtare të Creative Arts në Zelandën e Re. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë program bursash. Lexoni për detaje të plota dhe informacione. Universiteti Massey tani po pranon aplikime për Bursat Creative Arts International Excellence në Zelandën e Re. Studentët ndërkombëtarë kanë të drejtë të […]

paraqitur në Bursat by më 15 qershor 2021 0 Comments

Mundësia e praktikës së UNDP për Studentët Kombëtarë dhe Ndërkombëtarë 2021 - Kamboxhia

Mundësia e Praktikës së UNDP: Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim, Mundësia e Praktikës së UNDP për Studentë Kombëtarë dhe Ndërkombëtarë. Lexoni për detaje të plota dhe informacione. Tani mundësitë janë në dispozicion për mundësitë e praktikës së UNDP në Kamboxhia. Praktika praktike është krijuar për studentët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Detaje Zyra e Vendit të UNDP-së në Kamboxhia tani po ofron mundësi praktike për […]

paraqitur në Bursat by më 15 qershor 2021 0 Comments

Konkursi Vjetor Kombëtar i Eseve i Fondacionit UBA - 2021

Fondacioni UBA: Fondacioni UBA, krahu i përgjegjësisë shoqërore të Bankës së Bashkuar për Afrikën, po u bën thirrje të gjithë studentëve të shkollave të mesme të mesme në Nigeri të marrin pjesë në edicionin e Konkursit Kombëtar të Eseve. Për të marrë një përmbledhje të të gjitha gjërave që sjell kjo postim, lundroni nëpër përmbajtjen më poshtë. UBA ka filluar Kombëtaren e saj vjetore […]

paraqitur në Arsim by më 15 qershor 2021 1 Comment

Bursat Sportive të Universitetit Bournemouth 2021 Pranueshmëria, Kërkesat

Bursat Sportive të Universitetit Bournemouth: Aplikimet janë të ftuara për Bursat Sportive të Universitetit Bournemouth për Studentët Ndërkombëtarë. Bursat janë të dizajnuara për atletë të nivelit të lartë sportiv që ndjekin studimet e tyre universitare ose pasuniversitare në BU. Ky artikull mbi Bursat Sportive të Universitetit Bournemouth detajon plotësisht informacionin e nevojshëm. Lexoni me kujdes për më shumë. Bursat kanë për qëllim ngjitjen e Sporteve […]

paraqitur në Bursat by më 15 qershor 2021 0 Comments

Bursat e Ndarura të LeadMN Morrie Anderson | Udhëzuesi dhe Kërkesat e Aplikimit

Bursat e EndMed Morrie Anderson - Studentët të cilët janë regjistruar në një program teknik në një nga kolegjet teknike ose të konsoliduara brenda Kolegjeve dhe Universiteteve të Shtetit të Minesotës kanë të drejtë të aplikojnë për bursë. Lexoni për detaje të plota dhe informacione. Kjo bursë u krijua për të siguruar mbështetjen e bursave për studentët e regjistruar në […]

paraqitur në Bursat by më 15 qershor 2021 0 Comments

Bursat Studentore Ndërkombëtare Le Cordon Bleu, Zelanda e Re

Bursat Ndërkombëtare të Studentëve: Aplikimet ftohen për Bursat Ndërkombëtare të Studentëve Le Cordon Bleu, duke lejuar të ndjekin ëndrrat e kuzhinës. Lexoni për detaje të plota dhe informacione. Qëllimi i bursës është të sigurojë ndihmën financiare ju studentë ndërkombëtarë për të ndjekur programin e Diplomës dhe Bachelor. Studentë ndërkombëtarë që janë shtetas të vendeve në vijim: […]

paraqitur në Bursat by më 15 qershor 2021 0 Comments

LAJMET AKTUALE të shkollës

Formulari JAMB CBT Çmimi 2021 Shikoni Sa kushton dhe azhurnimet më të fundit

Çmimi i Formës JAMB CBT - Sa kushton JAMB Form 2021? Kandidatët e ardhshëm të JAMB dhe publiku i gjerë shpesh kërkojnë të zbulojnë çmimin e formularit JAMB CBT për t'u regjistruar me sukses për provimin e tij. Në këtë artikull, ne kemi përshkruar sa kushton dhe informacione të tjera për ju. Lexoni për t'i parë ato më poshtë. […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 15 qershor 2021 0 Comments

Njoftim i UNIPORT për studentët e rinj në rregullimin e JAMB 2020/2021

Njoftim UNIPORT për studentët e rinj: Urime për pranimin tuaj në Universitetin e Port Harcourt. Menaxhmenti i Universitetit të Port-Harcourt, UNIPORT ka lëshuar një njoftim të rëndësishëm për të gjithë studentin e sapo pranuar. Lexoni me kujdes këtë artikull për azhurnimin më të fundit. Rreth Universitetit të Port Harcourt (UNIPORT) Universiteti i Port Harcourt është një […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 15 qershor 2021 0 Comments

Kandidatët e AKSU akoma për të pranuar ofertën e pranimit 2021 në JAMB CAPS

Universiteti Shtetëror Akwa Ibom, kandidatët e AKSU të cilëve u është ofruar pranimi, por ende nuk e pranojnë ofertën e tyre të pranimit është botuar në një listë dhe është lëshuar në internet. Të gjithë kandidatët që aplikuan këshillohen të kalojnë në këtë artikull për të parë nëse përfshihet emri i tyre. Shihni më shumë detaje më poshtë. Autoritetet e Akwa Ibom […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 14 qershor 2021 0 Comments

Kandidatët e FUWUKARI akoma për të ngarkuar rezultatin O'Level 2021 në JAMB CAPS

Universiteti Federal Wukari, lista e kandidatëve të FUWUKARI të FUWUKARI që ende nuk do të ngarkojnë rezultatin e tyre në nivelin JAMB CAPS është publikuar nga menaxhmenti i shkollës. Të gjithë kandidatët që aplikuan këshillohen të kalojnë në këtë artikull për të parë nëse përfshihet emri i tyre. vazhdoni të lexoni për të parë më poshtë. Menaxhimi i Federale […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 14 qershor 2021 0 Comments

Njoftim UNIOSUN për Kandidatët 2021 mbi Ngarkimi i Rezultateve të Nivelit 'O'

Njoftim UNIOSUN për Kandidatët 2021 - Menaxhmenti i Universitetit Shtetëror të Osun (UNIOSUN) dëshiron të njoftojë kandidatët e ardhshëm 2021 se ata duhet të ngarkojnë rezultatet e tyre O'level në portalin JAMB. Vazhdoni të lexoni për të parë më shumë detaje më poshtë; Kjo është për informacion është për të gjithë aplikantët që kërkojnë pranim në Universitetin Shtetëror Osun (UNIOSUN) […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 14 qershor 2021 0 Comments

Kandidatët e NAUB-it akoma për të ngarkuar rezultatin O'Level 2021 në JAMB CAPS

Universiteti i Ushtrisë Nigeriane Biu, lista NAUB e kandidatëve që ende nuk kanë ngarkuar rezultatin e tyre të nivelit të lartë në portalin JAMB CAPS është publikuar nga menaxhmenti i shkollës. Të gjithë kandidatët që aplikuan këshillohen të kalojnë në këtë artikull për të parë nëse përfshihet emri i tyre. vazhdoni të lexoni për të parë më poshtë. NAUB ka njoftuar se kandidatët […]

paraqitur në Lajmet shkollore by më 14 qershor 2021 0 Comments

Majat Redaktuese

Gabimet e zakonshme që njerëzit bëjnë gjatë krijimit të një programi trajnimi për punonjësit

A jeni në dijeni se ka gabime të zakonshme që njerëzit bëjnë gjatë krijimit të një programi trajnimi për punonjësit? Ju lutem vini re se programet e trajnimit dhe zhvillimit ndihmojnë në rritjen e motivimit të punonjësve duke i bërë ata të azhurnuar me mjetet dhe teknologjitë aktuale. Gjithashtu, ndihmon në zhvillimin e grupeve të tyre të aftësive që janë të mira për rritjen e karrierës së tyre gjithashtu […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021

Citate 'Të dua' që përshkruajnë në mënyrë perfekte jetën me dashurinë tënde të vërtetë

Në botën tonë ku ka shumë pak dashuri dhe kujdes, shumë njerëz janë detyruar ta marrin të shprehur shprehjen, "Të dua". Tani, sado që të them se të dua, mund të të duhet të durosh akoma për prova të mëtejshme para se të më besosh. Përdorimi I love you love […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021

477 Fjalë unike me të cilat i bëni përshtypje njerëzit dhe shprehuni mirë

Ekziston një lloj i caktuar gëzimi dhe besimi që vjen me aftësinë për të përdorur fjalë unike për të shprehur mendimet dhe mendimet tuaja. Komunikimi dhe artikulimi i duhur kërkon që ju të përdorni shprehjet më të mira. Kështu fjalët unike janë të dobishme kur dëshironi të shprehni me saktësi një pikë apo mendim. Ka shumë […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021

Përditësimi i Strukturës së Pagave të Trupave Federale të Sigurisë Rrugore

Shkalla e Pagave të Trupave Federale të Sigurisë Rrugore: A po kërkoni strukturën e pagave FRSC? Epo mos kërko më! Ky artikull do t'ju sqarojë më shumë për sasinë më të vogël dhe të lartë të parave Siguria Rrugore Federale paguan zyrtarët e saj çdo muaj dhe çdo vit, duke filluar nga stafi i rangut më të lartë në pozicionin më të ulët të lirë. FRSC qëndron për Federal […]

paraqitur në Artikuj, Struktura e Pagave by më 15 qershor 2021 0 Comments

Sa kushtojnë çmimet e Vitafoam në Nigeri 2021 Kontrolloni çmimet aktuale

Çmimet e Vitafoam në Nigeri: A e dini se të flesh në dyshek nuk është thjesht të shkosh në shtrat dhe as nuk do të thotë vetëm të mbyllësh sytë? është shumë më tepër se kaq. Nga ana mjekësore dhe shkencore, gjumi e bën trupin tuaj të ndjehet i freskët, mpreh trurin tuaj dhe organe të tjerë të rëndësishëm të shqisës në trup dhe luan barabartë […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021

Revista Ad Rate 2021 dhe Time Magazine AD Rates

Revista Ad Rate: Qëllimi i këtij artikulli është t'ju informojë në lidhje me reklamat e revistave dhe si të vendosni tarifat e reklamave për një revistë. Thjesht qëndroni të ngjitur në këtë postim për t'u informuar dhe për të marrë normën më të fundit të reklamave për Revistat dhe Revistat Koha. Reklamat e revistave janë reklama të shtypura që ekzekutohen në lokale ose kombëtare […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021

10 Agjencitë e Turizmit në Nigeri dhe Adresa e tyre e Zyrës

Agjencitë e Turizmit në Nigeri: Kur përmendet fjala "turizëm", ajo që vjen në mendjen tuaj është kënaqësia, e cila është e vërtetë, por së pari duhet të konsiderohet se disa njerëz udhëtojnë jashtë jo për kënaqësi, por për të promovuar biznesin e tyre dhe gjithashtu të kenë jetë përvojë dhe shumë më tepër. Vetëm për këtë arsye, është e qartë […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021 0 Comments

9 fiset më të pasura në Afrikë Azhurnimi aktual 2021

Fiset më të pasura në Afrikë… Afrika është një nga kontinentet me grupe të ndryshme etnike, secila me gjuhët dhe kulturën e vet. Afrika thuhet se ka mbi 3,000 fise. Begatia dhe pasuritë nuk varen nga fisi i atyre, disa fise janë vendosur ndër më të pasurit në kontinent për një arsye apo një tjetër. Ky artikull […]

paraqitur në Artikuj by më 15 qershor 2021 0 Comments