Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Kumaha Nyiapkeun Usaha Angkutan Suksés anu Ngasilkeun Untung Saé

Filed dina Artikel by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Bisnis Angkutan: Naha anjeun badé ngasilkeun artos ngangkut jalma sareng barang ti hiji tempat ka tempat anu sanés? Upami enya, tulisan ieu bakal ngabimbing anjeun kumaha ngamimitian usaha transportasi.

 

Kumaha Nyiapkeun Usaha Angkutan Suksés anu Ngasilkeun Untung Saé

Ngamimitian bisnis transportasi peryogi anjeun mutuskeun naon jinis usaha anu anjeun badé janten, anu kalebet nyéwa sapédah, jasa taksi, jasa limusin, jasa transportasi khusus, pamilik / operator treuk, perusahaan pindah, pengiriman laut, transportasi ingon-ingon, ngangkut parahu, angkutan udara, angkutan médis atanapi jasa pikeun manula.

Ngadegkeun perusahaan ogé kedah ditangtukeun dina kabutuhan sareng lomba di daérah anu anjeun mutuskeun damel.

Sakali anjeun parantos terang naon anu anjeun badé angkut, anjeun kedah ngarencanakeun kumaha nyayogikeun jasa ieu.

Léngkah-léngkah Cara Ngamimitian Usaha Angkutan

1. Nangtukeun Jenis Usaha Anu Anjeun Pikahoyong

Naha éta ukur proprietorship, Company Liability Limited, atanapi perusahaan anu anjeun badé ngajalankeun? Masing-masing ieu ngagaduhan jasa sareng kaunggulan.

Janten panilitian anjeun sareng milarian jinis mana anu anjeun pikahoyong, sabab masing-masing ngagaduhan syarat anu kedah dipenuhan.

2. Kéngingkeun Nomer Nomor Pajak Féderal

Upami anjeun hoyong ngajalankeun bisnis proprietorship tunggal, anjeun tiasa nganggo nomer jaminan sosial anjeun. Upami éta perusahaan ageung, anjeun kedah kéngingkeun féderal Nomer KTP Dunungan (EIN).

Nomer ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadaptar bisnis anjeun sareng ogé nyetél status pajeg anjeun sareng pamaréntah. Saha waé padamelan anu anjeun nyewa kedah nganggo nomer ieu nalika aranjeunna ngajukeun pajakna, kusabab nomer ieu ngaidentipikasi bisnis anjeun sareng pamaréntah féderal sareng nagara.

3. Nulis Rencana Bisnis

Rencana bisnis anjeun kedah kalebet nami perusahaan, jinis bisnis anu anjeun mimitian, sareng lokasi bisnis anjeun.

Anjeun kedah ngagaduhan nami bisnis, teras ngadaptar nami bisnis anjeun sareng Sekretaris Nagara di nagara anjeun.

Rencana bisnis anjeun tiasa kalebet:

  1. Tujuan anu ditangtukeun pikeun bisnis anjeun.
  2. Rencana ngeunaan kumaha anjeun bakal nganteurkeun jasa anjeun.
  3. Pedaran ngeunaan kauangan anjeun
  4. Pedaran ngeunaan biaya anjeun, dugi ka biaya tenaga kerja, perawatan, sareng tujuan kauntungan.
  5. Strategi pamasaran.
  6. Ngaran naon waé anggota manajer, kalebet sadaya inpormasi kontak.

Émut yén a rencana bisnis mangrupikeun dokumén damel anu tiasa robih ku jalanna waktos. Nalika ngamimitian usaha, rencana bisnis anjeun mangrupikeun garis besar tina naon anu anjeun badé lakukeun sareng kumaha cara anjeun ngalaksanakeunana.

4. Kéngingkeun Lisensi Bisnis Anjeun

Pariksa sareng kantor metropolitan lokal anjeun pikeun nangtoskeun naon jinis lisénsi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajalankeun bisnis sacara sah.

Anjeun panginten kedah ngadaptar usaha sareng Sekertaris Nagara. Pariksa halaman wéb nagara anjeun pikeun inpormasi na, sareng ulah ragu-ragu nelepon kantorna pikeun sababaraha panduan upami diperlukeun.

Jenis Usaha Angkutan

Ieu mangrupikeun sababaraha usaha transportasi anu tiasa anjeun pilih:

1. Layanan Taksi

Pikeun ngadaptar salaku supir, mimitian ku buka halaman wéb Uber, teras pencét dina tombol "Janten Supir". Anjeun bakal diperyogikeun ngajawab kuesioner pondok anu ngamimitian prosésna.

Salaku supir, anjeun nganggo kendaraan anjeun nyalira, janten biaya ngamimitianna lumayan murah.

Uber nanganan sagala aspek kauangan dina perjalanan. Pamayaran ka supir nyaéta unggal minggu. Salaku kontraktor mandiri, supir nyandak biaya overhead (gas, perawatan, asuransi, jst).

Halaman web analytics kauangan SherpaShare nyatakeun supir Uber dimana-mana (kacuali New York City dimana harga paling luhur) ngahasilkeun sakitar $ 8.80 dugi ka $ 11 per jam kotor sateuacan persentase Uber dicandak.

2. Usaha Angkutan Médis

Angkutan médis penting bisnis angkot. Aya sababaraha cara pikeun museurkeun bisnis ieu. Sababaraha meryogikeun henteu langkung ti kandaraan biasa, SIM, sareng catetan nyetir anu mantep.

Anjeun tiasa fokus kana ngangkut manula ka janji médis sacara lokal, atanapi, upami anjeun cicing di daérah anu jarakna jauh ti kota, anjeun tiasa fokus kana nyetir jalma jauh kana janji spesialis di rumah sakit kelas dunya.

Upami anjeun ngagaduhan lisénsi EMT, kredensial médis sanés, atanapi daék kéngingkeunana, anjeun tiasa ngamimitian usaha anu ngontrak sareng rumah sakit pikeun ngiringan penderita di fasilitas médis sanés kanggo perawatan khusus.

Ieu ogé bakal meryogikeun sababaraha alat khusus sapertos pangiriman oksigén sareng panginten kendaraan anu tiasa ngangkut pasién dina korsi roda.

3. Palayanan Limousine

Limousines henteu ngan ukur dugi kana mobil Cadillac sareng Lincoln anu manteng. Poe ieu limos kalebet Hummers panjang mil, vintage Rolls Royce, sareng kendaraan bertema anu ngagaduhan bak panas, pianos grand (kumplit sareng pianis), sareng bahkan téma disko, kumplit sareng bal eunteung sareng lantai jogét mini.

Dina kaseueuran daérah éta Amérika Sarikat sareng Kanada, bisnis khusus sareng lisénsi supir anu dikenal salaku lisénsi kusir diperyogikeun pikeun ngoperasikeun jasa limusin sareng nyetir kendaraan.

Maka, pastikeun parios kana peraturan di daérah anjeun sateuacan ngadamel investasi naon waé.

Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun piring limosin anjeun panginten tiasa ngagaleuh upami aya anu dijual, tapi ngarepkeun ngaluarkeun artos ageung, dugi ka $ 100,000.

Pelat limisin sareng lisénsi seueur paménta, utamina kusabab teu biasa pikeun operator kéngingkeun penghasilan genep angka.

4. Usaha Treuk

Aya sajumlah ageung barang impor anu kedah diangkut ka sababaraha kota sareng kota dugi ka dugi ka pangecér alit sareng konsumén akhir.

Ngangkut sareng ngangkut mangrupikeun tautan anu penting anu ngahubungkeun barang impor, didamel, sareng dibudidayakeun ka konsumén akhir sapertos urang. Tanpa treuk sareng tanker tugas beurat ieu, perdagangan panginten tiasa dugi ka liren.

5. Usaha Angkot Féri

Kusabab transportasi jalan mangrupikeun cara transportasi anu paling sering dianggo di dunya, jaringan sareng prasarana jalan anu aya ayeuna teu cekap deui pikeun ngajaga tekanan anu gedé.

Nyatana, macét anu disanghareupan ku para komuter di sababaraha kota ageung di dunya ngarah para pengusaha nyayogikeun alternatif anu langkung saé pikeun transportasi jalan.

Angkutan cai tetep mangrupikeun salah sahiji sarana transportasi anu paling handap sareng teu kabebaskeun ngalangkungan dunya berkembang.

6. Usaha Perhubungan Ternak

Jinis bisnis transportasi ieu henteu meryogikeun lisénsi khusus pikeun ngangkut kuda pribadi pikeun konsumén, kecuali upami anjeun lebet kana bisnis ukuran komersil anu anjeun pasti butuh pangalaman kuda atanapi sapi pikeun calon palanggan pikeun ngandelkeun kamampuan anjeun pikeun ngangkut sato-sato na, sareng anjeun peryogi pikeun ngabiasakeun diri sareng peraturan transportasi ternak pikeun jalur pameuntasan.

Sanaos anu gaduh ingon-ingon bakal tanggel waler pikeun sato-sato na siap diangkut ka tujuan akhirna, anjeun bakal hoyong terang peraturan ternak di nagara mana waé anu anjeun bakal lebet.

Kaseueuran nagara bagian ngagaduhan sahenteuna sarat minimal tina tés tepa anu tangtu (kalebet ujian kasihatan) sareng / atanapi vaksinasi sateuacan lebet ka nagarana.

Tim CSN

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: