Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Jajaran Angkatan Darat Nigeria - Tingali Daptar lengkep tina Angkatan Darat Nigeria di dieu

Filed dina Artikel by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Jajaran militér Nigeria mangrupikeun lencana militér anu dianggo ku Angkatan Bersenjata Nigeria. Ieu mangrupikeun daptar sadaya Angkatan Darat Nigeria dina urutan masing-masing. Parangkat militér diwangun atanapi dibagi kana dua bagian, perwira anu Ditugaskeun sareng Non-ditugaskeun.

Jajaran Angkatan Darat Nigeria - Tingali Daptar lengkep tina Angkatan Darat Nigeria di dieu

Unggal cabang jasa angkatan bersenjata Nigeria ngagaduhan simbol anu dipikaterang ku éta. Logo Angkatan Darat Nigeria mangrupikeun simbol anu ngabédakeunana sareng angkatan udara atanapi angkatan laut.

Urang bakal ngajelaskeun hartos garuda, tanda bintang sareng hartos tulisan téks Arab tepat di handapeun logo.

  • Garuda dina logo tentara nandakeun rahmat sareng kakuatan ti Tentara Nigeria. Sapertos cara garuda ngalayang di luhur sareng nyerang kalayan presisi, éta kumaha tentara nyerang musuh-musuh Nigeria nalika perang.
  • Simbol béntang ngagambarkeun persatuan Nigeria salaku hiji nagara anu teu tiasa dibagi. Ieu tiasa dilacak deui ka taun 1914, nalika ngagabung.
  • Warna konéng sareng hideung dina béntang ngagambarkeun Kidul sareng Protéktorat Kalér anu ngawangun hiji Nigeria.
  • Tulisan Arab dina logo Angkatan Darat Nigeria nalika ditranskripsi dina basa Inggris hartosna 'Kemenangan asalna ti Gusti nyalira'.
  • Warna beureum dina umbul mangrupikeun ancaman sareng unsur musuh sedengkeun anu hideung ngagambarkeun kavaleri sareng pasukan Nigeria.

Patugas anu Ditugaskeun (CO):  mangrupikeun pangurus, ngabéréskeun masalah, pangaruh utama sareng perencana anu mingpin Prajurit Anu Daptar dina sadaya kaayaan. tanggung jawab pikeun mingpin na latihan didaptarkeun.

Petugas Non-ditugaskeun (NCO): mangrupikeun perwira militér anu dipasihan wewenang ngalangkungan perwira anu ditugaskeun, tapi anjeunna sacara téknis henteu dianggap komando.

Angkatan Tentara Nigeria pikeun Patugas anu Ditugaskeun

Tentara Nigeria gaduh 11 jabatan kanggo perwira anu ditugaskeun Marsekal Lapang nyaéta pangkat luhur diantara na kadua Létnan nyaéta pangkat panghandapna. Di handap ieu daptar lengkep perwira anu ditugaskeun NA:

  • Marsekal Lapang - ★★★★★ [5 Béntang]
  • umum - ★★★★ [4 Béntang]
  • Létnan - ★★★ [3 Béntang]
  • Utama Umum - ★★ [2 Béntang]
  • Brigadir Jenderal - ★ [1 Bintang]
  • kolonel
  • Létnan Kolonél
  • mayor
  • kapten
  • letnan
  • kadua Létnan - [Pangkat panghandapna]

Angkatan Tentara Nigeria Pikeun Patugas anu Henteu Ditugaskeun

Aya 8 jajaran di Angkatan Darat Nigeria pikeun perwira anu sanés komisi. Éta dibéréndélkeun di handap:

  • Warrant Officer Kelas I
  • Warrant Officer Kelas II
  • Staf Sersan
  • sersan
  • kopral
  • Lance-kopral
  • wasta
  • Rekrutmen - [Réngking panghandapna]

Tim CSN

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: