Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

30 Padamelan Pamayaran Anu Hadé pikeun Lulusan di Amérika 2021 Update

Filed dina pendidikan by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Ieu di handap mangrupikeun padamelan padamelan anu paling mayar kanggo Lulusan di Amérika. Numutkeun laporan anu anyar dilakukeun ku Glassdoor.com, unit-unit dokter sareng pengacara tetep propésional anu pangasilan luhur bangsa. Ditilik ku ieu, karir dina ubar jeung hukum sigana langkung nguntungkeun sacara finansial. Milarian detil di handap ieu.

Padamelan Pamayaran Anu Hadé pikeun Pascasarjana

Pikeun nyusun daptar na Jobs Paying Terbaik pikeun Pascasarjana di Amérika dina 2021, halaman wéb dianalisis data gaji biasa anonim ti para pangguna.

Pikeun posisi padamelan janten dina daptar, kedah aya sahenteuna tujuh puluh lima laporan ngeunaan padamelan anu dikintunkeun salami sataun katukang. Padamelan tingkat C dikaluarkeun tina laporan.

Padamelan Pamayaran Anu Hadé pikeun Pascasarjana

Ieu tilu puluh padamelan anu mayar paling, dumasar kana daptar ku Kaca Pintu.com:

Punten perhatoskeun yén gaji na rata-rata per taun.

1. dokter

30 Padamelan Pamayaran Pangsaéna pikeun Pascasarjana di Amérika

Gaji rata-rata: $ 180,000

Mimiti dina daptar padamelan anu mayar paling pikeun lulusan. Landong sanés ngan ukur padamelan anu mayar paling luhur di Amérika Serikat, pangangkatan sareng kabutuhan dokter médis diproyeksikeun ningkat dina 14% ti 2014 dugi ka 2024.  

Ieu dua kali langkung rata-rata anu diproyeksikeun pikeun sadaya padamelan, sakumaha anu dinyatakeun ku Biro Statistik Tenaga Kerja.

2. Pengacara

Gaji rata-rata: $ 144,500

Kadua, dina daptar kami padamelan anu paling mayar kanggo lulusan Sedengkeun gaji bakal bénten numutkeun cabang hukum anu anjeun pilih. Rata-rata gaji cukup signifikan pikeun ngajantenkeun hukum janten padamelan anu mayar paling kadua di Amérika. Langkung seueur deui, halaman daptar lowongan proyek Glassdoor nunjukkeun sakitar 9,000 bukaan kanggo padamelan ieu.

3. R&D Mnager

Pangurus R&D

Gaji rata-rata: $ 142,120

Manajer panilitian sareng pamekaran ngagaduhan panyebaran kalungguhan anu ngandelkeun pamimpinna, tina gaya produk nepi sareng ngarahkeun kerjasama anyar pikeun ngawaskeun padamel.

4. Manajer Pangembangan Program Komputer

MANAGER PEMBANGUNAN PROGRAM KOMPUTER

Gaji rata-rata: $ 132,000.

Ieu pastina mangrupikeun salah sahiji padamelan anu mayar paling pikeun lulusan. A Manajer pangembangan program komputer ngembangkeun sareng ngawas sistem pemrograman komputer. Prospek pikeun padamelan ieu cerah; diperkirakeun bakal tumuh tina 2014 dugi ka 2024.

5. Manajer Farmasi

Pangatur FARMASI

Gaji rata-rata: $ 130,000

Mangrupikeun taun kaparigelan tambahan pikeun Ph.D anu paling diperyogikeun. Farmasi dipiharep gaduh ieu.

6. Strategi Manajer

Gaji rata-rata: $ 130,000

Ieu mangrupikeun salah sahiji padamel anu mayar anu paling saé pikeun lulusan. Manajer stratégi biasana ngawaskeun rencana perusahaan pikeun ngembangkeun kamitraan, ngadorong kamekaran sareng ngaluncurkeun inisiatif nyetir kauntungan anyar. Gelar diperyogikeun, sareng sababaraha pengusaha ogé peryogi master, daptar Glassdoor nunjukkeun.

7. Desainer Program Konputer

Desainer PROGRAM KOMPUTER

Gaji rata-rata: $ 128,250

Désainer program komputer ngahasilkeun program sareng komunikasi rencana téknis ka pamimpin perusahaan. Gelar sarjana sains kadang diperyogikeun.

8. Insinyur Desain Sirkuit Komputer

ENGINER DESAIN CIRCUIT KOMPUTER

Gaji rata-rata: $ 127,500

Insinyur desain sirkuit komputer masihan desain listrik sareng dukungan pangembangan sareng ngarengsekeun masalah hardware téknis. Gaduh B.Sc. atanapi M.Sc dina Téknik Eléktro ilahar.

9. Manajer Téhnologi Inpormasi

INFORMASI Téknik Manajemén

Gaji rata-rata: $ 120,000

Manajer téknologi inpormasi nyatakeun yén masing-masing alat perusahaan, program komputer, sareng jaringan na dioperasikeun sacara renang sareng yén aranjeunna ngajalankeun tujuan TI organisasi. Manajer IT kadang gaduh gelar dina bidang anu katambah kana seueur kaahlian téknis.

10. Desainer Solusi

DESAINER SOLUSI

Gaji rata-rata: $ 120,000

Solusi arsiték ngarah atanapi mempermudah gaya produk sareng kagiatan. Nanging, aranjeunna kalolobaan paduli kana aspek téknis pikeun ngajantenkeunana. Syarat pendidikan beda-beda, mimitian ti gelar Élmu Komputer atanapi sistem IT dugi ka master dina pamasaran atanapi rékayasa.

11. Dursasana Manaager

MANAGER ENGAGEMENT

Gaji rata-rata: $ 120,000

Éta jawab hubungan konsumen. Peran peryogi katerampilan dina ngajual sareng manajemén proyek. kaahlian program atanapi téknis panginten tiasa ngabantosan.

12. Aplikasi Pangembang Manajer

APLIKASI Pangembang Pangatur

Gaji rata-rata: $ 120,000

Manajer ieu ngawas sareng ningkatkeun sistem internal sareng kode komputer. Gelar sareng sajumlah taun sanés kaparigelan dina lapangan diperyogikeun.

13. Apotéker

FARMASI

Gaji rata-rata: $ 118,000

Farmasi ngagaduhan gaji anu saé. Nanging, aranjeunna bakal gaduh jam anu panjang sareng diharepkeun tiasa dianggo shift minggu. Gaduh gelar doktor diperyogikeun.

14. Desainer Sistem

Gaji rata-rata: $ 116,920

Désainer ieu ngawangun sareng ngajaga basis data perusahaan, aplikasi program, sareng program. Gelar sarjana atanapi akademik dina rékayasa, sains terapan, atanapi lapangan anu nyambung peryogi.

15. Manajer Keuangan

Gaji rata-rata: $ 115,000

Aranjeunna biasana gaduh 5 atanapi seueur taun kaparigelan dina kauangan, akuntansi, atanapi lapangan anu nyambung, tambahan kana gelar.

16. Analis Data

Gaji rata-rata: $ 115,000

Élmuwan analisis komputer sareng inpormasi ngajawab masalah canggih dina komputasi. Pakasaban pikeun padamelan ieu diperkirakeun ningkat sabelas persén ti 2014 dugi ka 2024, anu langkung gancang tibatan anu biasa.

17. Manajer Résiko

Gaji rata-rata: $ 115,000

Manajer résiko bersaing sareng asuransi, tanggung jawab, sareng patuh hukum. Operasi padamelan sareng kabutuhan pendidikan beda-beda pisan, bet dina bisnis.

18. Koordinator Kreatif

Gaji rata-rata: $ 115,000

Administrator kréatip ngaeksekusi inisiatif jual anyar pikeun hiji organisasi, ngarah kana stigmatisasi sareng gaya. kabutuhan tugasna bénten-bénten, nanging mémo dina kapamimpinan ngabantosan.

Baca ogé:

19. Gereja

Gaji rata-rata: $ 115,000

Aktuari nganalisis résiko moneter sareng kateupastian. Pakasaban aktuaris diantisipasi naékna pc dalapan belas thumping ti 2014 dugi ka 2024, saur BLS.

20. Perencana Émbaran

Gaji rata-rata: $ 113,000

Arsiték data ngahasilkeun inpormasi sareng peta jalan téknologi pikeun hiji organisasi. Posisi biasana peryogi katerampilan téknis sareng / atanapi BS dina élmu terapan atanapi sistem inpormasi.

21. Manajer Pajeg

Gaji rata-rata: $ 110,000

Manajer pajeg nyiapkeun pangiriman pajak féderal sareng nagara pikeun jalma sareng bisnis. Pakait dina jurusan Perawat atanapi lulusan akuntansi diperyogikeun.

22. Manajer Produk

Gaji rata-rata: $ 107,000

Manajer ieu penting pikeun tim pamekaran produk organisasi, ngalaksanakeun pikeun mastikeun produk énggal sayogi dina waktosna. Aya langkung ti 7,000 nawaran padamelan pikeun posisi ieu.

23. Manajer Desain

Gaji rata-rata: $ 106,500

Unit desainer akuntabel dipertanggungjawabkeun tina citra méntal sareng hukuman mati tina kaparigelan klien atanapi klien sareng organisasi. Tugasna rupa-rupa gumantung kana industri.

24. Manajer Analytics

Gaji rata-rata: $ 106,000

Pakasaban ieu peryogi pangalaman dina statistik sareng analisis inpormasi. Posisi ieu ngagaduhan rébuan lowongan padamelan.

25. Pangatur SISTEM INFO.

Gaji rata-rata: $ 106,000

Peran ieu jembar dina hal tanggung jawab. Manajer infosistem ngawasi inpormasi naon waé dina perusahaan.

26. Psikolois

Gaji rata-rata: $ 95,710

Diperkirakeun tumuh 9 persén.

27. Analis Kaamanan Data

Gaji rata-rata: $ 92,600

Kaamanan siber peryogi pisan ti kantos. Perkiraan tingkat pertumbuhan 10 persén.

28. Penasihat Keuangan

Gaji rata-rata: $ 90,530

29. Manajer Konstruksi

Gaji rata-rata: $ 89,300

30. Dokter Pangajina

DOKTOR VETERINARYGaji rata-rata: $ 88,770

Naon anu anjeun nyandak tina ieu? Kami yakin tulisan ieu ngabantuan, upami enya, tong ragu bagikeun inpormasi ieu ka réréncangan anjeun dina Facebook, Twitter, Whatsapp, sareng Google plus.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , ,

Komentar (1)

URL Trackback | Koméntar RSS Feed

  1. Bmasterz nyebutkeun:

    Sigana tulisan ieu ditujukeun pikeun kuring

%d blogger kawas kieu: