Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Tingkat Tarima Universitas Richmond sareng Syarat Pendaftaran 2021

Filed dina pendidikan by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Tingkat panarimaan Universitas Richmond mangrupikeun inpormasi anu dimaksud pikeun ujung jari anjeun upami anjeun hoyong daptar program salah sahiji Universitas Richmond. Janten baca eusi halaman ieu sacara religius dina raraga nyepatkeun diri ku inpormasi anu cukup.

tingkat panarimaan universitas richmond

Naon Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Universitas Richmond

Siswa Universitas Richmond tiasa angkat arung jeram bodas di caket James Walungan, atanapi tiasa mampir sababaraha seueur acara di kota sapanjang taun, sapertos Richmond Folk Festival sareng Richmond Greek Festival.

Universitas Richmond mangrupikeun lembaga swasta anu didirikeun taun 1830. Éta ngagaduhan total pendaptaran sarjana tina 3,161, setting na suburban, sareng ukuran kampus na 350 hektar. Éta nganggo kalénder akademik berbasis semester.

Lokasina di ibukota Virginia di Richmond, anu mangrupakeun kota bersejarah, dibungkus ku taman, budaya, kahirupan wengi, sareng kasempetan pikeun rekreasi luar, janten murid di universitas tina nami nu sami sigana moal bosen.

Aya sababaraha tempat musik populér di kota, ogé seueur skor restoran, bar, sareng kleub. Di kampus Universitas Richmond, sapertilu tina badan mahasiswa kalibet dina sistem Yunani, anu sakitar 15 saderhana sareng sororitas.

Upami kahirupan Yunani sanés masalah anjeun, aya langkung ti 170 klub mahasiswa sareng organisasi sanés anu kedah diperiksa ogé.

Langkung Seueur Fakta ngeunaan Universitas Richmond

Grup RC Xtreme sadaya-lalaki idéal pikeun mahasiswa anyar anu hoyong angkat di peluncuran petualangan sabtu minggu sareng floormates na, sareng siswa awéwé tiasa hirup sareng diajar ngalangkungan program sapertos Siap pikeun Moore, komunitas aula cicing anu ditujukeun pikeun ningkatkeun kamampuan kapamimpinan.

Perumahan kampus mangrupikeun pilihan anu populér pikeun murid sadaya taun, sabab langkung ti 90 persén sarjana milih cicing di aula tempat cicing.

Universitas Richmond mangrupikeun hiji-hijina sakola di nagara éta anu nganggo lancah salaku maskot unikna, sareng sadaya tim atlit Spider bersaing dina Konférénsi NCAA Divisi I Atlantik 10, kecuali maén bal sareng golf awéwé.

Tim-tim éta mangrupikeun anggota Asosiasi Atletik Kolonial. Penggemar mahasiswa di klub roh Richmond Rowdies surak ka atlit - utamina tim Spider baskét sareng bal anu kalapa.

Universitas nawiskeun langkung ti 75 diajar di mancanagara program, sareng langkung ti satengah sadaya murid nyandak bagian dina kasempetan global sateuacan lulus.

Universitas Richmond 2021 réngking

The Richmond Paringkat universitas asalna tina platform anu bergengsi. Platform ieu ngaksés sakola numutkeun prestasina ngalangkungan sakumpulan indikator kaunggulan anu ditarima sacara lega.

Universitas Richmond dibéré rangking ieu;

  • # 22 Diantara bangsa "Perguruan Tinggi Seni Liberal Pangsaéna" ku US News & World Report
  • # 25 "Nilai Pangsaéna" diantara paguron seni liberal nasional ku US News & World Report
  • # 26 Perguruan tinggi seni liberal swasta nilai terbaik ku Kiplinger's Personal Finance
  • Universitas 1st ngahasilkeun paling Sarjana US Fulbright - kabeungkeut diantara lembaga jajaka di 2018
  • # 1 "Kampus paling saé" di nagara ku The Princeton Review

Tingkat Panampa Universitas Richmond

tingkat panarimaan universitas richmond

Universitas Richmond nawiskeun Aksi Awal anu teu ngariung, ngariung Kaputusan Awal I sareng II, sareng rencana Kaputusan Biasa pikeun istilah gugur pikeun pelamar taun munggaran.

Pangakuan Universitas Richmond paling pilih ku tingkat panarimaan 28% sareng tingkat panarimaan mimiti 33.4%.

Sanaos, satengah pelamar anu ngaku ka Universitas Richmond ngagaduhan skor SAT antara 1290 sareng 1460 atanapi skor ACT 30 sareng 33.

Nanging, saparapat ti pelamar anu ngaku kéngingkeun skor di luhur kisaran ieu sareng saparapat nyetak handapeun rentang ieu. Bates waktos aplikasi nyaéta 1 Januari sareng biaya aplikasi di Universitas Richmond nyaéta $ 50.

Syarat Pendaftaran Richmond 2021

Pejabat pangakuan di Universitas Richmond nganggap a IPK murid faktor akademik anu penting pisan.

Pangkat kelas SMU anu ngalamar, nalika sayogi, dianggap penting sareng serat rekomendasi dianggap penting pikeun pejabat pangakuan di Universitas Richmond. Henteu bérés didinya. Kusabab pangakuan ditawarkeun pikeun tingkat anu béda, saratna tiasa bénten.

Syarat Pendaftaran Pelamar Taun Pertama

Dina tinimbangan tingkat panarimaan Universitas Richmond. Unggal anu ngalamar bakal nampi email anu ngagaduhan pitunjuk pikeun kumaha cara ngaaksésna Portal lancah akun dina saminggu saatos ngalamar Richmond.

Ngalamar kedah sacara rutin login pikeun marios daptar daptar aplikasi sareng negeskeun kasampurnaan aplikasi na.

  • Biaya Aplikasi nyaéta $ 50 USD. Anjeun tiasa ningali kawijakan pengecualian biaya kami Ieuh.
  • Aplikasi ditampi ngalangkungan Aplikasi umum or Aplikasi Koalisi. Sadaya bahan aplikasi pendukung kedah di file ku tenggat waktos kapercayaan pikeun rencana aplikasi anu saluyu.
  • Sadaya aplikasi dina file dugi ka 1 Désémber (henteu paduli rencana aplikasi) bakal dipertimbangkeun pikeun Richmond Scholar.
Rencana Aplikasi aplikasi deadline Batas Waktu Kapercayaan Perkiraan Tanggal Notifikasi
Kaputusan Awal I * November 1 November 15 Désémber 15
Aksi Mimiti November 1 Désémber 1 Januari 25
Kaputusan Awal II * Januari 1 Januari 15 Pébruari 15
Putusan Biasa Januari 1 Pébruari 1 April 1

Sarat karangan

Ngan ukur hiji réspon karangan anu diperyogikeun. Pilih tina pituduh ieu:

  1. Naon tantangan global anu ngadesek, topik kaadilan sosial, atanapi masalah ketidakadilan ras anu anjeun resep? Naon solusi atanapi hasil anu anjeun ngarepkeun pikeun ditingali?
  2. Dina waktos anjeun lulus ti paguron luhur, bakal aya padamelan anu teu aya ayeuna. Jelaskeun salah sahijina sareng kumaha Richmond tiasa nyiapkeun anjeun pikeun éta.
  3. Anjeun diperyogikeun nyéépkeun taun payun dina waktos kapengker atanapi pikahareupeun. Kana taun naon anjeun ngarambat sareng kunaon?

Wates Kecap: Minimal 350. Maksimum 650 kecap.

Kumaha Kirim: The Richmond Essay kalebet dina Aplikasi Umum sareng Aplikasi Koalisi atanapi tiasa dikintunkeun dina Spider Portal anjeun.

Transcript Sakola Luhur

tingkat panarimaan universitas richmond

Transkrip SMA anu ngandung peunteun 9-11 diperyogikeun.

Kumaha Kirim: Dokumén ieu kedah dikintunkeun ku pejabat sakola sareng tiasa dikirim ngalangkungan email, jasa éléktronik pihak katilu (sapertos Naviance, Parchment, atanapi Scoir), atanapi mail.

Catetan: Transkrip SMA akhir kusabab didaptarkeun.

Laporan Sakola sekundér

  • Dokumén ieu direngsekeun ku pejabat sakola. Éta nyayogikeun profil ti SMA sareng ringkesan kedudukan akademik pelamar dina kontéks kelas lulusanna.
  • Sakur formulir laporan sakola menengah tiasa ditampi, kalebet formulir Aplikasi Umum atanapi Koalisi, atanapi formulir anu disayogikeun ku SMA.

Kumaha Kirim: Dokumén ieu kedah dikintunkeun ku pejabat sakola, sareng tiasa dikirim ngalangkungan email, jasa éléktronik pihak katilu (sapertos Naviance, Parchment, atanapi Scoir), atanapi mail.

Surat Rékomendasi

  • Salah sahiji serat rekomendasi ti pejabat sakola diperyogikeun, idealna ti pembimbing sakola.
  • Hingga dua rekomendasi tambahan bakal ditinjau sareng aplikasi; Nanging, nunjukkeun volume anu ditampi unggal taun, ieu moal tiasa dilacak atanapi diaku sacara individual.

Kumaha Kirim: Surat kedah dikintunkeun ku pejabat sakola atanapi jalma anu nyerat serat atas nami anjeun. Dokumén tiasa dikirim ngalangkungan email, jasa éléktronik pihak katilu (sapertos Naviance, Parchment, atanapi Scoir), atanapi mail.

Test Skor

Pikeun kelas anu lebet dina Musim Gugur 2021, Universitas Richmond moal meryogikeun skor SAT / ACT pikeun ngalengkepan aplikasi anjeun.

Upami anjeun henteu kersa ngagaduhan standar hasil tés kalebetkeun kana ulasan aplikasi anjeun, punten nunjukkeun nalika ditanya dina aplikasi.

  • Kami henteu meryogikeun bagian SAT Essay, bagian ACT Writing, atanapi tés subjek SAT.
  • Richmond superscores boh ACT sareng SAT, tapi henteu ngalangkungan tés.
  • Kode uji ACT - 4410; Kodeu uji SAT - 5569

Pangiriman Tanggal Tanggal Pangiriman ku Rencana Larapna

Kaputusan Awal I
Administrasi Séptémber ACT sareng Oktober SAT; skor tina administrasi Oktober ACT sareng SAT Nopémber tiasa dilaporkeun nyalira.

Aksi Mimiti
Oktober ACT sareng administrasi SAT; skor ti administrasi SAT Nopémber tiasa dilaporkeun nyalira.

Kaputusan Awal II
Désémber ACT sareng administrasi SAT.

Putusan Biasa
Désémber ACT sareng administrasi SAT; skor ti administrasi ACT Pébruari tiasa dilaporkeun nyalira.

Kumaha Kirim:

  • Unduh laporan skor uji resmi ti CollegeBoard atanapi ACT, sareng ngalaporkeun diri ngalangkungan Spider Portal
  • Pesen laporan skor resmi dikirim langsung ti CollegeBoard atanapi ACT
  • Ménta konselor pikeun ngirim laporan skor resmi ngalangkungan email atanapi jasa éléktronik pihak katilu (sapertos Naviance, Parchment, E-Scrip, Scoir, atanapi Scribbles).

Catetan: Sadaya murid anu ngadaptar bakal diperyogikeun ngalebetkeun laporan resmi langsung ti lembaga uji coba.

Peunteun Senior Senior

tingkat panarimaan universitas richmond

Kelas Anu Diperlukan ku Rencana Aplikasi

  • Kaputusan Awal I - Peunteun senior saparapat / trimester munggaran
  • Aksi Awal - Peunteun senior saparapat / trimester munggaran
  • Kaputusan Awal II - Kelas senior semester / trimester / saparapat
  • Kaputusan Biasa - Kelas senior semester kahiji / trimester

Peunteun kamajuan taun manula kedah dikintunkeun pas aranjeunna sayogi. Kelas bakal ditampi saatos tenggat waktu kapercayaan, tapi kedah aya dina file sateuacan kaputusan panarimaan ditampi sareng dileupaskeun.

Kumaha Kirim: Scan atanapi salin laporan kelas kamajuan, sareng ngalaporkeun diri ngalangkungan Spider Portal

Candak gambar layar kaca kelas online (gambarna kedah kalebet nami payun sareng nami tukang anjeun), sareng ngalaporkeun diri ngalangkungan Spider Portal

Ménta konselor pikeun ngirim peunteun kamajuan ngalangkungan email atanapi jasa éléktronik pihak katilu (sapertos Naviance, Parchment, atanapi Scoir).

Dokumén Tambahan (opsional)

Dokumén tambahan mangrupakeun opsional, sareng tiasa dikintunkeun salian ti dokumén aplikasi anu diperyogikeun.

Murid didorong mertimbangkeun kumaha inpormasi tambahan anu kapilih bakal masihan wawasan kana pangalaman akademik, propésional, sareng pribadi.

Kumaha Kirim: Unggah di Spider Portal anjeun atanapi email ka [email dijaga]. Upami anjeun ngirim bahan pelengkap dina bentuk screenshot, punten kirimkeun salaku lampiran kana email. Kami henteu tiasa ngolah screenshot anu dikirim dina awak hiji email.

FAQ ngeunaan Laju ditampa Universitas Richmond

Naha Universitas kaasup orientasi seksual, idéntitas gender, sareng éksprési génder dina kawijakan non-diskriminasi na?

Leres! Orientasi séksual, idéntitas gender, sareng éksprési génder kalebet kana kawijakan non-diskriminasi Universitas.

Kumaha kuring kéngingkeun surat kuring?                                       

Siswa padumukan bakal ditugaskeun kotak surat kantor pos Universitas. Tugas pikeun mahasiswa anyar biasana dilakukeun ku 1 Agustus pikeun istilah gugur. Murid tiasa lebet BannerWeb pikeun kéngingkeun alamat suratna. 

Kantor pos perenahna di Heilman Center. Surat henteu dikirimkeun ka kamar masing-masing.  

Upami anjeun ngagaduhan patarosan salajengna, mangga kontak Jasa Surat jam 804-289-1890.  

Naha kuring bakal ditugaskeun babaturan sakamar upami batur sakamar kuring pindah atanapi mundur?

Upami anjeun hoyong nyungkeun réréncangan khusus, ngahubungi Taylor Walsh geuwat. A lowongan sayogi kanggo tugas ku kantor Kehidupan & Perumahan iraha waé. 

Aya instansi, khususna nalika istirahat usum, nalika rohangan anu sayogi bakal ditugaskeun pas rohangan parantos sayogi kumargi murid ngantosan didaptarkeun kanggo tugas.

Saha anu kuring kontak upami kuring hoyong angkat ti kampus?

surélék Patrick Benner. Kalebet alesan yén anjeun badé angkat ti kampus.

Saha anu kuring ngahubungi ngeunaan tagihan karusakan?

surélék Jocelyn Hermosilla upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan tagihan karusakan.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags:

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: