Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Portal Remedial Unilorin www.remedial.unilorin.edu.ng/rem_login.php Pembaruan Terkini

Filed dina Berita Berita by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Portal Rémédial Unilorin: Ieu pikeun nginpokeun ka sadaya murid anu lami sareng calon calon mahasiswa yén portal Ilusi University bakal aktip.

Halaman ieu bakal masihan anjeun ideu ngeunaan naon anu diarepkeun dina portal. Ogé, éta bakal ngabimbing anjeun ngeunaan cara ngaksés portal sareng diperbarui nalika daptar pangakuan dileupaskeun. Nanging, sateuacan éta, naon anu terang ngeunaan Unilorin?

Maka, sadaya murid sakola anu ngalaman program rémédial tiasa ngalaksanakeun kagiatan akademik anu penting ku portal.

Universitas Ilorin (Unilorin)

Universitas Ilorin ogé katelah Unilorin. Mangrupikeun universitas milik pamaréntah féderal di IlorinNagara Kwara, Nigeria. Ogé, éta didirikeun ku Kaputusan Pamaréntah Militer Féderal dina bulan Agustus, 1975. Dimimitian di 1975 salaku Universitas College. pakait kana Universitas Ibadan.

Pendirian dimaksudkeun pikeun nerapkeun salah sahiji arahan pendidikan tina Rencana Pangembangan Nasional Katilu. Sareng ieu ditujukeun pikeun nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun urang Nigeria anu hoyong kéngingkeun pendidikan universitas.

Ogé, éta pikeun ngahasilkeun tanaga tingkat tinggi, janten penting pisan pikeun ékonomi anu ngembang pesat. Nanging, dibandingkeun sareng lembaga-lembaga pembelajaran anu sanés anu langkung luhur di nagara éta, lembaga éta ngagaduhan salah sahiji daratan panggedéna anu ngawengku sakitar 5000 hektar lahan.

Pentingna Portal Remédial Unilorin

nu Portal Rémédial Unilorin diciptakeun pikeun Siswa anu lami sareng calon Universitas. Ogé, éta pikeun nyiptakeun akun atanapi lebet pikeun ngalaksanakeun tindakan akadémik tangtu gampang. Conto:

  1. Mayar biaya sakola.
  2. Ogé, mariksa hasilna.
  3. Salaku tambahan, aplikasi formulir pangakuan.
  4. Salajengna, mariksa syarat pangakuan.
  5. Ogé, mariksa durasi program.
  6. Tambih Deui, undeuran surat pangakuan sareng kumaha anjeun tiasa ngitung poin anjeun (GP & CGPA), ogé kagiatan anu patali jeung diajar séjén.

Login Portal Remedial Unilorin

Portal login mahasiswa Remedial Universitas Ilorin (UNILORIN) tiasa diaksés ngalangkungan tautan di handap ieu:

  1. Portal Rémédial Unilorin: https://remedial.unilorin.edu.ng/rem_login.php
  2. oge, https://ioe.unilorin.edu.ng/login.php

Syarat Penerimaan Remédial UNILORIN

Manajemén Universitas Ilorin (UNILORIN) ngundang aplikasi ti calon anu cocog pikeun lebet kana program rémédial. Ieu di handap aya sababaraha sarat utama:

1. Pendidikan Seni sareng Seni:

  • Ngalamar kedah lulus lima mata pelajaran dina tingkat Kredit henteu langkung ti dua sidang. Sareng ieu aya di SSCE / GCE anu diayakeun ku WAEC, NECO, NABTEB. Ogé, ieu kedah kalebet mata pelajaran utama kajian.
  • Nanging, perhatoskeun yén nilai Kredit dina Bahasa Inggris sareng Matematika wajib pikeun asup kana program naon waé di Universitas Ilorin.
  • Ogé, dua tina lima mata pelajaran kedah tina Seni. Sedengkeun mata pelajaran anu sanésna tiasa tina Élmu Sosial.
  • Catetan: Teu aya program awal dina BA (Hons.) Inggris

2. Tatanén, Téknik sareng Teknologi, Élmu Lingkungan, Élmu sareng Élmu Pendidikan, Pendidikan Teknologi sareng Teknologi Pendidikan

  • Ngalamar kedah lulus mata pelajaran ieu dina tingkat kiridit: Bahasa Inggris, Biologi, Kimia, Matematika sareng Fisika TEU langkung ti dua sidang di SSCE / GCE anu diayakeun ku WAEC / NECO sareng NABTEB

Durasi Program Rémédial UNILORIN

Program ieu salami dua semester (hiji sési akademik).

Program Kaayaan Umum

  • Déwan Sakola, dina dorong kabijakan na inklusif dina pendidikan universitas, parantos nyatujuan yén pelamar anu ngagaduhan kiridit dina lima mata pelajaran Tingkat (5) O 'tapi kakurangan dina Bahasa Inggris atanapi Matematika tiasa ngalamar program.
  • Nanging, upami aranjeunna kedah parantos ngadaptar sareng kéngingkeun kiridit kiridit dina mata pelajaran anu kedah dipertimbangkeun pikeun lebet kana program gelar.
  • ogé, calon anu hoyong diajar Téknik kedah kéngingkeun nilai Kredit dina Kimia, Matematika sareng Fisika sareng milarian Bahasa Inggris, Kimia, Matematika sareng Fisika di JAMB / UTME.
  • Salaku tambahan, calon kedah nyerat JAMB / UTMEdengan kombinasi mata pelajaran anu aya hubunganana sareng program naon waé dina Seni atanapi Élmu. Sareng kedah kéngingkeun minimum UTME disatujuan titik dipotong ku Universitas.
  • Pertimbangan pikeun lebet kana program dumasarkeun kana kinerja sareng kuota pikeun tiap program.
  • Ogé, siswa anu lulus akhir Ujian program ujian tapi henteu kéngingkeun titik cutoff minimum JAMB / UTME anu disahkeun ku universitas tiasa BANK hasil Remédial kanggo dianggo taun payun waé.
  • Nanging, ieu disayogikeun yén titik cutoff minimum JAMB / UTME anu disatujuan pikeun taun payun dicandak.
  • Ogé, pelamar kedah nyatet yén programna padumukan.

Tempat tina UNILORIN Rémédial program

Tempat programna bakal di School of Preliminary Studies, Fufu, Markas Pamaréntah Daérah Kidul Kidul, Nagara Kwara. Sapertos kitu, pelamar kedah nyatet yén programna padumukan.

Bacaan Patali:

Kumaha Pariksa UNILORIN Daptar Pendaftaran Remédial

Asup kana portal anjeun (https://remedial.unilorin.edu.ng/rem_login.php.). Nanging, laksanakeun ieu nganggo Nomer Aplikasi Rémédial anjeun. Conto: UIL / REM / 2018 /…, sareng kecap akses anjeun pikeun mariksa status pangakuan anjeun.

Upami ditawarkeun pangakuan samentawis, lengkepan formulir panarimaan sareng a BIAYA TAMBAKAN BALIKAN tina Sapuluh Rébu Naira (N10,000). Ieu HENTEU mangrupikeun bagian tina biaya sakola.

Kalayan inpormasi di luhur, kuring yakin anjeun ayeuna langkung terang ngeunaan program Unilorin Remedial. Nanging, pastikeun anjeun ngabagi inpormasi ieu ka rerencangan.

Tim CSN.  

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: