Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Redaksi TMLT

rss feed Halaman Wéb panulis

Tulisan Terkini Editorial TMLT

Juli 2021 Imut Bingah Babaturan Anu Imut sareng Seratan pikeun Ngajempékeun Aranjeunna

Filed dina pesen, harga by on July 23, 2021

Wilujeng tepang taun Sister Quotes: Adina tiasa janten sapertos sahabat, sahabat anjeun sareng polah salaku bapa. Janten, upami anjeun ngagaduhan adi awéwé atanapi lanceuk ipar sareng ulang taun na, nya anjeun kedah miharep anjeunna sababaraha cutatan lan pesen adi anu bagja sareng manis pikeun ngareuwaskeunana. Ngagaduhan sadulur […]

Teras Maca »

www.immigration.gov.ng/recommmentment Form 2021 Portal Updates

Filed dina tugas by on July 23, 2021

www.immigration.gov.ng/recruitment form 2021: Layanan Imigrasi Nigeria parantos hasil ngamimitian asupan rekrutmen pikeun pelamar sési 2021. Halaman ieu bakal ngabimbing anjeun ngeunaan cara ngadaptar posisi anu diiklankeun ku NIS ogé nampi béwara pikeun lowongan padamelan sanés di Nigeria pikeun lulusan sareng non-lulusan. Jasa Imigrasi Nigeria mangrupikeun agénsi […]

Teras Maca »

Hasil www.nouonline.net: National Open University Result Checker 2021

Filed dina Berita Berita by on July 23, 2021

Inpormasi ieu di handap bakal ngajantenkeun panduan anu anjeun tiasa anggo hasil pamariksaan Universitas Terbuka 2021 ku nuturkeun tautan hasil www.nouonline.net. Kami bakal mastikeun yén inpormasi anu disayogikeun di dieu disederhanakeun sareng cekap jelas kanggo anjeun pikeun tiasa mariksa hasil anjeun tanpa aya bentuk […]

Teras Maca »

Juli 2021 Ngaharepkeun Isukan Enjing Enjing sareng Téks pikeun Nuju Mimitian Poé Anjeun

Filed dina pesen by on July 23, 2021

Mikir ngirimkeun wilujeng énjing Juli 2021 anu saé sareng sms ka kabogoh anjeun, kabogoh, salaki, pamajikan, anggota kulawarga, atanapi sobat? Kirang kirang hariwang sabab anjeun tiasa ngamimitian liburan langsung ku ngantepkeun aranjeunna terang jerona perasaan anjeun ku pesen énjing anu émut. Pesen-pesen ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun komunikasi parasaan anjeun kalayan sampurna, […]

Teras Maca »

Naha Jeff Bezos aya di Spasi Ayeuna? ti Amazon ka NASA

Filed dina Berita Perawat, teknologi by on July 22, 2021

Janten tétéla Elon Musk sanés sanés hiji-hijina miliarder super anu ngagaduhan cita-cita kanggo pendakan ET Dina tulisan ieu kami bakal terang naha Jeff Bezos aya di luar angkasa sareng saatos tina perjalanan ekstra-terestrial. Saha Jeff Bezos? Jeff Bezos mangrupikeun wirausaha pangadeg sareng CEO perusahaan e-commerce Amazon, pamilik […]

Teras Maca »

Juli 2021 Kahayang Ulang Tahun Lucu, Pesen sareng Tanda kutip

Filed dina Berita Perawat by on July 22, 2021

Saatos siklus waktos mimitian ti sababaraha detik dugi ka menit dugi ka jam, teras ka sababaraha dinten, minggu sareng bulan, urang balik deui ka mimiti pisan. Mimiti anu urang bahas di dieu nyaéta momen anu diberkahan nalika urang dikenalkeun ka dunya ieu. Maklum, Juli 2021 ucapan salamet anu pas dina ngarayakeun kahirupan […]

Teras Maca »

Kumaha Janten Anorexic Fast (Panyabab, Perawatan & Gejala)

Filed dina Artikel by on July 22, 2021

Kumaha Janten Anorexic: Janten Anorexic mangrupikeun hal anu tiasa kajantenan saha waé sareng urang mamatahan yén nalika nyobian kéngingkeun deui kapercayaan diri anjeun ku kaleungitan sababaraha beurat, awas janten henteu Anorexic. Tulisan ieu kalebet sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha janten anoréksik dina waktos anu singget, sabab, tanda, sareng […]

Teras Maca »

10 Bedana antara Fullmetal Alchemist sareng Duduluran

Filed dina pendidikan by on July 22, 2021

Bédana Alchemist Fullmetal sareng Duduluran: Fullmetal Alchemist mangrupikeun séri manga shōnen Jepang anu ditulis sareng diilustrasikeun ku Hiromu Arakawa sedengkeun Brotherhood mangrupikeun séri tipi anime Jepang anu dihasilkeun ku Bones. Beda utama antara kadua séri nyaéta babarayaan diadaptasi tina Fullmetal Alchemist. Kadua séri éta diturunkeun tina salah sahiji manga anu paling hébat […]

Teras Maca »

Naha Seratan Kuring Héjo dina iPhone Kuring sareng Kumaha Ngalereskeunana

Filed dina Artikel by on July 22, 2021

Naha Seratan Kuring Héjo?: Naha Seratan Téks Kuring tos Héjo? Pesen téks anjeun bakal dikirim atanapi ditampi nganggo warna biru naha anjeun nganggo téknologi iMessage Apple. Pesen téks anjeun bakal héjo naha anjeun nganggo Short Messaging Service atanapi SMS (cara baheula). Gelembung pesen kaluar dina aplikasi pesen iPhone […]

Teras Maca »

Sakola Dokter Asisten Dokter Gampang Dianggo dina 2021

Filed dina Berita Berita by on July 22, 2021

Sakola PA Anu Paling gampang Dianggo: Panilitian nunjukkeun yén asup sakola médis tiasa sesah pisan. Janten tiasa rada capé pendak sareng kriteria anu diperyogikeun pikeun lebet ka sakola Asisten Dokter (PA). Upami anjeun resep ngudag program lulusan asisten dokter, tapi henteu ngagaduhan IPK sarjana anu hadé, […]

Teras Maca »