Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Beasiswa Microsoft Disability 2021/2022 Pembaruan Portal Aplikasi

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 17 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Beasiswa Microsoft Disability: Beasiswa ieu mangrupikeun beasiswa anu dirancang pikeun ngabantosan anu cacat. Janten, upami anjeun nganggo bentuk cacad naon waé anjeun kedah serius nyandak inpormasi ieu. Maca tulisan ieu pikeun diajar langkung seueur ngeunaan beasiswa cacad Microsoft ieu. Percanten ka abdi, anjeun bakal bungah anjeun leres.

Beasiswa Microsoft Disability 2020/2021 Pembaruan Portal Aplikasi

Tujuan tina Microsoft Disability Scholarship

nu Beasiswa cacad Microsoft nganteurkeun salah sahiji misi Microsoft. Sareng misi ieu nyaéta nyiptakeun grup sumberdaya pagawé silang. Sareng grup ieu kanggo nguatkeun sareng ngaktipkeun jalma anu cacat.

Salajengna, beasiswa ieu ngamungkinkeun SMA siswa anu gaduh cacad pikeun kuliah sareng udagan karir dina industri téknologi.

Salaku tambahan, éta ngaharepkeun nyumbang kana ningkatkeun kolam renang jalma anu hirup kalayan cacat anu didaptarkeun di paguron luhur. Ogé, sareng, dina jangka panjang, ngirangan teu boga pagawean bias pikeun demografi ieu.

 Saha Anu Layak pikeun Ngalamar Beasiswa ieu?

Beasiswa cacad Microsoft bakal dilélérkeun pikeun manula SMA anu ngajangjikeun. Nanging, aranjeunna kedah ngarencanakeun badé kuliah atanapi kuliah. Ogé, kedah ngagaduhan kabutuhan kauangan.

Beasiswa Disability Microsoft Worth / Manpaat

Jumlah pembaharuan ieu beasiswa pikeun dilélér nyaéta $ 5,000 per taun. Nanging, jumlahna dugi ka $ 20,000 total.

Ogé, jumlah ieu dibayar ngaliwatan Seattle Foundation. Sareng éta pikeun nami Grup Sumberdaya Karyawan cacad (ERG) di Microsoft. Hal ieu dilakukeun ka Kantor Bantuan Keuangan sakola panarima.

Syarat pikeun Microsoft Disability Scholarship

Pikeun diperhatoskeun pikeun Beasiswa cacad Microsoft, anjeun kedah:

  • Janten umur senior SMA ayeuna kalayan cacad. Nanging, ieu sakumaha anu ditetepkeun ku WHO. Nanging, cacad kusabab visual, dédéngéan, mobilitas, kognitif, ucap atanapi cacad sanésna.
  • Ogé, ngarencanakeun pikeun ngiringan program sarjana. Sareng ieu aya di Universitas 2 atanapi 4 taun Universitas / Perguruan Tinggi atanapi College Téknis. Ogé, ieu kedah di usum gugur taun ajaran saatos kalulusan SMA.
  • Salajengna, sakola anu dilamar kedah di Amérika Serikat. Atanapi gaduh USA-Affiliate kanggo transaksi kauangan. Nanging, pikeun detil, anjeun tiasa ngahubungi Seattle Foundation pikeun mastikeun yén sakola sanés Amérika Serikat.
  • Salaku tambahan, nyatakeun jurusan anu disatujuan dina rékayasa, sains komputer sareng sistem inpormasi komputer. Ogé, dina hukum, bisnis, atanapi bidang anu patali. Salaku conto, paralegal, pra-hukum, kauangan, administrasi bisnis, atanapi pamasaran.
  • Ogé, nunjukkeun karep pikeun téknologi.
  • Salajengna, nunjukkeun kapamimpinan di sakola sareng / atanapi di masarakat.
  • Ogé, gaduh IPK kumulatif SMA 3.0 atanapi langkung luhur.
  • Salaku tambahan, peryogi bantosan kauangan pikeun kuliah.
  • Ogé, status pendaptaran kedah lengkep atanapi satengah waktos.

Prosés aplikasi pikeun beasiswa ieu

Prosés aplikasi pikeun beasiswa ieu

Pikeun ngadaptar pikeun cacad Microsoft beasiswa, Catetan. Kirim surélék item ieu ka [email dijaga]:

  • singgetan: Résumé anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi ieu: Kegiatan ekstrakurikuler. Ogé, penghormatan sareng penghargaan anu anjeun tampi. Nanging, upami tiasa, kalebet penghargaan anu aya hubunganana sareng téknologi. Sareng pangalaman damel
  • Transcript: Kalebet salinan resmi tina transkrip akademik anjeun ayeuna. Ogé, upami dipilih salaku finalis, perhatoskeun. Ngalamar kedah nyayogikeun Yayasan Seattle sareng versi resmi.
  • Tilu Karangan: Punten kunjungi tautan beasiswa pikeun diajar langkung seueur ngeunaan tilu (3) ésai.
  • Dua Surat Saran: Sahanteuna hiji serat kedah ti fakultas atanapi anggota staf di sakola anjeun. Ogé, surat rekomendasi kedah asli sareng henteu kedah janten duplikat serat rekomendasi kuliah. Entong kalebet baraya salaku rujukan.
  • Bentuk Aplikasi lengkep: Salajengna, eusian sadayana Formulir Aplikasi dina tungtung halaman ieu. Ogé, anjeun tiasa ngetik inpormasi atanapi nyetak jelas. Nanging, anjeun tiasa unduh aplikasi beasiswa cacad Microsoft DIDIEU.

Punten Perhatoskeun

Penting anjeun émut ieu. Mangga surélék sadayana di luhur pikeun [email dijaga]. Ogé, punten mastikeun yén paket aplikasi anjeun kalebet sadaya inpormasi sareng dokumén anu diperyogikeun sateuacan dikirim.

Microsoft moal nampi dokumén tambahan anu dikirim misah tina pakét aplikasi aslina. Ogé, ngan ukur paket aplikasi lengkep anu bakal diulas. Nanging, anu kapilih pikeun nampi Beasiswa cacad Microsoft bakal dibéjaan dina akhir April.

Situs web Beasiswa: larapkeun dieu

Patarosan anu Sering Didaptarkeun Ngeunaan Microsoft Disability Scholarship

Ieu di handap aya sababaraha patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan beasiswa ieu:

Patarosan anu Sering Didaptarkeun Ngeunaan Microsoft Disability Scholarship

1. Naha Kuring Kedah janten Warga AS pikeun Ngalamar?
Jawab:
Henteu. Sadaya murid SMA anu hirup cacat sareng kabutuhan kauangan didorong pikeun ngalamar.
2. Naha Kuring Kedah Pindah ka Sakola (Kuliah / Universitas, jst) di Amérika Serikat?
Jawab:
Teu kedah. Nanging, anjeun kedah ngiringan sakola di Amérika Serikat, atanapi sakola anu anjeun lebet kedah gaduh afiliasi AS pikeun transaksi kauangan. Ogé, anjeun tiasa ngahubungi [email dijaga] pikeun mastikeun hak sakola sanés Amérika Serikat.
3. Dupi abdi tiasa Hadiran ka Kampus Komunitas dina usum gugur?
Jawab:
Leres. Salami program sarjana anjeun nyumponan sarat eligibility.
4. Dupi abdi Kirim Surat dina Aplikasi sareng Dokumén Pendukung Kuring?
Jawab:
Muhun, anjeun bisa.
Pilihan dina surat:
Yayasan Seattle
Attn: Beasiswa
1601 Fifth Ave, Suite 1900
Seattle, WA 98101
5. Naha beasiswa ieu tiasa diperbaharui?
Jawab:
Leres. Ogé, anu nampi penghargaan bakal nampi $ 5,000 per taun sakola. Sareng dugi ka $ 20,000 total penghargaan.
6. Naha aya Magang atanapi Program Acara Microsoft anu aya hubunganana sareng beasiswa anu tiasa diréndasi ieu?
Jawab:
Henteu dina waktos ayeuna. Nanging, nalika Dana na bertumbuh, Microsoft ngagaduhan hak pikeun ngembangkeun program sapertos kitu.

Di luhur mangrupikeun sababaraha inpormasi penting anu anjeun peryogikeun ngeunaan ieu beasiswa. Nanging, anjeun bakal satuju sareng kuring yén éta mangrupikeun kasempetan langka, sanaos masih aya sarat anu kedah dilengkepan ku pelamar.

Ngarasa Luncat ka panawaran. Ogé, lakukeun éta ayeuna pikeun nangtung kasempetan ngalawan tenggat waktos. Nanging, pikeun langkung update, mangga buka halaman wéb na. Ogé, anjeun ogé tiasa nganjang ka halaman wéb ieu.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: