Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Beasiswa Haryana 2021/2022 Aplikasi Portal haryana.gov.in

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 17 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Salaku murid ti nagara Haryana beasiswa Haryana 2021 aya di dieu pikeun anjeun. Kasempetan pendidikan gratis sareng disubsidi. Beasiswa Haryana 2021 mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun anjeun.

Punten perhatoskeun inpormasi penting ieu. Nagara Haryana parantos nyayogikeun sababaraha beasiswa. Aranjeunna ngaliput sési akademik 2021/2022.

Beasiswa Haryana 2020/2021

Dina tulisan ieu anjeun kedah maca:

Ngeunaan Beasiswa Haryana 

The Haryana beasiswa mangrupikeun jinis beasiswa anu unik. Éta disayogikeun ku departemen kesejahteraan Kelas Kastés & Kelas Terpungkur Dijadwalkeun. Awak ieu nerapkeun sababaraha rupa skéma. Skéma ieu kanggo Kasejahteraan Jadwal Kasta & Kelas mundur. Éta pikeun anu di Nagara Haryana.

Ogé, fungsi utama Jurusan nyaéta koordinasi sareng ngawaskeun kagiatan departemén sanés. Pangawasan ieu museur kana urusan palaksanaan sababaraha skéma. Skéma anu dirancang pikeun Kasejahteraan Kasta Dijadwalkeun, Kelas Undur, sareng Suku Anu Ditunjuk.

Sababaraha Haryana Beasiswa 2021 sareng Kumaha Ngalamar

Kanyataan yén Haryana Indigenes ngagaduhan aksés kana sajumlah beasiswa anu saé. Ieu ngalangkungan jurusan Castes & Class mundur. Ogé, éta ngaliwatan lembaga anu sanés. Sababaraha beasiswa ieu pikeun mahasiswa Haryana nyaéta kieu:

  • Beasiswa Haryana Post Matric pikeun Murid SC

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa Haryana 2021. Beasiswa Haryana 2021 post matric pikeun siswa SC sayogi pikeun calon mahasiswa kasta. Éta pikeun anu diajar di kelas post-matric.

Jumlah beasiswa beda-beda ti Rs. 230 nepi ka Sunda. 1,200 sabulan. Ogé, ieu aya di kelas Pasca- Matematika ka Pasca-Pascasarjana. Nanging, skéma ieu ngagaduhan kriteria penghasilan kulawarga. Panghasilan kulawarga murid ST henteu kedah langkung ti Rs. 2.50 lakh per taun.

Samentawis éta, calon anu badé ngadaptar beasiswa Haryana Post Matric pikeun mahasiswa SC nyatet. Salawasna ngupayakeun mariksa tanggal formulir aplikasi. Ogé, parios kalayakan sareng prosés lamaran.

  • Beasiswa Haryana Post Matric pikeun Murid OBC

Ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa Haryana 2021. Beasiswa Haryana Post Matric pikeun murid OBC sayogi pikeun murid ti kelas mundur anu sanés. Éta pikeun anu ngiringan kursus post-matric di pamaréntahan. Pamaréntah ieu mangrupikeun Skéma Beasiswa Post Matric India. Nanging, calon kedah janten tempat cicing di Haryana.

Ogé, jumlah beasiswa ieu dibasajankeun Rs. 160 nepi ka Sunda. 750 sabulan. ieu aya di kelas Post- Matric ka Pasca-Pascasarjana. Nanging, skéma ieu ngagaduhan kriteria penghasilan kulawarga. Panghasilan kulawarga murid ST henteu kedah langkung ti Rs. 1 lak per taun.

Calon anu badé ngadaptar beasiswa Haryana Post Matric kedah nyatet. Salawasna ngupayakeun mariksa tanggal formulir aplikasi. Ogé, parios kalayakan sareng prosés lamaran.

  • Skema Stipend Gabungan pikeun Murid SC, Haryana

Sababaraha Haryana Beasiswa 2020 sareng Kumaha Ngalamar

Ieu mangrupikeun beasiswa Haryana anu sanés pikeun 2021. Pamaréntah Haryana nyayogikeun beasiswa ieu. Éta sayogi pikeun murid SC. Nanging, pikeun kéngingkeun beasiswa ieu anjeun kedah ngiringan gelar sarjana atanapi pascasarjana. Ieu kedahna ti universitas anu diaku pamaréntah di Haryana.

Ogé, anjeun kedah ngahasilkeun sahenteuna 60% kahadiran di kelas. Beasiswa nyayogikeun sakitar bulanan INR 1,000. Éta nyayogikeun tunjangan mésér Buku INR 2,000. Ogé, periode aplikasi pikeun beasiswa ieu antara Januari dugi ka Fébruari. Ieu kanggo unggal taun.

Salajengna, anjeun kedah ngadaptar online pikeun beasiswa ieu. Didatangan halaman wéb resmi Departemen Pendidikan Tinggi, Pamaréntah Haryana. Nanging, dina prosés ngalamar, anjeun bakal nyayogikeun sertipikat Caste. Ogé, anjeun kedah nyayogikeun sertipikat doméstik Haryana. Salaku tambahan, anjeun kedah nyayogikeun Sértipikat tina pamariksaan anu terakhir parantos.

  • Haryana NTSE pikeun Murid Kelas 10 (Murid Umum)

Ieu mangrupikeun beasiswa Haryana anu sanés 2021. Penting pikeun dicatet ieu. Haryana NTSE mangrupikeun ujian beasiswa pikeun murid Kelas 10. Beasiswa NTSE (Ujian Nasional Bakat Milarian) aya dina dua tahap. Murid anu cocog pikeun Haryana NTSE kedah ujian NTSE Level 2. Ujian ieu dijalankeun ku NCERT.

Ogé, siswa anu kéngingkeun beasiswa NTSE bakal nampi jumlah beasiswa Rs 1,250 per bulan. Ieu kanggo kelas 11 sareng 12. Ogé, aranjeunna bakal nampi artos 2,000 per bulan. Ieu kanggo kursus sarjana sareng pascasarjana.

Salaku tambahan, calon anu badé ngadaptar NTSE Haryana kedah konsultasi sareng NTSE Haryana. Ogé, ngadamel konsultasi anu tepat pikeun terang:

  • Dimana kéngingkeun formulir aplikasi.
  • Ogé, pikeun tanggal, eligibility, sareng prosés aplikasi.

Beasiswa NTSE kabuka pikeun sadaya murid dina katégori. Ieu kalebet murid dina katégori umum.

  • Haryana Pose Beasiswa pikeun Murid BSc

Ieu mangrupikeun beasiswa Haryana anu sanés di 2021. Dewan Haryana State for Science and Technology (HSCST) nawiskeun Beasiswa Pose. Éta ka B.Sc. sareng M.Sc. murid. Tujuan tina beasiswa ieu pikeun ngamajukeun pendidikan élmu. Pose (Promosi Pendidikan Élmu) Beasiswa disayogikeun ka murid Haryana. Éta pikeun anu milih mata pelajaran élmu dasar sareng alam. Ieu aya dina kursus ieu:

  • 3-taun B.Sc.
  • Ogé, pikeun 4-taun B.Sc.
  • 5 taun terpadu M.Sc./MS col
  • Salaku tambahan, pikeun 2 taun M.Sc.

Siswa anu kapilih dina Pose Beasiswa bakal kéngingkeun jumlah beasiswa bulanan Rs. 4,000. Ieu salami taun 1, 2 sareng 3. Ogé, Rs. 6000 dina taun ka-4 sareng ka-5.

Salajengna, Pose Beasiswa dipasihkeun ka 150 murid. Calon anu badé ngadaptar beasiswa Pose kedah dicatet. Usaha pikeun parios tanggal aplikasi Pose. Ogé, parios kalayakan sareng prosés lamaran.

  • Haryana NMMS pikeun Murid Kelas 8

Ieu mangrupikeun beasiswa Haryana anu sanés dina 2021. Haryana NMMS mangrupikeun beasiswa anu disponsoran séntral. Éta nyayogikeun bantosan kauangan. Bantosan ieu kanggo murid anu pantes tina bagian anu lemah sacara ékonomi. Tujuanana pikeun ngabantosan aranjeunna ngalanjutkeun diajar saatos Kelas 8.

Punten Catet. Siswa ti Haryana diajar di Kelas 8 tiasa ngadaptar. Nanging, bakal aya dua tés. Ieu mangrupikeun Tés Kamampuh Méntal (MAT) sareng Tés Aptitude Scholastic (SAT).

Siswa anu kapilih dina Haryana NMMS bakal nampi jumlah beasiswa. Ieu terserah Rs. 12,000 per taun (Rs. 1000 per bulan). Salajengna, calon anu badé ngalamar kedah nyatet. Pastikeun parios tanggal aplikasi. Ogé, parios kalayakan sareng prosés aplikasi.

  • Program HSCST Fellowship pikeun Ph.D. Murid

Ieu mangrupikeun beasiswa Haryana anu sanés 2021. Program Beasiswa HSCST mangrupikeun kasempetan anu hadé. Éta pisan pikeun pelamar anu hoyong ngudag Ph.D. di Universitas Haryana. HSCST (Déwan Nagara Élmu sareng Téknologi Nagara Haryana) ngahargaan hibah panilitian. Hibah ieu kanggo murid anu parantos milih pikeun CSIR-JRF. Ogé, aranjeunna pikeun anu ngagaduhan sahenteuna CSIR-LS NET.

Jumlah beasiswa ieu Rs 18,000 per bulan. Ieu salami dua taun munggaran pikeun asistén panilitian. Sareng Rs 21,000 per bulan. Ogé, ieu pikeun taun katilu sareng taun-taun salajengna. Murid ogé nampi kuota taunan 20000 rupia ti universitas.

Kumaha Ngalamar Haryana Scholarship 2021 Online

Calon anu badé ngadaptar Beasiswa Haryana 2021 tiasa ngadaptar online. Ieu tiasa dilakukeun di portal Haryana. Nu ngadaptar kedah ngadaptar online pikeun Haryana Scholarship 2021. Ogé, ngeusian detil dasar sapertos detail pendidikan.

Ogé. unggah dokumén sareng kirimkeun formulir aplikasi online kanggo ngalengkepan prosés lamaran. Batas waktuna pikeun ngadaptar beasiswa ieu ditampilkeun dina halaman wéb resmi. Portal pikeun aplikasi online beasiswa ieu nyaéta haryana.gov.in.

Baca ogé:

FAQs Ngeunaan Haryana Scholarship 2021

FAQs Ngeunaan Haryana Scholarship 2020

Ieu mangrupikeun sababaraha FAQ naroskeun ngeunaan beasiswa Haryana pikeun 2021:

1. Naon perkawis Beasiswa Haryana?

Jawab:
Éta ngeunaan nyayogikeun bantuan kauangan sareng bantosan pikeun warga Haryana.

2. Saha anu / mangrupikeun Sponsor tina Beasiswa ieu?

Jawab:
Beasiswa ieu disayogikeun ku departemén kesejahteraan Kelas Kastés & Kelas Terpungkur Dijadwalkeun. Ogé, éta disayogikeun ku pamaréntah nagara Haryana.

3. Sabaraha Beasiswa Haryana anu sayogi dina 2021?

Jawab:

  • Aya seueur diantarana sayogi. sababaraha diantarana nyaéta:
  • Beasiswa Haryana Post Matric pikeun Murid SC.
  • Ogé, aya Haryana Post Matric Beasiswa pikeun Murid OBC.
  • Haryana Pose Beasiswa pikeun Murid BSc.
  • Ogé, aya Haryana NMMS pikeun Murid Kelas 8.
  • Salajengna, aya Program HSCST Fellowship pikeun Ph.D. Murid.
  • Salaku tambahan, aya Haryana NTSE pikeun Murid Kelas 10 (Murid Umum).
  • Skema Stipend Gabungan pikeun Murid SC, Haryana.
  • Ogé, aya Beasiswa Merit State Haryana.

4. Tiasa Saha Ngalamar Online pikeun Beasiswa Haryana

Jawab:
Sumuhun.

5. Naon Siga Prosedur Pendaftaran Online?

Jawab:
Basajan sareng gampang. Salaku kanyataan, punten dicatet. Calon anu badé ngadaptar Beasiswa Haryana 2021 tiasa ngadaptar online. Ieu tiasa dilakukeun di portal Haryana. Ngalamar kedah ngadaptar online pikeun Haryana Scholarship 2021.
Ogé, eusian detil dasar sapertos detail pendidikan. Portal pikeun aplikasi online beasiswa ieu nyaéta haryana.gov.in.

Singkatna, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun warga Haryana. Ogé, éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun warga Haryana anu badé ngalanjutkeun pendidikanana.

Salajengna, disarankeun upami anjeun resep kana beasiswa di luhur anjeun ngalakukeun panilitian. Ogé, anjeun bébas ngalanggan / ngabagi inpormasi ieu dina platform média sosial anjeun. Anjeun tiasa ngabantosan anu meryogikeunana.

TIM CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: