Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Beasiswa ICCR pikeun Murid Bangladés 2021/2022 Pembaruan Portal

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 17 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Beasiswa ICCR pikeun Murid Bangladés: Ieu mangrupikeun hal anu pikaresepeun pikeun mahasiswa Bangladesh. Aya beasiswa pikeun anjeun. Ieu disayogikeun ku Déwan India pikeun Hubungan Budaya (ICCR).

Baca handap sacara saksama pikeun detil lengkep.

ICCR

Siswa Bangladés tiasa ngadaptar pikeun Beasiswa ICCR 2021. Tulisan ieu masihan anjeun inpormasi anu diperyogikeun anjeun kedah terang. Ogé, éta ngajawab sababaraha FAQ ngeunaan ICCR beasiswa. Dina tulisan ieu anjeun bakal kéngingkeun inpormasi ngeunaan:

Penting anjeun terang ieu. The ICCR Beasiswa 2021 nanganan beban kauangan mahasiswa. Ogé, éta nanganan beban ieu salami periode diajar. Sapertos kitu, upami anjeun layak, perhatoskeun. Anjeun ku bewara ieu ditagih buru-buru sareng ngalamar.

Nanging, perlu anjeun terang naon éta beasiswa sateuacan urang maju.

Naon beasiswa?

beasiswa mangrupikeun panghargaan bantosan kauangan pikeun mahasiswa pikeun ngalanjutkeun pendidikanana. Beasiswa dileler dumasar kana sababaraha kriteria. Nanging, biasana, éta ngagambarkeun nilai sareng tujuan donatur.

Ogé, aranjeunna ngagambarkeun yén pangadeg penghargaan. beasiswa artos henteu diperyogikeun kanggo dibales ku murid.

Déwan India pikeun Hubungan Budaya (ICCR)

Nalika ngemutan Beasiswa ICCR 2021, punten dicatet. Pangaja beasiswa nyaéta Déwan India pikeun Hubungan Budaya (ICCR). ICCR mangrupikeun organisasi otonom. Éta mangrupikeun Pamaréntah India.

Ogé, éta kalebet kana hubungan budaya luar India. Ieu ngalangkungan pertukaran budaya sareng nagara sanés sareng masarakatna. Didirikeun dina 9 April, 1950. Ogé, éta diadegkeun ku Maulana Abul Kalam Azad.

Maulana Abul Kalam Azad mangrupikeun Menteri Pendidikan India mandiri anu munggaran. Markas ICCR ayana di Azad Bhavan, IP Estate, New Delhi. Ogé, éta ngagaduhan kantor régional di:

  • Bangalore, Chandigarh, Chennai, Cuttack sareng Goa.
  • Ogé, éta aya di Guwahati, Hyderabad, sareng Jaipur.
  • Salajengna, éta ngagaduhan di Kolkata, Lucknow, sareng Sukabumi.
  • Salaku tambahan, éta ngagaduhan di Patna, Pune sareng Shillong.
  • Panungtung tapi teu saeutik, di Thiruvananthapuram sareng Varanasi.

Ngadegkeun Pusat Budaya ICCR

Déwan ngoperasikeun misi internasional. Ieu sareng pusat budaya anu didirikan dina:

  • Georgetown, Paramaribo, Port Louis, Jakarta, Moskow sareng Valladolid.
  • Ogé di Berlin, Kairo, London sareng di Tashkent.
  • Salajengna, aya deui anu sanés di Almaty, Johannesburg sareng Durban.
  • Salaku tambahan, aya di Port of Spain sareng Colombo.

Punten Catet. ICCR parantos muka pusat budaya anyar di Dhaka, Thimpu sareng Sao Paulo. Sareng aranjeunna gaduh batur di Kathmandu, Bangkok, Kuala Lumpur, sareng Tokyo.

nu Beasiswa ICCR 2021 mangrupikeun médium anu ku ICCR masihan bantosan. Bantuan ieu kanggo Siswa India sareng Bangladés.

Sababaraha Kegiatan Déwan India pikeun Hubungan Budaya

Ieu di handap aya sababaraha kagiatan ICCR:

  • Aranjeunna mendakan sareng nyimpen Salin patung Hindu Siwa Nataraja. Ieu mangrupikeun sumbangan ka Museum of Asian Art of Corfu, Yunani.
  • Ogé, Déwan nyarioskeun mandatna ngalangkungan sababaraha kagiatan. Amanat ieu mangrupikeun diplomasi budaya.
  • Salian ti ngayakeun festival budaya di India sareng luar negeri, punten perhatoskeun. ICCR sacara finansial ngadukung sajumlah lembaga budaya di panjuru India.
  • Ogé, ICCR sponsoran palaku individu dina jogét. Ogé, dina musik, fotografi, téater, sareng seni visual.
  • Salajengna, éta ngatur Jawaharlal Nehru Award pikeun Pengetahuan Internasional. Ieu didirikeun ku Pamaréntah India di 1965.
  • Ogé, ICCR mangrupikeun Sponsor tina Beasiswa ICCR 2021.

Beasiswa ICCR pikeun Murid Bangladés 2021-22

Beasiswa ICCR 2021-22 Bangladés

Penting anjeun terang ieu. ICCR nawiskeun 1804 beasiswa unggal taun. Ieu pikeun nami Pamaréntah India. Nya pikeun mahasiswa internasional. Utamana jalma anu milih diajar sagala rupa disiplin seni sareng budaya di India. Murid ti langkung ti 70 nagara parantos kéngingkeun kauntungan tina skéma ieu.

Ogé, punten perhatoskeun ieu. Beasiswa ICCR 2021 dileler ka warga Bangladeshi. Ieu kalebet studi tingkat Sarjana, Pascasarjana sareng PhD di India. Nanging, kacuali Kedokteran. Langkung 3000 Béasiswa ICCR parantos dipasihkeun dugi ka ayeuna.

Ogé, beasiswa ICCR disayogikeun ka warga Bangladeshi anu pantes. Ieu ngan ukur pikeun sarjana, sarjana sareng PhD. gelar. Pamaréntah India dugi ka ayeuna masihan ICCR Beasiswa pikeun sakitar 3000 urang Bangladesh. Pikeun taun ajaran 2021, punten dicatet. Beasiswa ieu dibéré:

  •  Skéma Beasiswa Bangladés. Ieu kanggo Téknik. Éta kalebet Sarjana, Pascasarjana sareng PhD.
  • Skéma Beasiswa Bharat. Éta kalebet Sarjana, Pascasarjana sareng PhD.

Syarat pikeun Beasiswa ICCR Pikeun Murid Bangladesh

Ieu mangrupikeun sababaraha sarat pikeun beasiswa ieu:

  •  Poto ukuran paspor anu anyar henteu langkung ti 3.5 × 4.5cm (25kb). Éta kedah diunggah dina formulir aplikasi dina rohangan anu disayogikeun. Kedahna ku latar bodas sareng tanpa tongtonan.
  • Ogé, unggah salinan sadaya kualifikasi akademik. Salinan sertipikat sareng lambaran tanda kedah diunggah. Ieu kedah kalebet anu aya hubunganana sareng pamariksaan cuti sakola.
  • Salajengna, sertipikat kabugaran fisik dina bentuk anu parantos ditangtoskeun.
  • Sareng, rekomendasi / sertipikat karakter ti sakola / Universitas anu aya.
  • Disalin salinan halaman anu pas tina paspor valid calon diperyogikeun. Ieu nunjukkeun poto, nami, wincik kontak sareng tanggal kaluaran. Ogé, éta nunjukkeun tanggal kadaluarsana sareng tempat ngaluarkeun. Punten pastikeun yén paspor anjeun valid salami kursus anu anjeun parantos panawaran.
  • Ogé, dina waktos unggah dokumén anu diperyogikeun, perhatoskeun. Punten mastikeun yén sadaya dokumén diunggah leres dina modul anu disayogikeun.
  • Sértipikat asli / dokumén kedah dilaksanakeun ku Nu Ngalamar upami ngaku. Ieu kanggo verifikasi ku universitas / Lembaga anu prihatin dina waktos gabung. Ieu mangrupakeun sarat wajib. Upami henteu panarimaan tiasa dibatalkeun ku Universitas / Lembaga.
  • Pikeun kursus rékayasa, anjeun kedah ngagaduhan Fisika, Kimia & Matematika (PCM). Ieu kedahna di sakola anjeun ngantepkeun ujian. Ieu kusabab aranjeunna wajib.
  • Calon diperyogikeun yén aranjeunna tiasa ngalamar portal sareng sababaraha wincikan wajib rinci Pribadi / Akademikna: Nomer Paspor. Buktina Umur. Detil Synopsis dina kasus Ph.D. calon

Kelayakan pikeun Beasiswa ICCR pikeun Murid Bangladesh

  • Nagara Ngabogaan hak

Pikeun layak pikeun beasiswa ICCR 2021, punten perhatoskeun. Anjeun kedah ti Bangladés.

  • Syarat lawang

Ogé, anjeun kedah gaduh gelar BE / B Tech. Salajengna, anjeun kedah ngalamar kursus.

  • Syarat Inggris Basa

Ogé, anjeun kedah pinter dina basa Inggris. Anjeun kedah nyandak bagian dina tés kamahéran Inggris 30-menit. Waktos sareng tempatna bakal diumumkeun. Sareng anjeun kedah ngagaduhan sahenteuna 60% tanda dina ujian anu parantos lulus. Atanapi, sahenteuna 3 dina IPK 5.

  • umur

Ogé, anjeun kedah sahenteuna umur 18 taun dugi ka Juli 2021. Punten perhatoskeun. Sadaya murid kedah cicing di asrama. Henteu terkecuali alesan kulawarga / kaséhatan cicing di luar dilibur. Ieu dumasar kana aturan ICCR.

Kumaha Ngalamar Beasiswa ICCR pikeun Siswa Bangladés

Kumaha Ngalamar beasiswa ICCR 2021

  •  Pikeun ngadaptar online pikeun murid anu minat, punten perhatoskeun. Anjeun kedah ngadamel ID login sareng kecap akses pribadi anjeun nyalira. Anjeun dipénta pikeun ngalamar online ngalangkungan pitunjukna. Ogé, punten jaga poin-poin ieu salami prosés aplikasi.
  •  Anu ngagaduhan BE / B Tech. kedah ngalamar kursus. Ogé, silabus sakola-kuliahna kedah kalebet Fisika, Matematika, sareng Kimia.
  •  Ogé, umur anjeun kedah 18 dina Juli 2021.
  •  Salajengna, sadaya murid kedah cicing di asrama. Éta moal tiasa di luar tanpa kulawarga sareng alesan kaséhatan.
  •  Tanggal terakhir pikeun pangajuan aplikasi online nyaéta tanggal 20 Januari 2021. Waktosna tabuh 5.00 sonten dinten Sabtu. Anjeun kedah nyandak bagian dina tés kamahéran 30-menit Inggris.

Dokumén Pendukung pikeun Beasiswa ICCR

Ieu di handap mangrupikeun dokumén anu tiasa dilampirkeun nalika aplikasi:

  •  Disalin salinan sadaya sertipikat akademik sareng transkrip dina basa Inggris.
  •  Ogé, dibuktikeun salinan paspor anu nunjukkeun halaman biometrik.
  •  Salajengna, dibuktikeun salinan Akte Lahir dina basa Inggris.
  •  Usul panilitian pikeun M Phil, Ph.D. atanapi Silaturahmi Pasca-Doktor.
  •  Ogé, Sértipikat Kabugaran Médis. Éta kedahna kalayan laporan tés. Turutan Format anu sayogi di portal aplikasi.
  •  Salajengna, dua serat rekomendasi. Dina serat rekomendasi penting pisan pikeun nyebatkeun hal-hal ieu: Nami, sebutan, alamat email, no telepon sareng alamat anu ngaluarkeun.
  •  Ogé, poto warna. Ieu kedahna sareng rai payuneun tanpa tongtonan. Éta kedah latar bodas

Pikeun ngadaptar pikeun ICCR Scholarship 2021 Bangladesh ieu, tuturkeun tautan ieu Tumbu aplikasi

Bates waktos Aplikasi pikeun beasiswa ICCR 2021

Teu acan aya tenggat waktosna. Sapertos kitu, kapatuhan tina aplikasi pikeun sési 2021-2022 lumangsung pikeun mahasiswa Bangladesh.

FAQs

FAQs

1. Naon ari ICCR?

jawaban
Mangrupikeun singkatan anu singkatan tina Déwan India pikeun Hubungan Budaya.

2. Saha anu Mumpuni pikeun Beasiswa ICCR 2021?

jawaban
Siswa Bangladés tiasa ngadaptar pikeun Beasiswa ICCR 2021.

3, Saha anu Sponsor tina Beasiswa ICCR?

jawaban
Ieu disayogikeun ku Déwan India pikeun Hubungan Budaya (ICCR).

4. Naon Deadline kanggo Beasiswa ICCR 2021?

jawaban
Teu acan aya tenggat waktosna. Sapertos kitu, kintunan aplikasi pikeun sési 2021-2022 lumangsung pikeun murid Bangladesh.

5. Naha tiasa didaptarkeun online?

jawaban
Sumuhun.

Dina kasimpulan, punten catetan catetan. Salaku warga Bangladés anjeun tiasa kéngingkeun seueur tina kasempetan ieu. Nanging, penting anjeun ngalaksanakeun langkung seueur panalitian ngeunaan ieu. Ogé, anjeun bébas ngalanggan / ngabagi inpormasi ieu.

Salajengna, anjeun tiasa ngabagi kana platform média sosial anjeun. Sareng ideu ngabagi nyaéta tiasa ngabantosan batur. Sapertos kitu, ngabagi anjeun éta panginten tiasa ngalakukeun hiji jalma ni'mat anu hébat.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: