Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Béasiswa pikeun Diajar di Luar Negeri pikeun Murid Nigeria 2021 Daptar Aplikasi

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 17 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Beasiswa pikeun Diajar Di Luar Negeri pikeun Murid Nigeria: Naha anjeun terang yén aya manpaat anu pakait sareng janten urang Nigeria? Sareng sababaraha kauntungan ieu nyata sacara akademik dina bentuk beasiswa pikeun diajar di mancanagara? Anjeun kedah terang ieu.

Béasiswa pikeun Diajar di Luar Negeri pikeun Murid Nigeria 2021 Daptar Aplikasi

Ogé, beasiswa ieu khususna dirancang pikeun nyumponan kabutuhan kauangan Murid Nigerian. Nanging, sanaos beasiswa ieu gratis, punten dicatet. Aya sarat anu anjeun kedah minuhan pikeun kéngingkeun.

Sapertos kitu, pikeun diajar langkung seueur ngeunaan ieu beasiswa, nembé maca tulisan ieu. Sareng teras kersa nganjang ka halaman wéb ieu pikeun langkung seueur inpormasi / apdet.

Beasiswa Top pikeun Diajar Di Luar Negeri pikeun Murid Nigeria

Di handap ieu aya sababaraha luhur beasiswa diajar di luar negeri pikeun mahasiswa Nigeria:

1. Pamaréntah Flanders Master Mind Beasiswa pikeun Murid Internasional

Ieu puncak beasiswa pikeun diajar di luar negeri pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng éta pikeun murid anu pinunjul. Sareng kanggo program Master di Flanders sareng Brussel. Ogé, éta tujuan pikeun ngamajukeun Flanders sareng Brussel salaku tujuan ulikan anu luhur.

Salaku tambahan, perhatoskeun yén éta nargétkeun mahasiswa internasional ti sadaya nagara. Nanging, pikeun langkung jelasna, lebet kana tautan aplikasi di handap.

  • Mangpaat Award: € 8,000 per taun akademik.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah ngagaduhan standar kinerja akademik anu luhur. Ogé, kedah gaduh IPK 3.5 tina 4.0. Sareng kedah gaduh élmu anu hadé pikeun basa Inggris. Nanging, anjeun tiasa didatangan tautan aplikasi di handap pikeun detil na.
  • Bates waktos: April 30, 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

2. Universitas Bristol Pikir Beasiswa ageung

Ogé, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng ieu disayogikeun ku Universitas Bristol.

Ogé, punten perhatoskeun yén Universitas Bristol nanem modal £ 500,000. Sareng ieu pikeun ngabantosan mahasiswa internasional anu paling cerah sareng pangsaéna sumping kana unipersitas tina Bristol.

Sapertos kitu, perhatoskeun. Pikir Big Beasiswa sarjana sareng Think Big Postgraduate beasiswa sayogi pikeun kursus mimitian taun 2021.

  • Mangpaat Award: Pikeun sarjana, sajumlah penghargaan dihargaan £ 5,000 sareng £ 10,000 sayogi. Sedengkeun sajumlah penghargaan dihargaan £ 5,000, £ 10,000 sareng £ 20,000 sayogi pikeun mahasiswa Pascasarjana.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah diklasifikasikeun salaku murid luar negeri. Ogé, kedah dilamar pikeun ngamimitian gelar sarjana full-time dina salah sahiji kursus kualifikasi atanapi sataun, program pascasarjana diajar full-time. Sadaya ieu di Universitas Bristol dina Séptémber 2021.
  • Bates waktos: June 14, 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

3. Scholarship Denys Holland di University College London

Ogé, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng tujuanana pikeun ngadukung sarjana murid ti nagara mana waé. Nanging, murid kedah janten jalma anu tanpa dukungan ti beasiswa moal tiasa ngamankeun waragad anu diperyogikeun pikeun diajar di UCL.

Salajengna, murid kedah janten jalma anu tiasa nunjukkeun maksudna pikeun ngamangpaatkeun pinuh kagiatan anu ditawarkeun ku UCL sareng Union Student.

  • Mangpaat Award: Beasiswa kasebut hargana £ 9,000. Sareng ieu per taun salami tilu taun. Nanging, éta tunduk kana kamajuan akademik anu nyugemakeun.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah ngagaduhan Nomer Siswa UCL anu valid. Ogé, kedah ngagaduhan Nomer Aplikasi UCAS anu valid (sanés nomer Registrasi UCAS). Sareng kedah ngayakeun tawaran panarimaan ka UCL pikeun diajar sarjana full-time mimiti Séptémber 2021.
  • Bates waktos: Juli 3, 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

4. Ngahontal Beasiswa Oxford 2021/2022 pikeun Sarjana ti Nagara berkembang

Beasiswa anu dibiayaan pisan 2020 kanggo Siswa Internasional Wangun Portal

Ogé, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng nawiskeun mahasiswa internasional kasempetan pikeun diajar di Universitas Oxford.

Ogé, éta kalebet kursus sarjana anu ditawarkeun di Universitas Oxford. Nanging, kajaba ubar. Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan beasiswa ieu, buka tautan aplikasi di handap ieu.

  • Mangpaat Award: Nyertakeun biaya SPP sareng kuliah, biaya hirup sareng hiji tikét pesawat balik per taun.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah janten murid ti nagara berkembang sapertos Nigeria. Sareng kedah ngalamar kursus sarjana di universitas.
  • Bates waktos: Didatangan tautan aplikasi kanggo inpormasi ieu.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

5. 100 penghargaan Hukum Sakola Hukum Kota pikeun kaunggulan Akademis

Deui, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng aspirasi anu luar biasa diulem janten bagian tina Beasiswa Internasional 100 Hukum Hukum Kota pikeun Kaunggulan Akademis.

Ogé, bursaries sayogi pikeun mahasiswa domestik, EU sareng internasional pikeun taun ajaran 2020-2021.

Salajengna, program pembiayaan dileler pikeun siswa anu kersa janten bagian tina program pascasarjana sareng propésional Sekolah Hukum Kota.

  • Mangpaat Award:  £ 5,000 (BVS), £ 3,000 (GE LLB, LPC, LLM) sareng £ 2,000 (GDL).
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah ngagaduhan jasa akademik (2: 1 atanapi 1st) atanapi sarimbag internasional. Ogé, kedah ngalebetkeun transkrip akademik. Sareng kalebet salinan bijil tina rékaman akademik anjeun, CV sareng sertipikat.
  • Bates waktos: Bates waktos aplikasi pikeun BVS, LPC, sareng LLM dina kursus Praktek Hukum bakal dianggap sacara rolling. Nanging, Pascasarjana Éntri LLB nyaéta tanggal 10 April 2021 & 15 Méi 2021. Sedengkeun Program Pascasarjana Hukum (GDL) sareng program LLM nyaéta 19 Juni 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

6. Beasiswa Masters IOE Centenary

IOE nawiskeun Beasiswa Centenary Masters pikeun murid Pikeun 2021/22. Nanging, éta pikeun anu ngarencanakeun damel di nagara asal, atanapi anu sanés.

Saterasna, éta tujuanna pikeun ningkatkeun kaayaan warga anu henteu kauntungkeun, dikaluarkeun atanapi kirang jalma. Sareng kelompok anu dituju nyaéta murid ti nagara panghasilan rendah atanapi handap-tengah.

Salaku tambahan, éta tiasa dianggo pikeun sataun ajaran, tunduk kana kamajuan anu nyugemakeun. Salajengna, penting pikeun nganjang ka halaman wéb resmi (tautan anu dipendakan di handap). Ieu kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cara ngadaptar beasiswa ieu.

  • Mangpaat Award: Beasiswa bakal nutupan biaya SPP lengkep. Ogé, éta ngaliput akomodasi 1 taun di International Student House.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah janten warga nagara / padumuk di nagara panghasilan alit atanapi menengah. Ogé, kedah ngagaduhan tawaran pikeun diajar sapinuh waktu gelar Master di London di UCL Institute of Education. Sareng henteu kedah diajar atanapi cicing di Inggris sateuacanna.
  • Bates waktos: Mungkin 4, 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

7. Hubert Humphery Fellowship pikeun Murid Internasional

Deui, mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng mangrupikeun program beasiswa non-gelar. Ogé, éta disayogikeun di Amérika Serikat.

Salajengna, éta nyayogikeun sapuluh bulan ulikan akademik non-gelar. Sareng pangalaman propésional anu aya hubunganana di Amérika Serikat. Nanging, anjeun kéngingkeun langkung seueur detil tina tautan aplikasi di handap.

  • Mangpaat Award: Éta nutupan biaya SPP. Sareng biaya sanés di universitas host anu ditugaskeun. Ogé, éta ngalebetkeun latihan basa Inggris Pra-akademik, upami diperyogikeun. Sareng sangu pangropéa (hirup), kalebet sangu sakali-kali netepan-in.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah gaduh gelar sarjana. Ogé, kedah gaduh minimal lima taun pangalaman propésional anu penting. Sareng pangalaman anu kawates atanapi henteu sateuacanna di Amérika Serikat
  • Bates waktos: Sateuacan 1 Oktober.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

8. Béasiswa DAAD di Jérman pikeun Program Pascasarjana Anu Patalina sareng Pangembangan

Ogé, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Sareng éta kalebet Master atanapi PhD Gelar. Ogé perhatoskeun yén éta disayogikeun ku Jasa Pertukaran Akademik Jérman (DAAD).

7 Pangalusna Abdi Hoyong Diajar Di Luar Negeri pikeun Beasiswa Gratis

Salajengna, éta nawiskeun lulusan asing ti nagara-nagara pangwangunan sareng énggal janten kasempetan anu saé. Ogé, éta ngaliput sadayana disiplin. Sareng éta ngabantosan lulusan asing nyandak gelar pascasarjana atanapi gelar Master di universitas Jerman anu diaku atanapi kaayaan.

Ogé, dina kasus anu luar biasa, ngabantosan aranjeunna pikeun nyandak gelar doktor. Sareng kéngingkeun kualifikasi universitas (Master / PhD) di Jérman. Nanging, dasarna éta nargétkeun para profesional ngora ti nagara berkembang.

  • Mangpaat Award: Beasiswa kalebet pembayaran bulanan 850 euro pikeun lulusan. Sareng 1,200 Euro kanggo calon doktor.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Ngalamar kedah damel boh pikeun otoritas umum atanapi nagara atanapi perusahaan swasta di nagara berkembang. Ogé, kedah ngagaduhan gelar Sarjana. Sareng kedah parantos réngsé gelar akadémik kalayan langkung luhur rata-rata hasil. Salaku tambahan, gelar akademikna kedah henteu langkung ti 6 taun.
  • Bates waktos:Agustus-Oktober, 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

9. Beasiswa Australia Awards Pikeun Murid Internasional

Deui, ieu mangrupikeun beasiswa luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria. Ogé, éta mangrupikeun salah sahiji beasiswa pikeun warga Afrika kalebet warga Nigeria. Sareng éta baheulana kawanoh salaku Australia Development Beasiswa (ADS).

Salajengna, éta nyayogikeun kasempetan pikeun jalma-jalma ti nagara berkembang. Ogé, khususna, pikeun nagara-nagara anu aya di daérah Indo-Pasifik.

Salaku tambahan, éta tujuan pikeun ngabantosan aranjeunna ngalaksanakeun studi sarjana atanapi pascasarjana. Ieu di universitas Australia anu berpartisipasi sareng lembaga Téknis sareng Pendidikan Lanjut (TAFE).

  • Mangpaat Award: Didatangan tautan aplikasi kanggo inpormasi ieu.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Pikeun anu layak, perhatoskeun. Ngalamar kedah umur 18 taun. Nanging, ieu tanggal 1 Pébruari taun ngamimitian beasiswa. Ogé, kedah janten warga nagara anu ngiringan. Nanging, anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur detil tina tautan aplikasi di handap.
  • Bates waktos: 06/30/2021. Nanging, tenggat waktos pikeun kaseueuran nagara nyaéta 30 April, 2021. Kacuali Kamboja (15 April). Sareng Vanuatu (31 Maret).
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu

10. Program Beasiswa Mahasiswa Asing Fulbright

Ogé, ieu mangrupikeun beasiswa anu luhur pikeun diajar di mancanagara pikeun mahasiswa Nigeria Beasiswa ieu disayogikeun di Amérika Serikat. Sareng éta kabuka pikeun Murid Internasional ti 155 nagara.

Ogé, éta ngamungkinkeun program tingkat Master, PhD dina bidang sadaya mata pelajaran anu diajarkeun di Universitas Amérika Serikat. Salajengna, éta ngamungkinkeun lulusan ti luar nagari pikeun diajar sareng ngalaksanakeun panilitian di Amérika Serikat

Ogé, éta dioperasikeun di langkung ti 160 nagara di dunya. Sareng sakitar 4,000 murid asing nampi éta unggal taun. Nanging, pikeun langkung seueur inpormasi atanapi pikeun ngadaptar beasiswa ieu, buka tautan aplikasi di handap ieu.

  • Mangpaat Award: Éta nutupan biaya SPP. Ogé, éta nutupan Air Fare. Salaku tambahan, éta masihan Stipend sareng Asuransi Kaséhatan jsb.
  • Pikeun Anu Mumpuni: Kriteria eligibility mah béda pikeun unggal kabangsaan. Sapertos kitu, mangga parios ieu halaman wéb khusus nagara dina hal ieu pikeun milari inpormasi ngeunaan Program Fulbright di nagara anjeun, kalebet sarat eligibility sareng padoman aplikasi.
  • Bates waktos: 10 / 30 / 2021.
  • Patalina Aplikasi: larapkeun dieu 

Dina kasimpulan, punten perhatoskeun. Kaistiméwaan di luhur datang sakali-kali. Kukituna, anjeun panginten henteu tiasa kéngingkeun kasempetan ieu deui salami lami.

Maka, janten palinter sareng nerapkeun ayeuna. Ogé, anjeun tiasa ngabagi inpormasi ieu ka réréncangan sareng anu anjeun resep. urang ngaharepkeun maneh SING SALAMET nalika anjeun ngalamar.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: