Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Daptar Ayeuna Kanggo Pakasaban UNDP di Abuja pikeun Asistén Program 2021

Filed dina tugas by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Daptar Ayeuna Kanggo Pakasaban UNDP di Abuja 2021: Naha anjeun milari padamelan di Nigeria 2021? Naha anjeun badé damel di UNDP? Ogé, anjeun moal kapikiran upami kami ngantunkeun anjeun kumaha anjeun tiasa ngalamar rekrutmen padamelan UNDP di Nigeria sareng sajabina? Upami leres, teras teraskeun maca.

Program Pembangunan Bangsa-bangsa (UNDP) ngabantosan nagara berkembang narik sareng nganggo bantosan sacara épéktip. Dina sadaya kagiatan urang, kami ngadorong lindungan hak asasi manusa, pangwangunan kapasitas sareng pemberdayaan awéwé.

UNDP ngarékrut pikeun ngeusian posisi di handap:

Jabatan: Program Asistén - Mitra Nigeria pikeun Nguatkeun Tanggapan Kaadilan Pidana kana Terorisme (dina proyék global "Nguatkeun Rézim Hukum ngalawan Terorisme"): GLOR35

ID proyék: 4234
location: Abuja, Nigeria
Daérah Prakték - Kulawarga Pakasaban: Ngawangun Damai
Kelas: SB3
Jenis Lowongan: Kontrak Layanan (SC)
Jenis Tulisan: Éksternal
Biro: Afrika
Durasi Kontrak: Durasi awal sataun

kasang tukang

  • Posisi ieu perenahna di Kantor Nagara PBB ngeunaan Narkoba sareng Kajahatan (UNODC) Kantor Nagara di Abuja, Nigeria (CONIG).
  • Gawe bareng dina hiji tim sareng staf dukungan proyek sanés di CONIG, anu janten jabatanana tanggel waler pikeun nyayogikeun operasional, organisasi, logistik sareng administrasi pikeun proyek.
  • Ieu bakal ngalibatkeun perencanaan sareng ngaeksekusi sababaraha sarat operasional, logistik sareng administrasi pikeun kagiatan proyek; ngatur perjalanan tanaga proyek, ahli sareng pamilon; nyiapkeun perkiraan biaya sareng ngajaga perkiraan pengeluaran; ngahasilkeun sareng nyebarkeun dokumén dina waktos anu pas; ngadukung ngalaksanakeun kagiatan di tempat; nyiapkeun sareng nyayogikeun dukungan sekretaris umum, jst.
  • Sakumaha diperyogikeun, anjeunna ogé bakal nyayogikeun dukungan kanggo pengadaan sareng dukungan manajemén anggaran sareng kauangan pikeun proyek éta.
  • Panyawat bakal dianggo dina pangawasan langsung ti perwira proyék anu ditunjuk sareng bimbingan Koordinator Proyék sareng bimbingan umum Perwakilan UNODC sareng Kapala Program.
  • Tingkat pikeun postingan nyaéta SB3 / 2 (sami sareng G5).

Tugas jeung tanggung jawab
Anu nyandang tugas bakal ngalaksanakeun tugas-tugas ieu:

  • Nyayogikeun operasional, organisasi, logistik sareng administrasi kana proyék;
  • Gawe sareng Koordinator Proyék, perwira proyék sanésna sareng Asistén Program pamimpin pikeun mastikeun yén dukungan administrasi sareng organisasi anu diperyogikeun disayogikeun pikeun sababaraha kagiatan anu sering, sakaligus, kagiatanana.
  • Ngabantosan atasan sareng perwira proyek anu ditugaskeun pikeun ngalaksanakeun tanggel waler pikeun proyék ku ngalaksanakeun sababaraha rupa fungsi pangrojong.
  • Idéntitas sareng ngalaksanakeun susunan organisasi, logistik sareng administrasi anu diperyogikeun pikeun gugus kagiatan proyék anu ditugaskeun, sapertos seminar, bengkel sareng rapat.
  • Ieu bakal diperyogikeun: nangtoskeun syarat jasa sareng nyusun pengadaanna, ngatur perjalanan sareng akomodasi tanaga proyek, ahli sareng pamilon; nyiapkeun sareng nyebarkeun tepat waktu dokumén; ngadukung ngalaksanakeun kagiatan di tempat, jst.
  • Nyayogikeun dukungan ka UNODC Security Focal Point kana kaamanan tanaga UNODC.
  • Mamatahan sareng ngadamel pangaturan kanggo kiriman sareng nampi kantor sareng pasokan proyék sareng alat-alat sareng épék rumah tangga; kalebet bea cukai.
  • Nyayogikeun naséhat sareng ngabantosan anggota staf sareng tanggunganana ku ngolah paménta visa, kartu idéntitas, lisénsi nyetir sareng dokumén anu aya hubunganana sareng personalia sanés anu saluyu sareng sarat tina PBB sareng nagara lokasi stasiun tugas.
  • Ngalaksanakeun tugas-tugas sanés sakumaha anu diperyogikeun, sapertos koréspondénsi umum, ngiringan rapat sareng nyiapkeun menit rapat, jst.
  • Nyayogikeun dukungan kanggo pengadaan sareng pengelolaan anggaran sareng kauangan pikeun proyék éta: damel caket sareng Asistén Anggaran sareng Keuangan pikeun proyék éta, bantosan padamelan di daérah ieu sakumaha diperyogikeun
  • Gawe bareng raket sareng Program Diterangkeun Associate sareng janten back-up sakumaha diperyogikeun
  • Nyiapkeun perkiraan biaya sareng ngajaga perkiraan pengeluaran sareng tinjauan pikeun kagiatan proyek.
  • Ngabantosan komunikasi formal sareng informal sareng nuturkeun hubungan sareng lembaga Pamaréntah sareng otoritas, wawakil lokal organisasi PBB sanés, LSM, organisasi masarakat sipil, narasumber sareng média ngeunaan mandat UNODC sareng masalah proyek.
  • Ngajaga hubungan rutin sareng koordinasi dina CONIG sareng Cabang Pencegahan Térorismeu sareng Bagian Daérah pikeun Afrika sareng Wétan Tengah; hubungan sareng UNDP sareng organisasi sanés anu patali sareng PBB ngeunaan perkawis administrasi anu aya hubunganana sareng palaksanaan proyék.
  • Ngumpulkeun, nyusun sareng ngajaga file ngeunaan inpormasi anu aya hubunganana sareng kagiatan proyek, ngahasilkeun input pikeun laporan proyék sareng jaringan inpormasi anu aya hubunganana sareng ngajaga daptar lembaga sareng ahli; ngajaga catetan anu lengkep dina kagiatan proyék, kaasup agenda, daptar pamilon, detil kontak sareng laporan para ahli.
  • Ngabantosan manajemén aset, pamantauan, rékaman sareng pembuangan anu leres, dina nyiapkeun laporan Resi sareng Pamariksaan (P&P) kanggo dikintunkeun ka unit pengadaan anu relevan sareng misi audit
  • Ngabantosan sareng nyiapkeun program sareng logistik pikeun ahli nganjang, misi, delegasi sareng wawakil donor.
  • Ngalaksanakeun tugas-tugas sanés sakumaha ditugaskeun.

kompeténsi
Profesionalisme:

  • Kaahlian dina administrasi proyék sareng organisasi kaasup kanyaho anu saé sareng pamahaman konsép sareng pendekatan anu aya hubunganana sareng manajemén anggaran sareng kauangan; pangaweruh ngeunaan aturan kauangan sareng peraturan PBB sareng ogé wawuh kana kabijakan sareng prosedur PBB sabab aya hubunganana sareng anggaran program sareng administrasi kauangan; nunjukkeun kompeténsi profesional sareng penguasaan prosés administrasi; kamampuan ngalaksanakeun sababaraha fungsi administrasi, kalebet perencanaan acara sareng pangaturan sareng administrasi sumber daya manusa; kamampuan pikeun memetakan résiko poténsial sareng ngadamel kontinjensi, sapertos anu diperyogikeun.
  • Nembongkeun kareueus kana padamelan sareng prestasi; nyaéta ati-ati sareng épisién dina nohonan komitmen, niténan tenggat waktos sareng ngahontal hasil; dipotivasi ku masalah propésional tibatan masalah pribadi; nunjukkeun kegigihan nalika nyanghareupan masalah atanapi tantangan anu sesah; sareng komitmen anu nunjukkeun kana nilai-nilai PBB, khususna integritas dina kagiatan sareng perilaku sadidinten.

KLIK DI DIEU kanggo inpormasi lengkep.

Lowongan Panas di Nigeria Ayeuna

Punten nyayogikeun kami nomer telepon anjeun sareng Alamat email dina kotak komentar di handap.

Naon anu anjeun nyandak pikeun Daptar Ayeuna Pikeun Pakasaban UNDP di Abuja pikeun Asistén Program 2021? Kuring ngadesek anjeun nganggo anu sami kasempetan pikeun ngabagi inpormasi ieu ka batur anu nganggo urang FacebookTwitter, or Google+. tombol bagikeun di handap.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: