Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Daptar Ayeuna kanggo Lowongan Ekonom Junior (Internal Firm Service) di PricewaterhouseCooper (PwC)

Filed dina tugas by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Daptar Ayeuna pikeun Ékonom Junior (Internal Firm Service) 2021: PricewaterhouseCooper ngarékrut pikeun Ékonom Junior. Calon idéal kedah gaduh minimal Gelar Sarjana dina basa Inggris, Matematika, Élmu Sosial atanapi disiplin Ékonomi.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper pikeun Manajer Sistem Émbaran Grup 2021

PwC firma ngabantosan organisasi sareng individu nyiptakeun nilai anu aranjeunna milari. Kami mangrupikeun jaringan firma di 158 nagara kalayan langkung ti 180,000 jalma anu komitmen pikeun nganteurkeun kualitas dina Jaminan, Pajak sareng jasa Naséhat

Kami néangan hiji pingpinan pikeun ngawaskeun papacangan anu ngamungkinkeun para palanggan kami sadar kana kaunggulan kalapa tina operasina.

Bidang fokus khusus kalebet optimasi Operasi, Desain modél operasi, Analisis prosés sareng desain, Optimisasi ranté pasokan, Manajemén biaya, Analisis Keuangan, Pangembangan Hubungan Palanggan (CRM) pamekaran strategi & Project / Program Management.

Kami nuju damel pikeun ngeusian posisi di handap:

Judul Pakasaban: Junior Economist (Internal Firm Service)

Nomer Rujukan: 125-NIG00104
location: Lagos
Jurusan: Jasa Teguh Internal

Kalungguhan & Tanggung jawab

  • Ngalaksanakeun panilitian kualitatif sareng kuantitatif dina bimbingan Ékonom, nyayogikeun input panalungtikan sareng analisis data pikeun Bulletin Ékonomi PwC Nigeria sareng publikasi Pamikiran Panginten sanés
  • Pantau mekarkeun tren Global sareng Doméstik dina sagala rupa industri, antisipasi parobahan kaayaan bisnis sareng kauangan ogé hubungan paripolah anu mendasar ngagunakeun téknik modél
  • Aplikasi alat téknis: analisis pasar, modél bisnis, stratégi, penilaian kawijakan sareng modél ékonomi dina ngembangkeun solusi klien
  • Ngerjakeun sababaraha padamelan nangtang dina jaringan PwC dina dasar proyék
  • Komunikasi sareng terlibat sareng palanggan kana tren ékonomi sareng industri anu muncul dumasar kana kaluaran analisis urang
  • Ngajaga publikasi Kapemimpinan Panginten sareng basis data Makro; mastikeun aksés pikeun jaringan PwC Nigeria anu langkung ageung
  • Gawe sareng grup bisnis sanés pikeun nganteurkeun presentasi klien sareng pamundut inpormasi, ngawakilan tim dina rapat, nganteurkeun kamampuan PWC ka klien

syarat

  • Pendidikan: Gelar Ékonomi / Keuangan / Matematika
  • Syarat kelas: 2: 1 sareng saluhureuna
  • Pangalaman Henteu langkung ti 2 taun pangalaman salaku ékonom panilitian atanapi analis

Kaahlian diperlukeun:

  • Pangalaman damel anu relevan, katerampilan analitik anu kuat dina bidang analisis makro-ékonomi sareng kauangan.
  • Kapentingan dina masalah makro global sareng domestik sareng pamahaman pasar kauangan.
  • Pangabisa komunikasi antar-pribadi sareng kaparigelan presentasi, kalebet kamampuan komunikasi masalah téknis rumit dina istilah anu saderhana, sacara lisan sareng tulisan.
KLIK DI DIEU kanggo inpormasi lengkep.

Pembaruan Ngalamar Daptar pondok

Upami anjeun parantos daptar, maka anjeun bakal asup kana panto. Sareng waktosna kanggo anjeun bersinar dina tahap akhir - wawancara.

Nanging, éta tiasa mangrupikeun wawancara telepon, Skype, atanapi langsung. Sareng ieu gumantung ka dunungan. Nalika daptar pondok:

  1. Usaha pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan perusahaan.
  2. Ogé, pastikeun anjeun gaduh visi anu jelas. Coba terang naha anjeun hoyong posisi khusus. Sareng kumaha anjeun bakal pas. Ogé, ngalangkungan aplikasi anjeun.
  3. Salaku tambahan, janten interaktif. Éta wawancara, sanés interogasi. Aya langkung seueur kanggo anjeun tibatan resume anjeun.
  4. Praktékna jauh pisan. Janten, nyandak wawancara bohongan sareng réréncangan anjeun atanapi latihan nyarios sateuacan eunteung.
  5. Jarang, tapi kadang anjeun nampi serat wawaran langsung dumasar kana lamaran anjeun. Anjeun ngamimitian ngarencanakeun perayaan, tapi émut sababaraha poin sateuacan anjeun lebet kana mode pésta éta: Kéngingkeun dina tulisan.
  6. Ogé, tingali tawaran tertulis sacara rinci. Sareng pastikeun sadaya detil penting disebatkeun sareng naroskeun upami anjeun henteu ngartos nanaon. Sapertos profil damel, tanggal mimiti, lilana, sareng stipend, jst.
  7. Kirim serat hatur nuhun ka dunungan, sakali anjeun nampi panawaran.
  8. Ogé, tuturkeun sareng e-mail anu mastikeun tanggal mimiti anjeun sareng nyatakeun sumanget anjeun pikeun peran anyar anjeun.

Tina di luhur, penting pikeun dicatet yén kami henteu damel bareng sareng perusahaan ieu. Kami ngan ukur nyayogikeun inpormasi ieu janten ngabantosan anjeun janten padamelan impian anjeun. Sapertos kitu, nalika anjeun nerapkeun, pastikeun pikeun ngalakukeun langkung seueur panilitian ngeunaan perusahaan. SING SALAMET.

Kasalahan Pikeun Nyingkahan Nalika Ngalamar

Seueur jalma gagal dina seueur aplikasi sanés sabab éta henteu mumpuni, tapi kusabab seueur kasalahan. Janten perhatoskeun hal-hal ieu:

  1. Daptar dina waktosna, tong ngantosan tenggat waktosna.
  2. Ngalakukeun prosés aplikasi nyalira, tong ngirim saha waé pikeun ngahindarkeun kasalahan dina data anjeun
  3. Tetep diropéa ngeunaan aplikasi
  4. Pastikeun anjeun nyayogikeun sadaya syarat anu diperyogikeun
  5. Candak waktos kanggo crosscheck detil anjeun sateuacan dikintunkeun.
  6. Calon ngalamar hiji posisi padamelan, Calon anu nyobian nerapkeun sababaraha kali bakal didiskualifikasi aplikasi na
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas di Nigeria Ayeuna

Nanging, kami yakin inpormasi ieu ngeunaan PricewaterhouseCooper (PwC) Padamelan di Nigeria 2021 tiasa ngabantosan anjeun? Naha henteu dibagikeun ka babaturan anjeun di luar sana ku ngaklik tombol bagi dina halaman wéb ieu.

Anjeun tiasa ogé ngalanggan pikeun dimutahirkeun kanggo inpormasi langkung lengkep ngeunaan topik ieu.

Upami anjeun peryogi kami pikeun ngabantosan anjeun sareng inpormasi anu langkung diperbarui dina waktos anu pas ngeunaan Ngalamar Ayeuna kanggo Ékonom Junior (Internal Firm Service) Lowongan 2021.

Punten nyayogikeun kami nomer telepon anjeun sareng Alamat email dina kotak komentar di handap.

Naon anu anjeun nyandak pikeun Larapkeun Ayeuna pikeun Ékonomis Junior (Internal Firm Service) lowongan 2021? Kuring ngadesek anjeun nganggo anu sami kasempetan pikeun ngabagi inpormasi ieu ka batur anu nganggo urang FacebookTwitter, or Google+. tombol bagikeun di handap.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: