Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Rekrutmen PricewaterhouseCooper (PwC) pikeun Asistén Administrasi Lulusan 2021

Filed dina tugas by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Rekrutmen PricewaterhouseCooper (PwC) pikeun Asistén Administrasi Pascasarjana 2021: PricewaterhouseCooper ngarékrut kanggo Asistén Administratif. Calon idéal kedah ngagaduhan Gelar Sarjana Akuntansi, Keuangan, Ékonomi, Statistik, Hukum atanapi bidang anu aya hubunganana.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper (PwC) pikeun Asistén Administrasi Lulusan 2021

PwC ngabantosan organisasi sareng individu nyiptakeun nilai anu aranjeunna milari. Kami jaringan firma di 158 nagara sareng langkung ti 180,000 jalma anu komitmen pikeun nganteurkeun kualitas dina Jaminan, Pajak sareng jasa Naséhat.

PricewaterhouseCooper ngarékrut pikeun ngeusian posisi padamelan di handap ieu:

Judul Pakasaban: Asistén Administratif

Nomer Rujukan: 125-NIG00113
location: Lagos
Jenis padamelan: Permanén
Jurusan: Jasa Teguh Internal
Kalungguhan & Tanggung jawab

  • Ngajadwalkeun sareng ngatur kagiatan anu rumit sapertos rapat sareng kagiatan departemen pikeun sadaya anggota Tim Manajemén Senior.
  • Nanganan inpormasi rahasia sareng sanés rutin.
  • Dianggo sacara mandiri sareng dina hiji tim dina proyek khusus sareng non-reocurring sareng lumangsung. Kalakuan salaku manajer proyék pikeun proyék-proyék khusus, dina paménta Mitra, anu tiasa kalebet: ngarencanakeun sareng koordinasi, nyebarkeun inpormasi, sareng ngatur acara unit bisnis.
  • Nyiapkeun sareng ngarancang korespondensi umum, mémo, bagan, tabel, grafik, sareng sajabana.
  • Atur sareng prioritaskeun sajumlah ageung inpormasi sareng telepon.
  • Nyortir sareng ngadistribusikaeun surat.
  • Ngajawab telepon kanggo Mitra. Nyandak pesen sareng ngajawab sadaya patarosan anu rutin sareng sanés rutin.
  • Bantosan Mitra BU dina ngatur jadwalna.

syarat

  • Kudu ngagaduhan tingkat keterampilan interpersonal anu luhur pikeun nanganan kaayaan sénsitip sareng rahasia. Posisi teras-terasan meryogikeun katenangan, taktik sareng diplomasi.
  • Pagawean merhatikeun terus-terusan kana detil dina nyusun, ngetik sareng ngabuktoskeun matéri, netepkeun prioritas sareng pasamoan deadline. Kedah tiasa damel di lingkungan anu gancang sareng nunjukkeun kamampuan pikeun nyulap sababaraha tugas sareng tuntutan anu saling saingan.
  • Kedah ngagaduhan gelar mimiti anu saé ti Universitas / Polytechnic anu terkenal.
  • Kedah tiasa berinteraksi sareng komunikasi sareng individu dina sadaya tingkatan organisasi.
  • Kedah gaduh élmu ngeunaan rupa-rupa aplikasi parangkat lunak komputer dina ngolah kecap, spreadsheets, database sareng software presentasi (MSWord, Excel, Access, PowerPoint).

KLIK DI DIEU kanggo inpormasi lengkep.

Pembaruan Ngalamar Daptar pondok

Upami anjeun parantos daptar, maka anjeun bakal asup kana panto. Sareng waktosna kanggo anjeun bersinar dina tahap akhir - wawancara.

Nanging, éta tiasa mangrupikeun wawancara telepon, Skype, atanapi langsung. Sareng ieu gumantung ka dunungan. Nalika daptar pondok:

  1. Usaha pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan perusahaan.
  2. Ogé, pastikeun anjeun gaduh visi anu jelas. Coba terang naha anjeun hoyong posisi khusus. Sareng kumaha anjeun bakal pas. Ogé, ngalangkungan aplikasi anjeun.
  3. Salaku tambahan, janten interaktif. Éta wawancara, sanés interogasi. Aya langkung seueur kanggo anjeun tibatan resume anjeun.
  4. Praktékna jauh pisan. Janten, nyandak wawancara bohongan sareng réréncangan anjeun atanapi latihan nyarios sateuacan eunteung.
  5. Jarang, tapi kadang anjeun nampi serat wawaran langsung dumasar kana lamaran anjeun. Anjeun ngamimitian ngarencanakeun perayaan, tapi émut sababaraha poin sateuacan anjeun lebet kana mode pésta éta: Kéngingkeun dina tulisan.
  6. Ogé, tingali tawaran tertulis sacara rinci. Sareng pastikeun sadaya detil penting disebatkeun sareng naroskeun upami anjeun henteu ngartos nanaon. Sapertos profil damel, tanggal mimiti, lilana, sareng stipend, jst.
  7. Kirim serat hatur nuhun ka dunungan, sakali anjeun nampi panawaran.
  8. Ogé, tuturkeun sareng e-mail anu mastikeun tanggal mimiti anjeun sareng nyatakeun sumanget anjeun pikeun peran anyar anjeun.

Tina di luhur, penting pikeun dicatet yén kami henteu damel bareng sareng perusahaan ieu. Kami ngan ukur nyayogikeun inpormasi ieu janten ngabantosan anjeun janten padamelan impian anjeun. Sapertos kitu, nalika anjeun nerapkeun, pastikeun pikeun ngalakukeun langkung seueur panilitian ngeunaan perusahaan. SING SALAMET.

Kasalahan Pikeun Nyingkahan Nalika Ngalamar

Seueur jalma gagal dina seueur aplikasi sanés sabab éta henteu mumpuni, tapi kusabab seueur kasalahan. Janten perhatoskeun hal-hal ieu:

  1. Daptar dina waktosna, tong ngantosan tenggat waktosna.
  2. Ngalakukeun prosés aplikasi nyalira, tong ngirim saha waé pikeun ngahindarkeun kasalahan dina data anjeun
  3. Tetep diropéa ngeunaan aplikasi
  4. Pastikeun anjeun nyayogikeun sadaya syarat anu diperyogikeun
  5. Candak waktos kanggo crosscheck detil anjeun sateuacan dikintunkeun.
  6. Calon ngalamar hiji posisi padamelan, Calon anu nyobian nerapkeun sababaraha kali bakal didiskualifikasi aplikasi na
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas di Nigeria Ayeuna

Nanging, kami yakin inpormasi ieu ngeunaan PricewaterhouseCooper (PwC) Padamelan di Nigeria 2021 tiasa ngabantosan anjeun? Naha henteu dibagikeun ka babaturan anjeun di luar sana ku ngaklik tombol bagi dina halaman wéb ieu.

Anjeun tiasa ogé ngalanggan pikeun dimutahirkeun kanggo inpormasi langkung lengkep ngeunaan topik ieu.

Upami anjeun peryogi kami pikeun ngabantosan anjeun sareng inpormasi anu langkung énggal dina waktos anu pas ngeunaan PricewaterhouseCooper Recruitment for Head, Listing Business 2021.

Punten nyayogikeun kami nomer telepon anjeun sareng Alamat email dina kotak komentar di handap.

Naon anu anjeun nyandak kana PricewaterhouseCooper Recruitment for Head, Listing Business 2021? Kuring ngadesek anjeun nganggo anu sami kasempetan pikeun ngabagi inpormasi ieu ka batur anu nganggo urang FacebookTwitter, or Google+. tombol bagikeun di handap.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: