Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

17 Beasiswa Teknik sing Dibiayai paling 2021/2022 Nganyari Portal

Filed in Pembaruan Beasiswa by ing Juni 17, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

17 beasiswa teknik sing dibiayai paling: Pendidikan lan informasi sing dikatutake minangka kekuwatan. Iku apik yen kita bakal mbahas loro ing artikel iki.

Ing artikel iki, ana informasi penting babagan beasiswa teknik sing dibiayai kanthi lengkap. Dadi, yen sampeyan nggoleki beasiswa sing ditunjuk kanggo siswa teknik, waca luwih lengkap.

17 beasiswa rekayasa paling dibiayai 2021/2022 Nganyari Portal

17 Beasiswa Teknik sing Didanai Sepenuhnya

Ing ngisor iki sawetara sing paling dibiayai kanthi beasiswa teknik:

1. Program Beasiswa lan Kepemimpinan Oxford-Weidenfeld lan Hoffmann

Beasiswa iki ndhukung siswa sing pinunjul. Kajaba iku, mbantu wong-wong sing transisi lan ekonomi sing maju ing saindenging Afrika. Kajaba iku, ing saindenging Asia lan Amerika Selatan. Iki kanggo nggayuh gelar sarjana ing Universitas Oxford. Uga, dikelola dening Weidenfeld-Hoffmann Trust.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Oxford, Inggris.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Iki fokus ing kursus teknik ing Pertanian, perawatan kesehatan, lingkungan, lan manajemen banyu. Uga, babagan ekonomi, kabijakan publik lan manca negara.

Jumlah Anugrah

Nganti 20.

Target Group

Target siswa saka transisi lan ekonomi berkembang ing saindenging Afrika. Uga, liwat Asia lan Amerika Selatan.

Nilai Beasiswa

The beasiswa isine 100% biaya Universitas. Kajaba iku, kalebu biaya kuliah lan hibah kanggo biaya urip. Iki paling ora £ 14,777. Kajaba iku, dianugerahi penghargaan kanggo jangka panjang tanggung jawab sampeyan kanggo kursus sing wis disarujuki. Iki minangka salah sawijining 17 dana sing paling dibiayai kanthi paling akeh beasiswa teknik

nduweni hak

Dadi layak:

  • Sampeyan kudu biasane manggon ing salah sawijining negara sing nduweni hak.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu niat bali menyang negara sing dipanggoni biasa. Yen wis rampung kursus sampeyan.

Tulung dicathet iki. Pelamar sing sukses kudu nduwe minat kanggo ngawula komunitas global. Lan iki liwat lapangan kerja sing dipilih. Kajaba iku, dheweke kudu bisa nduwe hubungan antarane subyek sing sinau lan target karir jangka sing luwih dawa.
Mangkono, nerangake kepiye carane ndeleng karya profesionale nyumbang kanggo ningkatake urip masarakat. Uga, iki ing negara asale. Utawa ing tingkat regional utawa internasional sing luwih akeh.
Sampeyan bisa ngunjungi situs web Beasiswa resmi kene

2. Heinrich Böll Stiftung: Yayasan Politik Ijo

iki beasiswa kanggo lulusan lan mahasiswa doktoral saka njaba Jerman. Tenggat wektu aplikasi yaiku 1 Maret. Elinga: Mung aplikasi online sing ditampa.
Uga, portal aplikasi bakal dibukak udakara 6 minggu sadurunge tenggat wektu aplikasi. Lan, iki minangka salah sawijining 17 teknik sing dibiayai paling apik Beasiswa.
Nanging, pelamar internasional kudu mbuktekake keahliane ing basa Jerman. Uga dibutuhake ilmu basa Jerman sing apik utawa apik banget. Lan paling ora B2 Level utawa DSH2.

Link Aplikasi

kontak

Studienwerk der Heinrich-Böll-Stiftung
Fon: +49 - 30 - 28 534 - 400
jam kantor: Mo, Tu, Thu, Fr 10-13 Uhr
E-Mail: [email dilindhungi]

Proses aplikasi

Elinga: Mung aplikasi online sing ditampa.
1. Ngumpulake informasi babagan proses aplikasi lan dokumen sing dijaluk.
2. Uga, ndaftar ing portal aplikasi online.
3. Salajengipun, nyedhiyani informasi sing dijaluk ing Portal Aplikasi Online.
4. Kajaba iku, sawise ngunggah kabeh dokumen, kirim aplikasi sampeyan. Iki kudu sadurunge pungkasan tenggat wektu aplikasi.

3. Beasiswa Riset Global Edinburgh 

Universitas Edinburgh nawakake 30 beasiswa. Uga, iki kanggo Program Penelitian PhD ing bidang studi apa wae. Nanging, dheweke kudu ditawakake Universitas kanggo sesi akademik 2020-2021.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Edinburgh, Inggris.

Tingkat / Bidhang Studi

Ph.D. Program ing bidang studi apa wae sing ditawakake ing Universitas.

Jumlah Anugrah

30.

Target Group

Siswa internasional.

Nilai Beasiswa

saben beasiswa nyakup bedane biaya kuliah kanggo a UK/EU siswa lulusan. Uga, lan sing dikenani biaya kanggo mahasiswa pascasarjana ing luar negeri. Nanging, penghargaan kasebut ora kalebu biaya pangopènan.
Uga, tundhuk karo kemajuan sing memuaskan, penghargaan kasebut bisa digunakake nganti telung taun.

nduweni hak

Penghargaan kasebut mbukak kanggo warga negara luar negeri sing miwiti Ph.D. ing bidang studi apa wae ing 2020-2021. Nanging:

  • Pelamar kudu mbayar biaya kuliah. Iki miturut tarif sing ditrapake kanggo siswa ing luar negeri. Lan mesthine kudu diakoni kanthi lengkap Ph.D. program riset panelitian.
  • Kajaba iku, pelamar kudu duwe kaluwihan akademik lan potensial riset sing luar biasa. Nanging, calon sing duwe gelar sarjana kelas loro ngormati gelar Sarjana (utawa sing padha karo luar negeri) bisa dianggep. Dadi, supaya kompetitif, sampeyan kudu duwe gelar Sarjana kelas siji. Lan iki kudu ditambah karo gelar Master sing apik.
  • Salajengipun, faktor liyane kayata status finansial, kabangsaan, lan bidang studi sing diusulake ora dianggep.

Instructions aplikasi

Pelamar sing nduweni hak kudu ngrampungake aplikasi beasiswa online kanthi 23:59 GMT 17 Februari 2021.
Uga penting ngunjungi situs web resmi. Iki kanggo ngakses formulir aplikasi. Uga, lan kanggo informasi lengkap babagan cara ndhaptar iki beasiswa. Kajaba iku, kanggo ngakses formulir aplikasi online.

deadline

17 Februari 2021 (taunan). Uga, kursus diwiwiti September 2021.

situs

Situs web beasiswa resmi:  http://www.ed.ac.uk/schools-departments/student-funding/postgraduate/international/global/research

17 Beasiswa Teknik sing Didanai Sepenuhnya

4. Beasiswa Pembangunan Internasional UEA kanggo Siswa Internasional

Iki minangka salah sawijining 17 beasiswa teknik sing paling dibiayai paling. Uga, iki minangka beasiswa ragad lengkap kanggo siswa internasional kanggo kursus Gelar Magister sing ditawakake Sekolah Pengembangan Internasional.

Organisasi Tuan Rumah

Sekolah Pengembangan Internasional, Universitas Anglia Wétan ing Inggris.

Target Group

Siswa internasional.

Kriteria Kelayakan

Beasiswa dianugerahi adhedhasar keunggulan akademik. Tuladha: Gelar kelas siji. Lan pernyataan pribadine. Kajaba iku, para pelamar mesthine bisa memenuhi syarat basa Inggris Sekolah. Lan ditawani lan ditampa papan ing kursus kasebut kanthi tenggat wektu.

Instructions aplikasi

Kabeh calon sing wis ditawakake Sekolah kanthi otomatis dipilih dadi nominasi. Tenggat wektu kanggo aplikasi yaiku 28 Februari 2021.

situs

Situs web beasiswa resmi: https://www.uea.ac.uk/study-with-us-restructured/postgraduate/scholarships/social-sciences/international-development/full-fees-scholarship/

deadline

28 Feb 2021 (taunan). Uga, kursus diwiwiti September 2021.

5. Beasiswa Internasional Universitas Sussex Kanselir

Beasiswa kasebut kasedhiya ing mayoritas Sekolah Sussex. Uga, lan dianugerahi adhedhasar kinerja akademik. Lan potensial kanggo siswa internasional non-UE sing wis nglamar lan ditawani papan kanggo gelar Pascasarjana sing diwulang ing Universitas Sussex sing layak.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Sussex, Inggris.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Beasiswa kasebut kalebu program Master full-time sing ditawakake ing Universitas Sussex Schools.

Target Group

Siswa Internasional Non-UK / EU.

Nilai Beasiswa

Beasiswa kasebut 50% saka biaya kuliah siswa internasional. Uga, beasiswa ditawakake sajrone taun akademik.

nduweni hak

Kanggo layak kanggo beasiswa iki:
1. Sampeyan kudu diklasifikasikake ing luar negeri kanggo biaya.
2. Uga, kudu nampa papan kanggo Master sing memenuhi syarat. Miwiti ing Universitas Sussex ing wulan September 2020.
3. Kajaba iku, kudu nduweni biji sing apik banget. Utawa, kelas siji UK utawa sing padha karo.
4. Salajengipun, kedah nggadhahi tujuan ingkang jelas lan spesifik. Kanthi link sing ditemtokake menyang kursus sampeyan.

Instructions aplikasi

Kanggo dipertimbangkan kanggo Beasiswa Internasional Kanselir, elinga iki. Sampeyan kudu wis nampa lan nampa tawaran papan ing Master sing layak ing Sussex. Uga, kanggo ndhaptar, sampeyan kudu ngrampungake formulir aplikasi online. Tenggat wektu yaiku 1 Mei 2020 23:59 GMT.

situs

Situs web beasiswa resmi: Klik kene

deadline

1 Mei 2021 (taunan). Uga, Kursus diwiwiti September 2021.

6. Beasiswa Keunggulan Amsterdam (AES)

Beasiswa kasebut kanggo siswa sing duwe talenta sing luar biasa. Kajaba iku, kanggo sing saka njaba Eropa. Tujuane kanggo nggayuh Program Master sing layak sing ditawakake ing Universitas Amsterdam.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Amsterdam ing Walanda.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Program Masters English-Taught Layak sing ana ing fakultas iki:

  • Pengembangan lan Pendidikan Anak.
  • Uga, Komunikasi.
  • Salajengipun, Ekonomi lan Bisnis.
  • Uga, Humaniora.
  • Kajaba iku, Hukum.
  • Uga, Psikologi.
  • Salajengipun, Ilmu.
  • Uga, Ilmu Sosial.

Target Group

Siswa Internasional Non-EU / EEA.

Nilai Beasiswa

AES minangka beasiswa lengkap € 25,000. Kajaba iku, kalebu biaya kuliah lan biaya urip. Lan iki kanggo siji taun akademik. Kanthi kemungkinan extension kanggo taun kapindho kanggo program Master rong taun.

nduweni hak

Siswa non-UE saka disiplin sing lulus ing 10% kelas kasebut bisa ditrapake. Uga, pilihan kasebut adhedhasar keunggulan akademik. Ambisi lan relevansi program Master sing dipilih karo karir calon siswa.

Instructions aplikasi

Aplikasi digawe liwat Kantor Penerimaan Sekolah Pascasarjana. Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake syarat eligibility tartamtu, kriteria pilihan, lan instruksi aplikasi ing situs web Sekolah Pascasarjana.
Kajaba iku, tenggat wektu kanggo AES beda-beda. Beda saben Sekolah Pascasarjana. Nanging tanggal 15 Januari 2021 utawa 1 Februari 2021.

situs

Situs web beasiswa resmi: http://www.uva.nl/en/education/master-s/scholarships–tuition/scholarships-and-loans/amsterdam-excellence-scholarship/amsterdam-excellence-scholarship.html

deadline

15 Jan / 1 Februari 2021 (taunan). Uga, kursus diwiwiti September 2021.

7. Beasiswa Universitas Twente (UTS)

Uga, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Beasiswa kasebut kanggo siswa sing apik banget saka negara EU / EEA lan non-EU / EEA. Uga kanggo sing ndhaptar program lulusan (MSc) ing Universitas Twente.

Kajaba iku, rong beasiswa bisa dianugerahi panampa UTS. Lan Beasiswa Kipaji kasebut. Uga, lan Beasiswa Profesor de Winter. Lan, beasiswa kasebut duwe syarat tambahan.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Twente, Walanda

Target Group

Siswa internasional saka EU / EEA. Lan negara non-EU / EEA

Nilai Beasiswa

Nilai beasiswa kalebu € 3,000 - € 25,000. Iki kanggo setaun. Nanging, ing program pasinaon rong taun, siswa bisa nampa UTS tambahan kanthi jumlah sing padha karo taun pisanan nalika memenuhi persyaratan proses kanggo UTS.

nduweni hak

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo UTS, cathet:

  • Aplikasi kanggo beasiswa UT minangka prosedural. Kajaba iku, kapisah saka aplikasi kanggo entri kursus ing Universitas Twente. Kajaba iku, tanpa preduli dana, sampeyan kudu luwih dhisik njaluk surat diakoni.
  • Sampeyan uga kudu (kasedhiya) ngakoni salah sawijining program UT Master sing kualifikasi wiwit taun ajaran 2020/2021 (September). Elinga: Sawise rampung aplikasi, butuh wektu nganti 8 minggu sadurunge nampa asil.
  • Sampeyan uga kudu duwe nomer siswa.
  • Kajaba iku, sampeyan ora kudu lulus saka program lulusan UT.
  • Sampeyan uga kudu netepi syarat-syarat kanggo entuk visa mlebu ing Walanda. Nanging, iku yen ditrapake.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu netepi syarat tes basa Inggris umum IELTS Akademik 6.5. Utawa TOEFL iBT saka 90. Lan tambahan 6.0 (TOEFL iBT 20) ing subscore keterampilan ngomong
  • Sampeyan uga ora layak kanggo utang sinau Walanda.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu dadi mahasiswa sing apik banget. Biasane iki tegese sampeyan kalebu 5 utawa 10 persen kelas paling apik ing kelas sampeyan.

Instructions aplikasi

Kabeh aplikasi mbukak tanggal 1 Februari 2021 kanggo Babak 2. Uga, kanggo ndhaptar beasiswa iki, sampeyan wis kudu (ketampa) ngakoni salah sawijining program Master sing kualifikasi. Salajengipun, aplikasi rampung kanthi online.
Tenggat wektu kanggo aplikasi Round 1 yaiku 1 Februari 2021. Nalika tenggat wektu kanggo aplikasi Round 2 tanggal 1 Mei 2021.

situs

Situs web beasiswa resmi:  https://www.utwente.nl/en/education/scholarship-finder/university-of-twente-scholarship/
deadline
1 Februari / 1 Mei 2021 (taunan). Uga, kursus diwiwiti September 2021.

8. Scholarship Holland kanggo Non-EEA International Students

Kajaba iku, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Beasiswa iki dibiayai dening Menteri Pendidikan, Budaya, lan Ilmu Walanda. Kajaba iku, kanggo siswa internasional saka njaba Wilayah Ekonomi Eropa (EEA).
Iki kanggo sing pengin nggawe sarjana utawa master ing salah sawijining universitas riset Walanda lan universitas ilmu terapan ing Holland.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Beasiswa iki kalebu Program Sarjana utawa Master ing bidang studi sing layak ditawakake institusi sing melu.

Target Group

Siswa internasional saka njaba EEA.

Nilai Beasiswa

Beasiswa kasebut udakara € 5,000. Uga, cathet manawa iki dudu beasiswa kuliah lengkap. Dadi, hibah kasebut diwenehake sajrone setaun. Lan mung bisa ditampa sapisan.

nduweni hak

Kanggo nduweni hak, waca iki:
• Kewarganegaraan kudu non-EEA.
• Uga, sampeyan kudu ndhaptar sarjana utawa master full-time. Lan iki minangka salah sawijining institusi pendidikan tinggi Walanda sing melu.
• Kajaba iku, sampeyan kudu nyukupi syarat tartamtu saka institusi sing sampeyan pilih. Sampeyan uga bisa nemokake ing situs web institusi kasebut.
• Kajaba iku, sampeyan ora kudu sinau ing institusi pendhidhikan ing Walanda.

Instructions aplikasi

Sampeyan kudu ndhaptar Beasiswa Holland langsung menyang institusi sing dipilih. Uga, tenggat wektu aplikasi yaiku tanggal 1 Februari 2020 utawa 1 Mei 2020.

situs

Situs web beasiswa resmi:  http://www.studyinholland.nl/scholarships/holland-scholarship
deadline
1 Februari / 1 Mei 2021 (taunan). Uga, kursus diwiwiti ing 2021.

9. Beasiswa Heinrich Boll ing Jerman kanggo Siswa Internasional

Uga, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Beasiswa kasebut kanggo siswa internasional. Sing entuk kualifikasi mlebu universitas saka sekolah ing njaba Jerman. Lan sing pengin sinau Master utawa Ph.D. Gelar ing Jerman.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Negeri utawa negara sing diakoni ing Jerman.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Beasiswa kasebut kanggo Gelar Master. Utawa Ph.D. Gelar kanggo kabeh subjek sing ditawakake ing universitas negeri utawa negara sing diakoni ing Jerman. Uga, kanggo siswa UE. Uga kursus Gelar Master ing negara utawa universitas sing diakoni negara ing Jerman. Lan, ing Swiss, lan negara anggota Uni Eropa liyane bisa uga.

Target Group

Klompok target yaiku siswa internasional. UE lan non-EU, sing ora duwe pendhidhikan ing Jerman.

Nilai Beasiswa

  • Kanggo Studi Master

Siswa non-UE: € 850 saben wulan. Lan ditambah macem-macem tunjangan individu. Kajaba iku, biaya sekolah uga kalebu ing Jerman.
Siswa UE: Jumlah beda-beda. Dadi, maksimal € 649. Kajaba iku, plus dhuwit buku 300 € saben wulan. Nanging, biaya kuliah ora bisa ditindakake ing Jerman. Nanging bisa nganti winates ing negara liya.
Salajengipun, beasiswa kasebut dianugerahi kanggo periode sinau reguler. Nanging, bisa uga ditambahi siji semester.

  • Ph.D. Pasinaon

Siswa non-UE: € 1,200 saben wulan. Ditambah € 100 sangu mobilitas saben wulan. Uga ditambah macem-macem tunjangan individu. Nanging, biaya kuliah ora bisa ditindakake.
Siswa UE: € 1350 saben wulan. Ditambah € 100 saben wulan tunjangan biaya riset. Kajaba iku, biaya kuliah uga ora bisa ditindakake ing Jerman. Nanging bisa nganti winates ing negara liya.
Kajaba iku, beasiswa dianugerahi rong taun minangka aturan. Nanging, bisa uga ditambah kaping pindho nganti setengah taun.

nduweni hak

Siswa Master Internasional sing entuk kualifikasi mlebu universitas ing njaba Jerman:
• Bisa uga dilamar sadurunge miwiti program Master. Utawa kapan wae nganti pungkasan semester pertama program Master.
• Uga, bukti kualifikasi profesional pertama kudu diwenehake.
Siswa Doktor Internasional sing entuk kualifikasi mlebu universitas ing njaba Jerman:

  • Pelamar kudu ditampa minangka mahasiswa doktoral dening universitas negara utawa negara sing diakoni negara ing Jerman. Uga, bukti mlebu, minangka aturan ing Jerman, kudu disertakan karo aplikasi kasebut.
  • Salajengipun, ing tanggal lamaran, kerja pambuka kudu rampung. Lan jadwal sing bener kanggo ngrampungake kudu diajukake.
  • Uga, subyek PhD sing ana hubungane karo titik fokus kegiatan Yayasan bakal diwenehi prioritas.

Instructions aplikasi

Kanggo rincian babagan syarat lan prosedur aplikasi, waca sheet informasi A 1-1  or A 2-1. Warta aplikasi online ditutup 1 Maret ing pungkasan.

situs

Situs web beasiswa resmi:  https://www.boell.de/en/foundation/application

deadline

1 Maret (taunan). Kajaba iku, kursus sabanjure diwiwiti ing taun 2021.

10. Beasiswa DAAD ing Jerman kanggo Kursus Pascasarjana Berkait Pembangunan

Beasiswa kasebut kanggo lulusan asing. Lan sing saka negara-negara pembangunan lan industri anyar. Kajaba iku, kabeh disiplin disiplin. Lan kanthi pengalaman profesional paling ora rong taun.
Kajaba iku, dheweke nawakake kesempatan kanggo njupuk gelar pascasarjana utawa gelar Master. Iki ana ing universitas Jerman utawa negara sing diakoni negara. Lan ing kasus sing luar biasa kanggo njupuk gelar doktor. Uga, kanggo entuk kualifikasi universitas (Master / PhD) ing Jerman.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Jerman sing nyedhiyakake kursus pascasarjana sing gegandhengan karo pengembangan

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Dheweke kalebu Master utawa Ph.D. kursus ing Ilmu Ekonomi / Administrasi Bisnis / Ekonomi Politik. Uga, Kerja Sama Pengembangan. Lan Teknik lan Ilmu sing Gegandhengan.
Kajaba iku, Matematika, Perencanaan Daerah lan Urban. Lan Ilmu Pertanian lan Alas. Salajengipun, Ilmu Alam lan Lingkungan. Kajaba iku, Obat lan Kesehatan Umum. Ilmu Sosial, Pendidikan lan Studi Hukum lan Media.

Target Group

Profesional enom saka negara berkembang.

Nilai Beasiswa

Beasiswa kasebut kalebu pembayaran saben wulan 850 euro. Lan iki kanggo lulusan. Utawa 1,200 euro kanggo calon doktor. Uga, pambayaran kanggo asuransi kesehatan, kacilakan, lan tanggung jawab pribadi dijamin. Lan sangu plancongan. Kajaba biaya kasebut ditanggung dening negara asal utawa sumber pendanaan liyane.
Durasi beasiswa yaiku 12 nganti 24 wulan. Nanging, iki gumantung karo institusi tartamtu kanggo Master lan 36 wulan kanggo Ph.D.

nduweni hak

Kanggo nduweni hak, waca:

  • Bisa digunakake kanggo panguwasa umum. Utawa perusahaan negara utawa swasta ing negara berkembang. Lan, kaya ngono, melu ngrancang lan nglakokake arahan. Uga, lan proyek kanthi negesake kabijakan pangembangan sing ana gandhengane karo area teknologi, ekonomi, utawa sosial.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu duwe gelar Sarjana ing subyek sing gegandhengan.
  • Uga, kudu ngrampungake gelar akademik. Iki karo asil sing luwih saka rata-rata. Lan paling ora, paling ora rong taun pengalaman profesional sing gegandhengan sawise gelar pertama.
  • Salajengipun, gelar akademik biasane umume ora luwih saka enem taun.
  • Kanggo kursus sinau ing Jerman: Beasiswa kalebu kursus basa Jerman 6 wulan. Lan sukses lulus ujian basa DSH 2 utawa TestDaF 4 sadurunge kursus sinau diwiwiti. Dadi, level minimal basa Jerman B1 nalika aplikasi dadi sarat. Uga, kudu dibuktekake kanthi menehi sertifikat.
  • Kanggo kursus ing Inggris: Sertifikat IELTS (Band 6) utawa TOEFL (skor minimal: 550 adhedhasar kertas, 213 adhedhasar komputer, 80 adhedhasar internet)

Instructions aplikasi

Aplikasi kudu digawe langsung menyang kursus kasebut. Uga, waca situs web kursus kanggo prosedur aplikasi.

situs

Situs web beasiswa resmi: https://www2.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/?status=3&origin=190&subjectGrps=F&daad=&intention=&q=&page=1&detail=50076777

deadline

Aug-Okt 2020 (tahunan). Kajaba iku, kursus sabanjure diwiwiti AY 2021/2022.

11. Program Pengetahuan Oranye ing Walanda

Uga, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Tujuane kanggo ningkatake pangembangan kapasitas. Uga, ilmu lan kualitas kalorone wong kasebut. Uga organisasi ing bidang pendhidhikan sing luwih dhuwur lan kejuruan. Lan ing lapangan liyane sing ana gandhengane karo tema prioritas ing negara program.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Walanda sing nawakake program / kursus sing nduweni kualifikasi OKP.

Tingkat / Bidang (s) sinau

Beasiswa kasedhiya kanggo pilihan kursus cekak. Lan program master.

Nilai / Gawan Beasiswa

Beasiswa OKP dimaksudake kanggo nambah gaji sing kudu terus ditampa sajrone periode beasiswa. Kajaba iku, iku menehi kontribusi kanggo biaya urip sampeyan. Lan biaya kayata biaya kuliah lan visa. Uga, lelungan, asuransi, lsp.
Kajaba iku, sampeyan kudu nutupi bedane antarane jumlah beasiswa OKP lan biaya nyata dhewe.

nduweni hak

Sampeyan bakal nemokake kriteria eligibility ing iki link.

Instructions aplikasi

Sampeyan kudu ndhaptar langsung karo institusi pendidikan tinggi Walanda sing dipilih. Uga, hubungi institusi pendidikan tinggi Walanda. Nawakake kursus sing nduweni kualifikasi OKP sing sampeyan pilih kanggo prosedur aplikasi.
Uga, institusi Walanda bisa menehi informasi luwih lengkap. Iki ana ing macem-macem langkah sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut. Lan prosedur pilihan, uga kriteria eligibility.
Babak aplikasi calon 3 kanggo beasiswa individu yaiku 5 Februari-24 Maret: Kabeh program cendhak lan program master. Uga, 13 Mei-30 Juni: Kabeh kursus cekak lan program master kanthi durasi 12 wulan. 2 September-13 Oktober: Mung kursus cekak.
Penting maca Informasi OKP kanggo pelamar.

situs

Situs web beasiswa resmi: https://www.studyinholland.nl/study/scholarships/highlighted-scholarships/orange-knowledge-programme

deadline

24 Mar / 30 Juni / 13 Oktober Uga, kursus diwiwiti taun 2021/2022.

17 Beasiswa Teknik sing Didanai Sepenuhnya

12. Beasiswa Siswa Internasional Westminster Beasiswa Lengkap

Uga, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Kajaba iku, beasiswa kasebut ditujukan kanggo siswa saka negara berkembang. Sing pengin sinau gelar Master full-time ing Universitas.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas Westminster, Inggris.

Tingkat / Bidhang Studi

Sembarang Program Master full-time sing ditawakake ing University of Westminster kajaba MBA.

Nilai Beasiswa

Nyakup biaya mbayar biaya kuliah. Uga, kanthi akomodasi. Lan biaya urip lan penerbangan menyang lan saka London.

nduweni hak

Dadi layak:

  • Sampeyan kudu dadi mahasiswa internasional saka negara berkembang.
  • Sampeyan uga kudu duwe tawaran kanggo gelar Master full-time ing Universitas Westminster.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu duwe gelar Kehormatan Kelas Pertama.
  • Uga, kudu ana kebutuhan finansial lan potensial pangembangan.

situs web:
Kunjungi Situs web Beasiswa resmi kanggo rincian aplikasi: https://www.westminster.ac.uk/study/fees-and-funding/scholarships/westminster-international-postgraduate-full-scholarship

deadline

29 Mei 2020 (taunan). Uga, kursus sabanjure diwiwiti September 2020.

13. Beasiswa Pemerintah Jepang kanggo Siswa Sarjana Internasional

Kajaba iku, iki minangka salah siji saka 17 beasiswa teknik sing dibiayai paling. Menteri Pendidikan, Budaya, Olahraga, Ilmu Pengetahuan, lan Teknologi (MEXT) nawakake beasiswa kanggo siswa internasional. Sing pengin sinau ing universitas Jepang minangka mahasiswa sarjana ing Program Beasiswa Pemerintah Jepang (MEXT) kanggo taun 2020.

Organisasi Tuan Rumah

Universitas ing Jepang.

Target Group

Nasional negara sing duwe hubungan diplomatik karo pamrentah Jepang.
Keuntungan / Durasi Beasiswa:
Beasiswa kasebut kalebu kuliah lan biaya liyane. Kajaba iku, kalebu dhuwit sangu 117,000 yen saben wulan. Kajaba iku, dhuwit saben wulan 2,000 utawa 3,000 yen bisa diwenehake kanggo sing nindakake panelitian utawa riset ing wilayah sing ditemtokake khusus. Uga, biaya plancongan menyang lan saka Jepang.

deadline 

Periode beasiswa bakal suwene limang taun. Iki wiwit wulan April 2020 nganti Maret 2025. Uga kalebu pendhidhikan persiapan setaun ing basa Jepang. Lan subjek liyane sing bakal diwenehake nalika teka ing Jepang.

situs

Njaluk informasi luwih lengkap kene: https://www.jasso.go.jp/en/study_j/scholarships/__icsFiles/afieldfile/2019/04/17/scholarships_2019_e.pdf

14. Penghargaan Lulusan Internasional Singapura

SINGA minangka penghargaan sing diwenehake kanggo siswa internasional. Kajaba iku, kanggo sing duwe gelar sarjana akademik lan / utawa asil master. Kajaba iku, kanggo sing duwe minat sing kuat. Iki minangka riset sing nyebabake gelar doktor (Ph.D.) ing Ilmu lan Teknik ing Universitas Singapura.

Field of Study

Ph.D. Program Ilmu Biomedis lan Ilmu Fisik lan Teknik.

Jumlah Anugrah

Udakara 240 saben taun.

Target Group

Siswa internasional.

Nilai Beasiswa

Penghargaan kasebut nyedhiyakake dhukungan finansial nganti 4 taun Ph.D. pasinaon. Uga kalebu biaya kuliah. Lan stipend saben wulan, tunjangan penyelesaian, lan hibah pesawat.

nduweni hak

  • Iki mbukak kanggo kabeh siswa internasional.
  • Sampeyan uga kudu lulus kanthi semangat kanggo riset. Lan kudu duwe asil akademik sing apik banget
  • Kajaba iku, sampeyan kudu duwe katrampilan sing apik ing basa Inggris sing ditulis lan lisan.
  • Kajaba iku, sampeyan kudu duwe laporan apik saka wasit akademik.

Instruksi aplikasi:
Aplikasi rampung kanthi online.

situs

Njaluk informasi luwih lengkap kene: https://www.a-star.edu.sg/Scholarships/For-Graduate-Studies/Singapore-International-Graduate-Award-SINGA

deadline

1 Juni 2020 (taunan). Kajaba iku, kursus sabanjure diwiwiti Jan 2021.

15. Program Beasiswa Pendidikan Tinggi Internasional Taiwan

Beasiswa iki nduweni tujuan kanggo mbantu mitra negara berkembang. Iki kanggo nggayuh pembangunan berkelanjutan liwat pendhidhikan. Uga nyedhiyakake beasiswa kanggo pendidikan sing luwih dhuwur. Lan wis ngembangake sarjana, lulusan, lan Ph.D. program Iki kerja sama karo universitas mitra terkenal ing Taiwan.

Tingkat / Bidhang (s) saka Studi

Iki kalebu sarjana, Pascasarjana, lan Ph.D. program Kajaba iku, kalebu babagan sing gegandhengan karo Ilmu lan Teknologi. Kajaba iku, Teknik, Kesehatan Masyarakat, lan Kedokteran. Lan Pangembangan Pertanian Berkelanjutan. Salajengipun kaliyan Ilmu Humaniora lan Sosial. Uga, Pangembangan Sektor Swasta.

situs

Dolan maring situs web kanggo katrangan lengkap:  http://www.icdf.org.tw/ct.asp?xItem=12505&CtNode=30316&mp=2

deadline

15 Maret 2020 (taunan). Uga, kursus diwiwiti September 2020.

16. Beasiswa Prestasi Dagang ing Universitas Melbourne.

Program iki kanggo menehi hadiah kanggo siswa sing wis entuk prestasi tinggi wiwit Sarjana Perdagangan, Paket Gelar Lulusan Dokter / Juris utawa Gelar Lulusan Dagang / Teknik.

Gambaran Ringkas

  • Universitas utawa Organisasi: Universitas Melbourne
  • Departemen: NA
  • Tingkat Kursus: Sarjana
  • Award: Nganti $ 26,500
  • Mode Akses: Nyambung
  • Jumlah Anugrah: 40
  • Kabangsan: Domestik
  • Penghargaan kasebut bisa dijupuk Australia

Carane Aplikasi

Kanggo entuk penghargaan iki, pelamar kudu mlebu ing Melbourne. Kajaba iku, siswa bakal dianggep otomatis kanthi kesempatan kasebut. Salajengipun, pilihan kasebut digawe adhedhasar prestasi akademik.
Ndhaptar kanggo entuk gelar sarjana kursus sing kudu dipriksa entri syarat. Kajaba iku, kanggo mlebu, calon kudu asring golek efisiensi basa Inggris ing universitas kasebut.

Wuku

Hibah kasebut nyedhiyakake dhuwit tunjangan $ 8,000. Lan iki saben taun luwih saka 3 taun. Uga dibayar kanthi cicilan $ 4,000 ing wulan April lan September lan dana hibah regane $ 2500.

Link Aplikasi

Kanggo informasi luwih lengkap lan Aplikasi Saiki

kesimpulan

17. UQ International Ph.D. sing dibiayai Newcrest Beasiswa ing Hydrometallurgy, 2021

Program kasedhiya kanggo nganakake Ph.D. gelar ing Universitas Queensland. Uga, program pendanaan nyedhiyakake $ 28,092. Lan iki saben taun kanggo siswa domestik lan internasional kanggo taun akademik 2020-2021.
Didhisiki ing taun 1909, Universitas Queensland minangka salah sawijining universitas terkemuka ing Australia. Uga nawakake gelar doktoral, sarjana, master, doktoral, lan gelar doktoral sing luwih dhuwur. Lan peringkat minangka universitas paling misuwur kaping 48 ing saindenging jagad.

Gambaran Ringkas

  • Universitas utawa Organisasi: Universitas Queensland
  • Departemen: NA
  • Tingkat Kursus: PhD
  • Award: $ 28,092 saben taun
  • Mode Akses: Nyambung
  • Jumlah Anugrah: Ora dingerteni
  • Kabangsan: Domestik & Internasional
  • Penghargaan kasebut bisa dijupuk Australia

nduweni hak

  • Negara layak: Aplikasi ditampa saka saindenging jagad.
  • Kursus utawa subjek sing bisa ditrima: Beasiswa dianugerahi bidang bidang Teknik lan Komputasi.
  • Kritéria Ditampa: Kanggo layak, pelamar kudu memenuhi kriteria ing ngisor iki:
  • Uga, gelar sarjana paling ora ngurmati kelas IIA utawa sing padha karo universitas sing disetujoni, sing kalebu komponen riset sing relevan; utawa
  • Gelar master riset; utawa
  • Uga, gelar master kursus lan IPK (rata-rata titik rata-rata) padha karo 5.65 ing skala UQ 7-point, sing kalebu komponen riset sing relevan; utawa
  • Gelar pascasarjana paling ora setara karo setaun full-time kanthi IPK umume (rata-rata titik rata-rata) padha karo 5.0 ing skala UQ 7-point, bebarengan karo pengalaman riset sing padha karo pakurmatan IIA bakal dipertimbangkan kanggo Ph.D. entri kanthi kasus miturut kasus; utawa
  • Gelar sarjana plus paling ora rong taun pengalaman riset relevan sing didokumentasikake, kalebu publikasi riset.

Maca uga:

Carane Aplikasi

  • Cara Aplikasi: Kanggo dipertimbangkan kanggo aplikasi iki, pelamar kudu mlebu ing Ph.D. dening program Riset ing universitas. Sawise iku, kabeh calon kudu ngirim email dokumen ing ngisor iki menyang Profesor Associate James Vaughan ([email dilindhungi]).
  • Ndhukung Dokumen: Pelamar kudu ngirim surat sampul, CV, lan transkrip akademik kanthi lamarane.
  • Syarat Pendaftaran: Kanggo ndhaptar kesempatan kasebut, para pelamar kudu memenuhi syarat mlebu akademik kanggo gelar sing luwih dhuwur kanthi riset.
  • Requirement Language:  Pelamar saka sanjabane negara asring kudu memenuhi syarat basa Inggris tartamtu supaya bisa sinau ing universitas.

Wuku

Beasiswa kasebut nawakake $ 28,092 saben taun tanpa pajak, diindeks saben taun kanggo sesi akademik 2020-2021.
aplikasi Saiki

aplikasi Deadline

Maret 31, 2021.
Ing ndhuwur kalebu sawetara teknik 17 sing paling dibiayai kanthi dana Beasiswa. Tututi tautan sing diwenehake ing ndhuwur lan aplikasi. Muga-muga sukses.
Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: