Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Portal Aplikasi Beasiswa Target collegesasiswas.org 2021 Nganyari

Filed in Pembaruan Beasiswa by ing Juni 17, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Aplikasi Beasiswa Target: Perusahaan Target nyedhiyakake sawetara beasiswa lan menehi kesempatan kanggo siswa. Nanging, siswa kudu memenuhi kriteria eligibility. Kajaba iku, beasiswa Target mitra karo organisasi liyane kanggo nggawe hadiah finansial tambahan.

Portal Aplikasi Beasiswa Target collegesasiswas.org 2020 Nganyari.

Dadi, siswa bisa ngakses kasebut Beasiswa online tanpa biaya. Nanging, kanggo ngerti luwih lengkap babagan beasiswa iki lan syarat kelayakan terus maca iki. Uga, ing artikel iki sampeyan bakal entuk informasi babagan tenggat wektu iki beasiswa. Lan kepiye / ing endi ngirim aplikasi.

Ringkesan babagan Target Corporation

Target Corporation minangka perusahaan ritel Amerika. Lan minangka toko paling gedhe nomer 8 ing Amerika Serikat. Uga, iku komponen saka Indeks S&P 500. Kajaba iku, ora ana gandhengane karo Target Australia.

Target nggawe awake dhewe dadi divisi wektu awan saka Dayton-Hudson Corporation ing taun 1970-an. Lan wiwit ngembangake toko ing saindenging negara ing taun 1980an. Kajaba iku, ngenalake format toko anyar ing merek Target ing taun 1990an.

Kajaba iku, perusahaan nemokake sukses dadi pemain bergaya murah ing industri kasebut. Perusahaan induk kasebut diganti jeneng dadi Target Corporation ing taun 2000. Lan ngilangi jaringan toko sing pungkasan ing taun 2004. Wiwit iku, perusahaan wis nyebar kanthi cepet ing saindenging negara.

Pangertosan Target Target

Kaya akeh perusahaan gedhe, Target ngerti manawa kesuksesane didhasarake karo vitalitas komunitas sing digunakake. Dadi, ndhukung akeh amal regional, lan nasional. Uga, ngerti manawa menehi bali menyang komunitas minangka bagean saka tanggung jawab perusahaan.

Kepala kegiatan amal Target yaiku dedikasi kanggo pendhidhikan. Uga ndhukung lan dana macem-macem inisiatif pendidikan.

Salajengipun, tulung dicathet. Iki program fokus kanggo ningkatake kualitas pendhidhikan kanggo bocah prasekolah, siswa kelas lan SMA. Lan nggawe kuliah luwih gampang diakses SMA lulusan.

Sawetara Jinis Beasiswa Target

1. Beasiswa Siswa Afrika-Amerika lan Hispanik

Beasiswa iki dirancang kanggo ndhukung lan nyengkuyung siswa sing kuliah ing komunitas Hispanik lan Afrika-Amerika. Nanging, pelamar kudu nduduhake kebutuhan finansial. Lan kudu memenuhi standar akademik tartamtu. Uga, kudu setya ngladeni komunitase.

Salajengipun, iki darmabakti kanggo mbantu lulusan sekolah menengah sing pantes entuk cita-cita pendidikan perguruan tinggi. Uga, Target mitra karo United Negro College Fund kanggo sponsor wolung $ 5000 Beasiswa Pemimpin Komunitas Target / UNCF.

Beasiswa kasebut kasedhiya kanggo mahasiswa Afrika-Amerika sing sarjana. Nanging, pelamar saiki kudu didaftarkan ing salah sawijining perguruan tinggi utawa universitas anggota UNCF.

2. Beasiswa Target Target

Target Corporation, lan Dewan Desainer Mode Amerika, sponsor Program Sarjana Fesyen Target tahunan. Lan program iki nyedhiyakake siji beasiswa $ 25,000 kanggo siswa kaping pindho sing luar biasa.

Nanging, siswa saiki kudu ndhaptar ing salah sawijining sekolah sing melu CFDA. Kajaba iku, kanggo penghargaan moneter, Target ngatur juara beasiswa kanggo ngunjungi kantor pusat. Iki kanggo nggarap Tim Desain Target.

Uga, papat beasiswa tambahan saben $ 5000 dianugerahi kanggo papat calon juara ing Program Sarjana Fashion Target.

Beasiswa Target Kabeh Sekitar

Nalika dadi program sing misuwur lan misuwur, Beasiswa Kabeh Dina wis mandheg wiwit taun 2006. Saben taun Target Corporation menehi penghargaan 2100 Beasiswa Kabeh Siswa.

Beasiswa Target Kabeh Sekitar

Iki kanggo para mahasiswa sing pantes beasiswa ing saindenging negara. Lan beasiswa kasebut dirancang kanggo entuk manfaat kanggo siswa sing wis nuduhake prestasi akademik sing dhuwur. Lan pengabdian kanggo layanan komunitas. Uga, papat beasiswa nasional $ 10,000 dianugerahi saben taun.

Kajaba iku, kanggo penghargaan nasional, cathet. Saben toko Target menehi beasiswa 2 kanggo siswa ing komunitas kasebut. Nanging, sing nampa kudu entuk keunggulan akademik ing sekolah menengah. Lan nduwe inisiatif, kepemimpinan / layanan kanggo komunitase.

Kelayakan saka Aplikasi Beasiswa Target

Kanggo layak kanggo Aplikasi Beasiswa Target, cathet:

  • Siswa kudu lulusan sekolah menengah bawah umur 24 sing wis terdaftar, utawa bakal enggal ndhaptar, ing program sarjana ing universitas utawa universitas terakreditasi.
  • Siswa kudu duwe minimal GPA saka 3.0, lan beasiswa kasedhiya kanggo siswa sing nggayuh gelar ing kabeh bidang utama.

Deadline kanggo Aplikasi Beasiswa Target

Tenggat wektu kanggo aplikasi beasiswa Target yaiku 1 November 2020. Nanging, kanggo informasi luwih lengkap babagan aplikasi beasiswa Target, cathet. Siswa kudu ngubungi perusahaan langsung ing 1-800-316-6142.

Kajaba iku, proses aplikasi kanggo kabeh aplikasi beasiswa Target diwiwiti karo nomer telpon iki.

Ringkesan, tulung dicathet. Amarga pimpinan sesuk isih enom, Beasiswa Target nyengkuyung para mudha supaya bisa ngimpi. Lan menehi hadiah kanggo siswa sing ngupayakake nggayuh keunggulan ing sekolah lan komunitas kasebut.

Informasi tambahan

Kanggo informasi luwih lengkap babagan aplikasi Beasiswa target, cathet. Mangga bukak situs Web ing ngisor iki kanggo informasi tambahan lan syarat entri.

APLIKASI LINK

Bebas nglamar. Nanging, priksa manawa sampeyan wis memenuhi syarat. SUWUNG BAGUS.

Tim CSN.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: