Реклами! Добијте прием на ниво на 200 за да студирате кој било курс на кој било универзитет по ваш избор преку IJMB / JUPEB. БЕЗ џем | НИСКИ ПАТИ. Регистрацијата е во тек. Јавете се на 07063900993 СЕГА!

Аплицирај сега за тековно вработување во Ажурирања на Прајсвотерхаус Купер (PwC) 2021 година

поднесена во работа by на јуни 18, 2021

РЕКЛАМИ! Преземете го софтверот JAMB CBT сега БЕСПЛАТНО!

Apply Сега за тековно вработување во PricewaterhouseCooper (PwC) 2021: PricewaterhouseCooper регрутира за административни асистенти. Идеалниот кандидат мора да поседува диплома за работа или сродни полиња.

Вработување на Прајсвотерхаус Купер за менаџер на групни информациони системи 2021 година

Прајсвотерхаус Купер (PwC) - Наш клиент, сертифицирана компанија ИСО 9001: 2008 која обезбедува услуги за инспекција, обука и пристап до јаже до индустријата за нафта и гас, море и градежништво.

Со визија да биде најдобра компанија за инспекција, обука и пристап до јаже во Африка преку испорака на висококвалитетна услуга што ги надминува очекувањата на клиентите.

Нашиот клиент разбира дека нивната сила и постојан раст лежат во квалитетот на неговите луѓе и во неговата посветеност да понудат законска инспекција и обука што ги исполнуваат условите на клиентите, националните и меѓународните стандарди.

Организацијата бара услуги на добро искусно лице за да ја поттикне реализацијата на деловните цели и цели во подолу капацитет:

Наслов на работа: Менаџер за маркетинг

Референтен број: 130-PEO00627
локација: Лагос
Одделение: Луѓе и промена на Нигерија
Тип на работа: Постојан
Резиме за работа

 • Да придонесе за профитабилноста на бизнисот преку одржување и растење на деловниот промет и маркетинг преку обезбедување на оперативна совршеност, раст на приходите и водење на трошоците.
 • Да се ​​идентификуваат, градат и одржуваат стратешките односи што ќе обезбедат континуиран раст и профитабилност на бизнисот со продажба и маркетинг и ќе придонесат за зајакнување на брендот на организацијата.

Улоги и одговорности

 • Дефинира маркетинг цели за тим за продажба и маркетинг, поставува цели на перформанси и ги следи достигнувањата наспроти поставените цели
 • Се ангажира со Извршниот менаџмент за да ги утврди цените на производите и / или шемите за попусти и гарантира дека ова е ефикасно соопштено на клиентите
 • Ги насочува продажните активности во рамките на деловниот промет на организацијата, вклучително и распоредување на ресурси и интеракции со клиенти
 • Води активности за развој на бизнисот и управува со постојните односи за да го зголеми портфолиото за продажба
 • Воведува мерки за ефикасно следење и решавање на повратните информации и поплаки на клиентите
 • Ги анализира извештаите за успешноста и ги известува трендовите на профитабилност и цени
 • Разгледува извештаи за продажба и маркетинг и извештаи до Извршниот менаџмент за перформансите
 • Обезбедува постојан, профитабилен раст на приходите од продажба преку позитивно планирање, распоредување и управување со продажниот персонал
 • Ги идентификува целите, стратегиите и акционите планови за подобрување на краткорочната и долгорочната продажба и заработка
 • Управување со совети за маркетинг прашања (нови производи / услуги, потенцијални можности, импликации од индустријата и развојот / трендовите на пазарот)
 • Подготвува и управува со буџетот за маркетинг и продажба на организацијата и управува со нејзината испорака

Потребно

 • Минимум 8 годишно релевантно искуство во одделот за продажба или маркетинг на слична организација со најмалку три во управувачка улога
 • Минимум диплома / HND во општествена наука, сметководство, финансии или инженерство или сродна дисциплина

Пожелно:

 • МБА или сродни магистерски студии е предност

Вештини и компетенции:

 • Менаџмент на операции
 • продажба и маркетинг
 • Индустрија и деловно знаење
 • Развој / имплементација на стратегија за маркетинг
 • Преговарање и убедување
 • Комуникација (вербална и писмена)
 • Менаџмент со врски
 • Управување со засегнатите страни
 • Индустрија и деловно знаење
 • Претприемничка ориентација
 • Управување со врски со клиенти
КЛИКНИ ТУКА за повеќе информации.

Ажурирање на кандидатот во потесен избор

Ако сте биле во потесниот избор, тогаш сте ја ставиле ногата во вратата. И време е да блеснете во последната фаза - интервјуто.

Сепак, тоа може да биде телефонски, скајп или лице-в-интервју. И ова зависи од работодавачот. Кога влегуваат во потесниот избор:

 1. Настојувајте да добиете информации за компанијата.
 2. Исто така, осигурете се дека имате јасна визија. Обидете се да откриете зошто ја сакате специфичната позиција. И како би одговарале добро. Исто така, поминете низ вашата апликација.
 3. Дополнително, бидете интерактивни. Тоа е интервју, а не распит. Има многу повеќе од вас од вашата биографија.
 4. Практиката оди далеку. Така, земете лажни интервјуа со вашите пријатели или вежбајте зборување пред огледало.
 5. Ретко е, но понекогаш добивате писмо со понуда директно засновано на вашата апликација. Почнувате да ја планирате прославата, но запомнете неколку точки пред да влезете во тој режим на забава: Набавете го тоа во писмена форма.
 6. Исто така, детално прегледајте ја писмената понуда. И проверете дали се споменати сите важни детали и поставете прашања ако не разбирате ништо. Како што се работниот профил, датумот на започнување, времетраењето и стипендијата итн.
 7. Испратете благодарничко писмо до работодавачот, откако ќе ја прифатите понудата.
 8. Исто така, продолжете со е-пошта со која го потврдувате датумот на започнување и го изразувате вашиот ентузијазам за вашата нова улога.

Од горенаведеното, важно е да забележите дека не соработуваме со овие компании. Ние ги правиме достапни само овие информации за да ви помогнеме да ја добиете вашата работа од соништата. Како такво, додека аплицирате, осигурете се да направите повеќе истражувања за компанијата. СО СРЕЌА.

Грешки што треба да се избегнуваат при аплицирање

Многу луѓе не успеваат во многу апликации не затоа што не се квалификувани, туку поради бројни грешки. Затоа, забележете го следново:

 1. Аплицирајте на време, не чекајте за крајниот рок.
 2. Направете процеси на апликација сами, не праќајте никого за да избегнете грешки во вашите податоци
 3. Бидете ажурирани во врска со апликацијата
 4. Бидете сигурни дека ги снабдувате сите потребни барања
 5. Одвојте време да ги проверите деталите за вашите детали пред да ги доставите.
 6. Кандидатите треба да аплицираат за една работна позиција. Кандидатите кои ќе се обидат да аплицираат повеќе пати, ќе биде дисквалификувана нивната апликација
 7. Апликацијата преку Интернет е бесплатна.

Топла слободни работни места во Нигерија сега

Сепак, веруваме дека оваа информација за работните места на „Прајсвотерхаус Купер“ (PwC) во Нигерија 2021 е корисна за вас? Зошто да не го споделите со вашите пријатели таму со кликнување на копчето за споделување на оваа веб-страница.

Можете исто така да се претплатите за да бидете ажурирани за повеќе информации во врска со оваа тема.

Ако ни треба да ви помогнеме со повеќе ажурирани информации во вистинско време за Аплицирај сега за тековно вработување во Прајсвотерхаус Купер 2021.

Provideубезно дајте ни го вашиот телефонски број и e-mail адреса во полето за коментари подолу.

Какво е вашето мислење за Аплицирај сега за тековно вработување во „Прајсвотерхаус Купер 2021“? Ве повикувам да го користите истото opportunity да ги споделиме овие информации со други користејќи ги нашите FacebookTwitter, or Google+ копче за споделување подолу.

Тим на CSN.

Ставете ја вашата емаил адреса:

Дадени од страна на ТМЛТ НИГЕРИЈА

Придружете се на над 3,500+ читатели на Интернет сега!


=> СЛЕДЕТЕ НА НАС Instagram | FACEBOOK & Твитер ЗА НАЈНОВИ Ажурирања

Реклами: УПРАВИ ДИЈАБЕТИТЕ ЗА САМО 60 ДЕНА! - НАРАЧЕТЕ ги ТВА

ПРАВНИ ПРАВИ ЗА АВТОРСКО ПРАВО! Содржината на оваа веб-страница не смее да се реобјавува, репродуцира, прераспределува или во целина или во делови без соодветно одобрение или признание. Сите содржини се заштитени од DMCA.
Содржината на оваа страница е објавена со добри намери. Ако ја поседувате оваа содржина и верувате дека вашите авторски права се повредени или повредени, проверете дали контактирате со нас на [[заштитена по е-пошта]] за поднесување жалба и веднаш ќе се преземат активности.

Тагови: , , , , , ,

Коментарите се затворени.

%d блогери како овој: