Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Portal Siswa FUNAAB www.unaab.edu.ng/ Pariksa Portal Aplikasi Terkini

Filed dina Berita Berita by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Portal Siswa FUNAAB: Upami anjeun milari tautan resmi pikeun lebet kana portal Universitas Pertanian Abeokuta, maka anjeun aya dina kaca katuhu.

Dina tulisan ieu, anjeun bakal diajar ngeunaan portal mahasiswa FUNAAB. Dina portal anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan sapertos: mariksa sapertos hasilna, ngadamel pembayaran sakola, mayar hasil semester sareng pendaptaran kursus.

Ogé, éta mangrupikeun pituduh pikeun anu nembé ngaku (seger) sareng murid anu balik. Salajengna, dina tulisan ieu, anjeun bakal langkung seueur terang ngeunaan Universitas Pertanian Federal, Abeokuta, Ogun State.

Wilujeng sumping Universitas Pertanian Federal, Abeokuta, Ogun State (FUNAAB)

nu Universitas Pertanian FederalAbeokutaOgun State (FUNAAB) didirikeun dina 1 Januari 1988. Sareng ieu dilakukeun ku Pamaréntah Féderal nalika opat Universitas Téknologi, anu mimiti ngagabung di 1984, dibongkar.

Ieu nyababkeun nyiptakeun dua Universitas Pertanian munggaran di Abeokuta sareng Makurdi. Ogé, dina tanggal anu sami, Profesor Nurudeen Olorun-Nimbe Adedipe diangkat janten Wakil Kanselir Universitas.

Salajengna, sateuacan munculna UNAAB, Pamaréntah Féderal parantos ngadegkeun Universitas Téknologi FéderalAbeokuta (FUTAB) dina 1983. Teras, dina 1984, éta ngagabung sareng Universitas Lagos.

Nanging, éta namina dirobih janten College of Science and TechnologyAbeokuta (COSTAB), sateuacan demerger Januari, 1988. Dina tahap awal, lima Paguron dikenalkeun di Universitas dina Oktober 1988 sapertos kieu:

  1. Perguruan Tinggi Pertanian, Pangembangan dan Studi Pedesaan (COLAMRUD).
  2. ogé, Perguruan Tinggi Élmu Sato sareng Produksi Ternak (COLANIM)
  3. College of Lingkungan Sumberdaya Manajemén (COLERM).
  4. ogé, Kuliah Ilmu Pengetahuan Alam (COLNAS).
  5. Akademi Élmu Tanaman sareng Produksi Pepelakan (COLPLANT)

Pentingna Portal Siswa FUNAAB

Upami anjeun milari login Portal Siswa FUNNAB, hasilna anu anjeun peryogikeun ieu di handap. Nanging, sateuacan éta, hayu urang ngémutan kasabaran tina portal ieu.

Ieu mangrupikeun kauntungan utama FUNAAB murid Portal:

  1. Éta pikeun nyiptakeun akun atanapi lebet pikeun ngalaksanakeun tindakan akadémik tangtu gampang.
  2. Ogé, ieu di mana sadayana universitas online sareng prosés panarimaan dilaksanakeun.
  3. Salaku tambahan, portal dipaké pikeun sababaraha tujuan sapertos aplikasi formulir pangakuan. Sareng dianggo pikeun pendaptaran, sareng mariksa daptar pangakuan.
  4. Salajengna, éta ngabantosan aksés status pangakuan, surat pangakuan, muatkeun hasil pangakuan sareng operasi anu aya hubunganana sareng pangakuan

Portal Siswa FUNAAB

nu Portal Siswa FUNAAB tiasa diaksés ngalangkungan tautan di handap ieu:

Ogé, anjeun tiasa didatangan sareng aksés ka Portal Mahasiswa Abeokuta Universitas Pertanian nganggo komputer atanapi sélulér via tautan ieu:

Pangakuan FUNNAB

Asup ka Universitas Federal Pertanian, Abeokuta FUNAAB kalapa kalapa sareng ngalibatkeun prosés ieu:

  • Aplikasi Pendaftaran Online dina halaman wéb ieu.
  • Latihan Saringan Pra-Adaptasi (Dumasar kana Komputer) - Calon UTME sareng DE.

Nanging, calon anu suksés dina kapasitas lembaga kami bakal ditawarkeun pangakuan. Aranjeunna diwajibkeun ngalaman Program Pelatihan sareng Orientasi TIK anu intensif pikeun nyiapkeun aranjeunna pikeun kahirupan di FUNAAB.

FUNAAB 2021 Prosedur Pendaptaran sareng Syarat

  1. Sadaya pelamar anu milari gelar sarjana lebet 100, 200 sareng 300 Tingkat di Universitas Pertanian Federal, Abeokuta (FUNAAB) diondang ayeuna pikeun ngadaptar online pikeun Latihan Saringan Pra-Pendaftaran 2021.
  2. Nanging, aplikasi kedah tina calon anu cocog. Ogé, aranjeunna kedah milih FUNAAB salaku Pilihan Mimiti Institusi anu ngagaduhan Déwan Gabungan sareng Matrikulasi Bersama (JAMB).
  3. Ogé, pelamar kedah gaduh syarat éntri minimum lima (5) O 'Level Credits. Sareng ieu kedah dina mata pelajaran anu aya hubunganana sareng hiji atanapi dua sidang di SSCE / GCE / NECO / NABTEB sareng ngeusian hasilna online.
  4. Salaku tambahan, pelamar disarankan pikeun mastikeun Syarat Pendaptaran kana Program Gelar masing-masing sateuacan lebet pikeun ngeusian formulir e-aplikasi.
  5. Salajengna, punten dicatet yén ngan calon sareng aplikasi anu parantos réngsé sateuacan waktos anu parantos ditangtoskeun anu bakal dianggap.
  6. Ogé, pastikeun anjeun nyayogikeun data bio-data sareng inpormasi akademik anu akurat nalika ngeusian anjeun formulir aplikasi.

FUNAAB PG (Pascasarjana)

Sekolah Pascasarjana FUNAAB didirikeun sareng ditugaskeun, ku peraturan, tanggung jawab "koordinasi sareng kontrol kualitas studi pascasarjana di Universitas Pertanian Federal, Abeokuta (FUNAAB) ”.

Ogé, régulasi nyayogikeun yén "Studi Pascasarjana kedah kalebet program akademik sareng propésional. Ieu ngabutuhkeun prestasi murid saluareun tingkat sarjana dina sagala bidang. Ogé, umumna éta ngakibatkeun rupa-rupa panghargaan.

Ogé, FUNAAB PG tujuanna pikeun nyayogikeun élmu khusus sareng katerampilan ngarah kahontal ku murid tingkat luhur kaparigelan dina bidang tatanén, kehutanan, rékayasa atanapi élmu dasar dasar.

Tujuan Universitas Federal Pertanian, Abeokuta PG

FUNAAB PG tujuanna pikeun nyayogikeun élmu khusus sareng katerampilan ngarah kahontal ku murid tingkat luhur kaparigelan dina bidang tatanén, kehutanan, rékayasa atanapi élmu dasar dasar.

Tujuanana ieu dicandak ngalangkungan lembaga anu campuran anu cocog sareng kursus anu maju. Ogé, ieu ngalangkungan panyalindungan fasilitas perpustakaan sareng perpustakaan anu hadé. Sareng ieu ogé ngajar sareng pengawasan ku anu berpengalaman pisan sarjana staf akademik.

Salaku tambahan, sacara umum, usaha anu cukup dilakukeun dina teras-terasan ku universitas pikeun nyayogikeun lingkungan anu kondusif pikeun studi pascasarjana.

Login Portal Siswa FUNAAB

Catet yén anjeun tiasa didatangan sareng aksés ka Portal Siswa Universitas Pertanian Abeokuta (FUNAAB) Siswa nganggo komputer atanapi sélulér ku nuturkeun tautan anu disayogikeun masing-masing.

Portal Mahasiswa FUNAAB Online https://portal.unaab.edu.ng/
Ogé, Halaman Wéb Resmi FUNAAB http://www.unaab.edu.ng/
Kontak Pendaptaran FUNAAB [email dijaga]

Universitas Pertanian Federal, Tautan Abeokuta PG

Universitas Federal Pertanian Abeokuta (FUNAAB) Sakola Studi Pascasarjana (SPS) portal login mahasiswa tiasa diaksés ngalangkungan tautan di handap. Kanggo inpormasi lengkep sareng patarosan, anjeun tiasa ngahubungi portal sakola.

Bacaan Patali:

Kumaha Ngarobih / Ngareset Sandi Login Portal Siswa FUNAAB SPS

Naha anjeun hilap kecap akses pikeun log in ka portal? Tong hariwang, punten turutan léngkah-léngkah ieu pikeun kéngingkeun atanapi ngarobih kecap akses anjeun:

  1. Pikeun ngamimitian, buka layar Login Portal
  2. Ogé, salajengna, pencét dina Hilap /Gentos kecap konci, eusian sareng lebetkeun detil anu diperyogikeun
  3. Salaku tambahan, pencét dina tombol ngirim

Kanggo langkung jelasna ngeunaan portal Universitas Siswa Pertanian Abeokuta (FUNAAB) Pusat Studi Pascasarjana (SPS) portal login mahasiswa, anjeun tiasa neraskeun email ka registrar, [email dijaga].

Ogé, siswa tiasa didatangan departemenna pikeun tantangan naon anu dialaman dina profilna atanapi nalika prosedur di luhur.

Nanging, upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi koréksi ngeunaan pos ieu, hatur nuhun leupaskeun koméntar di handap ieu sareng kami bakal ngabales éta gancang-gancang. Sareng janten sosial ku ngabagi tulisan ieu ka batur.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: