Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Beasiswa Commonwealth pikeun Siswa Nigeria 2021 Portal Aplikasi

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 20 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Beasiswa Komanwel pikeun Murid Nigeria: Salaku murid ti bangsa Komanwér aya kasempetan beasiswa anjeun tiasa nguntungkeun.

Beasiswa Commonwealth pikeun Siswa Nigeria 2020 Portal Aplikasi

Janten, salaku murid Nigeria (a Pasamakmuran bangsa), anjeun tiasa nguntungkeun tina ieu beasiswa teuing. Nanging, sanaos aya sarat, tulisan ieu masihan anjeun sababaraha inpormasi penting ngeunaan cara nerapkeun sababaraha diantarana.

Beasiswa Persemakmuran Luar Biasa pikeun Siswa Nigeria

nuturkeun anu sababaraha Beasiswa Komanwel pikeun mahasiswa Nigeria:

1. Skéma Beasiswa Dibagi Commonwealth Universitas Exeter

Universitas Exeter sacara resmi ngumumkeun tawaran beasiswa. Sareng ieu aya hubunganana sareng Departemen Inggris pikeun Pengembangan Internasional (DFID).

Ogé, éta aya hubunganana sareng Komisi Beasiswa Komanwel di Inggris (CSC). nd éta pikeun murid tina mekarkeun Pasamakmuran nagara.

Salaku tambahan, ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa Pasamakmuran pikeun mahasiswa Nigeria. Salajengna, éta nargétkeun pikeun anu moal tiasa diajar program Master di Inggris.

Tingkat Anu Dituju / Bidang Studi

Universitas Exeter beasiswa bakal masihan sajumlah lima penghargaan. Sareng aranjeunna pikeun siswa anu ngala gelar master dina salah sahiji / salah sahiji kursus ieu:

  • Hukum LLM.
  • Ogé, Master Administrasi Publik (MPA).
  • Salajengna, MSc Kaamanan Pangan sareng Pertanian Berkelanjutan.
  • Ogé, MA Prakték Teater.
  • Salaku tambahan, MSc Lingkungan & Kaséhatan Manusa.
  • Ditambah deui anu ngalakukeun Manajemén Pariwisata Internasional MSc.

Inpormasi penting Ngeunaan Beasiswa Komanwel pikeun Murid Nigeria

  • Bates waktos:Bakal dikomunikasikan
  • Beasiswa Worth: Éta ngalebetkeun 100% biaya SPP. Ogé, ngaliput pesawat udara balik ka Inggris. Sareng panghargaan perawatan sareng tunjangan tambahan.
  • eligibility: Ngalamar kedah janten murid internasional ti Pasamakmuran nagara. Ogé, henteu kedah diajar atanapi damel salami sataun (akademik) atanapi langkung di nagara maju. Sareng kedah nunjukkeun konstrain finansial.
  • Pikeun Larapkeun: KLIK DI DIEU

2. Skéma Beasiswa Dibagi Pasamakmuran di Universitas Sheffield Hallam

Ogé, ieu teh salah sahiji Beasiswa Pasamakmuran pikeun murid Nigeria. Ngalamar anu layak bakal dibéré tinimbangan pikeun program ieu.

Salajengna, beasiswa ieu bakal dileler ka murid anu mumpuni. Nanging, siswa kedah nunjukkeun prestasi akademik, pribadi atanapi propésional

Ogé, pelamar anu suksés bakal dipasihan sertipikat pikeun nandaan kahontalna saatos daptar dina kursus.

Tingkat Anu Dituju / Bidang Studi

Beasiswa ieu sayogi kanggo diudag Program master. Nanging, ieu mangrupikeun sababaraha bidang sareng program anu dibahas beasiswa ieu:

  • Bidang Perhotelan Internasional sareng Manajemén Pariwisata.
  • Ogé, Manajemén Logistik sareng Supply Chain.
  • Téknik Mékanis Canggih.

Salajengna, Perencanaan Kota, Gizi sareng Manajemén Kaséhatan Umum. Tambih Deui, tambahan, Pendidikan Kaséhatan, Desain (Produk) sareng Manajemén Lingkungan.

  • Bates waktos:Bakal dikomunikasikan
  • Beasiswa Worth: Éta ngagaduhan nilai anu nutupan biaya SPP. Ogé, nyertakeun biaya hirup sareng perjalanan salami kursus master diajar pinuh waktos.
  • Eligibility: Ngalamar kedah janten warga nagara nagara Commonwealth. Sareng henteu kedah ayeuna cicing atanapi diajar di nagara maju. Ogé, kedah nyepeng gelar kahiji tingkat kahiji atanapi kelas dua kadua
  • Pikeun Larapkeun: KLIK DI DIEU

3. Beasiswa Pembelajaran Jauh Pasamakmuran pikeun Ngembangkeun Negara-negara Pasamakmuran

Béasiswa pikeun Pengelambahan Pasamakmuran Pondokhaturan pikeun Ngamekarkeun Nagara Pasamakmuran

Beasiswa Pembelajaran Jauh Persemakmuran kanggo calon ti nagara-nagara Komanwé anu panghasilan paling handap sareng handap handap. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji Beasiswa Pasamakmuran pikeun murid Nigeria. Ogé, éta pikeun studi Master bagéan-waktos ku diajar jarak jauh dina kursus anu dipilih anu ditawarkeun ku universitas Inggris.

Salajengna, éta nargétkeun Nasional Negara-negara Pengembang Komanwel sapertos:

  • Bangladés, Kamerun sareng Eswatini.
  • Ogé, Gambia, Ghana, Guyana sareng India.
  • Salajengna, Kénya, Kiribati, Lesotho sareng Malawi.
  • Salaku tambahan, Mozambik, Nigeria, Pakistan sareng Papua Nugini.
  • Tambih Deui, Rwanda, Sierra Leone, Solomon Islands sareng Sri Lanka.
  • Kitu ogé Tanzania, Tuvalu, Uganda, Vanuatu sareng Zambia.

Inpormasi penting Ngeunaan Beasiswa Komanwel pikeun Murid Nigeria

  • Bates waktos:Didatangan tautan aplikasi di handap pikeun inpormasi ieu.
  • Beasiswa Worth: Éta nyayogikeun biaya SPP lengkep. Sareng sadaya biaya wajib anu séjén pikeun diajar kursus Master Inggris ku diajar jarak jauh. Sapertos kitu, éta kalebet biaya lengkep pikeun komponén perumahan waé.
  • eligibility: Warga kedah janten warga nagara atanapi parantos dipasihkeun status pangungsian ku nagara Pasamakmuran anu layak, atanapi janten Jalma anu Dilindungan Inggris. Ogé, kedah cicing permanén di nagara Pasamakmuran anu berkembang. Sareng kedah gaduh gelar kahiji 2: 1.
  • Pikeun Larapkeun:  KLIK DI DIEU

Anu diluhur beasiswa mangrupikeun sababaraha beasiswa kabeungharan umum. Sanaos seueur diantarana, tanggal aplikasi pikeun aranjeunna parantos kalangkungan.

Nanging, di luhur mangrupikeun salah sahiji anu sayogi pikeun ayeuna. Janten, anjeun kedah buru-buru sareng nerapkeun sabab tenggat waktosna ogé lebet.

Akhirna, sateuacan ngalamar, baca saratna kalayan taliti. Pastikeun yén anjeun nyumponan sarat. Ogé, anjeun tiasa ngabagi tulisan ieu. Kukituna, karaos bagikeun ka babaturan anjeun. Sareng rumaos bébas dibébaskeun dina rohangan média sosial anjeun. SING SALAMET.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: