Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Daptar Ayeuna Kanggo Rekrutmen Terusan di PricewaterhouseCooper (PwC) 2021 Pembaruan

Filed dina tugas by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Apply Ayeuna Kanggo Rekrutmen Lumangsung di PricewaterhouseCooper (PwC) 2021: PricewaterhouseCooper ngarékrut pikeun Asistén Administratif. Calon idéal kedah ngagaduhan Gelar Sarjana dina padamelan atanapi lapangan anu aya hubunganana.

Rekrutmen PricewaterhouseCooper pikeun Manajer Sistem Émbaran Grup 2021

PricewaterhouseCooper (PwC) - Klién Kami, perusahaan anu disertifikasi ISO 9001: 2008 anu nyayogikeun jasa Pamariksaan, Latihan sareng Tali Nganggo kana Minyak sareng Gas, Industri Kelautan sareng Konstruksi.

Kalayan Visi janten perusahaan Inspéksi, Pelatihan sareng Akses Akses anu pangsaéna di Afrika ngalangkungan pangiriman jasa kualitas luhur anu ngaleuwihan harepan konsumén.

Klién urang ngartos yén kakuatan sareng kamekaran anu terus aya dina kualitas jalma na sareng komitmenna pikeun nawiskeun pamariksaan anu sah sareng palatihan anu minuhan sarat konsumén, standar nasional sareng internasional.

Organisasi milari jasa tina hiji jalma anu berpengalaman pikeun ngajalankeun aktualisasi tujuan bisnis sareng tujuan dina kapasitas di handap ieu:

Judul Pakasaban: Manajer Marketing

Nomer Rujukan: 130-PEO00627
location: Lagos
Jurusan: People & Change Nigeria
Jenis padamelan: Permanén
Ringkesan Proyék

  • Pikeun nyumbang kana kameunangan bisnis ku ngadukung sareng mekarkeun Usaha Penjualan & Pamasaran ku mastikeun kaunggulan operasional, pertumbuhan pendapatan sareng kepemimpinan biaya.
  • Pikeun ngaidentipikasi, ngawangun sareng ngajaga hubungan strategis anu bakal ngajantenkeun kamekaran teras kameunangan tina bisnis Penjualan & Pamasaran sareng nyumbang kana nguatkeun mérek organisasi.

Kalungguhan & Tanggung jawab

  • Nangtukeun tujuan pamasaran pikeun tim penjualan sareng pamasaran, netepkeun targét kinerja sareng ngawaskeun prestasi ngalawan target anu ditetepkeun
  • Kalibet sareng Manajemén Éksékutip pikeun nangtoskeun harga produk sareng / atanapi skéma diskon sareng mastikeun yén ieu sacara efektif ditepikeun ka konsumén
  • Ngarahkeun kagiatan jual dina bisnis penjualan organisasi, kalebet panyebaran sumberdaya sareng interaksi palanggan
  • Ngarah kagiatan pangembangan bisnis sareng ngatur hubungan anu aya pikeun mekarkeun portopolio penjualan
  • Nempatkeun ukuran tempat pikeun épéktip lagu sareng alamat eupan balik konsumén sareng keluhan
  • Nganalisis laporan kinerja sareng ngalaporkeun tren dina kauntungan sareng harga
  • Tinjauan laporan penjualan sareng pamasaran sareng laporan ka Manajemén Eksekutif ngeunaan kinerja
  • Mastikeun patukang tonggong, pertumbuhan anu nguntungkeun dina pendapatan penjualan ngalangkungan perencanaan positip, panempatan sareng manajemén tanaga penjualan
  • Nangtukeun tujuan, strategi sareng rencana aksi pikeun ningkatkeun penjualan jangka pondok sareng pangasilan sareng jangka panjang
  • Manajemén naséhat ngeunaan masalah pamasaran (produk / jasa énggal, kasempetan poténsial, implikasi industri sareng kamajuan pasar / tren)
  • Nyiapkeun sareng ngatur anggaran pikeun pamasaran sareng penjualan organisasi sareng ngajalankeun pangirimanana

syarat

  • Minimal 8 taun pangalaman anu aya hubunganana sareng jurusan Penjualan atanapi Pamasaran tina organisasi anu sami kalayan sahenteuna tilu dina peran manajemén
  • Minimum Gelar Sarjana / HND dina élmu Sosial, Akuntansi, Keuangan atanapi Téknik atanapi disiplin anu aya hubunganana

desirable:

  • MBA atanapi gelar Master anu patali mangrupikeun kaunggulan

Kaahlian sareng Kompeténsi:

  • Manajemén operasi
  • Jualan & Pamasaran
  • Pangetahuan industri sareng bisnis
  • Pangembangan / palaksanaan Stratégi Pemasaran
  • Negosiasi sareng pujukan
  • Komunikasi (lisan sareng tulisan)
  • Manajemén Hubungan
  • Manajemén stakeholder
  • Pangetahuan industri sareng bisnis
  • Orientasi wirausaha
  • Manajemén hubungan palanggan
KLIK DI DIEU kanggo inpormasi lengkep.

Pembaruan Ngalamar Daptar pondok

Upami anjeun parantos daptar, maka anjeun bakal asup kana panto. Sareng waktosna kanggo anjeun bersinar dina tahap akhir - wawancara.

Nanging, éta tiasa mangrupikeun wawancara telepon, Skype, atanapi langsung. Sareng ieu gumantung ka dunungan. Nalika daptar pondok:

  1. Usaha pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan perusahaan.
  2. Ogé, pastikeun anjeun gaduh visi anu jelas. Coba terang naha anjeun hoyong posisi khusus. Sareng kumaha anjeun bakal pas. Ogé, ngalangkungan aplikasi anjeun.
  3. Salaku tambahan, janten interaktif. Éta wawancara, sanés interogasi. Aya langkung seueur kanggo anjeun tibatan resume anjeun.
  4. Praktékna jauh pisan. Janten, nyandak wawancara bohongan sareng réréncangan anjeun atanapi latihan nyarios sateuacan eunteung.
  5. Jarang, tapi kadang anjeun nampi serat wawaran langsung dumasar kana lamaran anjeun. Anjeun ngamimitian ngarencanakeun perayaan, tapi émut sababaraha poin sateuacan anjeun lebet kana mode pésta éta: Kéngingkeun dina tulisan.
  6. Ogé, tingali tawaran tertulis sacara rinci. Sareng pastikeun sadaya detil penting disebatkeun sareng naroskeun upami anjeun henteu ngartos nanaon. Sapertos profil damel, tanggal mimiti, lilana, sareng stipend, jst.
  7. Kirim serat hatur nuhun ka dunungan, sakali anjeun nampi panawaran.
  8. Ogé, tuturkeun sareng e-mail anu mastikeun tanggal mimiti anjeun sareng nyatakeun sumanget anjeun pikeun peran anyar anjeun.

Tina di luhur, penting pikeun dicatet yén kami henteu damel bareng sareng perusahaan ieu. Kami ngan ukur nyayogikeun inpormasi ieu janten ngabantosan anjeun janten padamelan impian anjeun. Sapertos kitu, nalika anjeun nerapkeun, pastikeun pikeun ngalakukeun langkung seueur panilitian ngeunaan perusahaan. SING SALAMET.

Kasalahan Pikeun Nyingkahan Nalika Ngalamar

Seueur jalma gagal dina seueur aplikasi sanés sabab éta henteu mumpuni, tapi kusabab seueur kasalahan. Janten perhatoskeun hal-hal ieu:

  1. Daptar dina waktosna, tong ngantosan tenggat waktosna.
  2. Ngalakukeun prosés aplikasi nyalira, tong ngirim saha waé pikeun ngahindarkeun kasalahan dina data anjeun
  3. Tetep diropéa ngeunaan aplikasi
  4. Pastikeun anjeun nyayogikeun sadaya syarat anu diperyogikeun
  5. Candak waktos kanggo crosscheck detil anjeun sateuacan dikintunkeun.
  6. Calon ngalamar hiji posisi padamelan, Calon anu nyobian nerapkeun sababaraha kali bakal didiskualifikasi aplikasi na
  7. Aplikasi online gratis.

Lowongan Panas di Nigeria Ayeuna

Nanging, kami yakin inpormasi ieu ngeunaan PricewaterhouseCooper (PwC) Padamelan di Nigeria 2021 tiasa ngabantosan anjeun? Naha henteu dibagikeun ka babaturan anjeun di luar sana ku ngaklik tombol bagi dina halaman wéb ieu.

Anjeun tiasa ogé ngalanggan pikeun dimutahirkeun kanggo inpormasi langkung lengkep ngeunaan topik ieu.

Upami anjeun peryogi kami pikeun ngabantosan anjeun sareng inpormasi anu langkung énggal dina waktos anu pas ngeunaan Larapkeun Ayeuna Kanggo Rekrutmen Anu Lanjut di PricewaterhouseCooper 2021.

Punten nyayogikeun kami nomer telepon anjeun sareng Alamat email dina kotak komentar di handap.

Naon anu anjeun nyandak Larapkeun Ayeuna Kanggo Rekrutmen Anu Lanjut di PricewaterhouseCooper 2021? Kuring ngadesek anjeun nganggo anu sami kasempetan pikeun ngabagi inpormasi ieu ka batur anu nganggo urang FacebookTwitter, or Google+. tombol bagikeun di handap.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: