Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Tingkat Penerimaan lan Pendaftaran Universitas Richmond 2021

Filed in Education by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Tingkat panriman Universitas Richmond minangka informasi sing cocog kanggo driji yen sampeyan pengin ndaftar ing program Universitas Richmond. Dadi waca konten kaca iki kanthi religius kanggo nyedhiyakake informasi kanthi cukup.

tingkat penerimaan universitas richmond

Apa Sampeyan Sampeyan Ngerti Babagan Universitas Richmond

Siswa Universitas Richmond bisa mbukak arung jeram putih ing Kali James ing sacedhake, utawa bisa mampir sawetara acara ing kutha kasebut sajrone taun, kayata Festival Rakyat Richmond lan Festival Yunani Richmond.

Universitas Richmond yaiku institusi pribadi sing didegake taun 1830. Gunggunge duwe pendaftaran sarjana 3,161, papane suburban, lan ukuran kampus 350 hektar. Nggunakake tanggalan akademik adhedhasar semester.

Dumunung ing ibukutha Virginia ing Richmond, sing dadi kutha bersejarah, dikempalken karo taman, budaya, hiburan wengi, lan kesempatan kanggo rekreasi luar ruangan, dadi siswa ing universitas jeneng sing padha ora bakal bosen.

Ana sawetara venue musik populer ing kutha, uga akeh skor restoran, bar, lan klub. Ing kampus Universitas Richmond, sepertiga lembaga mahasiswa melu ing sistem Yunani, kalebu udakara 15 fraternitas lan sororitas.

Yen urip Yunani dudu urusan sampeyan, ana uga luwih saka 170 klub lan organisasi siswa liyane sing kudu dicoba.

Kasunyatan Liyane babagan Universitas Richmond

Klompok RC Xtreme kabeh pria becik kanggo mahasiswa anyar sing pengin lunga ing plancongan petualangan akhir minggu karo floormate, lan siswa wadon bisa urip lan sinau liwat program kaya Siap kanggo Moore, komunitas aula omah sing tujuane kanggo nambah katrampilan kepemimpinan.

Perumahan kampus minangka pilihan sing populer kanggo para siswa kabeh taun, amarga luwih saka 90 persen undergraduates milih manggon ing aula omah.

Universitas Richmond minangka siji-sijine sekolah ing negara iki sing nggunakake laba-laba minangka maskot sing unik, lan kabeh tim atletik Spider saingan ing Konferensi NCAA Divisi I Atlantik 10, kajaba bal-balan lan golf wanita.

Tim kasebut kalebu anggota Asosiasi Olahraga Kolonial. Penggemar mahasiswa ing klub semangat Richmond Rowdies nyenengake para atlit - utamane tim basket lan bal-balan Spider sing kompetitif.

Universitas kasebut nawakake luwih saka 75 sinau program luar negeri, lan luwih saka separo siswa melu kesempatan global sadurunge lulus.

Universitas Richmond 2021 Peringkat

The Richmond Peringkat Universitas asale saka platform bergengsi. Platform kasebut ngakses sekolah miturut prestasine ing sawetara indikator keunggulan sing ditampa umum.

Universitas Richmond diwenehi rangking kaya ing ngisor iki;

  • # 22 Ing antawisipun "Sekolah Tinggi Seni Liberal Terbaik" dening US News & World Report
  • "Nilai Terbaik" nomer 25 ing antarane perguruan tinggi seni liberal nasional dening US News & World Report
  • # 26 Kampus seni liberal pribadi sing paling apik miturut Kiplinger's Personal Finance
  • Universitas 1st sing ngasilake paling Sarjana US Fulbright - digandhengake karo institusi sarjana ing taun 2018
  • # 1 "Kampus paling apik" ing negara kasebut dening The Princeton Review

Tingkat Penerimaan Universitas Richmond

tingkat penerimaan universitas richmond

Universitas Richmond nawakake Aksi Awal sing ora naleni, naleni Keputusan Awal I lan II, lan rencana Keputusan Reguler kanggo musim gugur kanggo pelamar taun pertama.

Penerimaan Universitas Richmond paling selektif kanthi tingkat panrima 28% lan tingkat panrima awal 33.4%.

Sanajan, setengah pelamar sing ngakoni ing Universitas Richmond duwe skor SAT antara 1290 lan 1460 utawa skor ACT 30 lan 33.

Nanging, saprotelon saka pelamar sing ngakoni entuk skor ing ndhuwur kisaran kasebut lan seperempat ngetung ing ngisor kisaran kasebut. Tenggat wektu aplikasi yaiku 1 Januari lan ragad aplikasi ing Universitas Richmond yaiku $ 50.

Persyaratan Pendaftaran Richmond 2021

Pejabat penerima tamu ing Universitas Richmond nimbang a IPK siswa faktor akademik sing penting banget.

Pangkat kelas SMA pelamar, yen kasedhiya, dianggep penting lan surat rekomendasi dianggep penting kanggo pejabat kemasukan ing Universitas Richmond. Ora mandheg ing kana wae. Amarga diakoni kanggo macem-macem level, syarat bisa beda.

Syarat Diakoni Pelamar Taun Pertama

Kanggo pertimbangan tingkat panriman Universitas Richmond. Saben pelamar bakal nampa email sing ngemot instruksi cara ngakses Portal Spider akun sajrone seminggu nglamar Richmond.

Pelamar kudu rutin login kanggo mriksa dhaptar priksa aplikasi lan ngonfirmasi kelengkapan lamarane.

  • Biaya Aplikasi yaiku $ 50 USD. Sampeyan bisa ndeleng kabijakan ngilangi ragad kene.
  • Aplikasi ditampa liwat Aplikasi umum or Aplikasi Koalisi. Kabeh bahan aplikasi pendhukung kudu dilebokake miturut tenggat wektu kredensial kanggo rencana aplikasi sing cocog.
  • Kabeh aplikasi sing diajukake nganti tanggal 1 Desember (preduli saka rencana aplikasi) bakal dipertimbangkan kanggo Beasiswa Richmond.
Rencana Aplikasi aplikasi Deadline Tenggat Waktu Kredensial Perkiraan Tanggal Kabar
Keputusan Awal I * November 1 November 15 Desember 15
Tindakan awal November 1 Desember 1 Januari 25
Keputusan Awal II * Januari 1 Januari 15 Februari 15
Keputusan Reguler Januari 1 Februari 1 April 1

Kebutuhan Essay

Mung siji respons esai sing dibutuhake. Pilih saka pituduh ing ngisor iki:

  1. Apa tantangan global sing penting, topik keadilan sosial, utawa masalah ketidakadilan ras sing sampeyan semangat? Apa solusi utawa asil sing sampeyan kepengin weruh?
  2. Nalika lulus kuliah, bakal ana lapangan kerja sing saiki durung ana. Critakake salah sawijine lan kepiye Richmond bisa nyiyapake sampeyan.
  3. Sampeyan kudu nglampahi taun ngarep ing mangsa kepungkur utawa mbesuk. Ing taun apa sampeyan lelungan lan kenapa?

Watesan Tembung: Minimal 350. Maksimum 650 tembung.

Cara ngirim: Essay Richmond kalebu ing Aplikasi Aplikasi lan Koalisi Umum utawa bisa diajukake ing Spider Portal.

Transkrip Sekolah Tinggi

tingkat penerimaan universitas richmond

Transkrip sekolah tinggi resmi sing ngemot nilai 9-11 dibutuhake.

Cara ngirim: Dokumen iki kudu diajukake dening pejabat sekolah lan bisa uga dikirim liwat email, layanan elektronik pihak katelu (kayata Naviance, Parchment, utawa Scoir), utawa mail.

Catetan: Transkrip sekolah menengah pungkasan amarga wis mlebu.

Laporan Sekolah Menengah

  • Dokumen iki dirampungake dening pejabat sekolah. Nyedhiyakake profil sekolah menengah lan ringkesan status akademik pelamar ing konteks kelas lulusan.
  • Formulir laporan sekolah menengah apa wae bisa ditampa, kalebu formulir Aplikasi Umum utawa Koalisi, utawa formulir sing disedhiyakake dening sekolah menengah.

Cara ngirim: Dokumen iki kudu diajukake dening pejabat sekolah, lan bisa uga dikirim liwat email, layanan elektronik pihak katelu (kayata Naviance, Parchment, utawa Scoir), utawa surat.

Rekomendasi Surat

  • Siji surat rekomendasi saka pejabat sekolah dibutuhake, paling becik saka konselor sekolah.
  • Nganti rong rekomendasi tambahan bakal ditinjau nganggo aplikasi kasebut; Nanging, kanthi volume sing ditampa saben taun, iki ora bisa dilacak utawa diakoni kanthi individu.

Cara ngirim: Huruf kudu diajukake dening pejabat sekolah utawa wong sing nulis surat kanggo sampeyan. Dokumen kasebut bisa uga dikirim liwat email, layanan elektronik pihak katelu (kayata Naviance, Parchment, utawa Scoir), utawa mail.

Skor ujian

Kanggo kelas sing mlebu ing Musim Gugur 2021, Universitas Richmond ora mbutuhake skor SAT / ACT kanggo nglengkapi lamaran sampeyan.

Yen sampeyan ora pengin nyakup standar asil tes kalebu ing pamriksan aplikasi, wenehi tandha nalika dijaluk ing aplikasi kasebut.

  • Kita ora mbutuhake bagean Essay SAT, bagean ACT Writing, utawa tes subyek SAT.
  • Richmond nggedhekake ACT lan SAT, nanging ora bisa ditemoni.
  • Kode uji ACT - 4410; Kode uji SAT - 5569

PANUTUP TARIKH AKHIR DENING RENCANA APLIKASI

Keputusan Awal I
Administrasi September SAT lan Oktober SAT; skor saka administrasi Oktober SAT lan November SAT bisa dilaporake dhewe.

Tindakan awal
Administrasi ACT lan SAT Oktober; skor saka pamrentah SAT Nopember bisa dilaporake dhewe.

Keputusan Awal II
Pemerintahan ACT lan SAT Desember.

Keputusan Reguler
Administrasi ACT lan SAT Desember; skor saka administrasi ACT Februari bisa uga dilaporake dhewe.

Cara ngirim:

  • Download laporan skor tes resmi saka CollegeBoard utawa ACT, lan laporake dhewe liwat Spider Portal
  • Supaya laporan skor resmi dikirim langsung saka CollegeBoard utawa ACT
  • Nyuwun konselor kanggo ngirim laporan skor resmi liwat email utawa layanan elektronik pihak katelu (kayata Naviance, Parchment, E-Scrip, Scoir, utawa Scribbles).

Catetan: Kabeh siswa sing ndaftar kudu ngirim laporan resmi langsung saka lembaga uji coba.

Kelas Kemajuan Senior

tingkat penerimaan universitas richmond

Nilai sing Diperelakake miturut Rencana Aplikasi

  • Keputusan Awal I - Kelas senior kuartal / trimester kaping pisanan
  • Tumindak Awal - Nilai senior kuartal / trimester kaping pisanan
  • Keputusan Awal II - Kelas senior semester / trimester / kuartal kaping pisanan
  • Keputusan Biasa - Kelas senior semester pertama / trimester

Biji kemajuan taun senior kudu dikirim sawise kasedhiya. Kelas bakal ditampa sawise deadline kredensial, nanging kudu ana ing file sadurunge keputusan diakoni rampung lan dibebasake.

Cara ngirim: Pindai utawa salin laporan kelas kemajuan, lan laporake dhewe liwat Spider Portal

Jupuk gambar layar kaca nilai online (dijupuk kudu kalebu jeneng pisanan lan jeneng mburi), lan laporake liwat Spider Portal

Nyuwun konselor kanggo ngirim nilai kemajuan liwat email utawa layanan elektronik pihak katelu (kayata Naviance, Parchment, utawa Scoir).

Dokumen Tambahan (opsional)

Dokumen tambahan ora opsional, lan bisa uga diajukake saliyane karo dokumen aplikasi sing dibutuhake.

Siswa dianjurake kanggo mikir kepiye informasi tambahan sing dipilih bakal menehi wawasan kanggo pengalaman akademik, profesional, lan pribadi.

Cara ngirim: Upload ing Spider Portal utawa email menyang [email dilindhungi]. Yen sampeyan ngirim bahan tambahan kanthi gambar layar, kirim minangka lampiran menyang email. Kita ora bisa ngolah gambar sing dikirim ing email.

FAQ babagan Tingkat Penerimaan Universitas Richmond

Apa Universitas kalebu orientasi seksual, identitas gender, lan ekspresi gender ing kabijakan non-diskriminasi?

Ya! Orientasi seksual, identitas gender, lan ekspresi gender kalebu ing kabijakan non-diskriminasi Universitas.

Kepiye carane entuk suratku?                                       

Siswa perumahan bakal diwenehi kothak layang Universitas. Tugas kanggo siswa anyar biasane digawe tanggal 1 Agustus kanggo musim gugur. Siswa bisa mlebu menyang BannerWeb kanggo entuk alamat surat. 

Kantor pos dununge ana ing Heilman Center. Kirim ora dikirim menyang ruangan pribadi.  

Yen sampeyan duwe pitakon luwih lengkap, hubungi Layanan Mail ing 804-289-1890.  

Apa aku bakal ditugasake kanca sakamar yen kanca sakamar pindah utawa mundur?

Yen sampeyan pengin njaluk kanca sakamar tartamtu, hubungi Taylor Walsh sanalika. Kasedhiya lowongan kanggo tugas dening kantor Kehidupan & Perumahan kapan wae. 

Ana kedadeyane, utamane nalika istirahat musim salju, yen papan sing kasedhiya bakal diwenehake yen papan wis kasedhiya amarga siswa ngenteni dhaptar.

Sapa sing dikontak karo aku yen pengin metu saka kampus?

email Patrick Benner. Klebu alesan sampeyan pengin pindhah saka kampus.

Sapa sing aku hubungi babagan tagihan karusakan?

email Jocelyn Hermosilla yen sampeyan duwe pitakon babagan tagihan karusakan.

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags:

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: