advertenties: Ontvang toegang tot het 200-niveau en studeer een cursus aan een universiteit naar keuze. Lage tarieven | Geen JAMB UTME. Bel 08063692710

Hoe meld je je aan voor F1 Visa Lottery 2019 voor de Verenigde Staten van Amerika (VS)

ingediend in artikelen, Visumformulier by maart 28, 2019

=> Scoor 370 in JAMB Nu met CBT Practice Software


Hoe meld je je aan voor F1 Visa Lottery 2019 voor de Verenigde State of America (VS).

F1 Visa Lottery 2019... Wil je F1 American Visa Lottery aanvragen vanuit elk deel van het land - of het nu Afrika, Europa of een ander werelddeel is. Ik raad dit artikel ten zeerste aan voor jou. Zorg ervoor om tijd te besteden en lees dit artikel aandachtig door.


Hoe meld je je aan voor F1 Visa Lottery 2018

De Immigration and Nationality Act biedt twee niet-immigrant visum categorieën voor personen die willen studeren in de Verenigde Staten. Het F1-visum is bedoeld voor niet-immigranten die naar de Verenigde Staten willen komen om academische studies en / of taaltrainingsprogramma's te zoeken en het M-1-visum is gereserveerd voor niet-immigranten die niet-academische of beroepsopleiding willen volgen.

Het F1-visum wordt afgegeven aan internationale studenten die een academisch programma of een Engelstalig programma volgen aan een Amerikaanse universiteit of universiteit. Studenten van F-1 moeten de minimale cursusbelasting behouden voor een volledige studentstatus. Ze kunnen tot 60-dagen langer in de Verenigde Staten blijven dan nodig is om hun academisch programma af te ronden, tenzij ze zich hebben aangemeld en goedgekeurd om een ​​tijdje onder het OPT-programma te blijven en te werken.

VERWANT:

Van F1-studenten wordt verwacht dat zij hun studies afronden op de vervaldatum op hun I-20-formulier (certificaat van geschiktheid voor niet-immigrantenstudentenstatus) dat wordt verstrekt door het Amerikaanse college of de universiteit waar de student is toegelaten en zal aanwezig zijn.

Kwalificaties / Vereisten voor F1 Visa Lottery.

  • De student moet zijn ingeschreven in een "academisch" onderwijsprogramma, een taaltrainingsprogramma of een beroepsopleiding;
  • De school moet worden goedgekeurd door US Citizenship and Immigration Services (USCIS);
  • De student moet zijn ingeschreven als een voltijdstudent aan de instelling;
  • De student moet bekwaam zijn in het Engels of zich inschrijven voor cursussen die leiden tot Engelse taalvaardigheid;
  • De student moet voldoende geld beschikbaar hebben voor zelfondersteuning tijdens de gehele voorgestelde studierichting; en
  • De student moet een verblijf in het buitenland behouden dat hij niet van plan is op te geven.

N / B: HET E-BOEK VAN DE STUDENT VISA IS INCLUSIEF;

  • Kwalificaties en geschiktheidsvereisten;
  • Een gedetailleerd overzicht van het aanvraagproces;
  • Alle benodigde aanvraagformulieren en richtlijnen voor het correct en volledig invullen van de formulieren;
  • Tips voor het succesvol navigeren van het visuminterview bij een Amerikaans consulaat;
  • Instructies voor het uitbreiden van uw status zodra u in de VS bent;
  • Regels voor werken in de VS;
  • Informatie over het overdragen van scholen; en
  • Alle visumaanvraagformulieren.

Hoe krijg je een studenten F1-visum in de VS?

Studentenvisa in de VS worden pas afgegeven na ontvangst van alle benodigde papieren van de onderwijsinstelling en betaling van de SEVIS-vergoeding. Wanneer deze fase is voltooid, volgt een standaardprocedure die de nodige stappen omvat:

  • Een elektronische vragenlijst invullen - aanvraagformulier DS-160;
  • Visumleges betalen;
  • Kies uit interviewdatum;
  • Verzameling van documenten;
  • Voorbereiding op het interview;
  • Ontmoeting met een consulair functionaris en overhandiging van biometrische gegevens;
  • De resultaten van de visumaanvraag controleren.

Hoe de F-1 Visa-status te bewaren.

Volgens Greencardinusa, Uw studentenvisum en 1-94-kaart worden verstrekt voor de duur van de studies (D / S). Dit betekent dat u de status van niet-immigrant hebt, terwijl u voltijds studeert en de F-1-statusregels volgt.

Je moet de studie voltooien voor de aangegeven periode, behalve in extreme gevallen, wanneer het trainingsprogramma niet is voltooid en de DSO toestemming heeft gegeven voor de voltooiing ervan. U behoudt de status van F-1 en kunt tijdens vakanties en vakanties in de VS verblijven.

Je behoudt ook de F-1-status als je bent afgestudeerd en nog steeds studeert op een graduate school of als je van de ene naar de andere instelling bent verhuisd. Veel studenten zijn al vele jaren in de VS om de training te voltooien. (Na afronding van de training kunt u gesponsord worden voor een werkvisum.) U moet het immigratiekantoor echter op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in uw plannen (overschrijving naar een ander college, enz.). Vóór elke actie van uw kant moet u toestemming krijgen voor deze immigratiedienst en DSO.

Je moet altijd praten over het veranderen van het uurloon, werk doen of overstappen naar een ander college met een DSO.

Als u de F-1-status verliest, je kunt het terugzetten naar de immigratiedienst: als je het verliest vanwege redenen waarover je geen controle hebt, of als je zwaargewond bent door te weigeren je status te herstellen. Neem contact op met de DSO voordat u om een ​​restore-in-status vraagt.

Wat is jouw mening hierover? We zijn ervan overtuigd dat dit artikel nuttig was, zo ja, aarzel dan niet om deze informatie met je vrienden te delen op Facebook, Twitter, WhatsApp en Google +.

CSN Team

Word nu lid van meer dan 500,000 + lezers.

advertenties: Knock-off diabetes in 60 dagen => BESTEL HIER!


Abonneer u NU op de nieuwste GIST van CSN PORTAL in uw E-MAILADRES

Copyright Waarschuwing: Inhoud op deze website mag niet opnieuw worden gepubliceerd, gereproduceerd, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming of erkenning. Alle inhoud wordt beschermd door DMCA.
De inhoud van deze site is met goede bedoelingen gepost. Als u deze inhoud bezit en denkt dat uw auteursrecht is geschonden of overtreden, neemt u contact met ons op via [[Email protected]] om een ​​klacht in te dienen en zullen er onmiddellijk acties worden ondernomen.

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.