advertenties: Ontvang toegang tot het 200-niveau en studeer een cursus aan een universiteit naar keuze. Lage tarieven | Geen JAMB UTME. Bel 08063692710

M1 Studentenvisum Aanvraagproces, Duur en Werkvergunninggids

ingediend in artikelen, Studeren in het buitenland, Visumformulier by maart 28, 2019

advertenties: Knock-off diabetes in 60 dagen => BESTEL HIER!


M1 Studentenvisum Aanvraagproces, Duur en Werkvergunninggids.

M1 Student Visa-aanvraag ... Elke koers die in aanmerking wordt genomen, valt onder de paraplu van het M1-visum. De M1 heeft geen pet dus elke student die aan de wensen voldoet, krijgt mogelijk een visum zonder beperkingen op het aantal personen.

M1 Studentenvisumaanvraagproces

M1 Studentenvisumaanvraagproces

Het is M1-studenten echter niet toegestaan ​​om het volgende te doen:

  • Ze kunnen niet full-time buiten het veld werken
  • Ze kunnen hun programma's niet voltooien als deeltijdstudenten
  • Ze kunnen hun programma niet wijzigen of overschakelen naar een andere vestiging eenmaal zes maanden na het starten van hun programma
  • Ze kunnen de educatieve activiteit binnen de VS niet voortzetten om hun bachelor of enige vorm van diploma te veroorzaken

Verschillen tussen F-1 en M1-visa

Met F-1-visa kunnen studenten zich inschrijven voor zelfstudie en diploma-educatie, zoals een bachelor- of een masterdiploma. Ze bieden tezamen de vrijheid aan studenten om op elk moment verder over te stappen naar elk college als werk aan verstandige coaching buiten het veld. Studenten met een geassocieerd F-1-visum kunnen zich inschrijven voor taalcursussen, terwijl M1-studenten dit niet kunnen.

Vereisten voor M-1 Visa

Niet iedereen zal een aanvraag indienen en in aanmerking komen voor het M1-visum om een ​​lijndiploma te verkrijgen. Om in aanmerking te komen voor een geassocieerd M1-visum en om hiervoor in aanmerking te komen, moet aan deze voorwaarden worden voldaan.

  1. M1-studenten moeten worden geaccepteerd bij de aangesloten SEVP-vestiging

Het VISA-programma voor studentenuitwisselingen (SEVP) bevat een lijst met lijn- en niet-gradendragende vestigingen waar M1-studenten vierkante maten accepteren. Om in aanmerking te komen voor gebruik voor het M1-visum wilt en gebruikt u toegang tot één van deze vestigingen. Je hebt misschien een lijst met meest geliefde hogescholen die je wilt bezoeken, zorg er echter voor je solliciteert voor dat ze in aanmerking komen om je in aanmerking te laten komen voor het M1-visum.

Zodra u bent geaccepteerd, kan het college u registreren in het gegevenssysteem van geleerden en uitwisselingsreizigers (SEVIS) en krijgt u een type I-20, certificaat van geschiktheid voor niet-immigrantenstudenten.

  1. Moet zeer bekwaam zijn in de Engelse taal

Internationale studenten moeten een goed begrip van de taal hebben. Hun Engels niveau zou hoog genoeg moeten zijn om hen in staat te stellen te begrijpen en te spreken als dat nodig is door academische instellingen. Ze moeten lezingen waarnemen en klaar zijn om categorie-ideeën te bespreken. Engels vaardigheid zal worden bewezen door het nemen van een uniforme Engelse bekwaamheidsproef zoals de TOEFL of de IELTS.

  1. Bewijs stevige banden met uw thuisland

Met het M1-visum wordt er gespeculeerd om terug te keren naar je thuisland zodra je je opleiding hebt voltooid. Daarom moet je sterke banden aantonen door middel van eigendomsbewijzen, een huurovereenkomst, een afgelegen adres en familiebanden. Als u niet genoeg bewijs overlegt, kan de Amerikaanse ambassade uw visum afwijzen omdat u vermoedt dat u gewoon voorgoed in de Verenigde Staten moet blijven.

  1. Wees klaar om je opleiding te financieren en woon in de VS.

Om het M1-visum te krijgen, moet u bewijzen dat u uw uitgaven simpelweg in de hand wilt houden terwijl u op de hoogte bent van en woont in de Verenigde Staten. Uw I-20-type bevat een geassocieerde schatting van de uitgaven gedurende één jaar. Daarom moet u geldstukken overleggen waaruit blijkt dat u die hoeveelheid onmiddellijk op de markt. Als uw gezinsleden u in de VS zijn, zou uw geldscenario nog hoger moeten zijn, wat bewijst dat u eenvoudigweg hun levensonderhoud binnen het land kunt financieren.

M1-toepassingsmethode

De aanmeldmethode voor het M1-visum is net als de methode van het F-1-visum.

  • Ontvang uw I-20-type

Nadat je bent toegelaten tot de technische school van je selectie, bieden ze je het I-20-type. Vervolgens typt u de methode van toepassen.

  • Dien het DS-160-type online in

Uw DS-160-type is dat van het 1st-type dat u gewoon online moet indienen. U moet alle verplichte info invullen die een vierkante maat is die relevant is voor uw achtergrond, doelstellingen binnen de VS en uw studieprogramma.

  • Betaal de visumaanvraagkosten

M1-visumaanvraagkosten zijn momenteel 160-dollars kosten. Dit is vaak een niet-restitueerbare vergoeding die suggereert dat, ondanks dat u het visum niet krijgt, u het geld niet terugkrijgt.

Naast deze vergoeding, kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht bij weddenschappen op de ambassade die u eenvoudigweg op vierkante meter kunt toepassen. Als u uit specifieke landen komt, moet u mogelijk zelfs een visumleverings- of wederkerigheidsbijdrage betalen die is vastgesteld door de Amerikaanse ambassade. . Bewaar de ontvangsten waaruit blijkt dat je alle kosten hebt betaald.

  • Betaal de SEVIS I-901-vergoeding

Aangezien alle internationale studenten binnen de Amerikaanse vierkante maatregel zich hebben geregistreerd in SEVIS, is er ook een vergoeding die moet worden betaald. De SEVIS I-901 tijdens de M1-visumverwerking is 200-dollars. U moet betalen en de bon bewaren zoals u deze later wilt hebben.

  • Plan uw interview

Je moet een sollicitatiegesprek plannen voor je visumafspraak. Probeer dit zo vroeg mogelijk te proberen, aangezien Amerikaanse ambassades een hoge baan hebben en het een minuutje duurt voordat zij u een briefing hebben gezien. Zodra u het interview hebt gepland, ontvangt u de sollicitatiebrief van uw sollicitatiegesprek waarmee u verbinding wilt maken met uw documentenbestand.

  • Compileer uw documentbestand

Uw documentbestand moet worden ingevuld met alle benodigde formulieren. U moet het bij u hebben zodra u uw visumafspraak bezoekt. Het bestand zou het volgende moeten bevatten:

  • Een legitiem paspoort voor zes extra maanden na het verstrijken van uw visum
  • Uw DS-160 bevestigingspagina
  • Uw visumafspraak
  • Eén foto
  • Kwitanties die aantonen dat u uw kosten hebt betaald
  • Je originele I-20-type en één exemplaar
  • Bewijs van uw academische kwalificaties zoals:
  • Graden en diploma's
  • Afschriften
  • Gestandaardiseerde controlescores, etc.
  • Bewijs van uw monetaire stabiliteit, zoals: Bankafschriften voor de laatste drie jaar
  • Belastinginformatie voor de laatste drie jaar
  • Als u leningen hebt aangegaan om uw huis binnen de VS te financieren, geef dan alle relevante informatie
  • Als je een studiebeurs voor je opleiding in de VS hebt gekregen, geef dan alle relevante informatie
  • Als u wordt ondersteund door een particulier in de Verenigde Staten, moet u type I-134, juridisch document van ondersteuning en daarom de bank- en inkomstenbelastingaangifte-info van de persoon indienen voor de afgelopen drie jaar.
  • Woon je interview bij

Neem ten slotte deel aan uw visuminterview. Zorg ervoor dat al uw documenten zijn voorbereid en klaar zijn om de vragen van het interview te beantwoorden. De vragen van het M1-visuminterview kunnen draaien rond uw intenties voor ongeveer de VS, uw monetaire scenario en dus de banden met uw thuisland. Als u afhankelijk bent van uw overdracht, zoals een partner of jongeren, wordt u zelfs gevraagd om de verbinding met hen te bewijzen.

M-1 visuminterval

Het interval voor het M1-visum is nogal kort. Het proces vindt plaats vóór uw visuminterview. In sommige gevallen krijg je meteen een reactie zodra je visuminterview eindigt, met de vragensteller of je feliciteert of de uitleg voor je weigering opgeeft. Meestal moet u echter een interval van minimaal 4-weken verwachten. Niettegenstaande het langer duurt, wees dan niet bang. Vermoedelijk had de ambassade een belangrijke betrekking en reageert niet zo snel.

M1 Visa-periode

De geldigheid van uw visum is afhankelijk van hoe lang uw beroepsopleiding duurt. Je mag een visum voor de volledige periode van je studie lopen, of voor een kortere tijd. Uw type I-20 is echter slechts één jaar geldig. Dit houdt in dat u jaarlijks een vervangende moet genereren. Het M1-visum en dus het type I-20 worden met een maximum van drie jaar verlengd.

Als uw visum niet geldig is voor de volledige periode van uw studie, moet u een geassocieerde extensie aanvragen. U doet dit dus door het indienen van het type I-539, de aanvraag tot verhoging of wijziging van Niet-immigrant door te zetten naar USCIS en uw type I-20.

Bovendien kunt u uw status op een ander niet-immigrant visum laten variëren. U kunt echter geen amendement indienen om een ​​F-visum te koppelen. Er zijn moeilijkheden bij het veranderen van het H-1B-visum als u de vaardigheden zult gebruiken die u tijdens uw studie als M-student hebt opgedaan.

Veel mensen moeten van een geassocieerd M1-visum naar een positieve identificatie reizen. Dit kan behoorlijk moeilijk zijn, omdat je op basis van associaties, vooral op basis van positieve identificatie, uitzonderlijke vaardigheden kunt bezitten, binnen de VS kunt trouwen of een minimum van $ 500,000 hebt om een ​​positie in de Amerikaanse economie te veroveren. Dit houdt in dat niet veel mensen van een geassocieerd M1-visum overstappen naar een positieve identificatie.

M1 Visum Werkgelegenheid

Het visum van de M1 maakt werk met beperkingen mogelijk. Je mag alleen op het veld gaan staan, halverwege wanneer de universiteit open is en de hele tijd in de pauzes zit. De grootste hoeveelheid van je tijd die je mag schatten is zes maanden. Om te mogen rekenen, moet u uw werkvergunningsdocument (EAD) of M1 Visa-werkdocumenten ontvangen.

U kunt dit doen door het indienen van het type I-538, certificering door geselecteerde universiteit naar USCIS. De vorm moet worden ondertekend door uw DSO. Daarnaast moet u ook bestandstype I-765, aanvraag voor werkvergunning, hebben. Al het werk dat u eenvoudig doet als uw EAD is goedgekeurd, moet worden geassocieerd met uw studiegebied.

M-2 Dependents Visa

Als de houder van het M1-visum een ​​partner of verweduwde jongeren onder de eenentwintig heeft, mogen ze ook terugkeren naar de VS met een geassocieerd M-2-visum. Met het M-2-visum kunnen de personen ten laste de houder van het M1-visum in de VS vergezellen voor de periode van hun studie. De M-2-personen krijgen individuele I-20-formulieren, maar het duurde niet lang voordat het M1-visum vervalt en ze zijn samen nodig om terug te keren naar hun thuisland.

Wat is jouw mening hierover? We zijn ervan overtuigd dat dit artikel nuttig was, zo ja, aarzel dan niet om deze informatie te delen met je vrienden op Facebook, Twitter, WhatsApp en Google +

CSN Team.

Word nu lid van meer dan 500,000 + lezers.

advertenties: Knock-off diabetes in 60 dagen => BESTEL HIER!


Abonneer u NU op de nieuwste GIST van CSN PORTAL in uw E-MAILADRES

Copyright Waarschuwing: Inhoud op deze website mag niet opnieuw worden gepubliceerd, gereproduceerd, gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming of erkenning. Alle inhoud wordt beschermd door DMCA.
De inhoud van deze site is met goede bedoelingen gepost. Als u deze inhoud bezit en denkt dat uw auteursrecht is geschonden of overtreden, neemt u contact met ons op via [[Email protected]] om een ​​klacht in te dienen en zullen er onmiddellijk acties worden ondernomen.

Reacties zijn gesloten.