Iklan! Entuk 200 Tingkat Pendaftaran Kanggo Sinau Kursus Ing Universitas sing Sampeyan Pilih Liwat IJMB / JUPEB. TANPA JAMB | BIAYA KECIL. Registrasi Kasedhiya. Nelpon 07063900993 SAIKI!

Pangkat Tentara Nigeria - Deleng Dhaptar Lengkap Tentara Nigeria ing kene

Filed in Artikel by ing Juni 18, 2021

ADS! Download Piranti lunak JAMB CBT Saiki GRATIS!

Pangkat militer Nigeria minangka lencana militer sing digunakake dening Angkatan Bersenjata Nigeria. Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh Pangkat Tentara Nigeria kanthi urutan masing-masing. Peringkat tentara kalebu utawa dibagi dadi rong bagean, pejabat sing Ditugasake lan Non-komisioner.

Pangkat Tentara Nigeria - Deleng Dhaptar Lengkap Tentara Nigeria ing kene

Saben cabang layanan angkatan bersenjata Nigeria duwe simbol sing ana gandhengane. Logo Tentara Nigeria minangka salah sawijining simbol sing mbedakake karo angkatan udara utawa angkatan laut.

Kita bakal nerangake tegese garuda, tandha lintang lan arti tulisan teks Arab ing sangisore logo.

  • Elang ing logo tentara nuduhake sih lan kekuwatan saka Tentara Nigeria. Kaya cara elang nglayang ing ndhuwur lan nyerang kanthi tliti, semono uga tentara nyerang mungsuh Nigeria nalika perang.
  • Simbol lintang kasebut nggambarake kesatuan Nigeria minangka salah sawijining negara sing ora bisa dibagi. Iki bisa dilacak ing taun 1914, sajrone gabungan kasebut.
  • Werna kuning lan ireng ing lintang kasebut nggambarake Protektorat Kidul lan Lor sing dadi siji Nigeria.
  • Tulisan Arab ing logo Tentara Nigeria nalika ditranskripsi nganggo basa Inggris tegese 'Kamenangan asale saka Gusti Allah'.
  • Werna abang ing gendera minangka elemen ancaman lan mungsuh nalika ireng nggambarake kavaleri lan pasukan Nigeria.

Petugas sing Ditugasake (CO):  yaiku manajer, pemecah masalah, pengaruh utama lan perancang sing dadi Prajurit sing Daptar ing kabeh kahanan. tanggung jawab kanggo anjog lan latihan mlebu.

Petugas Non-Komisi (NCO): minangka perwira militer sing diwenehi wewenang liwat pejabat sing ditugasake, nanging sacara teknis dheweke dianggep ora duwe komando.

Tentara Nigeria kanggo Petugas sing Ditugasake

Tentara Nigeria duwe 11 pangkat kanggo pejabat sing ditugasake Marshal Lapangan yaiku pangkat sing luwih dhuwur ing antarane lan Letnan kapindho iku pangkat paling endhek. Ing ngisor iki dhaptar lengkap rangking pejabat komisioner NA:

  • Marshal Lapangan - ★★★★★ [5 Bintang]
  • Umum - ★★★★ [4 Bintang]
  • Letnan Jenderal - ★★★ [3 Bintang]
  • Mayor Umum - ★★ [2 Bintang]
  • Brigadir Umum - ★ [1 Bintang]
  • Kolonel
  • Letnan Kolonel
  • Staff
  • Kapten
  • Letnan
  • Letnan kapindho - [Pangkat Paling Dhuwur]

Tentara Nigeria Kanggo Petugas sing Ora Ditugasake

Ana 8 rangking ing Angkatan Darat Nigeria kanggo pejabat non-komisioner. Dhaptar ing ngisor iki:

  • Warrant Officer Kelas I
  • Waran Officer Kelas II
  • Staff Sergeant
  • Sersan
  • Kopral
  • Lance-kopral
  • Private
  • Rekrut - [Pangkat Paling Dhuwur]

Tim CSN

Ketik alamat email sampeyan:

Dikirim dening TMLT NIGERIA

Gabung Liwat 3,500 000+ Waca Online Saiki!


=> Tindakake US ON INSTAGRAM | FACEBOOK & TWITTER Kanggo nganyari paling anyar

iklan: DOMBET KUNCI LANGSUNG 60 HARI! - Pesenan sampeyan kene

PARNGET COPYRIGHT! Isi ing situs web iki bisa uga ora diterbitake maneh, direproduksi, disebar maneh kanthi lengkap utawa sebagean tanpa idin utawa pengakuan sing sah. Kabeh konten dilindhungi DMCA.
Konten ing situs iki dikirim kanthi niat sing apik. Yen sampeyan duwe konten iki & yakin manawa hak cipta sampeyan dilanggar utawa dilanggar, priksa manawa sampeyan ngubungi kita ing [[email dilindhungi]] kanggo ngajokake keluhan lan tumindak bakal ditindakake.

tags: ,

Komentar wis ditutup.

%d bloggers kaya iki: