Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Aplikasi Peunteun kanggo Guru 2021: 10 Aplikasi Peunteun Heboh pikeun Guru

Filed dina Artikel by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Aplikasi Peunteun pikeun Guru: Kebangkitan téknologi mobile parantos leres-leres micu révolusi diajar ngajar. Téknologi sélulérna parantos ngancurkeun wates, muka kamungkinan diajar anyar, sareng, anu paling penting, parantos manjangan kasempetan diajar pikeun kalebet rohangan maya.Aplikasi Peunteun kanggo Guru 2021: 10 Aplikasi Peunteun Heboh pikeun Guru

Kalayan ku ayana éta kalenturan ogé fluiditas ngeunaan dinamika tempo-géograpis sakitar pembelajaran.

Hasilna, seueur sumber diajar parantos sayogi dimana waé iraha waé. Ngoréksi tés, tugas sareng makalah ku tangan sigana pisan setrés sareng nyéépkeun waktos. Naha henteu nyandak bantosan ti téknologi?

Dina tulisan ieu, kuring bakal daptar sababaraha aplikasi peunteun anu saé anu tiasa ngabantosan guru pikeun ngahémat waktos.

Peunteun Aplikasi pikeun Guru

1. Grader Gancang

Ieu kalkulator praktis pikeun ngabantosan anjeun ngitung skor tés sareng perséntase. 'QuickGrader mangrupikeun pamutahiran utama tina kalkulator grading kertas lami, ngandung antar muka anu tiasa disesuaikan sareng kalebet sagala fitur anu diperyogikeun pikeun kelas modéren kalebet nilai satengah poin.

Ogé, skala skala anu tiasa diatur, ditambah / dikurangan grading, sareng antar muka anu ramah anu gampang ditingali ku panon. QuickGrader ogé nyegah layar tina otomatis surem, ngamungkinkeun anjeun fokus dina grading. '

2. Guru Socrative

Aplikasi ieu disarankeun pisan ku guru, sareng gampang ditingali kunaon? Kusabab éta tiasa ngabantosan ngahasilkeun sababaraha pilihan atanapi kuis terbuka sareng ogé jajak pendapat anu tiasa dibagi sareng guru sanés.

Éta ngabantosan ku gradasi, nyayogikeun penilaian sacara umum pikeun ningali naha murid berjuang dina daérah khusus, sareng ogé ngamungkinkeun anjeun ngaunduh hasilna.

Ngidinan anjeun pikeun gancang ngadamel tés penilaian formatif sareng kuis sareng ogé nyayogikeun sistem grading instan pikeun ngabayangkeun data hasil sareng nangtoskeun 'kasempetan pikeun instruksi salajengna'.

3. Google Classroom

Ieu mangrupikeun aplikasi digital anu saé sareng fitur anu ngabantosan pikeun guru sareng murid. Google Classroom 'dirancang pikeun ngabantosan guru pikeun nyiptakeun, ngumpulkeun sareng nyirian tugas sacara teu nganggo kertas, kalebet fitur hemat waktos sapertos kapasitas pikeun ngadamel salinan salinan otomatis Dokumén Google pikeun tiap murid.

Éta ogé nyiptakeun map Drive pikeun tiap tugas sareng pikeun masing-masing murid pikeun ngabantosan sadayana tetep teratur. '

4. Groovy Grader

Ieu ogé kalkulator grading anu saé pisan anu hadir sareng sakumpulan fitur kalebet kamampuan pikeun ngonpigurasikeunana pikeun dianggo langkung tina 100 patarosan, nunjukkeun peunteun salaku jumlah anu lengkep atanapi sareng hiji tempat decimal, ngatur hasilna kana kolom sareng seueur deui.

5. ZipGrade

ZipGrade mangrupikeun aplikasi grading anu ngabantosan anjeun peunteun tés pilihan sababaraha menit. Kantun scan tés ku smartphone anjeun, sareng aplikasi na sésana.

Tangtosna, henteu sadayana ngeunaan peunteun. Aplikasi ieu ngan ukur masihan peunteun; terserah anjeun pikeun terang naon anu diperyogikeun murid sareng patarosan naon anu anjeun kedah jelaskeun deui.

Hiji cara saderhana sareng ogé gampang pikeun nyiptakeun kuis sareng tés sareng siswa kebon jalan-jalan. Éta nawiskeun lembar jawaban gratis anu sayogi dina sababaraha format sareng ukuran, ngatur hasil peunteun dina Excel sareng format ramah PDF, ngatur skor ku nami mahasiswa sareng seueur deui.

6. Showbie

Showbie mangrupikeun platform anu ngagabungkeun sadaya alat penting pikeun tugas, komunikasi sareng ogé tanggapan. Showbie gaduh buku panduan anu épéktip kalayan seueur fitur sanésna.

Anjeun tiasa nyirian sareng milarian padamelan murid anjeun nganggo daptar kelas dina Folder Dibagi, gampang dibeunteun padamelan murid bari ningalian, sareng nambihan nilai salaku nilai.

Anjeun ogé tiasa nambihan téks anu bermakna ku eupan balik. Anjeun gaduh ogé sababaraha rohangan pikeun nambihan koméntar téks. Tapi anu ngirit waktu nyata nyaéta kamampuan pikeun nambihan eupan balik audio: kantun pencét catetan!

Tiasa waé pikeun gancang-gancang ningali sasmita murid ku tugas, kelas atanapi dina masing-masing dasar. Di luhur sadayana, anjeun tiasa ngekspor peunteun dina file CVS, sakumaha HTML, atanapi dina témplat email anu kalebet file CVS anu napel.

Showbie nyayogikeun sajumlah pembelajaran ogé alat manajemén kelas. Salaku guru, anjeun tiasa nganggo sistem peunteun na pikeun menerkeun pancén murid sareng nyayogikeun aranjeunna sacara langsung téks téks, visual, sareng eupan balik audio.

7. Guru Aide Pro

Teacher Aide Pro kalebet tilu fitur utami: pelacak kahadiran, buku kelas sareng bagan tempat diuk.

Buku kelas na ngadukung dugi ka 10 kelas gratis. Aksés ka fitur tambahan waragad $ 0, 99 per bulan.

8. iGrade

Ieu mangrupikeun aplikasi pro anu ngamungkinkeun guru, murid sareng sepuh ogé pikeun ngalacak hal-hal sapertos nilai, inpormasi kahadiran, sareng catetan. Éta ogé tiasa dianggo online sareng offline.

9. AndroClass

Meureun aya sakedik kurva diajar sateuacan anjeun ngagantungkeun aplikasi ieu, tapi sakali anjeun ngalakukeun anjeun bakal ngahargaan kana kasesuaianana sareng intuitifna.

Megatkeun peunteun handap inepi ka PR, kelas, tés, partisipasi, atanapi divisi sanés, ngalacak kahadiran sareng bahkan kénging panginget ulang taun murid sareng seueur deui.

10. DropBox

Éta henteu ketat aplikasi grading, tapi upami anjeun bakal nyimpen seueur makalah anu dinilai sareng uji éta bakal langkung saé tiasa ngaksésna ti mana waé.

Ieu mangrupikeun 10 aplikasi peunteun anu saé anu ngabantosan guru pikeun ngahémat waktos

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , , , , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: