Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Portal Pelajar AAUA www.aaua.edu.ng/b/student/ Pembaruan Aplikasi Pangénggalna

Filed dina Berita Berita by dina 18 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Portal Mahasiswa AAUA: Otoritas Universitas Adekunle Ajasin parantos ngamungkinkeun portal pelajar. Sareng portal ieu pikeun ngajantenkeun kagiatan akademik pikeun siswa langkung gampil. AAUA mangrupikeun pamaréntahan nagara milik sareng dioperasikeun universitas Nigeria.

Nanging, tinggal teraskeun maca tulisan ieu pikeun diajar langkung seueur. Tapi ke heula, naon anu anjeun terang ngeunaan Adekunle Ajasin University (AAUA)?

Portal Mahasiswa AAUA

 

Ogé, universitas éta di Akungba Akoko, Ondo State, Nigeria. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh portal dimana murid sareng anggota masarakat tiasa diajar langkung seueur ngeunaan sakola.

Universitas Adekunle Ajasin?

Universitas Adekunle Ajasin (AAUA) mimiti diadegkeun salaku Universitas Obafemi Awolowo dina Maret 1982 ku pamaréntahan Ondo State anu lami, dipimpin ku almarhum Kapala Michael Adekunle Ajasin.

Nanging, pamaréntahan militér anu langsung ngagentos Angkatan Laut Commodore Michael Bamidele Otiko ngarobih nami kana Ondo State University di 1985. Relokasi na ka Akungba Akoko di Ondo State anyar janten imperatif di 1999.

RUU anu nyokong relokasi ditandatanganan kana undang-undang ku Gubernur Nagara anu harita, Kapala Adebayo Adefarati, dina bulan Nopémber 1999. Sareng éta nyababkeun gerakan pamotongan pagawé tina situs lami di Ado-Ekitito Akungba Akoko tanggal 1 Désémber 1999.

Pentingna Portal Mahasiswa AAUA

Siswa AAUA portal diciptakeun pikeun Siswa anu lami sareng calon Universitas. Ogé, éta pikeun nyiptakeun akun atanapi lebet pikeun ngalaksanakeun tindakan akadémik tangtu gampang. Conto:

  1. Mayar biaya sakola.
  2. Ogé, mariksa hasilna.
  3. Salaku tambahan, aplikasi formulir pangakuan.
  4. Salajengna, mariksa syarat pangakuan.
  5. Ogé, mariksa durasi program.
  6. Tambih Deui, undeuran surat pangakuan sareng kumaha anjeun tiasa ngitung poin anjeun (GP & CGPA), ogé kagiatan anu patali jeung diajar séjén.

Portal Mahasiswa AAUA

  1. Pikeun portal mahasiswa AAUA pikeun sarjana (UTME / DE siswa) prosedur pembayaran fee ditampa anjeun tiasa sumping http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.
  2. Ogé, pikeun portal mahasiswa AAUA pikeun prosedur pendaptaran sareng mayar biaya panarimaan anjeun tiasa sumping http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/

Portal Siswa AAUA pikeun Prosedur Pendaftaran sareng Bayaran Biaya Tarima

  1. nganjang http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.Sareng buka Tautan Gancang-> Status Menerima-> Pariksa Status Menerima.
  2. Nanging, pikeun calon seger anu teu ngagaduhan akun, pencét dina tautan "Jantenkeun akun".
  3. Ogé, lebetkeun nomer pendaptaran UTME anjeun pikeun mastikeun yén anjeun parantos mayar sareng mastikeun biaya panarimaan anjeun. Nanging, pikeun anu teu mastikeun biaya panampiana, klik tautan "konpirmasi pamayaran".
  4. Salajengna, upami verifikasi di (ii) di luhur parantos suksés, anjeun bakal dicandak ka halaman panyiptaan akun pikeun nyiptakeun akun anjeun.
  5. Ogé, eusian formulir pangwangunan akun anu saluyu sareng kirimkeun. Kapercayaan login anjeun bakal dikirim ka telepon sareng alamat email anjeun langsung. Anjeun teras bakal diarahkeun ka halaman login pikeun neraskeun pendaptaran anjeun.

Catetan

Anggo nomer telepon pribadi sareng alamat email anjeun. Kusabab ieu bakal janten saluran komunikasi ka anjeun salami anjeun cicing di Universitas.

  1. Ogé, login nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun ngamimitian pendaptaran anjeun.
  2. Wangun Data dikelompokkeun kana lima (5) bagian. Punten eusian taliti sareng pantes.
  3. Aya dokumén penting anu diperyogikeun pikeun unggah pikeun ngalengkepan pendaptaran anjeun. Nyaéta: akte kalahiran, sertipikat asal, afidavit pengadilan (Opsional) sareng surat pengesahan.
  4. Ogé, surat pangakuan JAMB (opsional), paspor sareng hasil O'level (s). Calon asup langsung salian, diperyogikeun pikeun ngunggah hasil ND / NCE / IJMB na. Nanging, sadayana ieu kedah di scan dina format gambar JPEG.

Catetan

Calon anu henteu nganggo surat panarimaan JAMB kedah ngalapor ka kantor pangakuan Universitas nalika diteruskeun.

  1. Saatos réngsé pendaptaran, catet. Punten taliti ngalangkungan formulir deui sateuacan anjeun pencét "Finalize submission".
  2. Pencét kana "Finalize submission" kanggo ngalengkepan sareng ngalebetkeun pendaptaran anjeun. Sawangan atanapi halaman laporan bakal dipidangkeun.
  3. Nyitak halaman tinjauan sareng parios épék panyaringan di handap cetak.
  4. Siswa anu lulus skénario tiasa ngalih ka bank pikeun mayar biaya sakola.
  5. resi etranzact pikeun pamayaran fee sakola anu diala ti bank penting. Éta bakal dianggo pikeun verifikasi pembayaran biaya sakola sareng pendaptaran kursus dina portal.

Naon waé patarosan sareng keluhan anu sanés kedah dikirim ka [email dijaga] Atanapi laporkeun ka sistem tikét kami dina http://eportal.aaua.edu.ng/ughelpdesk/

Portal Siswa AAUA pikeun Sarjana (UTME / De Siswa) Prosedur Bayaran Tarip

  1. nganjang http://eportal.aaua.edu.ng/frontend/.
  2. Pariksa Status Éntri anjeun ku ngaklik tombol Status Pangakuan dina halaman badarat portal. ATAWA dina halaman badarat portal aaua.edu.ng. Sareng buka Tautan Gancang-> Status Menerima-> Pariksa Status Menerima
  3. Ogé, pasihan Nomer Pendaftaran UTME / DE anjeun teras pencét dina tombol Kirim. Nanging, upami anjeun ditawarkeun pangakuan, jandela popup bakal ditingalikeun sareng pesen ucapan salamet.
  4. Salajengna, buka bank mana waé di nasional anu langkung caket anjeun. Kengingkeun tukang bébéja sareng eusian caritakeun sakumaha paréntah dina Léngkah 2 di luhur.
  5. Ogé, béjakeun ka kasir atanapi anu nyaritakeun yén anjeun badé mayar kanggo Adekunle Ajasin University, Akungba Biaya panarimaan dina eTranzact Platform.
  6. Salaku tambahan, saatos mayar, pastikeun anjeun ngantosan sareng ngumpulkeun Resi Pembayaran eTranzact anjeun. Ieu penting sabab aksés anjeun pikeun nyetak surat pangakuan anjeun.
  7. Saatos kéngingkeun resi pembayaran eTranzact anjeun, catet. Balik online deui sareng konpirmasi Bayaran Tarima Tampi anjeun parantos laksanakeun di bank. Ieu diperyogikeun pikeun mastikeun yén anjeun leres-leres gaduh Kuitangan Pembayaran eTranzact.
  8. Nanging, pikeun mastikeun panarimaan, pencét kana Tautan Gancang-> Bayaran Bayaran Panampa-> Konfirmasi Biaya Tampa.
  9. Ogé, dina halaman Konfirmasi Biaya Panampa, perhatoskeun. Anjeun pikeun nyayogikeun anjeun Pendaptaran UTME / DE Nomer sareng Nomer Pesenan Konfirmasi dina Resi Pembayaran eTranzact anjeun anu anjeun peroleh ti bank. Teras pencét dina tombol Kirimkeun pikeun mastikeun pamayaran artos ditampa anjeun.
  10. Salajengna, sakali suksés, catetan. Anjeun bakal dialihkeun ka halaman dimana anjeun tiasa nyetak surat pangakuan anjeun.
  11. Dina halaman Surat Éntri, pasihan Nomer Pendaftaran UTME / DE anjeun. Sareng pencét dina Kirimkeun kanggo ningali sareng nyetak Surat Pangantosan Samentawis Anjeun

Kumaha Ngamangpaatkeun AAUA Resmi Email Services

Wajib pikeun sadaya murid ngagunakeun email resmi anu bakal dipasihkeun ka aranjeunna saatos upacara matrikulasi. Format alamat email dibéré salaku matri murid No@ aaua.edu.ng, contona; [email dijaga].

  1. Saatos matrikulasi, conto di luhur tina alamat email resmi bakal ditugaskeun ka murid anu ngagaduhan nomer matrikna. (Catetan: - Email resmi ieu béda sareng email anu dianggo nalika prosés pendaptaran bio-data)
  2. Ogé, siswa kedah log on www.mail.aaua.edu.ng sareng ngetik dina nami pangguna nyaéta matri murid [email dijaga] dituturkeun ku kecap akses standar anu bakal dikirim ka nomer telepon siswa liwat SMS.
  3. Salaku tambahan, saatos lebet, anjeun bakal diperyogikeun ngarobih kecap akses standar kana kecap akses pribadi.

NB: Email resmi bakal dianggo salami murid cicing di kampus dugi ka lulus. Éta ogé bakal dianggo pikeun tugas kelas sareng tujuan akademik anu sanés.

Kumaha Ngakses Pitulung Portal Pelajar AAUA

  1. Punten baca sababaraha léngkah ieu pikeun ngamanfaatkeun Helpdesk AAUA: Buka www.aaua.freshdesk.com teras pencét dina Login.
  2. Salajengna nyaéta mencét kana 'login nganggo google'.
  3. Ogé, lebetkeun alamat email resmi anjeun anu parantos didamel pikeun anjeun nyaéta Matric No anjeun atanapi [email dijaga] salaku Username anjeun dituturkeun ku Sandi anjeun. (Catetan: - Anjeun henteu kedah daptar)
  4. Salaku tambahan, tambihan sareng kirimkeun tikét énggal; nyatakeun pamundut anjeun / keluhan (Administrator di ICTAC AAUA bakal ngabales pamundut anjeun henteu lami).
  5. Ogé, buka www.mail.aaua.edu.ng sareng lebet nganggo email resmi anjeun. Éta No Matric anjeun atanapi [email dijaga] salaku Username anjeun dituturkeun ku Sandi anjeun.
  6. Teras, parios koropak anjeun pikeun milarian nomer link tikét dukungan kanggo anjeun pikeun ngalacak sareng terang status tikét anu anjeun pasang tadi
  7. Sakali pamundut anjeun parantos dirawat, anjeun bakal nampi surat salaku réspon tina pangaruh éta saluyu.

Catetan

Anjeun teu kedah nganjang ka ICTAC AAUA kacuali nyatakeun sanés Administrator dina réspon tikét anjeun. Ogé, siswa anu daptar atanapi login nganggo alamat email anu sanés kajabi alamat email resmi AAUA anu dipasihkeun ka aranjeunna bakal dipiceun).

Prosedur Pembayaran Biaya Sakola Sarjana (Murid Anu Balik deui)

  1. Sadaya murid Anu Balik deui kedah ningalian sareng nyetak Invoice Bayaran Biaya Sakola kanggo terang sabaraha aranjeunna mayar sareng kumaha ngeusian anu masihan tahu sareng mayar di bank.
  2. Pikeun ningali / nyetak faktur pembayaran sakola, dina halaman badarat portal, buka Tautan Gancang-> Cetak Fee Sakola Invois-> Cetak Fee Sakola Invois
  3. Nanging, dina panganteur Biaya Sakola Invoice Print School, pasihan Nomer Matrik anjeun. Upami dipendakan dina setelan pembayaran biaya sakola, maka faktur pembayaran biaya sakola ditingalikeun pikeun ditingali sareng dicetak. Upami henteu kapendak, hartosna anjeun moal tiasa mayar di bank.
  4. Ogé, mangga kontak jurusan ICTAC lembaga sareng ngadaptarkeun keluhan anjeun. Dina hal ieu, kami bakal hoyong ningali anjeun sacara pribadi pikeun méréskeun masalah sareng anjeun tiasa ningali faktur anjeun sareng mayar biaya sakola.
  5. Didatangan bank mana waé di nasional anu langkung caket anjeun. Kengingkeun tukang bébéja sareng eusian caritakeun sakumaha paréntah dina Léngkah 2 di luhur.
  6. Ogé, béjakeun ka kasir atanapi tukang béja yén anjeun badé mayar kanggo Universitas Adekunle Ajasin, Biaya Sakola Akungba dina Platform eTranzact. Saatos mayar, pastikeun anjeun ngantosan sareng kumpulkeun Resi Pembayaran eTranzact anjeun.

Bacaan Patali:

Prosedur Pembayaran Biaya Sakola Sarjana (Murid Anu Balik deui): Léngkah Langkung Léngkah

  1. Saatos kéngingkeun resi pembayaran eTranzact anjeun, online deui sareng pastikeun Pamayaran Waragad Sakola anu anjeun parantos laksanakeun di bank. Nanging, pikeun mastikeun biaya sakola, pencét kana Tautan Gancang-> Bayaran Biaya Sakola-> Konfirmasi Biaya Sakola.
  2. Ogé, dina halaman Konfirmasi Biaya Sakola, Pasihan Nomer Matrik anjeun sareng Nomer Pesenan Konfirmasi dina Resi Pembayaran eTranzact anjeun anu anjeun peroleh ti bank sareng pencét tombol Kirim pikeun mastikeun konpirmasi pembayaran sakola anjeun.
  3. Salaku tambahan, saatos suksés, anjeun bakal dialihkeun ka kaca dimana anjeun bakal tiasa login kana akun anjeun.
  4. Dina Login kana panganteur akun anjeun, upami anjeun parantos ngadamel akun sateuacanna, cukup lebet nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun tapi anjeun henteu gaduh akun sateuacanna, pencét dina tautan "Jantenkeun akun".
  5. Ogé, verifikasi pamayaran biaya Sakola bakal ditingalikeun. Pasihan Nomer Matrik anjeun teras pencét dina tombol Kirim.
  6. Upami anjeun parantos ngonfirmasi pamayaran biaya sakola anjeun sateuacanna, maka anjeun bakal diidinan ngadamel Akun sareng SMS tina kredensial login anjeun. Punten pastikeun yén nalika ngadamel akun, anjeun nyayogikeun nomer set sélulér anu fungsina sareng alamat email.
  7. Login kana akun anjeun nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun sareng eusian sadaya bentuk anu diperyogikeun sakumaha pantes sareng kirimkeun.

Di luhur cekap pikeun ngabantosan anjeun aksés Portal Mahasiswa AAUA. Pastikeun anjeun bagikeun ka rerencangan.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

tags: , , ,

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: