Iklan! Kéngingkeun 200 Tingkat Émutan Pikeun Diajar Kursus Naon waé di Universitas Anu Anjeun Pikaresep ngalangkungan IJMB / JUPEB. TEU JAMB | BIAYA RENDAH. Pendaptaran Sateuacanna. Nelepon 07063900993 AYEUNA!

Beasiswa anu dibiayaan pisan 2021 kanggo Siswa Internasional Wangun Portal

Filed dina Pembaruan Beasiswa by dina 17 Juni 2021

ADS! Unduh Parangkat Lunak JAMB CBT Ayeuna GRATIS!

Beasiswa anu Dibiayai pisan: Salaku murid internasional aya seueur beasiswa anu tiasa anjeun hasil. Nanging, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pikeun nyumponan sarat sareng nerapkeun. Dina tulisan ieu anjeun bakal kéngingkeun inpormasi ngeunaan sababaraha tulisan ieu. Ogé, anjeun kedah maca ngeunaan kumaha sareng dimana aksésna. Kukituna, kedah tenang sareng teras maca.

Beasiswa anu dibiayaan pisan 2020 kanggo Siswa Internasional Wangun Portal

Sababaraha Beasiswa Anu Dibiayai pisan pikeun Murid Internasional di 2021

Ieu di handap aya sababaraha anu dibiayaan pisan beasiswa keur mahasiswa internasional:

1. Penempatan PhD sareng Panyokong Mobilitas Ngatur China-UK

Ieu mangrupikeun beasiswa anu dibiayaan pisan pikeun mahasiswa internasional. Sareng dikintunkeun ku British Council sareng Dewan Beasiswa Cina. Ogé, éta atas nami Departemen Inggris pikeun Bisnis, Énergi sareng Stratégi Industri sareng Cina Kamentrian Atikan.

Nanging, pelamar Inggris kedah nyatet. China Scholarship Déwan parantos negeskeun yén wajib pikeun ngalebetkeun Rékam Ujian Fisik kanggo urang Asing pikeun panerapan. Ogé, ieu pakait sareng CSC.

Saterasna, kahartos yén kadang peryogi waktos anu panjang pikeun ngalengkepan detil ieu di Inggris. Ogé, khususna, pikeun kéngingkeun sinar-X sareng ECG. Sapertos kitu, upami henteu mungkin pikeun ngalengkepan ieu sateuacan tenggat waktos aplikasi, perhatoskeun. Unggah béwara pikeun aplikasi.

  • Jumlah Award: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • sarat: Ngalamar kedah janten warga Inggris sareng Cina. Ogé, ayeuna kedah didaptarkeun salaku mahasiswa PhD. Sareng ieu kedah di lembaga pendidikan tinggi anu terakreditasi atanapi lembaga panilitian di Inggris atanapi Cina masing-masing. Salaku tambahan, kedah nyepeng paspor UK atanapi paspor ti nagara-nagara anu ngagaduhan hubungan diplomatik sareng Cina.
  • Bates waktos: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • Award anu sayogi: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • Aplikasi: KLIK DIDIEU

2. Award Béda Internasional

Deui ieu salah sahiji beasiswa anu dibiayaan pisan pikeun mahasiswa internasional. Sareng masihan mahasiswa internasional kamungkinan ngajajah sadaya pilihan diajar na di hiji tempat.

Ogé, éta nguatkeun dunya pikeun milih pendidikan. Nanging, pikeun langkung jelasna, buka tautan aplikasi di handap ieu.

  • Jumlah Award: 12,000 eur.
  • sarat: Ngalamar kedah ngarencanakeun diajar program full-time sarjana atanapi pascasarjana di luar negeri. Ogé, kedah ngarencanakeun ngadaptar di semester gugur taun 2020 di universitas akreditasi. Salajengna, kedah umur 18 taun atanapi langkung dina tanggal tenggat aplikasi.
  • Bates waktos: Mungkin 31 2021.
  • Award anu sayogi: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • Aplikasi: KLIK DIDIEU

3. Beasiswa Studyportals Beasiswa Internasional Distinction

Beasiswa Studyportals dibagi kana 5 International Distinction Awards. Sareng panghargaan ieu ditawarkeun ka 5 mahasiswa internasional kahareup.

Sababaraha Beasiswa Anu Dibiayai pisan pikeun Murid Internasional di 2020

Nanging, siswa kedah ngabuktoskeun poténsialna pikeun ngarobah dunya kana tempat anu langkung saé. Ogé, penghargaan ieu ngagaduhan nilai total 12,000 EUR, kalayan hadiah ageung nyaéta 6,000 EUR.

Salajengna, ieu mangrupikeun salah sahiji beasiswa anu dibiayaan pisan kanggo mahasiswa internasional. Nanging, pikeun langkung jelasna, buka tautan aplikasi di handap ieu.

  • Jumlah Award: 12,000 EUR. Nanging, hadiah ageung nyaéta 6,000 EUR.
  • sarat: Anjeun kedah ngarencanakeun diajar program sarjana atanapi pascasarjana full-time di luar negeri. Ogé, anjeun kedah ngarencanakeun daptar dina semester Autumn 2021, di universitas anu diakreditasi. Sareng anjeun kedah umur 18 taun atanapi langkung dina dinten tenggat aplikasi.
  • Bates waktos: 30 Juni 2021.
  • Award anu sayogi: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • Aplikasi: KLIK DIDIEU

4. Lambton Féderasi Beasiswa Tatanén

Ieu ogé salah sahiji beasiswa anu dibiayaan pisan pikeun mahasiswa internasional. Sareng éta disayogikeun ku Lambton Federation of Pertanian (LFA).

LFA mangrupikeun organisasi nirlaba di Lambton County. Sareng éta ngabantosan patani sareng masalah anu aya hubunganana sareng operasi tegalanna. Beasiswa ieu bakal ditepikeun dina Rapat Daérah LFA dina bulan Agustus.

Nanging, penting anjeun mastikeun tanggal sareng detil dina halaman kajadian. Ogé, aplikasi anu suksés diharepkeun ngiringan presentasi.

  • Jumlah Award: Jumlah penghargaan beda-beda.
  • sarat: Punten pastikeun kaayaan anjeun dilarapkeun kana beasiswa anu dilamar. Ieu supados tiasa dipertimbangkeun pikeun persaingan (nyaéta Program atanapi tingkat kuliah jsb.). Ogé, anjeun kedah ngadamel catetan ngeunaan Nomer Registrasi Bisnis Ladang kolot / wali / buyut.
  • Bates waktos: 15 Juli 2021.
  • Award anu sayogi: LFA bakal nawiskeun 10 beasiswa pikeun 2021.
  • Aplikasi: KLIK DIDIEU

5. MBA Beasiswa

nu Beasiswa MBA kabuka pikeun murid ti sadaya nagara. Sareng éta nyayogikeun biaya SPP lengkep SEK 495.000 + PPN pikeun Program MBA Eksekutif Stockholm School of Economics.

Ogé, beasiswa ieu bakal dilélérkeun pikeun jangka masa semi taun 2021. Sareng éta kabuka pikeun gelar Master sareng gelar Sarjana.

  • Jumlah Award: Biaya SPP lengkep SEK 495.000 + PPN ($ 50,000).
  • sarat: Supados layak pikeun program éta, perhatoskeun. Ngalamar kedah sahenteuna gaduh gelar akademik tilu taun. Sareng sahenteuna lima taun pangalaman kerja-kahirupan anu aya hubunganana. Ogé, kaparigelan basa Inggris anu hadé ogé prasyarat.
  • Bates waktos: 22 Juni 2021.
  • Award anu sayogi: Didatangan tautan aplikasi pikeun langkung jelasna.
  • Aplikasi: KLIK DIDIEU

Salaku murid internasional, perhatoskeun. Impian anjeun diajar di luar negeri sateuacan anjeun nyandak. Sapertos kitu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pikeun mindahkeun éta.

Nanging, sateuacan anjeun ngadaptar naon waé di luhur beasiswa, pastikeun anjeun nyumponan saratna. Salaku tambahan, anjeun leres-leres kabébasan ngabagi pos ieu. Kukituna, rumaos bébas dibagéakeun. Ogé, anjeun tiasa ngabagi ka babaturan sareng kulawarga. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngabagi dina platform média sosial anjeun.

Tim CSN.

Tulis alamat surelek:

dikirimkeun ku TMLT NIGERIA

Gabung Ngalangkungan 3,500 000+ Pamiarsa Online Ayeuna!


=> Tuturkeun Kami Instagram | Facebook & Twitter Pikeun pembaruan panganyarna

Iklan: DIABET KASUNJUKAN Hungkul 60 Dinten! - PESANAN ANJEUN

PERINGATAN HAK CIPTA! Eusi dina halaman wéb ieu moal diterbitkeun deui, diréproduksi, disebarkeun deui sacara lengkep atanapi sabagéan tanpa idin atanapi pangakuan. Sadaya eusi dijagaan ku DMCA.
Eusi dina situs ieu dipasang kalayan niat anu saé. Upami anjeun ngagaduhan kontén ieu & yakin hak cipta anjeun dilanggar atanapi dilanggar, pastikeun anjeun ngahubungi kami di [[email dijaga]] pikeun ngalebetkeun keluhan sareng tindakan bakal dicandak langsung.

Komentar nu ditutup.

%d blogger kawas kieu: